جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
گردآورنده : پوروهاب – محمودملامحمدی – مجید
محل نشر : قم
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۱۲/۲۷
رده دیویی : ۸fa۱.۶۲۰۸۳۱
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۶۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۷۱-۱۰۴-۸
بازدید
نویسنده : محسن حافظیکاشانی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۷/۱۴
رده دیویی : ۸fa۱.۰۵۱۶۲
قطع : جیبی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۵۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۹۸۰-۵۸-۵
بازدید
کتاب مدجنان نگاهی به حوزه تاریخ اسلام گواه رویارویی تمدنهای اسلام و مسیحیت و کشمکش های بین این دو است. در این میان گاه مسیحیان صاحب قدرت شده و بر مسلمانان تسلط مییافتند، و گاه مسلمانان در زمینههای مختلف بر مسیحیان برتری داشتند. کتاب حاضر بر اساس شواهد تاریخی پیرامون تعاملات و تقابل تمدنهای اسلام و مسیحیت در اسپانیا بحث نموده، و تأثیرات فرهنگ اسلامی را در غرب بررسی کردهاست. با این تفاسیر سخن گفتن از”مدجنان” به معنی بررسی بخشی از روابط و کنشهای متقابل تمدنهای مذکور در اسپانیا میباشد. اصلاح “مدجنان” لقب گروهی خاص از مسلمانان اسپانیا است، که با تجاوز مسیحیان به قلمرو اسلامی، تحت حاکمیت آنان به زندگی خویش ادامه دادند. در کتاب برخی اصطلاحات و مفاهیم مرتبط با موضوع تشریحشده، همچنین نحوهی شکلگیری تشکلهای مسیحی و عوامل مؤثر در پیدایش جوامع مدجن بیان گردیدهاست. چگونگی گسترش سلطهی مسیحیان در مناطق اسلامی و اشاره به جایگاه ” مدجنان ” در جامعه مسیحیان از دیگر عناوین کتاب هستند. در ادامه مؤلف نحوهی برخورد مسیحیان با”مدجنان” و “موریسکوها” را توضیح میدهد، و نیز از مهارت و توانایی این گروه و نقش آنان در پیشرفت اقتصادی، ادبی و هنری اسپانیا سخن میگوید. “موریسکو” لقب مسلمانانی بود که بر اثر فشار مسیحیان، اسپانیا را ترک کردند.
بازدید
دانلود کتاب هفت شهر عشق : نگاهی نو به حماسه کربلا
عنوان و نام پدیدآور : هفت شهر عشق: نگاهی نو به حماسه عاشورا – مهدی خدامیانآرانی.
عناوین اصلی کتاب شامل:
مقدمه
نوای کاروان
راه آسمان
دریای عطش
شب رؤیایی
پروانههای عاشق
طوفان سرخ
شکوه بازگشت
بازدید
نسبت به این امر این است که حضرات انبیا و ائمهى معصومین علیهم السلام و حضرت زهرا علیه االسلام همه معصوم مىباشند و از هر گونه احتمال خطا و عصیانى بدور هستند؛ همچنان که اعتقاد شیعه در این امر چنین است و بسیار نیز بجا و محکم مىباشد و براى تثبیت و تحقّق آن مدارک نقلى و دلایل عقلى فراوانى از کتاب، سنت، تفکّر و اندیشهى سالم و سلیم وجود دارد که در این جهت، هرگونه توهّم و ایرادى را از خود بدور مىدارد که ما در صدد بیان آن نیستیم.
البته، مطلبى که در این جهت باقى مىماند و داراى اهمیّت بسیارى مىباشد و نوع برخورد با آن آسان نیست، متشابهات فراوانى است که در قرآن و روایات به چشم مىخورد که ظاهر تمامى آنها با عصمت حضرات انبیاى الهى علیهمالسلام سازگار نیست و یا دستکم نسبت به این امر، توهّم و شبههاى ایجاد مىنماید که در جهت برطرف سازى آن باید کوشید.
بازدید
این کتاب در سه جلد تنظیم شده و متن آن از انضباط و انسجام بالایى برخوردار است که علاوه بر ده نهج که مسایل آن مربوط به منطق است و همچنین ده نمط که به مسایل حکمت طبیعى و الهى و عرفان اختصاص دارد، داراى فصول کوچک خاصى نیز مىباشد که بهطور اجمال به آن اشاره خواهد شد.
بازدید
مهمترین آسیب هایى که هر جامعه اى را در درازناى تاریخ خود با چالشهاى بسیار اجتماعى روبه رو کرده ، شراب ، مواد مخدر ، موسیقىهاى ناهنجار ، رقصهاى گناه آلود و قمارهاى خانمان برانداز است. بدیهى است براى به سامان رساندن اخلاق جمعى و فردى، شناخت آسیبها از اهمیت ویژهاى برخوردار است. همچنین هر فردى براى در امان ماندن از گزند هرگونه آسیبى ناچار از شناخت آسیبها و پرهیز از آن است.
