جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
زمانیکه پس (D) برابر با مولفه موازی وزن باشد. و شاهین در حال سکون است و در یک مسیر موازی با سرعت ثابت Ve در حال پرواز است. بعبارت دیگر شاهین در حال تعادل است و شتاب نمی گیرد.
واژه شکل به ابعاد جهت شاهین اشاره می کند که میتوانند نیروی آیرودینامیکی حاصل از یک سرعت را تحت تاثیر قرار دهند. برای مثال پرندگان می توانند با تغییر در زاویه حمله بالها، فاصله بالها و وضعیت پاها نیروی پس را تغییر دهند. آنها همچنین می توانند با فنجانی کردن بالهایشان یا با تغییر در زاویه محور بدنشان با محور (مسیر) پرواز نیروی پس را تغییر دهند. «ضریب شکل» وضعیتی از شکل است که می تواند به صورت عددی همانند فاصله بالها یا زاویه حمله بیان شود.
بازدید
دانلود کتاب مقدمه ای کوتاه بر سیر تکامل طراحی خودرو
مطالعه تاریخ اغلب سرنخ هایی را برای آینده به همراه می آورد. از جمله می توان به تأثیرات فن آوری جدید، شیوه زندگی و فرهنگ بر طراحی خودرو که از آغاز تولید موجود بوده اشاره نمود.
بازدید
برق – الکتروتکنیک
یکی از نتایج بسیار مهم معادلات ماکسول ، مفهوم طیف الکترومغناطیسی است که حاصل کشف تجربی موج رادیویی است. قسمت عمده فیزیک امواج الکترومغناطیسی را از چشمههای ماورای زمین دریافت میکنیم و در واقع همه آگاهیهای که درباره جهان داریم از این طریق به ما میرسد. بدیهی است که فیزیک امواج الکترو مغناطیسی خارج از زمین در گسترده نور مرئی از آغاز خلقت بشر مشاهده شدهاند.
تعریف فیزیک امواج الکترومغناطیسی
فیزیک امواج الکترو مغناطیسی یک رده از فیزیک امواج است که دارای مشخصات زیر است.
• امواج الکترو مغتاطیسی دارای ماهیت و سرعت یکسان هستند و فقط از لحاظ فرکانس ، یا طول موج با هم تفاوت دارند
• در طیف فیزیک امواج الکترو مغناطیس هیچ شکافی وجود ندارد. یعنی هر فرکانس دلخواه را میتوانیم تولید کنیم.
• برای مقیاسهای بسامد یا طول موج ، هیچ حد بالا یا پائین تعیین شده ای وجود ندارد.
• از جمله منابع زمینی فیزیک امواج الکترومغناطیسی میتوان به فیزیک امواج دستگاه رله تلفن ، چراغهای روشنایی و نظایر آن اشاره کرد.
• این فیزیک امواج برای انتشار خود نیاز به محیط مادی ندارند.
• قسمت عمده این فیزیک امواج دارای منبع فرازمینی هستند.
• فیزیک امواج الکترومغناطیسی جزو امواج عرضی هستند.
•
گستره فیزیک امواج الکترومغناطیسی
فیزیک امواج الکترومغناطیسی از طولانیترین موج رادیویی ، با طول موجهای معادل چندین کیلومتر ، شروع شده پس از گذر از موج رادیویی متوسط و کوتاه تا نواحی کهموج ، فروسرخ و مرئی امتداد مییابد. بعد از ناحیه مرئی فرابنفش قرار دارد که خود منتهی به نواحی اشعه ایکس ، اشعه گاما و پرتوی کیهانی میشود. نموداری از این طیف که در آن نواحی قراردادی طیفی نشان داده میشوند در شکل آمده است که این تقسیم بندیها جز برای ناحیه دقیقا تعریف شده مرئی لزوما اختیاریاند.
