aliyan2
10-27-2011, 07:17 AM
[Only registered and activated users can see links]
در برنامه تلویزیونی «نود»، ویدیویی از حضور «عادل فردوسیپور» در برنامه «مسابقه هفته» با اجرای زندهیاد «منوچهر نوذری» در سال 72 پخش شد.
.در برنامه تلویزیونی «نود»، ویدیویی از حضور «عادل فردوسیپور» در برنامه «مسابقه هفته» با اجرای زندهیاد «منوچهر نوذری» در سال 72 پخش شد.
به بهانه گرامیداشت یاد و خاطره زندهیاد «منوچهر نوذری»، انتشار دیالوگهای رد و بدل شده بین منوچهر نوذری و عادل فردوسیپور در این برنامه خالی از لطف نیست که در پی میآید:
بر اساس این گزارش، در ابتدا منوچهر نوذری از فردوسیپور میپرسد «کدام رئیس جمهور آمریکا، دستور بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی را صادر کرد؟» که فردوسیپور در جواب پاسخ صحیح میدهد و میگوید: هری ترومن.
در ادامه برنامه، منوچهر نوذری سوالی فوتبالی از فردوسیپور میپرسد.
* نوذری: ستاره سابق فوتبال برزیل که با تیم این کشور، سه بار به مقام قهرمانی جهان رسید و در طول دوران بازیگری خود در 1324 دیدار مجموعا 1282 گل به ثمر رساند، کیست؟
- فردوسی: ادسون آرانتس دو ناسیمنتو «پله»
* نوذری: جان؟! (خنده)
خب دیگه چی دربارهاش میدانی؟
- چند وقت پیش دوباره ازدواج کرد.
* شما خودت فوتبال هم دوست داری؟
- بله
* اتفاقا شبیه پله هم هستی.
- انقدر دیگه سیاه نیستم.
* به زمین فوتبال بروی، سیاه هم میشوی.
من اولش فکر کردم [با گفتن این اسم] داری درس اسپانیولی میدهی.
حالا یک بار دیگر اسم را بگو.
- ادسون آرانتس دو ناسیمنتو
در برنامه تلویزیونی «نود»، ویدیویی از حضور «عادل فردوسیپور» در برنامه «مسابقه هفته» با اجرای زندهیاد «منوچهر نوذری» در سال 72 پخش شد.
.در برنامه تلویزیونی «نود»، ویدیویی از حضور «عادل فردوسیپور» در برنامه «مسابقه هفته» با اجرای زندهیاد «منوچهر نوذری» در سال 72 پخش شد.
به بهانه گرامیداشت یاد و خاطره زندهیاد «منوچهر نوذری»، انتشار دیالوگهای رد و بدل شده بین منوچهر نوذری و عادل فردوسیپور در این برنامه خالی از لطف نیست که در پی میآید:
بر اساس این گزارش، در ابتدا منوچهر نوذری از فردوسیپور میپرسد «کدام رئیس جمهور آمریکا، دستور بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی را صادر کرد؟» که فردوسیپور در جواب پاسخ صحیح میدهد و میگوید: هری ترومن.
در ادامه برنامه، منوچهر نوذری سوالی فوتبالی از فردوسیپور میپرسد.
* نوذری: ستاره سابق فوتبال برزیل که با تیم این کشور، سه بار به مقام قهرمانی جهان رسید و در طول دوران بازیگری خود در 1324 دیدار مجموعا 1282 گل به ثمر رساند، کیست؟
- فردوسی: ادسون آرانتس دو ناسیمنتو «پله»
* نوذری: جان؟! (خنده)
خب دیگه چی دربارهاش میدانی؟
- چند وقت پیش دوباره ازدواج کرد.
* شما خودت فوتبال هم دوست داری؟
- بله
* اتفاقا شبیه پله هم هستی.
- انقدر دیگه سیاه نیستم.
* به زمین فوتبال بروی، سیاه هم میشوی.
من اولش فکر کردم [با گفتن این اسم] داری درس اسپانیولی میدهی.
حالا یک بار دیگر اسم را بگو.
- ادسون آرانتس دو ناسیمنتو