جستجو در تک بوک با گوگل!


کتاب لیلی و مجنون ؛ نمایشنامه

دانلود کتاب

معرفی کتاب لیلی و مجنون ؛ نمایشنامه

 

لیلی و مجنون


نویسنده کتاب : پری صابری

انتشارات کتاب : قطره

زبان کتاب : فارسی

تعداد صفحه کتاب : 56

قطع کتاب : رقعی – سال چاپ کتاب : 1383 – نوبت چاپ کتاب : 1 

خلاصه ای از کتاب 

رئیس قبیله بنی عمر مردی عیار و جوانمرد،صاحب پسری می شود که نامش را قیس می گذارد،او در زیبایی و کمال و مال بی همتا است،قیس شیدا و واله لیلی دختر رئیس قبیله ای از قبایل عرب می شود،پدرش را برای خواستگاری به نزد پدر لیلی می فرستد بزرگان قبیله به این ازدواج رضایت نمی دهند.

مجنون با پهلوان نوفل طرح دوستی می ریزد و نوفل قسم یاد می کند لیلی را با زور و زر به مجنون برساند و به جنگ قبیله لیلی می رود،اما پس از جنگی خانمان برانداز به سازش تن در می دهد و بازمی گردد.

خبر به مجنون می رسد و او دیوانه وار سر به بیابان می گذارد….

 

کتاب لیلی و مجنون ؛ نمایشنامه


کتاب مصدق در آیینه‌ی تاریخ

دانلود کتاب

کتاب مصدق در آیینه‌ی تاریخ

تاریخ انتشار کتاب : ۸۴۰۲۱۱ 
تیراژ کتاب : ۱۱۰۰ 
 
نوبت چاپ کتاب : ۱ 
تعداد صفحه : ۲۵۲ 
رده دیویی : ۸fa۲.۶۲ 
شابک : ۹۶۴-۳۴۱-۴۰۳-۵ 
نوع اثر : تالیف 
زبان کتاب : فارسی 
قطع کتاب : رقعی 
نوع جلد کتاب : شومیز 
محل انتشار : تهران 
نویسنده کتاب : 
 
نویسنده در این نمایش‌نامه کوشیده است شخصیت و اندیشه‌ی دکتر محمد مصدق را نشان دهد و وی را در قیاس و پیوند با مظلومان تاریخ ایران به صحنه‌ی نمایش بیاورد. خانم صابری در متن نمایش نامه سروده‌هایی از شاعران پس از ۲۸ مرداد (سقوط دولت مصدق) گنجانده و در اصل، در مقابل مصدق، شخصیت ‘شاه’ را به نمایش گذاشته است. او در این نمایش نامه می‌خواهد داستان همیشه تکراری ایران را که همانا نخبه کشی است، بازگوید. وی خاطرنشان می‌کند: ‘آیا شرایط ما را به زوال می‌کشد؟ یا از ماست که برماست؟ شنیده‌ام که پشت کوه قاف مرغی هست. من در رویای سیمرغان به خواب می‌روم’: که چگونه مرغان گسترده‌ی تاریخ، حیثیت ایران زمین را به جان خریدند. و چه بسیارند حافظان آب و خاک ما، عشق ما، قهر ما و… عشق زال سپید و رودابه در سرزمین سیمرغ، فریاد ازلی مهر ماست. جنگ کیومرث (هوشنگ بی‌نام) با سیاهی طنین کوبنده قهرماست با زشتی و هر چه پلیدی. جنگ رستم و سهراب، مرثیه‌ی تقدیر دلخراش ماست از ‘خود دوستی و سقوط در دام فریب اجنبی’. سهراب به دست پدر کشته می‌شود. ترسی عمیق تو را فرا می‌گیرد و از کاوه روئین‌صفت مددی می‌خواهی که: چرا نخبه‌ کشی؟ چرا پسر کشی؟ چرا هر کسی به فکر خویش؟ چرا تخم نفاق و کینه؟ چرا؟ چرا سودجویی‌های گذران زندگی بر ما غالب می‌شود و ما را غافل می‌دارد تا بدخواهان بیگانه به سرزمین سیمرغان راه یابند و ذخایر مادی و معنوی ما را به یغما برند؟ چرا کنار کاوه‌ها، پیوسته از گودال‌ها بالا می‌رویم، سربلند می‌داریم و ناگهان می‌لغزیم؟ چرا معنای مهر و رفیقی را از یاد می‌بریم؟ چرا فغان مصدق‌ها را نمی‌شنویم که: ‘افتخار این مملکت این نیست که دکتر مصدقِ‌ها را زیر دست میر غضبِ‌ها از بین ببرند! افتخار این مملکت در این است که از وطن پرستان حمایت کنند و به آنان پر و بال بدهد، آنان را اجرا بگذارند و شایسته کنند که از مملکت دفاع کنند. تنها گناه من این است که تسلیم تمایلات خارجیان نشده و دست آنان را از منابع ملی ایران کوتاه برده‌ام! من ایرانی و مسلمانم و علیه هر چه که ایرانیت و اسلامیت ما را تهدید کند، تا زنده هستم مبارزه می‌نمایم’.

