جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
برخی از ویژگی های این شماره مجله:
– دارای محیط زیبا و جذاب
– امکان ورق زدن صفحات با دو روش جداگانه
– قابلیت زوم بسیار بالا بدون افت کیفیت
– دارای قابلیت بزرگ نمایی برنامه
– دارای قابلیت جستجوی صفحات و انتخاب صفحه دلخواه
– قابلیت پخش اهنگ در هنگام اجرای برنامه
– قابلیت پخش موسیقی در هنگام مطالعه مطالب
– امکان پخش یا متوقف کردن فایل صوتی
-بزرگ نمایی با درجه دلخواه
-پخش خودکار مجله بدون ورق زدن
-اضافه کردن حالت مشاهده صفحات
– اضافه کردن استفاده از social share با ۱۴ سرویس جهانی
چند موضوع قرار گرفته در شماره چهارم:
نقد و تحلیل مجله ایده یار ۱-۲-۳
تکنولوژی خلاقانه
خلاقیت در ساخت وسایل با بطری
کارت ویزیت های خلاقانه
راز انتخاب شغل قسمت دوم
ایده های برای روز پدر
…….
….
….
بازدید
بازدید
بازدید
بررسی نقش هرمنوتیک بر درام مدرن و پست مدرن
وقتی به مطالعه تاریخ هنر و تاریخ فلسفه تفکر بشر مینشینیم به طرز عجیبی پی بر تعاملیعمیق میان تفکر و متفکران با هنر و هنرمندان میبریم. آراء کانت و فلاسفه پس از او راه را برای ایجاد شکلگیری هنر آبستره و انتزاعی معاصر (گذشته از ریشههای بدوی آن) باز میکند.سقراط و ارسطو و افلاطون بر نمایشنامهنویسان کلاسیک تأثیر میگذارند همانگونه کههنرمندان آن دوره بر فلاسفه تأثیر میگذاردند، چنان که فهم عمیق آثار فلاسفه کلاسیک بدونخواندن آثار نمایشنامهنویسان آن دوره از “آشیل” بگیرید تا “سنه کا” ممکن نیست. از نظر بسیاری از متفکران همچون ارنبرگ “شناخت برشت بدون شناخت مارکس امکانپذیر نیست” همانطور که نمیتوان بدون شناخت شکسپیر و شک هملت به شناخت دکارت نائل آمد و…
در دوران مدرن و پسامدرن نیز ابزازی توسط فلاسفه در دست هنرمندان قرار گرفت که راه را بر بازفهم و استفاده از آثار گذشتگانشان ممکن ساخت. این ابزار دانشی به نام “هرمنوتیک”است.
در این رساله به تفصیل به آراء موجود در حوزه هرمنوتیک پرداخته میشود آنگاه با پیشدرآمدی بر هنر مدرن و پست مدرن تأثیر هرمنوتیک بر درام مدرن با نگاهی به نمایشنامه قربانیان وظیفه اثر اوژن یونسکو و نیز تأثیر هرمنوتیک بر درام پست مدرن با نگاهی به نمایشنامه روزنکراتز و لیگد نسترن مردهاند اثر تام استوپارد بررسی میشود.
در اینجا سپاس خود را پیشکش استادم آقای رحمت امینی میکنم که در این مسیر راهنمای من بودند.
امید است که این مختصر بتواند در شکلگیری فکری نو و معرفی اندیشههای امروز در عرصه درامنویسی مفید باشد.
بازدید
مجموعه ای از چشم انداز امام علی درباره برادری
کتاب برادری داشتم که….
امیرالمؤمنین (ع) در فرازی از سخنان خود با معرفی یکی از دوستان شایسته خویش، ویژگیهای برجسته وی را بیان کردهاند.
هرچند، در مورد هویت این دوست صمیمی اختلافنظر وجود دارد؛ ولی ایشان در توصیف این انسان نمونه، سعی در ارائه الگوی یک انسان کامل داشتهاند. از این رو پیروان خود را دعوت میکنند تا همانند این برادر ایمانی، به تربیت خویشتن بپردازند. امام علی (ع) که خود بر اوج قله کمال است، صفات والای دوست صدیق خود را چنین برمیشمرد:
کوچک دیدن دنیا، رهایی از سلطنت شکم، قهرمان سکوت،دارای شجاعتی به سان شیر بیشه در میدان مبارزه، رازدار متین، دارای احساس مسئولیت در اجرای حدود الهی، معاشر با انصاف، تحملپذیر در دردها و ناملایمات و مخالف هوی و هوس.
در این کتاب که یکی ازکتابهای مجموعه “از چشمانداز امام علی (ع)” میباشد، سعی شده که سخن حضرت در معرفی برادر ایمانیاش، به وسیله سخنان دیگر ایشان و نیز آیات قرآن و احادیث معصومین (ع) توضیح داده شود.
