جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
نویسنده : موسسهفرهنگیقدرولایت
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۳/۲۵
رده دیویی : ۹۵۵.۰۸۴۲
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۸۰
نوع اثر : گردآوری
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : DSR۱۵۷۴/۵/فلا۵فلا۲
نوبت چاپ : ۵
تیراژ : ۳۱۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۲۴۸-۵۵-۱
در این مجموعه, بیانات امام خمینی (ره) در باب مسائل اعتقادی, اخلاقی, معنوی و عرفانی ذیل شش فصل با این عناوین گردآمده است’ :توحید و نبوت’, ‘حضرات معصومین (ع)’, ‘شناخت اسلام’, ‘معرفی قرآن کریم و تفسیر آیات آن’, ‘شناخت انسان ‘و ‘احکام و عبادات, تتمیم معارف .’
بازدید
نویسنده : موسسهفرهنگیقدرولایت
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۱/۲۱
رده دیویی : ۹۵۵.۰۸۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۸۸
نوع اثر : گردآوری
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۳
تیراژ : ۳۱۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۲۴۸-۵۵-۱
در اثر حاضر مجموعهای از سخنان امام خمینی(ره) در زمینههای اعتقادی, اخلاقی, معنوی و عرفانی, به صورت موضوعی, ذیل شش فصل گردآوری شده است۱ :ـ توحید و نبوت, ۲ـ حضرات معصومین علیهمالسلام, ۳ـ شناخت اسلام, ۴ـ معرفی قرآن کریم و تفسیر آیات آن, ۵ـ شناخت انسان, ۶ـ احکام و عبادات, تعمیم معارف .
بازدید
نویسنده : کارلوس کاستاندا
مترجم : کندری – مهران
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۶/۲۴
رده دیویی : ۲۹۹.
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۴۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۹۹۸-۰۰-X
بازدید
بازدید
«علم قدسی» همان مابعدالطبیعه سنتی است که از «باطن» ادیان میروید. سنتها – که از وحی نضج گرفتهاند و بر ادیان مبتنیاند ـ امکانات لازم را جهت دستیابی به علم قدسی فراهم میکنند. علم قدسی که هدفش معرفت به «حق مطلق» و «مبدأ کلی» است و با جنبهی تعقلی عرفان قرابتی نزدیک دارد، امکان فرقان میان «حق» و «توهم» و همچنین «تمایز میان مراتب و وجود» را برای عارف فراهم میآورد.
رویکرد این مبحث، سنتگرایانه است و از اندیشههای متفکرینی چون شووان، گنون، بورکهارت و علیالخصوص دکتر نصر (چنانکه عنوان مقاله خود گویای این امر است) بهره گرفته شده است.
این کتاب به قلم سید عقیل حسینی دارای بخشهای زیر میباشد:
– نگرش سنتی به معرفت
– مؤلفههای علم قدسی
– معرفتشناسی علم قدسی
– روششناسی علم قدسی
– زبان علم قدسی: رمزپردازی
– غایت علم قدسی
– الف) فلاح و رستگاری
– ب) وحدت متعالی:
– رابطه علم و عمل در معرفت قدسی
– آثار، فواید و کارکردهای علم قدسی
بازدید
کتاب رایگان فطرت و دین
فطرت از ویژگیهای مقدس ذات بشر است که در صورت انقیاد و دلسپاری به آن، زمینه هدایت تکوینی انسان در دو قلمرو شناخت و احساس فراهم خواهد شد. این ویژگی شامل نوعی میل و کشش آگاهانه به حقیقت مطلق و پرستش کامل نامحدود است. البته سایر فطریات انسانی نیز مانند: زیباییدوستی، خیرخواهی و حقیقت طلبی در واقع همان تجلی فطرت خداخواهیاند، زیرا همه آن ها سرچشمه کمال میباشند.
در قرآن کریم به مسأله فطرت توجه بسیار شده، تا جایی که در سوره بقره از پنج معرفت فطری دینی یاد میشود که عبارتند از: سه اصل اعتقادی توحید، نبوت و معاد و دو اصل عملی نماز و انفاق. همچنین در متون و احادیث اسلامی نیز از رابطه فطرت و معرفت و قلمرو فطرت، سخنان فراوان به میان آمده است.
با توجه به اهمیت و جذابیت این موضوع، کتاب حاضر به تبیین ارتباط شریعت و فطرت، روش های دریافت فطریات، معرفت فطری در قرآن و احادیث و نیز نقش فطرت در اخلاق میپردازد.