کتاب یوسف و زلیخا

دانلود کتاب

کتاب یوسف و زلیخا

یوسف و زلیخا 
محل انتشار : تهران 
نویسنده کتاب :  
رده دیویی : ۸fa۲.۶۲ 
تاریخ انتشار کتاب : ۱۳۸۱/۱۱/۰۶ 
نوع جلد کتاب : شومیز 
قطع کتاب : رقعی 
تعداد صفحه : ۲۱۶ 
نوع اثر : تالیف 
زبان کتاب : فارسی 
نوبت چاپ کتاب : ۱ 
تیراژ کتاب : ۳۳۰۰ 
شابک : ۹۶۴-۳۷۲-۰۳۰-۶ 
 
این نمایش‌نامه روایت دیگری است از عاشقانه ‘یوسف و زلیخا ‘که در هفده ‘مجلس ‘تدوین شده است .این مجالس عبارت‌اند از :مرغی از آشیانه وحدت, خواب دیدن زلیخا آفتاب جمال یوسف را, دیدن زلیخا عزیز مصر را از شکاف خیمه, برادران برای نابودی یوسف هم عهد می‌شوند, در چاه افکندن یوسف, یعقوب در انتظار گم گشته, بازار برده فروشان, آرزوی وصال داشتن زلیخا از یوسف, آوردن زلیخا یوسف را به خانه هفت اورنگ, گواهی دادن طفل شیرخواره بر پاکی یوسف, زنان کف بریده, تعبیر خواب سلطان مصر, برادران در درگاه یوسف, یعقوب در کلبه احزان, زلیخا در نی بستی غریب, وفات یافتن یوسف و هلاک شدن زلیخا از مفارقت وی .برای نمونه در صحنه آخر آمده است : …’زلیخا, به طرف پیکر بی‌جان یوسف کشانده می‌شود …زلیخا از جا برمی‌خیزد و چون پروانه‌ای سوخته دل, به دور یوسف بال می‌زند, هم آوازن, همراه موسیقی, حال و روز زلیخا را می‌خوانند … زلیخا آن قدر می‌چرخد و می‌سوزد تا جان می‌دهد .’…در بخش دیگر کتاب متن ‘یوسف و زلیخا ‘از ‘هفت اورنگ جامی’, نیز ‘حدیث یوسف و زلیخا ‘ از تفسیر ‘عتیق نیشابوری (سورآبادی) ‘گنجانده شده است .پایان کتاب شامل تصاویری از صحنه‌های نمایش است .

کتاب لیلی و مجنون (برگرفته از نظامی گنجوی)

دانلود کتاب

کتاب لیلی و مجنون (برگرفته از نظامی گنجوی)

لیلی و مجنون (برگرفته از نظامی گنجوی) 
محل انتشار : تهران 
نویسنده کتاب :  
رده دیویی : ۸fa۲.۶۲ 
تاریخ انتشار کتاب : ۱۳۸۳/۰۸/۲۵ 
نوع جلد کتاب : شومیز 
قطع کتاب : رقعی 
تعداد صفحه : ۵۶ 
نوع اثر : تالیف 
زبان کتاب : فارسی 
شماره کنگره : PIR۸۱۳۱/ف‌لا۲۲۴ل۹۳ 
نوبت چاپ کتاب : ۱ 
تیراژ کتاب : ۲۲۰۰ 
شابک : ۹۶۴-۳۴۱-۳۴۶-۲ 
 