بازدید
کتاب رایگان چهل درس آموختنی از اقیانوس معارف علوی که میتواند در زندگی فردی و اجتماعی اثر بگذارد و ما ۴۰ گام به امام علی نزدیک گرداند
امام علی(ع) مظهر تجلی اسماء و صفات پروردگار و نمونه کامل انسان متعالی است. او که بر چکاد اندیشه و ایمان قرار دارد پیشوای تقوا، عدل، آزادی، عبودیت، صدق، اخلاص، مجاهدت، صفا، عطوفت و شجاعت است. او اسوه خضوع و خشوع در برابر حق، دستگیری از ستمدیدگان و آئینه تمام نمای استقامت و استواری در برابر سرکشان و مستکبران می باشد. پیوند با علی(ع) بدون دست یافتن به نگرش و جهان بینی آن حضرت ناممکن است. هر چند که دستیابی کامل به قله معرفت و درک عمیق شخصیت الهی آن ولی خدا برای ما امری محال به نظر میر سد، ولی حرکت در این مسیر برای رسیدن به دامنه های قابل دسترس آن مکتب الهی، کاملاً ممکن و میسور است.
برای رسیدن به این منظور مطالعه در سیر زندگی ایشان، خطبه ها، نامه ها و سخنان گران بهایشان اهمیت به سزایی دارد.
کتاب حاضر چهل درس آموختنی از اقیانوس معارف علوی است که می تواند در زندگی فردی و اجتماعی، ما را چهل گام به راه علی(ع) نزدیک سازد.
بازدید
کتاب مرگ رنگ سهراب سپهری
بازدید
کتاب رایگان ترانه های داریوش
بازدید
گرانیگاه جهان جدید، طرح پرسشها و آموزههای معرفتشناختی تازه است. اکنون در آشوبناکی روزگار معاصر، بشریّتِ نیازمند به همواره دیگرگونه زیستن، خرد را چراغ افقهای تاریک فرا دست کرده است. بیتردید، امروزه هر ذهن اندیشندهی ژرفکاو، در هر سرزمین و به هر آیین، با این پرسمان جدی تاریخی رویاروست که: «ما در کجای جهان ایستادهایم؟»
ذهن تکاپوگر و فرهیختهی دانشجوی معاصر، نیازمند آن است که در فرایند همارزی و یا تقابل نهادهای مدرن و ساختارهای برآمده از آنها با لایههای تمدن شکوهمند اسلامی، برای انبوه پرسشهای خویش پاسخهایی سنجیده و راهگشا بیابد.
این کتاب، حاصل یکی از همین کوششهای همدلانه و همراهانه در باب مسائل اساسی علم سیاست است. امید داریم که این مکتوب، دریچهای روشن فراروی خوانندگان ارجمند بگشاید و بر خردمندی و خرسندی آنان بیفزاید.
این مجموعه به قلم محمدباقر حشمتزاده شامل قسمتهای زیر میباشد:
مقدّمه
بـخش اول: مـقدّمات و کلیات
۱) طرح موضوع
۲) فرآیند علوم
۳) مزایا و کاربرد علم
۴) مبانی و فلسفهی علم
۵) مبانی علم سیاست
۶) هستیشناسی و سیاست
۷) جایگاه سیاست و حکومت در دستهبندی موجودات هستی
۸) روشهای شناخت و تحقیق در هستی و سیاست
۹) نظام اجتماعی و سیاست
بخش دوم: نقطهی آغاز و عزیمت علم سیاست
۱) سؤالهای اساسی علم سیاست
۲) کلّ هستی یک نظام سیاسی است
۳) سیاست و قوانین نظام هستی
۴) پاسخ به سؤالهای علم سیاست
خلاصه و جمعبندی
بازدید
یک سازمان بینالمللی، اجتماعی از دول است. اجتماعی که نه به صورت کلونی و نه به صورت مدنی ایجاد شده بلکه حالتی است بین این دو. محل استیلای قدرت سازمانهای بینالمللی متغیر است ولی هر آنچه که به صورت امور داخلی یک کشور در نیاید را میتوان تحت نفوذ سازمان دانست. سازمانهای بینالمللی، به عنوان یکی از نتایج مشترک دو رشته حقوق و روابط بینالمللی که از قرن ۱۹ شکل و شمایل جدیدی به خود گرفتهاند، هر روز در حال تحول به سر میبرند. یک روز منطقهگرایی، یک روز جهانشمولی، یک روز سیاست محوری و یک روز سازمانهای اقتصادی رونق مییابند و این فرآیند همواره از نو شروع میشود.
در این کتاب نویسنده ضمن معرفی ۱۶ سازمان ببن المللی مطرح در دنیا و بررسی ساختار، گذشته، حال و آینده هر یک از این سازمان ها، به چگونگی تشکیل، مراجع تائید صلاحیت، تقسیمات سازمانی، اهداف و وظایف سازمان های بین المللی نیز پرداخته است.