جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
قوت نفس و اقتدار خیال آدمى سبب وصول به غیب در بیدارى مىگردد. دسترسى به غیب و آگاهى از آن، راههاى بسیارى دارد که نوشتار حاضر با یادآورى مسیرهاى کشف غیب به نقد و بررسى هر یک مىپردازد. هر یک از برهان، عرفان و شیطان مىتواند با شرایطى انسان را به غیب آشنا سازد. وصول به غیب در بیداری به دو امر نیاز دارد : یکی قوت نفس و دیگری قوت خیال آدمی . اگر نفس به گونه ای قوی شود و اقتدار یابد که افزوده بر مدیریت حواس ظاهری در بیداری ، توانایی توجه کامل به باطن را داشته باشد و ظاهر ، علت غفلت از باطن و توجه به باطن ، علت غفلت از توجه به ظاهر نگردد و چنان قدرت داشته باشد که ” بنطاسیا را در احاطه ی خود گیرد و از حس ظاهر جدا نماید ، برای انسان ” رویت ” و ” مشاهده ” یاد تجربه ی عرفانی حاصل می گردد . پس توجه کامل نفس به قوای باطن و ظاهر و قدرت خیال احاطه ی ” بنطاسیا ” عامل حصول غیب می گردد و این گاه ثابت است و زمانی آنی است ……. کتاب غیب ، شب و بیداری تقدیم می گردد .
بازدید
خلود و دائمی بودن آتش و دوزخ برای اهل آن از بحثهای مهم و پیچیده ای است که همه اهل دیانت به خصوص مسلمانان را همواره به خود مشغول داشته است . از متکلم ، فیلسوف ، عارف و مفسر و فقیه گرفته تا مردم عادی کوچه و بازار ، تمامی این پرسش را برای همیشه از نهاد و درون علمی و عادی خود دارند که آیا در واقع خداوند مهربان ، بندگان گناهکار را برای همیشه درآتش آخرت می سوزاند و آیا برای ابد ، تا خدا خدایی می کند ، بدون مدت و زمان و بی آنکه رنگ و بوی حد و مقداری یافت شود ، آنان را به آتش می سوزاند یا چنین نیست و تنها برای مدت زمانی ، حال کوتاه باشد یا طولانی ، گناه کاران را تادیب و تنبیه می نماید و سپس آنان را از عذاب می رهاند و راحتی آنان را فراهم میسازد . کتاب خلود دوزخ و آتش و عذاب جاوید به این سووالات پاسخ می دهد . نویسنده محترم این کتاب حضرت آیت الله العظمی محمد رضا نکونام استفاده از این کتاب را با ذکر منبع بلا مانع اعلام کرده اند . این کتاب را پیشکش عزیزان و علاقمندان میکنیم.
بازدید
نظریه پردازى در مورد مسایل فردى، خانوادگى و اجتماعى زنان یکى از مشکلات جامعه ى امروز کشور ما و جهان است و متأسفانه، بیشتر نظریه پردازان بدون شناخت صحیح از شخصیت زن به ارایه ى تئوریهاى فلسفى، اجتماعى و سیاسى مىپردازند. این امر به عنوان مسألهاى فلسفى همواره مورد نظر نگارنده بوده و سالیان درازى است که نویسنده به تأمّل عقلى و تجربى بر شناخت ویژگى هاى روانى و نفسانى زنان پرداخته و در این مدت، گاه در مشاوره هایى که برخى داشتهاند مشکلاتى مطرح شده است که این کتاب موارد اندکى از آن را بازگو مىکند، و همهى این موارد بر این نکته اصرار دارد که در مسایل مربوط به زن از دیدگاه شریعت به بررسىهاى گستردهاى نیاز است که جاى خالى آن در جامعه ى ما بسیار ملموس است. براى نمونه، آیا زن باید به صورت مطلق از شوهر خود اطاعت پذیرى داشته باشد؟ مرزهاى اطاعت از شوهر تا کجاست؟ این پرسشها و صدها پرسش مشابه که تنها برخى از آن به اشاره بیان شده، گزارشى اندک از پژوهش گستردهاى است درباره ى مسایل زنان که ممکن است ارایه ى همه ى آن به بیش از ده جلد کتاب برسد. مجموعه اى که تلاش دارد شخصیت واقعى زن را به گونه اى روشمند و علمى به جامعه ى دانشى امروز بشناساند. کتاب سلطه سالاری مردان یا زنان به این مهم می پردازد .
بازدید
این کتاب در سه جلد تنظیم شده و متن آن از انضباط و انسجام بالایى برخوردار است که علاوه بر ده نهج که مسایل آن مربوط به منطق است و همچنین ده نمط که به مسایل حکمت طبیعى و الهى و عرفان اختصاص دارد، داراى فصول کوچک خاصى نیز مىباشد که بهطور اجمال به آن اشاره خواهد شد.