جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
مجموعه شعر بید و باد در سال ۸۰ به چاپ رسیده است جهت معرفی در سایت و استفاده رایگان هموطنان تقدیم می گردد .
هر شعردر این دفتر حکایتی موجز را به تصویر می کشد. دفتری است برای ورود به دنیای تصاویر و نقش ها.
بازدید
دانلود کتاب شعر در گذر ثانیه ها
دانلود کتاب شعر در گذر ثانیه ها
کتاب شعر « در گذر ثانیه ها » را تقدیم به علاقمندان می کنیم . ابیاتی از این کتاب را با هم زمزمه می کنیم :
شعر و غزل کلیشه کن خون مرا به شیشه کن
قافیه ساز من بیا نغمه ی ساز من بیا
عشق مرا شراره کن حرف مرا ترانه کن
شور و امید من بیا صبح سپید من بیا
بازدید
دانلود کتاب یادگیری شاعرانه
هیچکس نیست که در تاثیر شعر در زندگی انسان ها تردید داشته باشد . وقتی که پنجره ای را به سوی باغ شعر باز می کنیم ، علاقه دانش آموزان را نسبت به یادگیری شکوفا کرده ایم . شعر یعنی احساس و وقتی لطافت شعر با سختی دروس عجین شد ، معجونی جالب به دست می آید که زیبا جلوه می کند . باید دروس را بر شعر حاکم کرد و شعر را تابع دروس کرد . کتاب یادگیری شاعرانه ثمره سالها تجربه در آموزش ابتدایی است .
بازدید
مولانا حسن بن محمود کاشانی آملی ، معروف به حسن کاشی، از شاعران شیعی اواخر قرن هفتم و اوایل قرن هشتم که اشعار زیادی در منقبت و مرثیه ائمه اطهارعلیهمالسلام به ویژه امام علی علیه السلام سروده است.
بازدید
محمود کیانوش، شاعر، داستان نویس و منتقد ادبی معاصر، به جای اینکه برای نشر جدید کتاب «آبهای خسته» معرّفیِ کوتاهی بنویسد، و در این معرّفی دربارۀ شعرهای این مجموعه چیزی بگوید یا توضیحی بدهد، این پارۀ کوتاه از فصل «حدوثِ شعر» در کتابِ «شعر، زبان کودکی انسان» را می آورد:
«شاعر که ذهنش در کشفِ حقیقتهای نهفته در باطنِ همه چیز ورزیدگی یافته است، قلم به دست در پشتِ میز خود، در انتظار آمدنِ شعر نمی نشیند. شعر مهمانی نیست که هرگاه شاعر او را دعوت به آمدن کرد، درِ خانۀ ذهن شاعر را بکوبد. شعر آشنای دیرینی است که ناگهان پیدایش می شود. در کجا و چه وقت؟ در همه جا و هر وقت. فقط شاعرِ واقعی این آمادگی را دارد که در نخستین نگاه، «او» را در دیدن یا شنیدنِ چیزی بیدرنگ بازبشناسد، و او را از میان جمعیتِ انبوهِ تصویرها و اندیشه ها بیرون بکشد و دست او را محکم در دست بگیرد و او را به خانۀ ذهن ببرد و با تأمّل و تخیّل از او پذیرایی کند، و آنگاه «شعر» پیامِ خود را در مکاشفۀ آشنایی و دلبستگی به «شاعر» بدهد. آن لحظه ای که شاعر با نگاهی چهرۀ شعر را باز می شناسد، لحظۀ حدوث است.»
و آنوقت می گوید: «شعر من، شعرِ حدوثی است، توضیح ندارد، و با صدای درونیِ خواننده در ذهنِ خواننده «حدوثِ دوباره» پیدا می کند و در نتیجه شعرِ من، شعرِ خواننده می شود. این خصوصیتِ شعری است که به آن شعرِ جهانی می گویند.»
کتاب آب های خسته از این نویسنده محترم را تقدیم دنیای شعر دوستان میکنیم .