جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
نویسنده : حسین فقیهی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۲/۲۶
رده دیویی : ۸۹۲.۷۱۰۰۸
قطع : وزیری
جلد : گالینگر
تعداد صفحه : ۷۴۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : PJ۲۵۷/ف۷فلا۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۳۶۶-۴۶-۵
در این کتاب, ابیات عربی موجود در متون فارسی با ذکر نام کتاب, نام نویسنده, شماره صفحه نیز ترجمه فارسی گرد آمده است. این ابیات که به ترتیب حروف الفبا تنظیم شده با اعراب گذاری, ارجاع منابع فارسی و عربی و ذکر نام بسیاری از شاعران عرب و برخی توضیحات همراه است. برخی از این متون عبارتاند از: ‘کلیله و دمنه’, ‘تاریخ بیهقی’, ‘ترجمه تاریخ طبری’, ‘کشف الاسرار’, ‘راحه الصدور’, ‘ترجمه رساله قشیریه’, ‘مرزبان نامه’, ‘تذکره الاولیا’, ‘مقامات حمیدی’, ‘تاریخ سیستان’, ‘سندباد نامه’, ‘مجملالتواریخ و القصص’.
بازدید
نویسنده : الیور لیمن
مترجم : غرایاقزندی – داودعالی – محمدباقر
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۵/۰۲
رده دیویی : ۱۹۰.۹۰۴۹۰۱
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۷۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۳۰۰
ترجمه حاضر متضمن یازده گفتار در باب فلسفه و آینده فلسفه است که عبارتاند از’ :آینده فلسفه/ الیور لیمن’, ‘تاریخ فلسفه باستان/ هری لسر’, ‘تاریخ فلسفه مدرن/ کاترین ویلسون’, ‘آینده فلسفه اخلاق/ پیتر ادواردز’, ‘فلسفه سیاسی/ لن گودمن’, ‘فلسفه پست مدرن/ شون هند’, ‘فلسفه کاربردی در آغاز هزاره سوم/ هتا هایری’, ‘فلسفه فمینیستی/ گیل هویی’, ‘فلسفه دین/ الیور لیمن’, ‘فلسفه زبان/ جرارد لیوینگستن’, ‘فلسفه ذهن/ ویلیام لاینز و الیور لیمن .’ویراستار کتاب معتقد است’ :فلسفه در آینده, بیشتر واکنش در برابر مادیگرایی خواهد بود .فلسفه باید در صدد فهم و مفهومسازی مادیگرایی باشد … پیشبینی میشود در آینده چند کشور عمده شرق به همراه ژاپن از نظر اقتصادی قدرتمند شوند و این امر توجه بیشتر نقاط دیگر جهان را به دادههای فرهنگی شرق بر خواهد انگیخت .’
بازدید
نویسنده : آنجلیس – ساراآتلی – کالین
مترجم : شعبانیداریانی – داود
ویراستار : عمیق – مجید
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۲/۰۶
رده دیویی : ۳۰۳.۴۹۰۹۰۵
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : CB۱۶۱/آ۸ج۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۴۹-۱۱۴-۵
در کتاب مصور و رنگی حاضر, سعی شده تا به پرسشهایی از این قبیل پاسخ داده شود’ :زمین در آینده چه شکلی خواهد بود, آیا ما در شهرهای آسمانی زندگی خواهیم کرد, آیا ما در اتومبیلهای موشک مانند, صفیرکشان به این سو و آن سو خواهیم رفت و ورزشهای مجازی را تمرین خواهیم کرد .’نوجوانان مطالب کتاب را با این عناوین مطالعه میکنند :به سوی آینده, انرژی برای مردم, دهکده جهانی, ساختمانهای هوشمند, زندگی در زیر سطح زمین, زندگی در خارج از سطح زمین, پایان راه کجاست, تغییر شکل, پول هوشمند, خارج از زمان, سفر مجازی, برادر بزرگ یا خان داداش, و طبقه خاص .کتاب با ‘واژهنامه ‘به پایان میرسد .
بازدید
نویسنده : علی صدراییخویی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۳/۲۵
رده دیویی : ۲۹۷.۹۹۸
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۶۰
نوع اثر : گردآوری
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۱۲۶-۹۳-X
در شماره حاضر از مجموعه ‘دیدار با ابرار’, علاوه بر شرحی از زندگی ‘آیتالله محمدعلی اراکی ‘آثار و افکار وی معرفی و تبیین شده است . در کتاب سعی شده جملات ایشان درباره اشخاص و موضوعات عینا درج شود . در آغاز کتاب به شهر اراک و حوزه علمیه آن اشارتی شده, سپس تبار آیتالله اراکی معرفی گردیده و آن گاه چگونگی تحصیل و تربیت ایشان, و اقدامات سیاسی وی بازگو شده, همچنین خاطراتی از دیگران, شرحی از رحلت, و توصیهها و اندرزهای وی درج گردیده است .
