جستجو در تک بوک با گوگل!

تابعيت پايگاه تك بوك از قوانين جمهوري اسلامي ايران

آشنایی با ۱۰ قابلیت کاربردی در صندوق پست الکترونیکی گوگل (G_Mail)

665

بازدید

آشنایی با 10 قابلیت کاربردی در صندوق پست الکترونیکی گوگل (G_Mail)

به جرات میتوان گفت پس از سرویس ایمیل یاهو ، اکنون Gmail پرطرفدارترین صندوق پستی الکترونیکی محبوب کاربران است. Gmail با داشتن ظرفیتی تقریبا نامحدود و نوآوری های مختلف توانسته است امکانات سودمندی را برای استفاده کنندگان فراهم کند. اما Gmail هم بمانند تمامی نرم افزارها و سرویس های اینترنتی دیگر ، قابلیتهای تقریبا مخفی ای دارد. در این ترفند در سایت سرزمین دانلود قصد داریم به معرفی ۱۰ کار جالب که احتمالا تاکنون با Gmail خود انجام نمی دادید بپردازیم! با آموزش این ترفند های کاربردی با ما همراه باشید.

۱) سازمان دهی جلسات و قرارها در جی میل

البته این ویژگی به درد کسانی می خورد که خیلی از سیستم تقویم گوگل استفاده می کنند و کارهایشان را با استفاده از آن سازمان دهی می کنند.

وقتی یک میل برای شخصی می فرستید و قراری با او می گذارید ، می توانید در خود جی میل قرار را با کلیک بر روی Add Event Info سازمان دهی کنید ، به این ترتیب قرار به صورت خودکار وارد تقویم گوگل شما می شودو شخص دریافت کننده میل هم می تواند به سادگی قرار را وارد تقویم خود کند.

۲) چت آفلاین

تقریبا مثل یاهو مسنجر می شود در جی میل هم برای یک شخص آفلاین گذاشت.

۳) جستجوی پیشرفته

بسیاری از کاربران جی میل برای پیدا کردن یک میل خاص از قسمت جستجوی جی میل استفاده می کنند. اما کاربران بسیار کمتری از جستجوی پیشرفته جی میل استفاده می کنند. جستجوی پبیشرفته می تواند پیدا کردن میل ها را بسیار آسان کند ، چرا که می شود برای مثال جستجو را محدود به میل های ارسالی فقط یک نفر ، یک بازه زمانی مشخص یا میل های حاوی پیوست کرد.

۴) تذکر به روز شدن گفتگو

فرض کنید میل های زیادی را با فردی رد و بدل کرده اید و مرتب میل نوشته اید و پاسخ گرفته اید ، جی میل در این طور مواقع میل ها را در قالب یک گفتگو یا Conversation مرتب می کند. گاهی وقتی دارید پاسخی برای یک گفتگو می نویسید ، مخاطب شما میل می فرستد. در این طور مواقع یک تذکر به روز شدن گفتگو Conversation Update Notification ظاهر می شود.

۵) لینک های هوشمند سمت راست

جی میل به صورت خودکار متن میل ها را پردازش می کند ، اگر در متن میل به جای خاص و یا به قراری در وقت معینی اشاره شده باشد ، در سمت راست لینک هایی ظاهر می شود که کاربر را به سرویس گوگل مپ راهنمایی می کند تا مکان مورد نظر را ببنید و یا به کار پیشنهاد می شود که قرار مورد نظر را وارد سرویس تقویم گوگل کند تا فراموش نکند.

۶) از جی میل برای موبایل استفاده کنید

البته اگر موبایلتان امکان دسترسی به اینترنت را دارد.

۷) چرا با چت جواب نمی دهید؟!

برای من بارها پیش آمده که میلی برای یکی از دوستان فرستاده ام و چون دوستم آنلاین بوده ، بلافاصله پاسخ میل را گرفته ام. این طور وقت ها آدم متوجه می شود که گیرنده میل ، در همان لحظه آنلاین است.

در این طور مواقع اگر مجددا با شخص مورد نظر مجددا کار داشتیم بهتر است به جای رد و بدل کردن میل به صورت عادی در قالب چت به گفتگو با وی بپردازیم : Replying By Chat

۸) ابزار یا گجت جی میل را به صفحه شخصی گوگل اضافه کنید

صفحه شخصی گوگل ، صفحه ای است که شما می توانید با اضافه کردن آدرس خروجی فید سایت های مختلف ، تقویم و یک سری ابزار یا Gadget به آن ، صفحه بسیار جالبی به میل خود درست کنید که که حاوی چکیده ای از اطلاعات و خبرهای روز باشد : از وضعیت آب و هوا گرفته تا آخرین اخبار روز و از عکس های زیبای نشنال جئوگرافیک گرفته تا مناسبت های تاریخی روز و ….

بهتر است به صفحه شخصی خودتان ، گجت جی میل را هم اضافه کنید.

