جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
کتاب صوتی صد سال تنهایی اثر گابریل گارسیا مارکز رمانی است که به عنوان بهترین کار مارکز کلمبیایی شناخته می شود. همچنین او پس از این کتاب موفق به دریافت جایزه ی نوبل ادبیات در سال ۱۹۸۲ شد. زمانی که صد سال تنهایی در سال ۱۹۷۰ به زبان انگلیسی ترجمه شد، منتقد و نویسنده مطرح امریکایی ویلیام کندی درباره صد سال تنهایی نوشت: نخستین تکه ادبیات پس از تورات، که تمام اقوام بشر باید بخوانند. بسیاری گابریل گارسیا مارکز و این کتاب را سرآغاز سبک رئالیسم جادویی می دانند.
بازدید
از آنجایی که کتاب صوتی داستان راستان سرگذشت کسانی است که میخواهند در راه راست گام بردارند، نویسنده آن را به نام «داستان راستان» نامگذاری کرده است. نویسنده کتاب را بهگونهای نوشته است که برای عموم قابل درک باشد.نثری که به قول نویسنده باید زحمت فکر کردن در عبارات و جملات را از دوش خواننده بردارد و خواننده بهواسطه پیچیدگیهای لفظی جملات در معنا دچار مشکل نشود.
بازدید
چکیده ای از کتاب پدر،مادر ما متهمیم دکتر شریعتی : این نسل دارد از دست می رود،این نسل در میانه دو پایگاه تجدد و تقدم و دو قطب مجهز و شکل گرفته “سنت و بدعت”،”املیسیم و فکلیسم”،”ارتجاع و انحراف”،”مقلدین گذشته و مقلدین حال”،کهنه پرست و غرب پرست”،متعصبین مذهبین و متعصبین غیر مذهبی”…… تنها مانده و بی پایگاه و بی پناه.
بازدید
کتاب صوتی سرگذشت کندوها نوشته ی جلال آل احمد با صداگذاری سامسارا می باشد که داستان آن از سه بخش تشکیل شده، بخش نخست درباره صاحب کندوها، بخش دوم درباره زنبورها که توصیفی زیبا از فعالیت و کار و دشواریهاشان و کوچ شان انجام داده می باشد و بخش سوم در مورد صاحب زنبورهاست که با رفتن زنبورها خانه خراب شده است.
بازدید
تکنولوژی فکر یک سیستم جدید برنامهریزی در ضمیر ناخودآگاه انسان است که از طریق آن تحولی عظیم در نظام فکر، شخصیت، باورها و روحیهی یک انسان ایجاد میشود.
دکتر علیرضاآزمندیان ضمن ۱۲ سال تحقیق و تدریس در دانشگاههای آمریکا و در عین حال با مطالعات علمی پیرامون قدرت فکر به تبادل اطلاعات با دانشمندان این رشته پرداخت و ضمن شرکت در کنفرانسهای علمی تکنولوژیفکر، سالها در راستای توسعه این پدیده بزرگ قرن تحقیق و تدریس نمود و سرانجام برای انتقال دستاوردهای بینظیر تکنولوژیفکر به هموطنان ایرانی خود در سال ۱۳۷۶ به ایران مراجعتکرد.
وی ضمن عضویت در هیئت علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران و تدریس مباحث مهندسی صنایع و سیستم ها در این دانشگاه، به تأسیس مؤسسه فرهنگی علمی پدیده فکر اقدامکرد و با تشکیل کلاسهای تکنولوژی فکر به بسط و گسترش این تکنولوژی در ایران پرداخت و با تحولات بزرگی که در نظام فکری و باورهای دانشجویان خود ایجاد کرد زندگی آنها را به کلی متحول ساخت.
دکتر علیرضا آزمندیان پس از سفر به بیش از ۵۰ کشور جهان از جمله کشورهای آسیایی، آفریقایی، اروپایی،آمریکا و کانادا و مطالعه مبانی ذهن، قدرت بیکران فکر انسان و با اشراف به مکانیسم های فکر، باور و برنامهریزی سیستم ضمیر ناخودآگاه انسان، امروز در خدمت مردم عزیز ایران است تا با استفاده از دستاوردهای علمی خود ضمن ایجاد تغییرات اساسی در نظام فکری شان به پالایش شخصیت آنان پرداخته و با ایجاد تحولی شگرف در آنها ، انسانهای شاد و بشاش، هدفمند، با انگیزه، توانمند و مصمم با شخصیت و اعتماد به نفس کامل و با عشق و امید برای زندگی عالی و پرحاصل برای ایران اسلامی ما تربیتکند.