بازدید
کتاب آییننامه طراحی پلهای فولادی خط آهن ژاپن
مترجم : نقیپور – مرتضیتوکل – آیدین
ویراستار : محمدیدوستدار – حسین
محل نشر : بابلسر
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۳/۳۰
رده دیویی : ۶۲۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TG۴۴۵/آ۹۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۴۳۳-۱۳-۸
در بخشی از مقدمه کتاب آمده است: ‘آیین نامهای که اینجا ارائه میشود, روشهای طراحی راه آهنهای فولادی را تعیین میکند که مکملی است بر ‘مقررات طراحی سازهها’. قسمت اعظم این آیین نامه که اساسا برای سازههای جوشی پیشبینی شده است, مربوط به سال ۱۹۷۰ است و مشتمل است بر نتایج آزمایشات به دست آمده از طراحی پلهای جدید و حفظ نگهداری پلهای موجود. از آن پس این آییننامه در سال ۱۹۷۴ بسط یافت و مشخصات سازههای فولادی با مقاومت کششی بالا نیز بدان اضافه گردید و ضوابط مربوطه نیز به شکل فعلی اصلاح گردیدند. این ترجمه مشتمل است بر تمام تغییراتی که از زمان آخرین نشر این کتاب در سال ۱۹۷۳ تا کنون صورت پذیرفته است’. مطالب کتاب طی شانزده فصل با این عناوین تدوین شده است: ‘کلیات’, ‘بارها’, ‘مصالح’, ‘تنشهای مجاز’, ‘شرایط عمومی طراحی’, ‘سطح مقطع موثر’, ‘محاسبات برای طراحی اجزای سازهای و اتصالات’, ‘نسبت پهنا به ضخامت عضو ورقی و قطعات تقویتی (سخت کنندهها)’, ‘سیستم کف’, ‘اتصلات جوشی’, ‘اتصال پیچی و اتصال مفصلی’, ‘مهاربندها و دیافراگمها’, ‘شاهتیر ورقی’, ‘خرپا’, ‘تکیهگاه’ و ‘تجهیزات کمکی’.
ادامه مطلب + دانلود...
بازدید
کتاب آیکیدو: هنر رزمی ژاپن
نویسنده : محسن مونسیطوسی
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۷/۱۷
رده دیویی : ۷۹۶.۸۱۵۴
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۹۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۲۴-۱۱-۰
در این جزوه نخست تاریخچه مختصری از ‘آیکیدو ‘به دست داده شده, سپس به مقررات مربوط به این ورزش رزمی اشاره گردیده است’ .روش احترام و درجهها در آیکیدو’, ‘گاردها در آیکیدو’, ‘شیوههای راه رفتن در آیکیدو ‘و ‘آموزش فنون آیکیدو ‘از دیگر مباحث این جزوه به شمار میروند .
ادامه مطلب + دانلود...
بازدید
خاطرات یک گِیشا رمانی نوشته آرتور گلدن است که در سال ۱۹۹۷ برای نخستین بار به چاپ رسید.
رمان بر پایه خاطرات راستین یک زن ژاپنی که چندین سال گیشا بوده، نوشته شدهاست.
آرتور گلدن در خاطرات یک گیشا، دیدگاه نیتا سایوری در برابر زندگی و آدمها را بازگو کردهاست.
کتاب خاطرات یک گیشا داستان دو خواهر ژاپنی است که بعلت فقر به شخصی فروخته میشوند و داستان حول زندگی خواهر کوچکتر بنام سایوری است. اینکه او را از کوچکی تربیت میکنند که در آینده یک گیشا شود ، چیزی مثل ساقی یا مهماندار مردان که طی مراسمی خاص صورت میگیرد و نیاز به آموزش دارند. همه وقایعی که سایوری در درازای رمان از سر میگذراند به خاطر علاقه ای است که از نوجوانی به کسی به نام «رییس» دارد. سایوری متوجه عشق و دلبستگی زیادش به رئیس میشود. ولی در ادامه، آنچه که از رییس مشاهده میکند بی تفاوتی اش در برابر توجهات سایوری است. حال آن که در پایان داستان مشخص میشود که همگی کامیابی هایی که سایوری کسب کرده به پشتیبانی رییس بوده است و این عشق و دلبستگی یک سویه نبوده بلکه دلبستگی سوی دیگر را هم دربرگیرنده میشده است…
در آغاز این داستان، نیتا سایوری به توصیف رویاگونه خانه و محل زندگیشان میپردازد. خانهای که او بر آن نام شنگولی را گذاشته است. در خلال توضیحات او خواننده متوجه سختیها و دشواریهای ویژه زندگی سایوری میشود. در حالی که وی تنها به جنبههای رویایی و گیرای آن دوره از زندگیش توجه دارد و آنسان که پیداست از سختیهای آن غافل است. قطب منفی داستان، بیش از همه در منش «هاتسومومو» بازتاب یافته است. دشمنی کینه توزانه او در برابر سایوری حسی از انزجار را در خواننده ایجاد میکند و از همین نقطه بار دراماتیک داستان شکل میگیرد.
ولی موضوعی که در این کتاب نگریستنی است، زندگی گیشاهای ژاپنی است. زندگی گیشاهای ژاپنی برای کسانی که همواره شایعات و اخبار پراکندهای از زندگی آنها دریافت کرده اند، کنجکاویهای فراوانی را برانگیخته است، چرا که آداب و رسوم حاکم بر زندگی شخصی و اجتماعی این کسان دچار گونهای حالت نظامیوار است که به هیچگونه همانند شغلشان نیست. در ژاپن تا چند دهه قبل این عده را از هنرمندان به شمار میآوردند و پافشاری ویژهای بر حضور آنان در مراسم گوناگون سنتی و ملی داشتند، ولی کم کم در دوره کنونی از منزلت این کسان به گونه چشمگیری کاسته شده و در رده اشخاص حاشیهای و پایین اجتماع دسته بندی میشوند.
ادامه مطلب + دانلود...