جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
نویسنده : کرم علیرضایی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۱۱/۲۹
رده دیویی : ۴fa۹.
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۷۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۹۸۴-۵۹-۲
در مقدمه کتاب مختصری درباره پیوند زبان کردی, لری و لکی با زبان پهلوی و اوستایی سخن به میان میآید ;آن گاه پارهای از واژگان کردی, لری و لکی همراه با معانی و ریشهشناسی ـ به ترتیب حروف الفبا ـ تدوین میگردد .
بازدید
نویسنده : هاشم رضی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۴/۳۰
رده دیویی : ۲۹۹.۱۵
قطع : وزیری
جلد : گالینگر
تعداد صفحه : ۹۱۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : BL۱۵۸۵/ر۶ت۲
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۱
تیراژ : ۳۱۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۷۱-۲۷-۶
بازدید
نویسنده : شیرین هانتر
مترجم : مجد – همایون
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۸/۰۵
رده دیویی : ۲۹۷.۴۷۳
قطع : رقعی
جلد : گالینگر
تعداد صفحه : ۳۲۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۲۱-۱۰۷-X
موضوع اصلی کتاب درباره روابط و مناسبات جهان اسلام و غرب است .نگارنده در این کتاب عمدتا با رد نظریه برخورد تمدنهای ‘ساموئل هنتینگتن’, وضعیت سیاسی جدید میان اسلام و غرب را تشریح میکند .علاوه بر آن, این مباحث را نیز مطرح میسازد’ :گسترش تجربه اسلامی’, ‘جنبش اسلامگرا و ریشهها و ابعاد ضد غربی آن : ویژگی اسلام یا دگرگونی اجتماعی و سیاسی’, ‘نقش اسلام در شکلگیری سیاست خارجی : ایران و عربستان سعودی .’در دیباچه کتاب آمده است’ :شهرت نظریه برخورد تمدنها به نوعی کلیگویی و اظهار نظرهای فراگیر درباره ماهیت روابط بین اسلام و غرب و نیز ابهام در تعریف اسلام و غرب, که هر دو مفاهیم هم تمدنی و هم ژئوپلیتیکی هستند, منجر شده است .از آن جا که جهان واقعی کشورها یا گروههایی از کشورها و نه تمدنها, با یکدیگر درگیر میشوند, مهم است که نخست روشن شود مقصود از جهان اسلام و غرب چیست .آیا اسلام به معنای تمام کشورهایی است که در آنها اکثر مردم پیرو مذهب اسلام هستند یا کشورهایی که نوع خاصی از دولت اسلامی بر آنها حاکم است اگر معنای مورد نظر تمام کشورهای اسلامی را شامل میشود, آن گاه برخورد بین اسلام و غرب غیر واقعی و بسیار نامحتمل مینماید, زیرا مناسبات اکثر حکومتهای اسلامی با کشورهای عمده غربی ـ آمریکا و اروپای غربی ـ خوب است .’
بازدید
«توسعه و تمدن غرب» عنوان کتابی است که به مقالاتی از شهید سید مرتضی آوینی میپردازد. این مقالهها در فاصله سالهای ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۶ با عنوان کلی «تحقیقی مکتبی در باب توسعه و مبانی تمدن غرب» در ماهنامهای به نام «جهاد» منتشر شده بود.
بنا بر مقدمه کتاب، شهید آوینی در یکی از جلسههایی که در سال ۱۳۷۱ برگزار شده بود، به این دست از مقالهها اشاره کرد و از آنها به عنوان مطالبی ساده با زبانی ژورنالیستی یاد کرد که مقدماتی است برای آشنایی اولیه مخاطبان با بحث مدرنیسم و مساله توسعه در غرب.
«توسعه و مبانی تمدن غرب» را نخستینبار مرکز حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدسِ وزارت جهاد سازندگی چاپ کرده بود که اکنون بدون تغییرات متنی و تنها با افزودن توضیحات ویرایشگر متن در زیرنویس، منتشر شده است.
