جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
دانلود کتاب سفری از خانه تا کیهان در ۱۲ گام
کتاب سفری از خانه تا کیهان در ۱۲ گام میتواند درک و تجسم درستی از موقعیت ما در کیهان و ابعاد و بزرگی های جهان هستی بدهد . این کتاب تقدیمی از طرف تهیه کننده می باشد . برای دانلود کتاب سفری از خانه تا کیهان در ۱۲ گام در معیت ما باشید .
بازدید
نویسنده : خدیجه مقدم
نقاش : مهدیان – حسین
بازنویسی : شعبانی – اسدالله
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۷/۰۴
رده دیویی : ۳۶۳.۷۳
قطع : خشتی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۴۵-۱۸-۶
این کتاب به منظور آشنایی دانشآموزان گروه سنی ‘ج ‘و ‘د ‘با عناصر اصلی حیات (هوا, خاک و آب) تدوین شده است .کتاب با توضیحاتی درباره شکل کره زمین, حرکت آن و تغیرات آب و هوایی ناشی از این حرکت, معرفی عناصر اصلی زندگی, منابع زمین, استفاده صحیح و غیرصحیح از آنها آغاز میشود .آنگاه به ترتیب درباره هوا, خاک و آب توضیحاتی فراهم آمده, به نقش این عناصر در بقای کره زمین و حیات موجودات زنده اشاره میشود .چگونگی آلودگی عناصر یاد شده, عوارض و پیامدهای آن, راههای پیشگیری از آلودگی و حفظ محیط زیست و جلوگیری از نابودی کره زمین, از دیگر مطالب کتاب است .
بازدید
نویسنده : پری زنگنه
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۴/۰۶
نوبت ویرایش : ۲
رده دیویی : ۹۲۹.۴۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۴۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۴
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۸۴۰-۰۲-۳
بازدید
نویسنده : گروهآموزشیخانهادبیات
نقاش : بشردوست – فائزه
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۱/۰۸
رده دیویی : ۵۰۷.
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۴
شماره مجلد : ۱۲
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۲۴۵-۰۸-۴
بازدید
نویسنده : جوآلن مور
مترجم : گروهمترجمان –
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۱۲/۲۲
رده دیویی : ۵۵۱.
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۹۰-۰۰-۸
بازدید
کتاب نجوم برای همه تالیف ماکسول راید و ترجمه حسینعلی رزم آرا مجموعه ای از مفاهیم مهم و اساسی علم نجوم است که با بیانی ساده و قابل فهم برای مخاطبان علاقه مند به نجوم با هر سطحی از معلومات ارائه شده است. اگر به نجوم علاقه دارید و یا به تازگی پا به این عرصه گذاشته اید، این کتاب میتواند شما را با دنیای شگفت انگیز نجوم آشنا کند. البته توجه داشته باشید که این کتاب در سال ۱۳۳۵ خورشیدی تالیف و چاپ شده بود لذا مطالب آن نیز مربوط به دانسته های بشر در همان دوره است….. این کتاب اطلاعاتی درباره خورشید ، کهکشانها ، صور فلکی ، سیاره زمین ، نیروی جاذبه ، ستارگان ، فضا و…. در اختیار ما قرار میدهد .
بازدید
بازدید
به تعداد بیشماری از ستارگان ، سیارات ، سیاه چاله ها و ابر نواخترها که معمولا به شکل کلنی درفضای بیکران پراکنده شده اند کهکشان گویند. کهکشان راه شیری یکی از همین کهکشانها میباشد و چون این کهکشان در فضا به شکل نواری ، نورانی می باشد به کهکشان راه شیری معروف است قطر این کهکشان ۱۰۰ هزار سال نوری می باشد.
سال نوری یعنی مسافتی که نور در یک سال می پیماید و چون فواصل در فضا بسیار زیاد می باشد دانشمندان برای راحتی کار از سال نوری استفاده می کنند ضمنا نور در هر ثانیه ۳۰۰ هزار کیلومتر می پیماید.
عمر کهکشان راه شیری ۱۰ میلیارد سال است.
ستاره خورشید و ۹ سیاره اطراف آن را که بطور منظم به دورش می چرخند منظومه خورشیدی یا شمسی می نامند. عمر منظومه شمسی را ۱۵ میلیارد سال تخمین زده اند .
۹ سیاره منظومه شمسی در جهت خلاف عقربه های ساعت به دور خورشید می چرخند که به ترتیب هر ۸۸ روز سیاره عطارد یکبار به دور خورشید می چرخد زهره هر ۲۲۵ روز زمین هر ۳۶۵ روز و۶ ساعت مریخ هر ۶۵۷روز مشتری هر ۱۲ سال زحل هر ۲۹ سال و ۶ ماه اورانوس هر ۸۴ سال و ۷ روز نپتون هر ۱۶۴سال و ۳۲۸ روز پلوتون هر ۲۴۸ سال و ۱۴۶ روز.