بازدید
نویسنده : محمدعلی داور
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۱۱/۳۰
رده دیویی : ۸fa۱.۶۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۷۵۸-۱۰-۶
اشعار این کتاب تحت سه عنوان’ ‘زیر بال عشق ‘در قالب مثنوی به نظم کشیده شده است .مثنوی حاضر با این ابیات آغاز میشود :ما نقیب کاروان نالهایم/ چاوش داغی هزاران سالهایم/ زخمهای بر تار جانی میکشیم/ ارهای بر استخوانی میکشیم/ بوی کافور آید از آواز ما/ چون رگ مرده است سیم ساز ما/ …
بازدید
نویسنده : جوی پالمر
مترجم : خورشیددوست – علیمحمد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۲/۱۵
رده دیویی : ۳۶۳.۷۰۰۷۱
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۳۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : GE/پ۲آ۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۵۹-۷۹۵-۸
بازدید
شانزده جلد کتاب کامل تاریخ طبری در ۷۰۱۹ صفحه
تاریخ الرسل و الملوک یا تاریخ الامم والملوک معروف به تاریخ طبری کتابی است نوشتهٔ محمد بن جریر طبری. طبری این کتاب را پس از پایان تفسیر قرآنش تألیف نمود. این کتاب، تاریخ را از زمان خلقت شروع کرده و سپس به نقل داستان پیامبران و پادشاهان قدیمی میپردازد. در بخش بعدی کتاب طبری به نقل تاریخ پادشاهان ساسانی میپردازد، و از آنجا به نقل زندگی پیامبر اسلام، محمد میپردازد. در این کتاب وقایع پس از شروع تاریخ اسلامی (مقارن با هجرت به مدینه) به ترتیب سال تنظیم شده و تا سال ۲۹۳ هجری شمسی را در بر میگیرد. تاریخ طبری دارای ۱۶ جلد و مرجع عمده تاریخ ایران تا اول سده چهارم هجری است، همچنین این کتاب مأخذ عمده تمام کسانی واقع شدهاست که بعد از طبری به تألیف تاریخ اسلام اهتمام ورزیدهاند جلد شانزدم تالیف طبری نیست و ادامه تاریخ طبری میباشد. روایات طبری در باره تاریخ ساسانی بسیار مفصّلتر از دوره های قبل و به نحو بارزی متضمن مطالب تاریخی است ، گرچه مطالب غیرواقعی و داستانی نیز دارد. طبری در این قسمت نیز منابع خود را ذکر نمی کند، جز در مواردی که از راویان مسلمان نقل قول می کند. روایات طبری در ترتیب و کلیات وقایع با منابع دیگر مطابقت دارد که نشان می دهد مورخان اسلامی در تدوین تاریخ ایران از منابع ایرانی مشترک استفاده کرده اند. تمایز اصلی تاریخ طبری در بخش ساسانی نسبت به دیگر بخشهای کتاب ، تنوع منابع (اعم از ایرانی و غیرایرانی ) و تفصیل مطالب با جزئیات بالنسبه دقیق است ؛ ازینرو بخش ساسانی تاریخ طبری بر تواریخ هم زمان آن برتری دارد. بعلاوه طبری از نقل مطالبی که منشأ شعوبی و رنگ حماسی دارند احتراز کرده است ، از جمله حکایاتی را که برخی تواریخ راجع به دربار و زندگی خصوصی پادشاهان ، مثلاً خسرو پرویز، آورده اند، نیاورده است . طبری در تاریخ یمن و داستان تُبَّع و داستان فتح قلعه الحَضْر / هَتْرَه در عهد اردشیر بابکان و نیز توجیهات مذهبی راجع به علایم و آثار زوال حکومت ایران در عهد خسرو پرویز، از روایات متنوع اسلامی بهره بسیار برده ، اما در باره آخرین شاهان ساسانی مقارن فتوح مسلمانان ، این کار را نکرده است ؛ به احتمال بسیار به این سبب که روایات فتوح از مآخذ گوناگون گرفته شده و ازینرو در موارد متعدد دیدگاهها و تمایلات متضاد جمع شده است . تاریخ طبری را ابوعلی بلعمی به فارسی ترجمه و تلخیص کردهاست و چون از خود مطالب دیگری افزوده است و تغییرات دیگری نیز داده است، کتاب او نسبتاً تألیفی نو به حساب میآید و به نام خود او تاریخ بلعمی نامیده شده است.
در بخش زیر تعداد صفحات کتاب کامل تاریخی تاریخ طبری که کلا ۷۰۱۹ صفحه میباشد ذکر میشود:
جلد یکم تاریخ طبری ۳۶۸ صفحه
جلد دوم تاریخ طبری ۴۲۹ صفحه
جلد سوم تاریخ طبری ۴۳۹ صفحه
جلد چهارم تاریخ طبری ۴۴۳ صفحه
جلد پنجم تاریخ طبری ۵۱۷ صفحه
جلد ششم تاریخ طبری ۵۲۷ صفحه
جلد هفتم تاریخ طبری ۵۶۷ صفحه
جلد هشتم تاریخ طبری ۴۷۹ صفحه
جلد نهم تاریخ طبری ۴۲۳ صفحه
جلد دهم تاریخ طبری ۴۳۳ صفحه
جلد یازدهم تاریخ طبری ۴۵۴ صفحه
جلد دوازدهم تاریخ طبری ۴۷۵ صفحه
جلد سیزدهم تاریخ طبری ۴۲۷ صفحه
جلد چهاردهم تاریخ طبری ۴۳۴ صفحه
جلد پانزدهم تاریخ طبری ۴۲۲ صفحه
جلد شانزدهم تاریخ طبری ۱۸۲ صفحه