جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
نویسنده : اسدالله محمدینیا
محل نشر : قم
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۱/۱۹
رده دیویی : ۳۹۴.۲۶۹۵۵
قطع : جیبی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : GT۴۸۷۴/م۳آ۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۲۹۱۰-۹-۱
در این کتابچه, با استناد به دیدگاه اسلام درباره آداب و رسوم جوامع بشری از جمله آداب و رسوم ایرانیان باستان, درباره ریشه تاریخی نوروز و چهارشنبه سوری و علل خرافه بودن چهارشنبه سوری و ریشههای تاریخی سفره هفت سین و سیزده بدر مطالبی درج شده است ;همچنین درباره ملیگرایی سخن به میان آمده در صفحات پایانی این کتابچه به قدر و اهمیت عید غدیر اشاره میشود .
بازدید
نویسنده : جهانگیر کوورجیکویاجی
مترجم : دوستخواه – جلیل
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۱۰/۰۳
رده دیویی : ۸۰۹.
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۷۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۳
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۴۵-۲۳۶-۴
بازدید
نویسنده : هاشم رضی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۲/۱۰
رده دیویی : ۲۹۰.
قطع : وزیری
جلد : گالینگر
تعداد صفحه : ۴۷۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : BL۸۰/۲/ر۶آ۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۳۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۷۲-۰۳۱-۴
کتاب حاضر در بر گیرنده تحقیقی است در خصوص مورخان و نویسندگان در جهان باستان که درباره زرتشت, اوستا, دین زرتشت و سایر ادیان و مذاهب ایرانی مطالبی نگاشتهاند .بدین صورت که ابتدا اهم مطالب هر نویسنده نقل قول میشود ;سپس آن مطالب نقد و بررسی میگردد .در این کتاب, نخست تفسیر و توجیه دانشمندانی آمده که کوشش کردهاند همه روایات را منطبق با دین زرتشت دانسته و قبول کنند .آن گاه عقاید گروه دوم ـ که بر این باور بودند که اغلب این روایات به آیین دیگری که در ایران رواج داشت مربوط میشود ـ بازگو میشود و سرانجام آرای پژوهشگران گروه سوم ـ که هیچ یک از نظرات ذکر شده را نپذیرفته, به دور از تعصب و با تحقیق, حقایقی را درباره دین زرتشت آشکار ساختند ـ بررسی میشود .طی مباحث کتاب, مسائل بسیاری درباره آیینهای زروانی, میترایی, و مانوی مطرح شده روابط آنها با دین زرتشتی و نفوذشان بر یک دیگر بازگو میشود .
بازدید
نویسنده : فرهاد شیخفرشی
ویراستار : عزیزی – غلامرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۰/۲۰
رده دیویی : ۲۹۱.۱۴
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۱۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : BL۲۳۳۵/آ۸ش۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۱۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۷۰۰-۲۰-۲
در فصل نخست به پیدایش واژگان و نمادهای آناهیتا اشاره شده است, سپس عواملی را که در نجد ایران به شکل گیری چنین باوری کمک کرده معرفی می شود, در ضمن در این فصل به رگه هایی از باورهای همانند با آناهیتا در فرهنگ های دیگر اشارتی رفته است. در فصل دوم ورود آناهیتا به باورهای دینی زرتشت بررسی گردیده, و چگونگی نقش آفرینی آناهیتا در آبان یشت ذکر شده همچنین آیین ها و پرستشگاه های آناهیتا معرفی شده است. در فصل سوم پرستش آناهیتا در بستر تاریخ ایران تحلیل می شود. ‘پیدایش دین زرتشت و ورود آرام پرستش آناهیتا در این دین گویای دو دگرگونی بود که یکی از آنها به دین یاد شده و دیگری به اسطوره مورد نظر مربوط می شود. دگرگونی دین زرتشت با نفوذ خدایان پیشین از جمله آناهیتا در آموزه های زرتشتی نمایان و دگرگونی اسطوره اردوی سور آناهیتا با پایین آمدن مرتبه این خدا _ بانو از جایگاه والای گذشته به مرتبه یکی از ایردان آفریده شده اهورامزدا آشکار می گردد و اوستا گویای این دگرگونی هاست … مهم ترین نقش آناهیتا در رویدادهای تاریخی ایران باستان یک نقش سیاسی بود که آن را می توان در چگونگی شکل گیری وحدت دینی جامعه مورد بررسی قرار داد. چنین نقشی در دوران مادها پوشیده به نظر می رسید اما نزد هخامنشیان به ویژه در پایان این دوران خطر گسیختگی از هر سو می رفت تا دودمان آنها را براندازد آناهیتا در کنار خدایانی جای گرفت که برای نگهداری یگانگی شاهنشاهی از آنها یاری جستند… به تدریج فعالیت های موبدان بزرگی مانند تنسر, کرتیر و آذرباد مارسپندان چهره آناهیتا را در سایه چهره روشن تر اهورامزدا جای داد و کوشش های شاهنشاهانی مانند نرسی نیز در برابر موبدان راه به جایی نبرد. سرانجام آناهیتا نزد واپسین شاهنشاهان ساسانی به ایزد _ بانویی بدل شد که فقط یاد او در روزهای پریشانی , چونان خاطره ای بود از روزگار سپری شده سربلندی’.
بازدید
بازدید
دانلود رایگان کتاب دانش در ایران باستان در ۳ جلد