کوچکترین سیاره منظومه شمسی عطارد یا تیر نام دارد که مدت زمان گردش آن به دور خود،دو برابر مدت زمان گردش آن به دور خورشید است.
بزرگترین سیاره منظومه شمسی ، سیاره مشتری یا ژوپیتر میباشد که حدود ۱۳۰۰ برابر کره زمین است بطوریکه اگر تمام کرات منظومه شمسی را با هم جمع کنیم و سپس آن را دو برابر کنیم باز هم به اندازه کره مشتری نمی شود.
لایه اوزون فقط به اندازه ۲ سکه روی هم ضخامت دارد.
بیشتر ستارگان داغ تر از خورشید بین ۱۰ تا ۱۰۰ برابر خورشید جرم دارند.
خورشید روزانه معادل ۱۲۶ هزار میلیارد اسب بخار انرژی به زمین می فرستد.
خورشید در مدار کهکشان راه شیری با سرعت ۹۰۰۰۰۰ کیلومتر در ساعت حرکت می کند.
خورشید ۵ میلیون سال عمر دارد.
خورشید از توده متراکمی از گازهای هلیم و هیدروژن تشکیل شده است.
دما در روی سطح خورشید در حدود ۶۰۹۳ درجه سانتی گراد توسط دانشمندان تخمین زده شده ولی دما در مرکز خورشید میلیونها درجه تخمین زده می شود.
خورشید کوچکترین ستاره دنیاست اما حجم خورشید آنقدر بزرگ است که حدود ۱۳۲۰۰۰۰ برابر حجم کره زمین می باشد.
وسعت خورشید ۴/۱ میلیون کیلومتر است و با سرعتی معادل ۱۹ کیلومتر در ثانیه و از شرق به غرب به دور خود در حال گردش است.
به قطعه سنگهایی که با سرعت وارد اتمسفر زمین میشوند و در اثر اصطکاک و حرارت می سوزند و از بین می روند و تولید نور می کنند شهاب سنگ می گویند که این عمل معمولا ۲ تا ۳ ثانیه طول می کشد سالانه هزاران شهاب وارد جو زمین می شوند.
بازدید
زحل مطمئنا یک سیاره سلطنتی است که با هزاران حلقه باریک زیبا در اطرافش به عنوان جواهرات آراسته شده و از آن به عنوان جواهر منظومه شمسی نام برده میشود.
در این گزارش به ۱۰ واقعیت جالب در مورد سیاره زحل اشاره شده که ممکن است تاکنون ناگفته باقی مانده باشند.
– از آنجایی که سیاره زحل بیشتر از گاز ساخته شده و هلیوم در آن بیشترین سهم را داشته، انسان نمیتواند مانند زمین بر روی آن بایستد.
– حلقههای زحل غولپیکر اما نازک هستند. جالب است بدانید که حلقههای اصلی این سیاره میتوانند در فاصله بین زمین و ماه گسترده شوند اما ضخامت آنها کمتر از یک کیلومتر است.
– فقط حلقههای زحل هستند که با استفاده از تلسکوپهای زمینی قابل مشاهده هستند.
– زحل از ۵۳ قمر دارای اسم و ۱۶ قمر احتمالی که در صف انتظار برای تائید بوده، برخوردار است.
– اولین فضاپیمایی که به سیاره زحل سفر کرده، پایونیر ۱۱ بود که در سال ۱۹۷۳ پرتاب شده و در سال ۱۹۷۹ به زحل رسید.
– در حالی که یک روز زمینی ۲۴ ساعت است، یک روز در زحل ۱۰ ساعت و ۳۹ دقیقه طول میکشد.
– سرعت گردش زحل در مدار خود ۹۹۷۷ کیلومتر بر ساعت بوده که باعث تحدب این سیاره در استوا و مسطح بودن قطبهای آن شده است. میتوان گفت که زحل مسطحترین سیاره منظومه شمسی است.
– تیتان بزرگترین قمر زحل و تنها قمری است که از جو قابل توجه با قطر ۵۹۵ کیلومتر، ۱۰ برابر ضخیمتر از جو زمین برخوردار است.
– از آنجایی که زحل نسبت به زمین از خورشید دورتر است، یک گردش آن به دور خورشید به اندازه ۳۰ سال زمینی طول میکشد.
– زحل تنها چهار بار توسط فضاپیماهای پایونیر ۱۱ در سال ۱۹۷۹، وویجر ۱ در سال ۱۹۸۰، وویجر ۲ در سال ۱۹۸۱ و کاسینی در سال ۲۰۰۴ مورد بازدید قرار گرفته است. جالب است بدانید که کاسینی به داخل مدار زحل رفته و تصاویری از حلقهها و قمرهای آن ثبت کرده بود.
بازدید