جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
نویسنده : دیل کارنگی
مترجم : اعرابی – غلامحسین
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۷/۱۴
رده دیویی : ۱۵۸.۱
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۹۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۶۳۷ BF/م۸ک۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۷۵۱-۵۰-۸
این مجموعه حاوی راهکارهایی است در زمینه موفقیت در ارتباط و مراوده با مردم, جلب علاقه دیگران و چگونگی همفکر شدن با آنها.
بازدید
نویسنده : علی قابلیجویباری
محل نشر : قم
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۳/۲۱
رده دیویی : ۲۹۷.۶۵۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۴۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۳۷۷-۰۴-۱
معیارهای دوستیابی, در این کتاب از منظر معصومین (ع) بررسی و تبیین شده است. کتاب با آیات, احادیث و روایات متعدد همراه است .بخشی از کتاب به نظریات روانشناسان درباره دوستیابی و آداب معاشرت اختصاص دارد .
بازدید
نویسنده : محمدعلی علاقهمند
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۳/۰۱
رده دیویی : ۲۹۷.۲۱۸
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : BP۳۸/۰۹/د۹ع۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۵۹۴-۲۹-۱
کتاب حاضر که در آن گزیده بهترین سخنان امام علی (ع) گردآوری شدهاست حاوی مطالبی درباره آیین دوستیابی و ویژگیهای یک دوست خوب میباشد . این کتاب در قالب ۲بخش تدوین شده :بخش اول :مقدمات در برقراری دوستی صادقانه بخش دوم :گسلندههای محبت در از دست دادن دوستان
بازدید
نویسنده : دیل کارنگی
مترجم : جعفری – ریحانهقائمی – پروین
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۸/۲۳
رده دیویی : ۱۵۸.۱
قطع : رقعی
جلد : سولفون
تعداد صفحه : ۳۲۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۹۸۱-۳۱-X
نوشتار حاضر مشتمل است بر فنون سازگاری با مردم, ایجاد دوستی و علاقه و تاثیر مثبت بر روی افکار و احساسات دیگران که آموزههای آن با این عناوین گردآمده است :((راهی ساده برای خوش صحبت بودن)), ((چه کنیم که آدمها زود دوستمان داشته باشند)), ((راهی مطمئن برای دشمن تراشی و اجتناب از آن)), ((اگر اشتباه کردید بپذیرید)), ((جلب همکاری دیگران)), ((چگونه افراد را برای موفق شدن ترغیب کنیم)) و عناوینی از این قبیل .
بازدید
اخلاق اگـر بـه مـعـنای مجموعه ای از اعمال گفتاری و رفتاری انسان باشد یکی از ارکان مهم دیـن مـبـیـن اسـلام اسـت، و میزان رسوخ اعتقادات دینی افراد و پایبندی آنان به احکام و تعالیم اسـلامـی در همین عرصه متبلور و نمایان می شود، و ارزش آنان از نظر دین و تقوا بر همین اساس ارزیـابـی می گردد.
این رکن مهم دینی به قدری اهمیت دارد که پیامبر اکرم (ص) فرموده است: بـعثت لا تمم مکارم الا خلاق (من برانگیخته شدم تا مکارم اخلاق را کامل کنم).
از این رو، بسیاری از امورگفتاری و رفتاری مانند غیبت کردن، دروغ گفتن، تهمت زدن، آزار و تحقیر مسلمانان که موجب سستی روابط حسنه افراد با یکدیگر و تبدیل دوستیها به دشمنیها و مفاسد دیگر می شود از اهم محرمات الهی و از جمله گناهان کبیره به شمار آمده است.
مـتـاسـفـانـه مـا مـسلمانها به آنچه خودمان داریم کمتر توجه می کنیم و بیشتر به آنچه دیگران دارنـدچـشـم دوخـتـه ایـم، چـه ما از نظر داشتن تعالیم اخلاقی و رهنمودهای زندگی فردی و اجتماعی ازهر جامعه دیگری غنی تر و بی نیازتریم و انبوه احادیث و اخباری که از پیشوایان دینی و مـذهـبی در زمینه اخلاق و حقوق برادران دینی و لزوم الفت و دوستی آنان با یکدیگر به ما رسیده اسـت. براستی سخنان پیامبر اسلام و ائمه اطهار دانشگاه علمی بزرگی است که درسهای ارزشمندی را در هر فن به اختیار اجتماع می گذارد سخنان آنها مشتمل بر مقاصد بلند و معانی ژرف و دارای افقی گسترده است ، آنان به علل مشکلات اجتماعی آگاه بوده اند و آنها را توجیه کرده و بهتریت راههای حل آنها را برای مردم بیان کرده اند …… کتاب روش دوست یابی ما را با تعالیم غنی اسلام آشنا می سازد .