۹) اسناد ضمیمه میل را در Google Docs & Spreadsheets ببینید

فرض کنید میلی برای شما فرستاده شده که یک فایل Word یا Excel دارد و شما برنامه Word یا Excel را به هر علت در سیستمتان ندارید. چه می کنید؟

شما می توانید با کلیک روی Open As A Google Docs & Spreadsheets در پایین فایل های پیوست شده ، فایل ها را با استفاده از سرویس آنلاین گوگل ببیند و حتی انها را ویرایش کنید!

شما می توانید فایل Word را با فرمت HTML ببنید.

شما می توانید فایل PowerPoint را به صورت یک اسلایدشوی فلش ببینید.

پس میِ بینید که در یک سیستم بدون برنامه ، تنها با یک مرورگر هیچ وقت در هنگام چک کردن میل هایی با این فایل ها دچار مشکل نخواهید شد.

۱۰) اضافه کردن آدرس میل های دیگر در قسمت مبدا میل

فرض کنید شما میل های دیگری مثلا در شرکتی که کار می کنید و یا دانشگاهی که تحصیل می کنید ، دارید و مسئولان شرکت و دانشگاه ، فقط با همان میل به شما جواب می دهند. در عین حال نمی خواهید برای فرستادن میل به صورت مرتب ، وارد دیگر حساب های میل خودتان بشوید.

جی میل چنین کاری را ممکن می کند:

وارد حساب کاربری خود در جی میل شوید.

روی Settnig در گوشه شمال شرقی صفحه میل! کلیک کنید و بعد برگه Accounts را باز کنید.

در قسمت Send Mail As روی Add Another Email Address کلیک کنید.

نام و آدرس میل دیگرتان را بنویسید.

روی Next Step کلیک کنید. جی میل برای اینکه تشخیص دهد آدرس میل دیگر واقعا متعلق به ماست یک ایمیل تاییدی می فرستد ، شما باید آن میل را باز کند و روی لینکش کلیک کنید تا این مرحله هم انجام شود.

سرزمین دانلود

دانلود کتاب






مطالب مشابه با این مطلب

    طراحی سایت پزشکی حرفه ای

    طراحی سایت پزشکی حرفه ای: امروزه با پیشرفت اینترنت و دسترسی بسیاری از افراد به آن بسیاری از خرید ها و دریافت خدمات از طریق اینترنت انجام می شود.سایت هایی وجود دارند که هر یک در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند برخی از […]

    روش های تبلیغات در اینستاگرام به شکل ماهرانه

    روش های تبلیغات در اینستاگرام به شکل ماهرانه/ هیچکس از تبلیغات در شبکه های مجازی خوشش نمی آید، پس پیامتان را بدون اظهار اینکه شما چیزی میفروشید فراهم کنید.اینستاگرام با داشتن ۷۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه و بیش از ۲۰۰میلیون کاربر فعال روزانه […]

    ترفندی در ویندوز ۱۰: فیلم گرفتن از محیط دسکتاپ

    ترفندی در ویندوز ۱۰: فیلم گرفتن از محیط دسکتاپ ۲٫۰۰/۵ (۴۰٫۰۰%) ۱ امتیاز اگر همایش معرفی ویندوز ۱۰ را دنبال کرده باشید حتما می دانید یکی از ویژگی های جدیدی که مایکروسافت برای کاربران این سیستم عامل و به خصوص دوست داران بازی ارائه […]

    چگونه در برابر سرقت وایرلس مقاومت کنیم ؟

    چگونه در برابر سرقت وایرلس مقاومت کنیم ؟ ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز یک WiFi بدون محافظت و در واقع Unsecure یک مهمانی عالی برای همه کسانی است که اتفاقاً به دنبال یک چنین موقعیت‌هایی می‌گردند. از همسایه شما گرفته تا یک هکر، می‌توانند ارتباط […]

    دانستنیهای کانال _ گروه و سوپر گروه در تلگرام

    دانستنیهای کانال _ گروه و سوپر گروه در تلگرام ۴٫۶۷/۵ (۹۳٫۳۳%) ۶ امتیازs تلگرام درست از زمانی که راه‌‌اندازی شده با بروزرسانی‌های متعدد، همه‌ی کاربران را هیجان‌زده کرده است. بد نیست به عنوان یک کاربر تلگرامی، بیشتر درباره‌ی این سرویس رایگان و امن بدانید. […]

    شرتکات های شگفت آور گوگل chrome

    میانبرها چندین نوع دارند و شرتکات های روی کیبورد شما نیز از این قضیه مستثنی نیستند! امروز برای شما یک پست جمع و جور راجع به میانبرهای کلیدی Chrome آماده کرده ایم که امیدواریم لذت ببرید. با ما همراه باشید.




هو الکاتب


پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.
در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.
كتابخانه رايگان تك كتاب
دانلود كتاب هنر نيست ، خواندن كتاب هنر است.


تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.


فید نقشه سایت


دانلود کتاب , دانلود کتاب اندروید , کتاب , pdf , دانلود , کتاب آموزش , دانلود رایگان کتاب

تمامی حقوق برای سایت تک بوک محفوظ میباشد

logo-samandehi