جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
دانلود کتاب عکاسی از محصول برای تبلیغات
دانلود کتاب عکاسی از محصول برای تبلیغات
بازدید
دانلود کتاب چهره های خیابان
توماس لئوتارد به شکلی دقیق و واضح از طریق پرتره های بی هوای خود از مردم مختلف ، خیابان را آنگونه که هست نمایش می دهد . اگر چه بعضی افراد این روش را تا حدودی بحث بر انگیز می دانند ولی در استعداد و توانایی خارق العاده ی توماس لئوتارد برای ثبت جسورانه ی اغلب ابعاد انسانی کاراکترها هیچ شکی وجود ندارد . یافتن فردی که خود را وقف این کار کرده باشد و از همه مهم تر نسبت به اشتراک گذاری دانش خود با دیگران در سراسر دنیا تا این اندازه سخاوتمند باشد ، کار دشواری است . توماس یک الهام بخش خارق العاده برای جامعه ی در حال رشد عکاسان خیابانی در لبنان است و به عنوان یک داوطلب فعال افراد را تشویق می کند که « بیشتر نزدیک شوند » . به لطف توماس ، ما عکاس های خیابانی جسورتری شده ایم و در نتیجه می توانیم دنیا را به شکلی متفاوت ببینیم .
بازدید
نویسنده : رحیم دانایی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۱/۱۵
رده دیویی : ۷۷۱.
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۲۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TR۱۴۵/د۲آ۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۳۸۹-۲۲-۸
در این کتاب اصول اولیه عکاسی, به زبانی ساده و طی این مباحث بیان شده است: ‘عکاسی چیست’, ‘لنز’, ‘فیلم’, ‘نور’, ‘عوامل مختلف تاثیرگذار بر عکس’, ‘عکاسی با فلاش’, ‘فیلترها’, ‘ظهور و چاپ فیلم سیاه و سفید’, ‘تجهیزات جانبی عکاسی’, ح’کاربرد کامپیوتر در عکاسی’, ‘خرید وسایل و نگهداری آنها’, ‘اینترنت و عکاسی’ و ‘تعریف برخی از اصطلاحات عکاسی’.
بازدید
نویسنده : افسانهژیان نسلشریف
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۴/۰۱
رده دیویی : ۷۰۷.
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۸۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۲۵۰-۸-۱
بازدید
در کتاب اصول عکاسی خیابانی هر آنچه شما برای تبدیل شدن به یک عکاس خیابانی نیاز خواهید داشت ، برای شما در آن گنجانده شده است . این کتاب را نویسنده محترم عارف خدابنده به منظور انتشار رایگان در وبسایت تک بوک تقدیم نموده اند.
بازدید
بازدید
بازدید
این کتاب را نویسنده محترم آن جناب آقای علی حیدری برای انتشار در پایگاه دانلود کتاب تک بوک ارسال کرده اند.
بازدید
مثلا:
از گوشه یه سالن یه عکس میگیرید.اگه در عکس شما بیننده بتونه عمق سالن و اندازه اشیاء نسبت به هم رو درست تشخیص بده یعنی پرسپکتیو این عکس زیاده.و بر عکس اگه نتونه یعنی پرسپکتیوش کمه.
این قضیه هم توی عکاسی و هم توی فیلم برداری یکی از نکات اساسی برای جلب رضایت بینندس.گاهی لازمه که بیننده بتونه عمق فضا رو در تصویر مجسم کنه.
حالا چطور میشه کنترلش کرد؟
– فاصله با سوژه
اشتباهی که اکثر عکاس های آماتور مثل من میکنن اینه که فکر میکنن نزدیک شدن به سوژه و عکس گرفتن از اون با دور بودن از سوژه و جلو آوردن اون توسط لنز زوم یکیه.
در صورتی که اینطور نیست.اگه لنز در حالت نرمال باشه و به سوژه نزدیک بشیم و ازش عکس بگیریم پرسپکتیو زیاده و اگه ازش دور شیم و زوم کنیم پرسپکتیو کم میشه ( اینارو با عمق میدان اشتباه نگیرید)
یعنی توی عکس اولی نسبت اندازه اشیاء به همدیگه و فاصله اوتها با هم واقعیه و بیننده متوجه اندازه های واقعی میشه ولی در عکیس دومی اینطور نیست.اشیاء به هم نزدیک میشن و اندازه ها هم همینطور.
۲- تغییر فاصله کانونی
اینم یه جورایی دقیقا مثل حالت بالاست.هرچی فاصله کانونی کمتر باشه پرسپکتیو بیشتر و هرچی این فاصله بیشتر باشه پرسپکتیو کمتر میشه.لنزهای با فاصله کانونی کم اشیائ نزدیک رو بزرگ و اشیاء دور رو کوچیک نشون میدن.
۳- دیافراگم
هرچی دیاف بسته تر باشه پرسپکتیو تصویر بیشتر میشه و بر عکس.
یه مورد دیگه استفادش تغییر وضعیت خطوط موازیه:
وقتی با یه لنز با فاصله کانونی کم از یه ساختمون بلند عکس میگیرید دیوارهای ساختمون در بالای برج به هم نزدیکتر از پایین برج هستن.حالا فاصلتون رو بیشتر کنید و از یه لنز با فاصله کانونی بیشتر استفاده کنید.دیوارها موازی و طبیعی تر دیده میشن.
یا مثلا یه ریل قطار:
وسط ریل بشینید و با یه لنز فاصله کانونی کم از انتهای ریل عکس بگیرید.دو خط کناری ریل با یه زاویه تند به هم میرسن.
حالا لنزو عوض کنید و فاصله کانونی رو زیاد کنید.هرچی فاصله کانونی رو بیشتر کنید این ریلها با زاویه کمتری به هم میرسن.
بازدید