البته همانگونه که پزشکان با شناخت بیمارىها به بیمارى آلوده نمىگردند و بیماران را درمان مىنمایند، بر عالمان دین و اولیاى امور دینى است که همهى مفاسد، تباهىها و گناهان را مورد شناسایى قرار دهند و به آسیبشناسى اخلاق فردى و جمعى اهتمام ورزند. کتاب حاضر، رسالت گفته شده را بر عهده دارد. این کتاب، محصول دوران نوجوانى نگارنده مىباشد و به گاه ۱۳۴۳ شمسى به نگارش در آمده است.
شناسایى انواع آسیب هاى عمده اى که اخلاق فردى و جمعى هر جامعه اى را تهدید مىکند؛ مانند شراب، مواد مخدر، موسیقى، رقص و قمار، با تأکید بر ضرورت شناخت تباهىها براى عالمان و متولیان امور دینى
همچنین توضیح اجمالى و متناسب اینگونه مفاسد نسبت به اصل و خصوصیتها و آثار هریک از آن به ضرورت طرح میگردد.
بازدید
ماهها و میتوان گفت ، سالهاست میخواهم قلم بردارم و صفحه هایى پیرامون زندگانى امیر مؤمنان على (ع) بنگارم . هر بار که خود را آماده میکنم ، ندایى از درونم میشنوم: «آهسته باش !چه گستاخى!میخواهى در این میدان پهناور درآیى و بضاعت اندک خود را بنمایى؟نمیدانى مهتاب به گز پیمودن است و دریا را با مشت تهى نمودن.در میا! که عرصه سیمرغ نه جولانگه تو است.»
از خود پوزش میخواهم و قلم را به یک سو مینهم.دیرى نمیگذرد که دیگر بار شوق،عنان میگسلاند و بیخواست من ، مرا میراند ، که آخر از مورچه و ران ملخ و پیشگاه سلیمان یادگیر .مگر نمیدانى در آستانه بزرگان از هر کس به اندازه توان او چشم مىدارند؟«خدایا!چه باید کرد؟»سرانجام به خود گفتم درست است که پرداختن به چنین کار در توان تو نیست،اما به خود منگر که بضاعتت چیست،بنگر که سخن درباره کیست.او دستگیر ناتوانان است و یاور درماندگان .از لطف خدا و سخن شاه اولیا مدد خواه!
شاید آن سان که در نهج البلاغه به گفته خود عنایتش بود و در ترجمه یاریت نمود،لطف از تو دریغ ندارد و موفقت گرداند،تا هدیهاى به دوستانش تقدیم کنى و بکوش تا آنجا که مىتوانى از فرمودههاى او به پارسى برگردانى و على از زبان على بشناسانى.این بار آماده گشتم و این صفحهها را نوشتم و کتاب را به شیفتگان على(ع)تقدیم میکنم.در خواندن آن به نارسائى نوشته من ننگرند،عظمت مقام على را در نظر آورند و به هر حال این ضعیف را از دعاى خیر فراموش نکنند.
بازدید
بازدید
رهیافتهای جامعه شناسانه،انسان شناسانه و روان شناسانه به سوی منشأ مفهوم خدا:ادیان ،نتیجه کشف وتفسیر جسم یا بدن هستند یعنی کشف اینکه بدن توانایی انجام چه کاری و چه تجربه ای را داردوبرای چه نوع بودن وچه نوع شدنی تواناست.براساس این کشفیات ،وبراساس متحمل شدن تفسیرهای مداوم ،اکتشافاتی حاصل شده اند که باعث میشوند انسانها ازآنچه که فروید آنرا”نقاط پست آغاز کارآنها”نامیده است، فراتر روند. کاربزرگ انسانها در زمینه اکتشافات ، اعم از اینکه در زمینه علم یاهنر یا دین بوده باشد ،ضرورتا کشفیاتی است که بوسیله کسانی صورت گرفته که دراین بدنها زندگی میکنند ،ونتیجتا با همین افراد متناسب بوده اند، صرف نظر از اینکه تاچه اندازه به فراروی ازآن بدنها اهمیت داده یابه این فراروی دعوت کرده اند ،وصرف نظر از اینکه تاچه اندازه به انسانها توانایی بخشیده اند که درباره جهان وخدا(همیشه بصورت اصلاح پذیر وتقریبی )صحبت کنند.بدن انسانها ممکن استازنظرمسائل فرعی مثل رنگ پوست یا میانگین قد دربعضی ازجوامع،تفاوتهایی بایکدیگرداشته باشند ،امافی الواقع،درسطح فراگردهای توسعه یافتگی تکامل جسمانی که آنهارا به بودن رسانده است ،درهمه چیز وجه اشتراک دارندمعنی این حرف آن است که زمینه جسمانی ،اگر بخواهیم کلی صحبت کنیم ،هم به لحاظ در زمانی، وهم به لحاظ هم زمانی (یعنی درطول زمان وهمچنین درتقارن زمانی یاهم عصری)ارگانیسمهای مشترکی داشته است که میتواند از مرزهای ادیان ونژادها بگذرد اگرچه بعضی از ادیان وبعضی ازایدئولوژیهای نژادی وجود این ارگانیسمهای مشترک را نپذیرفته اند.درنظرگرفتن ادیان بعنوان نتیجه اکتشافات بدنی ،بمعنی آن است که اکتشافات دینی اساسا در محدوده جسم بشری اند،وبراساس جسم بشری صورت گرفته ونتیجتا از طریق زمان،انتقال پذیر هستند.