جستجو در تک بوک با گوگل!

تبلیغات کاپریلا
نوار
کتاب صوتی " روشهای بازکردن سرِ صحبت و دوستیابی" اثر " دان گابور" را از نوار دانلود کنید و گوش دهید.
دانلود کتاب صوتی" روشهای بازکردن سرِ صحبت و دوستیابی " از اینجا
بازدید
یکی از امکاناتی که این برنامه در اختیار کاربران قرار میدهد، برقراری ارتباط میان چند فایل اکسل، مقادیر موجود در سلولهای ذخیره شده در هر فایل و دسترسی سریع به هر صفحه (Sheet) در فایلهای مختلف اکسل است.
نرمافزار اکسل از مجموعه نرمافزاری آفیس، یکی از محبوبترین برنامهها برای محاسبات ریاضی و کار با فرمولها و اعداد و ارقام است. از این نرمافزار در بسیاری موارد برای انجام محاسبات ساده استفاده میشود و در برخی موارد نیز با آن فرمهای پیچیده و تو در تو طراحی میشود.
یکی از امکاناتی که این برنامه در اختیار کاربران قرار میدهد، برقراری ارتباط میان چند فایل اکسل، مقادیر موجود در سلولهای ذخیره شده در هر فایل و دسترسی سریع به هر صفحه (Sheet) در فایلهای مختلف اکسل است.
تابه حال از قابلیت لینک در این نرمافزار استفاده کردهاید؟ با استفاده از این قابلیت میتوانید یک یا تعداد دلخواهی از سلولهای موردنظرتان را به فهرستی تبدیل کنید تا با کلیک روی آنها عملیات پرش به صفحه دیگر، اجرای یک فایل اکسل دیگر و حتی نمایش محتوا از یک سلول مشخص در یک صفحه خاص از یک فایل اکسل دیگر صورت گیرد.
لینک کردن در اکسل به روش زیر صورت میگیرد:
۱- ابتدا عبارت موردنظر بهعنوان گزینه فهرست را در یکی از سلولهای دلخواه وارد کنید. برای مثال میتوانید بنویسید: عملکرد سه ماهه اول سال ۱۳۹۳
۲- سلول بالا را برگزیده و روی آن کلیک راست کنید سپس گزینه hyperlink را انتخاب کنید.
۳- اکنون میتوانید به روشهای مختلفی عملیات لینکدهی را انجام دهید.
برخی از این روشها عبارت است از:
لینک به سلول مشخص در همان فایل: در پنجره افزودن لینک به Place in This Document بروید و در کادر Type the Cell reference نام سلول موردنظر را وارد و از فهرست صفحات در کادر زیرین آن، همان صفحه فعلی را انتخاب کنید.
لینک به صفحه دیگر و سلول مشخص در همان فایل: در پنجره افزودن لینک به Place in This Document مراجعه و در کادر Type the Cell reference نام سلول موردنظر را وارد کرده و از فهرست صفحات در کادر زیرین آن، هریک از صفحات دیگر را که قصد دارید به آنها لینک شوید، انتخاب کنید.
لینک به فایل دیگر: در پنجره افزودن لینک، گزینه Existing File and Web page را انتخاب کرده و با استفاده از ابزار مسیردهی، مسیر فایل اکسل موردنظر را برگزیده و در پایان روی Ok کلیک کنید.
لینک به صفحه و سلول مشخص شده در فایل دیگر: در حالت فوق، لینکدهی به فایل دیگر صورت گرفته است، اما بهطور پیشفرض اولین صفحه برای شما بهنمایش درمیآید. چنانچه قصد دارید صفحه دیگری بهنمایش درآید، باید پس از تکرار مراحل بالا و انتخاب فایل اکسل موردنظر، نام صفحه مورد نظر را بهصورت زیر در انتهای مسیر فایل وارد کنید:
’sheet’!A1#
توجه داشته باشید عبارت sheet عنوان صفحه و A1 نیز سلول موردنظر در آن صفحه بهشمار میرود.
برای مثال چنانچه فایلی با نام beytoote.xlsx در درایو D ذخیره شده باشد و قصد داشته باشیم به سلول E5 از صفحه ۰۳-۹۳ لینک دهیم، مسیر وارد شده در پنجره افزودن لینک به شکل زیر خواهد بود:
D:|beytoote.xlsx#’93-03′!E5
منبع:yjc.ir
-
تغییر رابطه کاربری ویندوز ۱۰ به ویندوز ۷
تغییر ویندوز ۱۰ به ویندوز ۷/ در بررسی تاریخچه نسخههای مختلف ویندوز، ویندوز ۷ از محبوبیت زیادی میان کاربران برخوردار است و باوجود انتشار نسخههای جدیدتر همچون ویندوز ۸، ۸٫۱ و حتی ویندوز ۱۰ همچنان کاربران بسیاری علاقمند به استفاده از این نسخه از […]
پاک کردن همیشگی هارد دیسک/ حذف کردن اطلاعات هارد دیسک در ویندوز و سیستم عامل Mac OS X روشهای مختلفی دارد. در این مقاله به برخی روشهای کاربردی در این زمینه میپردازیم.
اگر از وب کم دستگاه خود استفاده می کنید ، بخوانید/ اگر از وب کم دستگاه خود استفاده می کنید ، بخوانید/ وبکم یا همان دوربینهای کوچکی که در لپتاپها وجود دارد یا برخی کاربران بهصورت مجزا تهیه کرده و در ارتباطات زنده تصویری […]
ترفند عدم امکان تغییر رمز کاربران در ویندوز ۱۰/ ترفند عدم امکان تغییر رمز کاربران در ویندوز ۱۰/ قابلیت تعریف کاربران مختلف در ویندوز و امکان تعریف رمزعبور برای دسترسی به هر کاربر ازجمله امکاناتی است که در نسخههای مختلف ویندوز وجود داشته و […]
مخفی کردن پوشه ها در سیستم عامل مک/ مخفی کردن پوشه ها در سیستم عامل مک/ همانطور که میدانید سیستمعامل مک همچون سیستمعامل ویندوز امکانات بسیاری را در خود جای داده و تقریبا تمام نیازهای کاربران را برآورده میکند. این سیستمعامل محبوب و قدرتمند […]
آموزش آپدیت کردن بایوس سیستم/ آموزش آپدیت کردن بایوس سیستم/ یک چیپ بایوس کوچک در هر رایانهای مخفی است که روی مادربرد شما قرار گرفته و زمانی که شما دکمهی پاور را فشار میدهید به سیستم شما جان میدهد.
به نکات زیر توجه کنید