جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
قبل از هر چیز باید تعریفی صحیح از پاداش داشته باشیم . قانون اثر در روانشناسی بیان می کند که وقتی به دنبال یک رفتار اتفاق خوشایندی روی می دھد احتمال تکرار شدن آن رفتار افزایش می یابد . این اتفاق خوشایند را تقویت کننده می نامیم . دو نوع تقویت داریم : تقویت مثبت ، تقویت منفی . پاداش یک تقویت کننده مثبت محسوب میشود
بازدید
میدانید که طرفتان را دوست دارید و او هم دوستتان دارد و هیچ شکی درمورد هیچکدام از اینها در ذهنتان نیست. کاملاً احساس امنیت میکنید و از رابطهتان خوشحالید. و حتی اگر ذاتاً آدم نگرانی باشید، هیچوقت عشق او به خودتان را زیر سوال نمیبرید.
بازدید
نکته هایی برای خواندن صورت اطرافیانتان/
جهانی بودن حالات صورت و رواج آن در بین انسانهای سراسر جهان نشان می دهند که این حالات در بیولوژی ذاتی ما انسانها ریشه دارند و حاصل میلیونها سال تکامل انسان هستند.
بازدید
اختلال سلوک چیست؟
این اختلال وضعیتی است که کودکان و نوجوانان دچار آن میشوند. کودکان درگیر این اختلال از آزاررساندن به مردم و انجامدادن کارهای ناشایست لذت میبرند.
بازدید
دروغ گویی با این ۹ علامت لو می رود/
دروغ گفتن یکی از علل مهم بر خوردن رابطه است. دروغ گفتن دیوار اعتماد و باورها را می شکند و فاصله ای ایجاد می کند که پر کردن آن دشوار است.
بازدید
برای اینکه بتوانید شادتر زندگی کنید نگذارید هیچوقت کودک درون تان بزرگ شود و همیشه آن را فعال نگه دارید . کشف دوباره ی ویژگی های کودکی تان می تواند زندگی فعلی تان را بسیار مفرح تر کند زیرا کودک درون، بخش شاد درون ماست که به ما انرژی و انگیزه و نیروی حیات می بخشد.
بازدید
کارهایی که نباید به دیگران اجازه انجام آن را بدهیم!
برخی از مردم بر این باور هستند که مردم دقیقا همانطور که شما به آنها اجازه می دهید با شما رفتار می کنند و این سخن تا حد زیادی درست است.
بازدید
در این مقاله سوالاتی مطرح شده که با پرسیدن این سوالات از فرزندان می توانید حالت ذهنی آن ها را به حالت شاد تغییر دهید. شاید شما به صورت طبیعی آدم شاد و راحتی هستید. این به دلیل انتخاب هایی است که در زندگی انجام می دهید و البته ژنتیک هم تاثیر دارد.
بازدید
اگر به فیلم های علمی تخیلی علاقه دارید، حتما فیلمی با مضمون هک کردن مغز دیده اید و با خود فکر کرده اید روزی می رسد که انسان به این توانایی خارق العاده دست یابد؟
بازدید
هر کدام از ما چیزهایی در درونمان سراغ داریم که دوستشان نداریم. ممکن است از بودنشان احساس شرم کنیم یا حس کنیم که بهخاطر بودن یا نبودن بعضی چیزها بهاندازه کافی خوب نیستیم، شاید حتی احساس ناامنی کنیم. ما در تله کمالگرایی میافتیم و میخواهیم همهچیز کامل باشد تا حال ما هم خوب باشد.