این نمایش‌نامه برگرفته از داستان ‘لیلی و مجنون’ نظامی گنجه‌ای است. در این نمایش‌نامه رئیس قبیله بنی عامر مردی عیار و جوانمرد, صاحب پسری به نام ‘قیس’ می‌شود. او در زیبایی و کمال و مال بی‌همتاست. قیس شیدا و واله دختر رئیس قبیله‌ای از قبایل عرب می‌شود و پدرش را برای خواستگاری به نزد پدر ‘لیلی’ می‌فرستد. بزرگان قبیله به این ازدواج رضایت نمی‌دهند. در این میان مجنون با پهلوان ‘نوفل’ طرح دوستی می‌ریزد و نوفل قسم یاد می‌کند لیلی را با زور و زر به مجنون برساند و بدین سان به جنگ قبیله لیلی می‌رود؛ اما پس از جنگی خانمان‌برانداز به سازش تن در می‌دهد و باز می‌گردد خبر به مجنون می‌رسد و او دیوانه‌وار سر به بیابان می‌گذارد. قبیله لیلی نیز برای دوری از رسوایی و بدنامی تصمیم می‌گیرند لیلی را به ازدواج ‘ابن سلام’ درآورند و…..


کتاب اطلسی (رمان)

دانلود کتاب

کتاب اطلسی (رمان)

کتاب اطلسی (رمان)نویسنده :  
محل انتشار : تهران 
ویراستار : دهباشی – علی 
رده دیویی : ۸fa۳.۶۲ 
تاریخ انتشار : ۱۳۸۰/۰۳/۰۲ 
جلد کتاب : شومیز 
قطع کتاب : رقعی 
تعداد صفحه : ۳۵۲ 
نوع اثر : تالیف 
زبان کتاب : فارسی 
نوبت چاپ : ۱ 
تیراژ کتاب : ۲۲۰۰ 
شابک : ۹۶۴-۶۹۶۱-۶۵-۷ 
 
رمان ‘اطلسی ‘آمیزه‌ای است از واقعیت و خیال که براساس آن, گوشه‌هایی از زندگانی آدم‌های پراکنده در کتاب شخصیت اصلی ‘اطلسی ‘بازگو می‌شود .اطلسی دخترکی است چهارده ساله از خانواده ایلاتی نیمه اشرافی, بی‌اعتنا به غیرت لطمه خورده پدری که پسر می‌خواهد و مادری نگون‌بخت که پی در پی دختر می‌زاید و اینک اوست که حضور خود را اعلام می‌کند .اما او در سفری دراز و امن ـ نه به دلخواه بلکه به عنف ـ می‌رود .اطلسی دختر نازپرورده ‘اصیل خان ‘(افسر صاحب مقام دلیر, مرد نبرد و پیروزی) از تاکستان‌های پر شهد انگور و از امواج خروشان دریای خزر می‌گذرد و در سوز سرمای روسیه در شهر ‘مسکو ‘پوست می‌اندازد و شکل می‌گیرد .پس از آن, هوای وطن می‌کند .عشق سازندگی و برقراری عدالت, قلبش را شعله‌ور می‌سازد و به کاشانه خود باز می‌گردد تا در گیرودار تاریخی سهمی داشته باشد و از کاستی‌ها بکاهد ;ایران را آباد, سربلند و غنی کند .بدین ترتیب, اطلسی چون پر کاهی از حادثه‌ای به حادثه‌ای دیگر کشانده می‌شود ;جریان‌های سیاسی تند و تیز مملکت (در سال‌های دهه بیست), او را چون نودرختی در سیلاب خود می‌برد و او شکست و پیروزی, فقر و ثروت, و امید و یاس را تجربه می‌کند ;بارها به زندان می‌افتد ;کسانش را از دست می‌دهد, تلخی‌ها و شیرینی‌ها را می‌چشد تا به بلوغ رسمی برسد و باور کند که در عرصه گیتی همچون سایر زنان ایرانی, بازیگری است و نقش ایفا می‌کند …





تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.


فید نقشه سایت

تمامی حقوق برای سایت تک بوک محفوظ میباشد