بازدید
رشته مهندسی کامپیوتر که به طراحی و ساخت اجزای مختلف کامپیوتر می پردازد، لذا از اهمیت بسیار زیادی در دنیای امروز برخوردار است. هدف از طی این دوره تربیت کارشناسانی است که در زمینه تحلیل، طراحی، ساخت و راه اندازی دستگاهها و مجموعه های سخت افزاری جدید، بررسی و شناخت مجموعه های سخت افزاری و نرم افزاری موجود، نگه داری، عیب یابی و تعمیر و اصلاح و توسعه فعالیت کنند. طراحی، شبیه سازی، فرآوری، پردازش، سنجش، آموزش، ویرایش و … همه مفاهیمی هستند که با بالاترین دقت و در کوتاهترین مدت زمان ممکن در برنامه های نرم افزاری کامپیوتر انجام می شوند. لذا هدف از این رشته تربیت نیروی متخصص برای انجام امور فوق است.
گرایشها و ابعاد مختلف این رشته در کارشناسی ارشد
این رشته در مقطع ارشد دارای چهار گرایش معماری کامپیوتر، مهندسی نرمافزار، هوش مصنوعی و الگوریتم و محاسبات است.
چه مباحثی که در هر گرایش مطرح میشود ؟
گرایش نرمافزار : در گرایش نرمافزار در مقطع کارشناسی ارشد دانشجویان با سیستمهای عامل پیشرفته ـ بانکهای اطلاعاتی ـ برنامهنویسی پیشرفته و تحت WEB ـ الگوریتمهای پردازش موازی و … آشنا میشوند.
گرایش هوش مصنوعی: در این گرایش با مطالب جدیدی مانند شبکههای عصبی ـ هوش مصنوعی پیشرفته ـ تئوری فازی ـ پردازش تصویر و … آشنا میشوند.
گرایش معماری کامپیوتر : در این گرایش دانشجویان با معماریهای پیشرفته کامپیوتر و ابر رایانهها شبکههای کامپیوتری گسترده ـ پردازش تصویر و طراحی سیستمهای تحملپذیر خطا و … آشنا میشوند.
گرایش الگوریتم و محاسبات : این گرایش که یک گرایش جدید است. دانشجویان با الگوریتمهای توزیعی و پیشرفته ـ ریاضیات پیشرفته کامپیوتری و … آشنا میشوند . کتاب مدار منطقی (جدید) با توجه به سر فصل تعیین شده برای دانشجویان دانشگاه پیام نور در رشته کامپیوتر با گرایش نرم افزار تهیه و تدوین شده است .
حق تکثیر : آزاد
ادامه مطلب + دانلود...
بازدید
پیشرفت های چشمگیر فناوری نیمه هادی در زمینه ساخت ریز پردازنده وحافظه های با حجم بالا امکان ساخت کنترل کننده های منطقی الکترونیکی برنامه پذیر را فراهم آورد.در این کنترل کننده ها برخلاف کنترل کننده های مبتنی بر قسمت های الکترومکانیکی، برای تغییر منطق کنترل کافی است بدون تغییری در سیم کشی یا قطعات، فقط برنامه کنترل را تغییر دهیم. در اینصورت می توانیم از یک کنترل کننده منطقی برنامه پذیر هر جا که خواسته باشیم استفاده نماییم. در کتاب آماده شده که توسط وحید کارگر مقدم نوشته شده با مجموعه ی آموزشی PLC Fatek آشنا خواهید شد. این کتاب را به علاقمندان هدیه می کنیم .
ادامه مطلب + دانلود...
بازدید
ادامه مطلب + دانلود...
بازدید
کامپیوتر را با کدامیک از کاربرد هایش می شناسید؟! کاربرد های عمومی؟ بازی؟ پخش موسیقی و ویدئو؟ تایپ و طراحی گزارش؟
یا کاربرد های تخصصی تر؟ برنامه نویسی وب و پایگاه داده ها؟ شبیه سازی فرآیند ها؟ انجام محاسبات پیچیده ؟ یا….
طراحی مدار های واسط کامپیوتری ، یکی از مباحث کاربردی رشته های مهندسی سخت افزار ، مهندسی پزشکی و مهندسی برق می باشد که نحوه مرتبط کردن دستگاههای مختلف با کامپیوتر را تشریح میکند. دامنه این بحث از طراحی کارت های کامپیوتری تا طراحی واسط هایی برای ارتباط موازی و سریال با کامپیوتر گسترده است . از دیگر مباحث مرتبط با این حوزه میتوان به نحوه برقراری ارتباط با چاپگر و مودم ، چگونگی کنترل دستگاهها از دور به کمک تلفن و شبکه اینترنت و نیز شبکه های کنترلی مانند I2C , CAN , X10 اشاره کرد. حتی اگر بخواهید به جای کامپیوتر از مادربورد های صنعتی برای کنترل دستگاههای پیچیده استفاده کنید، باید با اصول طراحی مدار های واسط آشنایی داشته باشید.
در این کتاب تلاش شده است مباحث مرتبط با طراحی مدار های واسط کامپیوتری به زبان ساده و بصورت پایه ای بیان شود.
این کتاب را جناب آقای دکتر جواد راستی نوستده محترم آن برای انتشار در پایگاه دانلود رایگان کتاب تک بوک ارسال کرده اند.
ادامه مطلب + دانلود...