یکاهای معروف فیزیک امواج الکترومغناطیسی
• طول موج λ بنا به تناسب مورد ، برحسب متر و همچنین میکرون یا میکرومتر μm ، واحد آنگستروم A و واحد ایکس XU نشان داده میشود.
• با به کار بردن متر به عنوان واحد طول ، طول موجهای نوری بایستی بنا به تناسب برحسب ، nm سنجیده شوند، ولی هنوز آنگستروم یک واحد رسمی بوده و به عنوان متداول ترین واحد در طیف نمایی به کار برده می شود.
• واحد XU ابتدا به شکل مستقل طوری تعریف شده بود که رابطه آن با آنگستروم به صورت ۱A=XU 1002.060 بود. این واحد اکنون دقیقا معادل ۱۰-۱۰ یا m 10-13 تعریف شده است.
• علی رغم طبقه بندی عمومی تابش با طول موج ، کمیت مهم از نظر ساختار اتمی و مولکولی فرکانس <ν=c/λvacvac=c/v جایگزین شود. مولفین مختلف واحدهای مختلفی را برای عدد موجی مانند ΄ν ، K و δ به کار میبرند که همگی یکساناند، در این بحث علامت δ انتخاب شده است، زیرا امکان اشتباه آن با خود ν و یا سایر ثابت ها کم است.
• واحد عدد موجی یک بر سانتیمتر است که گاهی کایزر (K) نامیده میشود. واحد کوچکتر آن میلی کایزر است که ( mk ) واحد مناسبی برای ساختار فوق ریز و کارهای مربوط به عرض خطی است. هر چند که متخصصین طیف نمایی فرکانس رادیویی برای این قبیل کمیتها واحد فرکانس یعنی MHz را به کار میبرند(MHz 29.979=mk 1 ).
• انرژی موج را بر حسب واحد الکترون ولت ( ev ) بیان میکنند که انرژیهای فوتونی خیلی بالا ( مربوط به طول موجهای خیلی کوتاه ) یک الکترون ولت معادل 1.6×10-19J است.
•
طیف نمایی و فیزیک امواج الکترومغناطیسی
• ناحیه مرئی یا نور مرئی ( ۴۰۰۰-۷۵۰۰ آنگستروم ) توسط نواحی فروسرخ از طرف طول موجهای بلند ، فرابنفش از طرف طول موجهای کوتاه ، محصور شده است. معمولا این نواحی به قسمت های فروسرخ و فرابنفش دور و نزدیک ، با محدودههایی به ترتیب در حدود ۳۰ میکرومتر و ۲۰۰۰ آنگستروم تقسیم میشوند که نواحی مزبور دارای شفافیت نوری برای موادی شفاف از جمله منشورها و عدسیها میباشند.
• تا این اواخر ناحیه مرئی متشکل از فروسرخ تا فرابنفش نور توسط گافهایی از نواحی رادیویی و اشعه ایکس سوا میشدند که در آنها بر انگیزش و آشکارسازی تابش با طول موجهای متناسب ممکن نبوده است. اختراع رادار در سالهای جنگ ( ۴۵- ۱۹۳۸ ) راه ورود به نواحی فیزیک امواج خیلی کوتاه رادیویی یا کهموج را باز کرد، در حالی که در همان زمان طیف شناسان فروسرخ دامنه فعالیت خود را تا به نواحی طول موجهای بلندتر توسعه میدادند. این دو ناحیه هم اکنون ابعاد کوچکتر از میلیمتر روی هم میافتند.
• گاف طول موج کوتاه ، به خاطر جالب بودنش برای متخصصین فیزیک پلاسما و اختر فیزیک به خوبی پر شده است. هم اکنون حدود طیف نمایی نوری به زیر ۲ آنگستروم رسیده است در حالی که مرز پرتوهای ایکس نرم تا ۵۰ آنگستروم میرسند. تشخیص بین پرتو نوری و پرتو ایکس ، در ناحیه پوشش فوق الذکر بر منشا خطوط طیفی مبتنی است.
