بازدید
درباره اثر: “این کتاب راهنما با تشریک مساعی سازمان بینالمللی آموزش و همکاری زنان و سازمانهای شریک آن، انجمن دمکراتیک زنان مراکش (ADFM)، سازمان تأمین حقوق انسانی زنان، بائوباب (BAOBAB) در نیجریه و کمیته امور حقوقی زنان (WATC) در فلسطین تهیه شده است. هدف اصلی ما، بهرهجویی از متخصصان سه قاره جهان به منظور تهیه یک کتاب راهنما بود که بتواند بینشی مشترک و منسجم پیرامون رهبری زنان، هماهنگسازی عقاید مختلف و اهداف گوناگون آنان ارائه دهد.
در جست و جوی حق انتخاب: آموزه های رهبری برای زنان معرف دیدگاههای شمار بسیاری از زنان و محصول همکاری و رایزنی سازمانهای غیر دولتی، مدیران، کارمندان و همچنین محققان، رهبران سیاسی، حقوقدانان و متخصصان بیش از ۱۵ کشور جهان است.
کتاب درجستجوی حق انتخاب یک کتاب راهنمای سرنمون است که برای استفاده در کارگاه های محلی در آفریقا، آسیا و خاورمیانه تنظیم و تهیه شده است.
سرپرستان کارگاههای هر محل وظیفه سازگار کردن کتاب راهنما را با مقتضیات جامعه خود برعهده می گیرند. برای انجام این وظیفه آنان محتوای کتاب را با توجه به شرایط محل به محک آزمایش می گذارند و سناریوهای تازه قابل استفاده برای شرکتکنندگان در کارگاه را با محتوای کتاب می آمیزند. نسخههای نهایی کتابهای راهنمای رهبری که از لحاظ زبان/ اصطلاحات زبانی، فرهنگ و تمهای مورد بحث م تناسب با نیازها و مقتضیات فرهنگی هر کشورند، ابزار آموزشی مناسبی به شمار میروند و زنان میتوانند به منظور گسترش و بهبود شیوههای رهبری از آنها استفاده کنند. مفاهیم و تمرینهای آموزشی این کتاب راهنما بر ۴ اصل استوار است . اولین اصل این است که در اکثر جوامع ، مردان سلطه گرند و زنان تابع و سلطه پذیر . اصل دوم این است که با ایجاد موازنه قدرت میان مردان و زنان ، نه تنها زنان بلکه کل جامعه از نظر سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی بهره مند خواهد شد . اصل سوم این است که یک رهبری مناسب آن نوع رهبری است که در خدمت زنان و مردان ، فقرا و ثروتمندان ، ضعیفان و قدرتمندان بطور یکسان قرار گیرد ، یعنی فراگیر و برابری طلب باشد . اصل چهارم این است که رهبری فراگیر ، افقی و دموکراتیک از راه ایجاد شبکه ارتباطی موثر با دیگران ممکن می شود .
ادامه مطلب + دانلود...