جستجو در تک بوک با گوگل!

تبلیغات کاپریلا
نوار
کتاب صوتی " روشهای بازکردن سرِ صحبت و دوستیابی" اثر " دان گابور" را از نوار دانلود کنید و گوش دهید.
دانلود کتاب صوتی" روشهای بازکردن سرِ صحبت و دوستیابی " از اینجا
بازدید
نمایشنامه سرخی خواب او قصه بود
دانلود کتاب
نمایشنامه سرخی خواب او قصه بود شامل افراد :
آقا یدالله
اکبر آقا
صحنه : گوشه ی یک پارک . نیمکتی در وسط . تک درختی در عمق .
در بخشی از نمایشنامه می خوانیم :
ادامه مطلب + دانلود...
بازدید
کتاب اتوبوسی به نام هوس ‘نمایشنامه در یازده پرده’
نویسنده : تنسی ویلیامز
مترجم : بختمینو – مرجان
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۱۲/۲۷
رده دیویی : ۸۱۲.۵۴
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۶۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۵۶۳-۸-۶
ادامه مطلب + دانلود...
بازدید
کتاب آیولف کوچولو (نمایشنامه در سه پرده)
نویسنده : هنریک ایبسن
مترجم : رستگار – اصغر
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۱۲/۲۵
رده دیویی : ۸۰۸.۸۲
قطع : پالتویی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۳۲۸-۵۸-X
ادامه مطلب + دانلود...
بازدید
کتاب آی بیکلاه, آی با کلاه (نمایشنامه)
نویسنده : غلامحسین ساعدی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۵/۲۶
رده دیویی : ۸fa۲.۶۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۰۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۶۴۳-۵۵-۴
شخصیتهای این نمایشنامه عبارتاند از خبرنگار و راننده .فضای نمایش, محلهای نوساز در حاشیه شهر را نشان میدهد .صحنه نمایش, محوطهای است که در تلاقی چند کوچه قرار گرفته است .طرف راست صحنه خانهای است متروک و قدیمی و روبهروی آن خانهای نوساز قرار دارد .در خانه باز میشود و پیرمرد, سپس دخترش خارج میشوند .آن دو وحشت زده به دو مردی که از خانه متروک بیرون میآیند, نگاه میکنند .دختر از پدرش میخواهد که به خانه برگردند, ولی پدر با کنجکاوی جریان را پیگیر میشود .آن دو در حال مشاجره هستند که ناگهان ….
ادامه مطلب + دانلود...
کتاب آه پدر, پدر بیچاره, مامان تو را در گنجه آویزان کرده و من خیلی دلم گرفته (نمایشنامه)
- admin
- معرفی کتاب
- ۲ام دی ۱۳۹۵
- بدون نظر
بازدید
کتاب آه پدر, پدر بیچاره, مامان تو را در گنجه آویزان کرده و من خیلی دلم گرفته (نمایشنامه)
نویسنده : آرتور کوپیت
مترجم : ناصرنصیر – رامینزرگر – شهرام
ویراستار : امجد – حمید
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۹/۱۲
رده دیویی : ۸۱۲.۵۴
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۹۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۹۰۰-۲۹-۱
این نمایش پیچیده که در عین حال ترکیبی است از مضحکه و تراژدی عمدتا ذهن خواننده یا بیننده را بر ‘گروتسک ‘بودن شخصیت اصلی آن (مادام رز تپل) معطوف میسازد .نمایشنامه حاضر در قالب سه صحنه, بدون قطع, در هتلی در هاوانای کوبا میگذرد .
ادامه مطلب + دانلود...
بازدید
کتاب آونگ خاطرههای ما و دو نمایشنامه دیگر
نویسنده : عباس معروفی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۸/۰۷
رده دیویی : ۸fa۲.۶۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : PIR۸۲۱۱/ع۴۵آ۸۳
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۱۱-۴۲۱-X
کتاب حاضر شامل سه نمایشنامه از ‘عباس معروفی ‘است که عناوین آنها عبارتاند از :دلی بای و آهو, ورگ و ‘آونگ خاطرههای ما :’صحنه نمایشنامه حاضر یک مغازه ساعتسازی است .مردی خوشپوش و مرتب به سمت مرد ساعتساز میرود و با او از ساعتی حرف میزند که مدتها پیش در یک درگیری دوستانه از بین رفته است .در هنگام صحبت میان این دو مرد, جماعتی که در یک تظاهرات خیابانی شرکت کردهاند از جلوی مغازه عبور میکنند و مرد با دیدن آنها دلایل تنفرش از سیاست را برای ساعتساز بازگو میکند و …
ادامه مطلب + دانلود...
بازدید
کتاب هذیان گویی در شب یلدای یک کشور اروپایی نمایشنامه ای ست براساس اشعار ژاک پره ور.