• طیف نمایی نوری با گذارهای الکترونهای خارجی یا ظرفیتی و طیف نمایی اشعه ایکس با گذارهای الکترونهای داخلی مربوط میکند. طیفهای نوری ، طول موجهای خیلی کوتاه از الکترونهای خارجی عناصری با درجه یونش بسیار بالا به وجود میآیند.
کاربردهای فیزیک امواج الکترومغناطیسی
• کاربردهای فیزیک امواج الکترومغناطیسی در مخابرات :
از این جمله میتوان فیبر نوری ، دستگاه رله تلفن ، موجبرها ، ماهواره و… اشاره کرد.
• کاربردهای فیزیک امواج الکترومغناطیسی در نظامی :
مانند بمب الکترومغناطیسی ، انواع رادار ، ردیابهای موشک و…
• کاربردهای فیزیک امواج الکترو مغناطیسی در پزشکی :
از قبیل عکسبرداری مغناطیسی ، رادیولوژی ، سونوگرافی با لیزر ، کاربرد اشعه ایکس و گاما در فیزیک پزشکی و…
• کاربردهای فیزیک امواج الکترومغناطیسی در صنعت :
انواع برشکاریهای لیزری ، قطار الکترومغناطیسی و صندلی مغناطیسی و…
• کاربردهای فیزیک امواج الکترومغناطیسی در اخترشناسی : با مطاله طیف الکترومغناطیسی گسیل شده از جو میتوان به ساختار اجرام آسمانی پیبرد.
بازدید
در صورتی که زمان بارگزاری یک صفحه وب طولانی باشد، معمولا” کاربران از مشاهده آن صفحه صرف نظر میکنند و دیگر به آن باز نمیگردند این به معنی از دست دادن کاربران سایت میباشد که برای مدیران یک سایت اصلا” خوشایند نیست. در ادامه ده روش موثر برای افزایش سرعت بارگزاری صفحات وب بیان میشود.
1. استفاده از CSS برای ایجاد قالب و طرح صفحه به جای Table
CSS یا Cascading Style Sheetsها به دلایل زیر از Tableها سریعتر بارگذاری میشوند:
مرورگرها قبل از نمایش محتویات یک جدول دو بار آن را مرور میکنند. یک بار برای مشخص شدن ساختار آن و یک بار هم برای تعیین محتویات آن.
جداول (Tables) در یک مرحله بر روی صفحه به نمایش در میآیند. هیچ قسمتی از یک جدول بر روی صفحه ظاهر نمیشوند تا اینکه تمام جدول همراه با محتویات آن به طور کامل بارگذاری و پردازش شود.
عمل موقعیت دهی و یا ایجاد یک فضای خاص در جداول معمولا” با استفاده از تصاویر کوچک خاصی (Spacer Images) صورت میپذیرد.
بطور کلی CSS ها کد کمتری نسبت به جداول نیاز دارند.
تمام کدهای مورد نیاز برای ایجاد طرح و نمای صفحه قابلیت جایگزین شدن با یک فایل CSS خارجی را دارند. که این فایل پس از یک بار فراخوانی در کامپیوتر کاربر ذخیره (cache) میشود. اما قالبهای ایجاد شده با استفاده از جداول در هر صفحه HTML تکرار میشوند و با درخواست هر صفحه جدید دوباره باید بارگذاری (Download) شوند.
با استفاده از CSS ها امکان تعیین ترتیب بارگذاری صفحه وجود دارد. یعنی میتوان محتویات اصلی صفحه را قبل از بارگذاری تصاویر با حجم بالا به نمایش درآورد. این کار قطعا” کاربران سایت شما را خوشحال خواهد کرد.
برای آشنایی بیشتر با CSS و کارهای جالبی که می توان با آن در یک سایت انجام داد می توانید از آموزشهای خوب و مفید سایت HTML Dog استفاده کنید.