بازدید
بازدید
شناخت جامع و گسترده از غرب
برای شناخت جامع و گسترده از غرب، باید از مناظر مختلفی به این مفهوم توجه کرد.
۱٫ غرب از منظر تاریخی، که شامل مؤلفه های زیر است:
تمدنی سه هزار ساله که ریشه در تمدن های یونان، روم و مذاهب مسیحیت و یهودیت دارد. تمدنی که دارای تجربیات و حوادث مهم تاریخی است که راه توسعه را برای آن به ارمغان آورده، تمدنی که تا قبل از رنسانس وام دار تمدن شرق است ولی پس از آن خود بصورت تمدنی مستقل تبدیل میشود. و…
۲٫ غرب از دید اسلام، با لحاظ کردن مؤلفه هایی مانند:
هویت استعمارگر و ستیزه جوی آن در برابر اسلام، سکولاریسم، دنیاگرایی، سنت شکنی دینی و ….
۳٫ غرب از منظر تمدن، با ویژگی هایی نظیر:
تکیه بر رشد اقتصادی، سودجویی و مفاهیم سیاسی مانند دموکراسی، لیبرالیسم، حقوق بشر و ….
۴٫ غرب از منظر فرهنگ، با این دید که در این فرهنگ، دنیاگرایی، عقل گرایی، ثروت اندوزی، قدرت طلبی، بشرمداری و اومانیسم، عدم التزام به دین و … وجوه غالب آن میباشد.
۵٫ غرب از منظر سنت و تجدد. با این دید که در آن سنت جایگاهی ندارد و خود ماهیتی تجددگرا دارد.
کتاب حاضر در جهت شناساندن مفهوم غرب، تعاریف و مؤلفه های بالا را شرح میدهد.
بازدید
کتاب رایگان تاریخ ایدئولوژیک شدن دین مسیحیت در غرب
آنچه پیش رو داریم تتبع و کنکاشی است از روند تاریخی ایدئولوژیک شدن دین مسیحیت در غرب، بر پایه تحلیل جریان ها و رویکردهای دینی در الهیات مسیحی، در این تحلیل تلاش می شود فرایندی تدریجی ایدئوژیک شدن دین را همگام با تحولات تدریجی الهیات مسیحی مورد مطالعه قرار گیرد. بر این اساس، ایدئولوژیک شدن دین را در معنا و بار جدیدش یعنی نظام فکری و عقیدتی معطوف به دنیا را در بستر تحولات درونی الهیات مسیحی که در مواجهه با شرایط و فضای مدرن حادث شده است اثبات کند. از این رو می توان نتیجه گرفت که روند حاکم بر الهیات مسیحی حرکت از ایده آن جهانی و آخرت گرایی به سوی ایده این جهانی و دنیاگرایی در شکل ایدئولوژیک آن، می باشد. و این نوشتار در صدد هستیم که تأثیر رویکردهای جدید الهیات مسیحی را درهم افق کردن و مطابقت دادن دین مسیحیت با فضای مدرن را نشان دهیم از این رهگذر تأثیر فضای مدرن را در ایجاد یک دین دنیوی که ما به آن دین ایدئولوژیک تعبیر می کنیم روشن می گردد. در حقیقت دین ایدئولوژیک محصول یک جریان دیالکیتکی میان الهیات مسیحی و فضای جدیدی می باشد و در این رابطه دیالکتیکی فضای مدرن و اقتضائات جدید در ایجاد سویه های جدید دینی مؤثر واقع شده، الهیات مسیحی یک موضع و ایستار انفعالی را در برابر آن اخذ کرده لذا با شتاب و تحول جدید آن نیز تحول پیدا می کند. دین دنیوی، دین ایدئولوژیک، حاصل تبعیت کامل دین از فضای نو و مدرن و چیرگی بلا منازع آن بر رهیافت های جدید دینی می باشد.