ادامه مطلب + دانلود...
بازدید
رضا فردی ناتوان از نظر ذهنی است که پس از مرگ بی بی تنها دغدغه اش این است که خدا او را دوست داشته باشد. او که پس از مرگ بی بی کسی را جز مشتی ندارد حالا مجبور است با غم از دست دادن مشتی روزگار را بگذراند و در این راه مشکلاتی برای او پیش می آید. ژانر نمایشنامه بیچاره عشق دیوانه، تراژدی و سبک آن سورئالیسم است و ذهن را به تکاپو وا می دارد….
ادامه مطلب + دانلود...
بازدید
یا یک دوره از تاریخ است که به وسیله شاعران و نویسندگان یک قوم یا ملت پدید آمده باشد . اثر ادبی سخنی است که اندیشه و احساس و تجربه گوینده یا نویسنده را آمیخته با تخیل هنرمندانه بیان کند . وسیله آفرینش اثر ادبی کلمه ها و جمله ها ؛ یعنی زبان است . پدیدآورنده اثر ادبی ، شعر یا نثرش را با خیال و عاطفه و اندیشه و تجربه خود می آمیزد تا آن را به صورت اثری در آورد که دارای ارزش هنری باشد . چنین اثری عاطفه و تخیل و اندیشه شاعر یا نویسنده را به شنونده یا خواننده انتقال می دهد ، احساسات و عواطف او را بر می انگیزد ، او را شاد ، اندوهگین ، یا شگفت زده می کند و تجربه هایی را به او می آموزد . شاعر یا نویسنده هنگامی می تواند اثری ادبی بیافریند که خودش شادی ها ، رنج ها ، آروزها ، ناکامی ها ، و فراز و نشیب های زندگی را آزموده باشد . به همین سبب اثر ادبی در ظاهر بیانگر عاطفه و اندیشه و تجربه یک نویسنده یا شاعر است ، اما از عاطفه و اندیشه و تجربه بسیاری از انسان ها سخن می گوید که توانایی آفرینش و بیان را نداشته اند .
آثار ادبی ممکن است به صورت شعر ، نثر یا آمیخته ای از آن ها باشند .
شعر
کلامی است موزون و خیال انگیز که احساس و عاطفه شنونده یا خواننده را بر می انگیزد . حقیقت زندگی را در قالب خیال بیان می کند ، و آدمی را به تخیل وا می دارد . به همین سبب ، بسیاری از ادبیان خیال را پایه اصلی شعر دانسته اند . مثلا فردوسی ، سراینده شاهنامه ، برای آن که سوگ کشته شدن سیاوش به دست افراسیاب را بیان کند و اندوه از دست رفتن او را در شنونده یا خواننده برانگیزد ، شعری چنین خیال انگیز سروده است .
که زیبد کزین غم بنالد پلنگ ز دریا خروشان برآید نهنگ
و گر مرغ با ماهیان اندر آب بخوانند نفرین بر افراسـیاب
فردوسی ، به یاری خیال ، جانوران خشکی و درای را همانند انسان ، دارای عاطفه تصور می کند و همه را در غم کشته شدن سیاوش نالان و خشمگین می بیند .
شاعر برای سرودن شعر از وزن و قافیه استفاده می کند . به کمک آن ها قالب یا شکل ظاهری شعر را می سازد و آنچه به یاری آن ها بیان می کند ، محتوا یا مایه اصلی شعر است . بسیاری از آثاری را که وزن و قافیه دارند ولی تخیل و عاطفه شنونده یا خواننده را بر نمی انگیزد ، شعر نمی خوانند ، این گونه آثار را نظم یا سخن منظوم نامیده اند .
نثر ادبی
نوشته ای است که در قالب شعر یا سخن منظوم بیان نشده باشد . نثر ادبی نیز چون شعر ، ویژگی هایی دارد . روانی ، نظو و به هم پیوستگی قسمت های مختلف نوشته ، توضیح اندیشه ها در حدی که برای انتقال آن ها به خواننده کافی باشد ، توجه نویسنده به انتخاب واژه ها و به بار تحیلی و توصیفی نوشته را می توان از جمله ویژگی های نثر ادبی شمرد . نثر ادبی ممکن است ساده و بی پیرایه یا آهنگین باشد ؛ مثلا تاریخ بلعمی ترجمه و تالیف محمد بلعمی ، وزیر منصوربن نوح سامانی ، نثری است آهنگین که آمیخته با نظم است .
نثر ادبی را در گذشته بیشتر در نوشته های تاریخی ، دینی ، فلسفی ، عرفانی و در نوشتن زندگینامه ، پند و اندرز و مانند آن ها به کار می بردند . امروزه نثر ادبی را بیشتر در نوشتن داستان ، نمایشنامه و فیلمنامه به کار می برند .
