جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
خطبه امام حسین (ع) در روز عاشورا و واقعه عاشورا
امام حسین (ع) با این جمله شروع به خطبه کردند : “ولی من آن خدایی است که کتاب فرود آورده و هم او، ولی شایستگان است” ، راوی گوید با گریه خواهرش خطبه قطع شد و امام، حضرت عباس و پسرش علی اکبر را نزد ایشان فرستاد و ایشان را خاموش کردند و سپس بقیه خطبه را با درود بر پیغمبر و پیامبران ادامه داد ” اما بعد، بنگرید من از چه خاندانم و به خود آئید و خویش را سرزنش کنید و بنگرید، برای شما آیا کشتن من رواست؟ و حرمت من برای شما، زیر پا شدنی است؟ آیا من پسر پیغمبر شما نیستم پسر وصی و عموزاده شما نیستم.”
ادامه دادند: ” آیا حمزه سیدالشهدا (ع) عموی پدرم نیست؟ آیا جعفر بن ابیطالب برادر پدرم که در بهشت با دو بال پرواز می کند، عمویم نیست؟ به شما نرسیده که رسول خدا (ص) درباره من و برادرم فرمود سید جوانان اهل بهشتند؟ اگر گفتار مرا درست می دانید بسیار خوب، باور کنید. از وقتی دانستم خدا دروغگو را دشمن دارد، دروغ نگفتم و اگر باور ندارید کسانی از اصحاب پیغمبر هنوز زنده اند بروید از آنها بپرسید تا به شما خبر دهند از جابربن عبدالله انصاری و ابوسعید خدری و سهل بن سعد انصاری و زید بن ارقم و انس بن مالک بپرسید این پرسیدن از ریختن خونم جلوگیر شما نیست ” شمر گفت من خدا را زبانی پرستم و ندانم چه می گویی حبیب بن مظاهر به شمر گفت تو خدا را به هفتاد زبان می پرستی خدا دلت را سیاه کرده ، حسین(ع) فرمود «اگر شما در این تردید دارید که من زاده دختر پیغمبرم، وای بر شما آیا از شما خونی ریختم؟ مالی از شما خورده ام، زخمی به شما زدم که حالا قصاص آن را می خواهید؟ همگی دشمنان خاموش شدند سپس امام فریاد زد ای شبث بن ربعی، ای حجار بن ابجر ، ای قیس بن اشعث، ای یزید بن حارث آیا به من ننوشتید که میوه ها رسیده و باغها سبز شده و به سوی لشگری که برای تو آماده شده، بیا؟ گفتند ما ننوشتیم . امام فرمود به خداوند نوشتید اکنون که مرا نمی خواهید بگذارید به مأمن خود در هر جای زمین که باشد، برگردم قیس بن اشعث (لعنه االله علیه) گفت ای حسین نمی دانم چه می گویی؟ تو باید تسلیم پسر عم خود شوی او به دلخواه تو رفتار می کند امام فرمودند نه به خدا، به شما دست خواری ندهم و از شما مانند بنده نگریزم. سپس امام فریاد کشیدند من به پروردگار خود پناه می برم از هر متکبری که ایمان به روز حساب ندارد. سپس شتر را خوابانید و زانوی شتر را یکی از یاران به نام عقبه بن سمعان بست.
بازدید
سید محمد حسینی شیرازی از مراجع تقلید شیعه بود. وی فرزند میرزا مهدی شیرازی از خاندان حسینی شیرازی و برادر سید صادق حسینی شیرازی و دایی محمدتقی مدرسی است.
وی در طول عمر ۷۵ ساله ش بیش از ۱۱۵۰ عنوان کتاب در مسائل مختلف سیاست ، اقتصاد ، حقوق ، الهیات و دیگر موضوعات به دو زبان عربی و فارسی نوشت که از این جهت در تاریخ نویسندگان جهان ممتاز است. وی همچنین در سال ۲۰۰۰ مفتخر به دریافت لقب ” سلطان المؤلفین ” از کانون نویسندگان شد.