2. از تصاویر برای نمایش متن استفاده نکنید
در اینجا نیز CSS به ما کمک خواهد کرد. در مواردی که کار را می توان با CSS بطور کامل انجام داد از تصاویر استفاده نکنید. به کد زیر دقت کنید:
a:link, a:visited, a:active {
width: 7em;
font: bold 0.8em Georgia;
text-decoration: none;
display: block;
margin-left: 0;
margin-bottom: 0.5em;
margin-top: 0.5em;
color: white;
background: #39c;
border-left: 1px solid #6cf;
border-bottom: 1px solid #068;
border-right: 1px solid #068;
padding: 0.25em 0.5em 0.4em 0.75em;
border-top: 1px solid #6cf;
}
a:hover {
background: #28b;
padding: 0.35em 0.35em 0.25em 0.9em;
border-top: #069;
border-right: #6cf;
border-bottom: #6cf;
border-left: #069;
}
نتایج استفاده از کدهای بالا را در این صفحه مشاهده کنید. با استفاده از این کد میتوانید یک کلید جذاب ایجاد کنید که با رفتن موس بر روی آن پایین میرود. اگر به نحوه ایجاد این گونه کلیدها علاقمند هستید میتوانید مقالات بخش CSS سایت A List Apart را مطالعه کنید.
3. فراخوانی تصاویر تزیینی بوسیله CSS
با CSS میتوان تصاویر را بصورت قسمتی از یک زمینه (background) نمایش داد. بطور مثال یک تصویر ۲۰۰×۲۰۰ را میتوان بصورت زیر نمایش داد:
کد HTML
.pretty-image {
background: url(filename.gif);
width: 200px;
height: 200px
}
کد CSS
در ابتدا شاید این کار بی معنی به نظر برسد اما این کار سرعت بارگذاری و نمایش صفحات را افزایش میدهد. بطور کلی مرورگرها تصاویر زمینه را بعد از بقیه اجزا بارگذاری میکنند. با استفاده از این تکنیک متن درون صفحه فورا” به نمایش درآمده و کاربر میتواند آن را مشاهده و در بین آن گردش کند و در همین هنگام تصاویر با حجم زیاد بارگذاری میشوند.
در این روش نمیتوان از خصوصیت ALT استفاده نمود اگر واقعا” میخواهید که از این خصوصیت استفاده کنید، کد HTML بالا را بصورت زیر تغییر دهید.
در اینجا spacer.gif یک تصویر ۱×۱ پیکسل شفاف (transparent) است که ۵۰ بایت حجم دارد. در این حالت ابتدا محتوای اصلی بارگذاری میشود و بعد از آن تصویر بزرگ و حجیم همراه با خصوصیت ALT بطور کامل بارگذاری میشود. دقت داشته باشید که این روش برای نمایش تصاویر تزئینی مناسب میباشد نه برای تصاویر حاوی اطلاعات. همچنین کاربرانی که CSS آنها غیر فعال است قادر به مشاهده تصویر (یا متن مربوط به ALT) نمیباشند.
4. استفاده از انتخاب کنندههای (selectors) مناسب
به کد نامناسب زیر توجه کنید:
This is a sentence
This is another sentence
This is yet another sentence
This is one more sentence
.text {
color: #03c;
font-size: 2em
}
به جای اختصاص دادن مقدار به هر پاراگراف، میتوان همه را در یک تگ
This is a sentence
This is another sentence
This is yet another sentence
This is one more sentence
.text p {
color: #03c;
font-size: 2em
}
در ابتدا شاید این موضوع زیاد با اهمیت به نظر نرسد اما اگر شما بتوانید از آن بطور صحیح در تمام صفحه استفاده کنید به راحتی ۲۰% از حجم فایل شما کم خواهد شد. همچنین شاید توجه کرده باشید که مقادیر مربوط به رنگها کوتاهتر از حالت عادی است. ۰۳c# کوتاه شده مقدار ۰۰۳۳cc# است شما میتوانید از این روش خلاصه کردن در هر جایی که مقادیر با این فرم قرار دارند استفاده کنید.