قالب ها یا گو نه های ادبی
هر شعر یا نوشته محتوا و قالبی دارد . محتوا ، اندیشه یا پیامی است که شاعر یا نویسنده می کوشد تا آن را به شنونده یا خواننده منتقل کند ، و قالب ، شکل و زبان و بیانی است که برای انتقال لین اندیشه یا پیام به کار می برد . شاعران و نویسندگان برای بیان موضوع های گوناگون از قالب های گوناگون استفاده می کنند . مهم ترین گونه های ادبی ، گذشته از شعر که پیش از این شرح دادیم ، عبارتند از داستان و نمایشنامه . زندگینامه ها ، نثر های تاریخی و جغرافیایی کهن نیز که در این قالب ها نمی گنجد ، ارزش ادبی دارند .
داستان
سخن یا نوشته ای است که در آن گوینده یا نویسنده ، فکر و هدف خود را در قالب رویدادهای واقعی یا خیالی که برای شخصیت های گوناگون پیش می آید ، بیان می کند و کنجکاوی شنونده یا خواننده را بر می انگیزد تا از دنباله رویدادها و نتیجه آن ها آگاه شود . داستان از روزگاران کهن تا به امروز مهم ترین گونه ادبی در ادبیات شفاهی و سپس در ادبیات کتبی مردم جهان بوده است . داستان ها را
می توان به داستان های قدیم و داستان های جدید تقسیم کرد .
داستان های قدیم را قصه نیز می نامند . قصه ها هم به نظم و هم به نثر و گاهی آمیزه ای از این دو هستند . قصه ها را به قصه های بلند و قصه های کوتاه و به قصه های تخیلی و قصه های واقعی نیز می توان تقسیم کرد . در بعضی از قصه ها تخیل و واقعیت با هم آمیخته اند . مثلا ، سمک عیار قصه ای است بلند به نثر ، و خسرو شیرین نظامی قصه ای است بلند به نظم . قصه کو تاه را حکایت می نامند . حکایت ها ممکن است به نثر یا به نظم باشند . قصه ها را به افسانه و غیر افسانه نیز تقسیم کرده اند .
افسانه قصه ای است که بیشتر از تخیل مایه گرفته تا از واقعیت . در افسانه از ماجراهایی سخن گفته می شود که قهرمان های آن یا واقعی نیستند یا کارهای غیر واقعی انجام می دهند . قهرمان های افسانه انسان ها ، جانوران ، اشیا ، پدیده های طبیعی یا موجودات تخیلی هستند . رابطه زمان و مکان و قهرمان ها در افسانه ، منطقی و طبیعی به نظر نمی رسد و بیان بیشتر افسانه ها نزدیک به زبان گفتاری است و از سخن پردازی ها و حاشیه رویها و توصیف های طولانی و زاید پرهیز دارد . هزاران سال است که آدمی به یاری ذهن افسانه پرداز خود ، به کنجکاوی هایش درباره آفرینش و پدیده های طبیعی و ناشناخته های دیگر و حتی آرزوهایش پاسخ داده است . بسیاری از افسانه های کهن ، نویسنده معین ندارند . این افسانه ها سینه به سینه نقل شده اند و از نسلی به نسل دیگر رسیده اند و با گذشت زمان دگر گونی هایی در آن ها پدید آمده است . بعضی از نویسندگان به جمع آوری و گاهی به باز نویسی این گونه افسانه ها پرداخته اند . مانند افسانه های شارل پرو ، نویسنده فرانسوی ، افسانه های برادران گریم ، نویسندگان آلمانی ، و افسانه های کهن گردآوری صحبی مهتدی .
قصه های غیر افسانه ای ، قصه هایی هستند که از رویدادهای تاریخی و واقعی مایه گرفته اند ، مانند حماسه ها ، داستان های قهرمانی ، سرگذشت های پیامبران ، و قصه های مذهبی . شاهنامه فردوسی ، ایلیاد و ادیسه اثر هومر ، نویسنده یونان باستان ، قصص الانبیای نیشابوری ، قصه های غیر افسانه ای به شمار می روند .
حکایت های طنز آمیز کوتاهی را که شخصیت های آن ها جانوران هستند و هدف نویسنده در آن بیان یک نکته اخلاقی است ، فابل می نامند ، مانند فابل های ازوپ ، افسانه پرداز یونان باستان ، فابل های لافونتن ، نویسنده فرانسوی ، و فابل های کریلف نویسنده روسی .
داستان های جدید را به داستان بلند یا رمان و داستان کوتاه یا نوول و افسانه جدید می توان تقسیم کرد .
ادامه مطلب + دانلود...