وی دهها مسجد ، حسینیه ، مدرسه ، کتابخانه ، انتشارات ، صندوق قرض الحسنه و درمانگاه تأسیس کرد.همچنین نمایندگان و مقلدان او به تشویق و راهنمایی و حمایت وی مؤسسات زیادی در مناطق مختلف جهان از جمله در مصر ، سودان ، بریتانیا ، کانادا ، آمریکا ، هند ، پاکستان ، استرالیا ، کشورهای حوزه خلیج ، ایران و عراق بوجود آوردند.
عاشورا در متن زندگی شیعه و در عمق باورهای پاک او جریان داشته و نهضت کربلا در طول ۱۴ قرن با کوثری زلال و عمیق سیراب کننده جانها بوده است.
هم اکنون نیز عاشورا کانونی است که میلیونها دایره ریز و درشت از ارزشها ، احساسها ، عاطفه ها ، خردها و اراده ها بر گرد آن میچرخد و پرگاری است که عشق را ترسیم میکند.
بازدید
بانک جامع امام حسین (علیه السلام)
در این کتاب مفید که در حدود ۴۹۰۰ صفحه میباشد بصورت کامل با شخصیت و افکار و فعالیت های امام حسین (ع) آشنا شوید – همچنین این کتاب مفید میتواند راهنمای محقیقین علوم اسلامی باشد.
بخش هایی از این کتاب که بصورت دائره المعارف میباشد :
* دانستنیهای اربعین حسینی
* چهره درخشان حسین بن على (ع)
* ستاره درخشان شام حضرت رقیه دختر امام حسین (ع )
* سخنان حسین بن على (ع ) از مدینه تا کربلا
* زندگانى مسلم بن عقیل سفیر امام حسین (علیه السلام)
* کتاب لمعات الحسین
* نماز و عبادت امام حسین علیه السلام
* شیخ محمد حسین زاهد (ره)
* کرامات الحسینیه
* چهل داستان و چهل حدیث از امام حسین (ع)
* نامه ها و ملاقاتهای امام حسین ( ع )
* داستانهایى از گریه بر امام حسین (ع )
* داستانهایى از فضیلت زیارت امام حسین (ع )
* از غروبِ عاشوراىِ حسینى علیه السلام تا طلوعِ ظهورِ مهدى علیه السلام
* پیشواى سوم حضرت امام حسین (ع)
* مسند فاطمه بنت الحسین علیهما السلام
* دانستنیهای حضرت امام حسین علیه السلام (مصباح الهدی)
* نگاهی به مقام امام حسین (ع)
* امام حسین علیه السلام
* نهج الکرامه (گفتهها و نوشتههاى امام حسین علیه السلام)
* شرح غم حسینعلیه السلام (ترجمه تحقیقی مقتل خوارزمی)
* حکمتهای جاوید (چهارده موضوع تبلیغی از سخنان امام حسینعلیه السلام)
* رسول ترک آزاد شده امام حسین علیه السلام
* انصار الحسین (ع)
* قیام امام حسین (ع)
* گسترش نهضت حسینی
* زندگانی حضرت امام حسین علیهالسلام و داستان کربلا و عاشورا(گزیده منتهی الامال)
* حسین بن علی حماسهی تاریخ
* رهبر آزادگان (امام حسین (علیه السلام))
* زمینههای اجتماعی و رهاوردهای انسانی قیام امام حسین (ع)
* اربعین حسینی (پژوهشی در بازگشت اهل بیت علیهمالسلام از شام به کربلا)
* حدیث بوی سیب (گزیدهای از خصائص الحسینیه )
* هدایتگران راه نور (خلاصه زندگانی امام حسین علیه السلام)
* فضایل و سیره امام حسین در کلام بزرگان (شامل ۴۵ موضوع)
* حماسه عاشورا به بیان حضرت مهدی علیهالسلام (ترجمه یا لثاراتالحسین)
* إلى الهیئات الحسینیه
* زندگانی حضرت امام حسین علیه السلام
* جلوه عشق (قصه هاى زندگى امام حسین علیه السلام)