جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
etiquette
Between pages
INTRODUCTION
MANNERS AND MORALS
By
Richard Duffy
بازدید
نویسنده : راضیه ایروانیغفاری
مترجم : شفیعخانی – شهناز
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۷/۱۰
رده دیویی : ۳۵۴.۵۵۰۶۴۱
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۷۶
نوع اثر : گردآوری
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : JQ۱۷۸۶/ی۷۱۷آ۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۳۵۷۴-۶-۷
مجموعه حاضر شامل ۲۶۳چکیده از طرحهای پژوهشی, پایان نامههای کارشناسی ارشد و دکترا, ترجمه کتاب و گزارشهای کارشناسی است که از جانب پژوهشگاه فرهنگ, هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حمایت شدهاند .چکیده این پژوهشها ذیل هشت محور سامان یافته که عبارتاند از۱ :ـ مطالعات و تحقیقات اسلامی ۲ ;ـ مطالعات و تحقیقات فرهنگی و اجتماعی ۳ ;ـ مطالعات و تحقیقات اجتماعی دین ۴ ;ـ مطالعات و تحقیقات تهاجم فرهنگی ۵ ;ـ مطالعات و تحقیقات هنری ۶ ;ـ مطالعات و تحقیقات غرب شناسی ۷ ;ـ مطالعات و تحقیقات روش شناسی ۸ ;ـ مطالعات و تحقیقات انقلاب اسلامی ایران .
بازدید
نویسنده : راضیه ایروانیغفاری
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۹/۰۷
رده دیویی : ۳۵۴.۵۵۰۶۴۱
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۱۰
نوع اثر : گردآوری
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۴
تیراژ : ۱۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۹۳۳-۵۰-۱
مجموعه حاضر مشتمل است بر خلاصه ۵۶عنوان از طرحهای پژوهش ‘پایان یافته’ و ‘در دست اجرای’, ‘پژوهشگاه فرهنگ, هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی .'( ۲۱عنوان ‘طرح پژوهشی’, ۱۱عنوان ‘ترجمه کتاب ‘و ۲۴عنوان ‘پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا) .در هر خلاصه این اطلاعات درج شده است : ۱ـ عنوان, ۲ـ نام مجری یا دبیر مجموعه, نویسنده و مترجم, ارائه کننده, ۳ـ تاریخ پایان, ۴ـ مشخصات ترجمه کتاب و نیز پایان نامه (در زیرنویس) . معرفی فعالیتهای پژوهشی در دو بخش صورت گرفته است۱ :ـ مطالعات و تحقیقات فرهنگی اجتماعی, ۲ـ مطالعات و تحقیقات اجتماعی دین (دین پژوهی اجتماعی) . عناوین تعدادی از پژوهشهای معرفی شده از این قرار است’ :بررسی بازیهای ویدیویی ـ رایانهای/ دکتر مرتضی منطقی’, ‘بررسی بودجههای فرهنگی و هنری دولت در برنامههای توسعه کشور اعلی اعظم محمدبیگی’, ‘بررسی وضعیت تحقیقات اجتماعی ـ فرهنگی در ایران/ بهزاد دوران ـ فرحناز حسام’, ‘تحقیق, بررسی و جمعآوری اطلاعات طرح مصرف کالاهای فرهنگی خانوار روستایی/ دکتر سعید معیدفر’, ‘تحول فرهنگ قومی از خلال تغییرات نامگذاری کودکان, سالهای ۱۳۵۰ـ /۱۳۷۹ عباس عبدی’, ‘تاثیر تکنولوژی ارتباطی در تغییرات فرهنگی/ دکتر محمد توحیدفام’, ‘گفتمان مسلط فرهنگی در مشروطه ایران/ دکتر حسین آبادیان’, ‘راهبردهای عملی توسعه فرهنگی/ یونسکو, ترجمه محمد فاضلی’, ‘شرق شناسی, پست مدرنیزم و جهانی شدن/ برایان ترنر, ترجمه :محمدعلی محمدی’, ‘اوضاع سیاسی و نظامی در قلمرو سلطان محمود غزنوی/ حمیدرضا حیدری (پایان نامه)’, ‘نقش روشنفکری در پیروزی انقلاب اسلامی در دهه ۴۰و /۵۰ علی شیاری (پایان نامه)’, ‘بررسی الگوهای جامعه شناختی ـ روان شناختی نماز در فیلمهای سینمایی سالهای ۷۸ـ /۱۳۷۵ دکتر اسماعیل بیابانگرد’, ‘تاریخ جوامع اسلامی/ لپیدوس ایرا.ام, ترجمه دکتر محمد ابراهیم موحدی .’در پایان کتاب فهرست عناوین پژوهشهای معرفی شده به زبان انگلیسی آمده است .
بازدید
دانلود کتاب صوتی چگونه با هر جور آدمی ارتباط برقرار کنیم
قبل از شنیدن کتاب صوتی چگونه با هر جور آدمی ارتباط برقرار کنیم نوشته لیل لوندز این سوالات را از خود بپرسید:
تا حالا شده کسانی رو که به نظر همه چیز دارند تحسین کنی؟ کسانی که با اعتماد به نفس در مهمانی گپ میزنند،با قدرت بیان عالی در جلسات کاری صحبت میکنند و همه ی بهترین ها را دارند.از بهترین شغل تا بهترین زندگی اجتماعی.حتما فکر میکنی از تو باهوشترند یا زیبا تر؟
اما نه،اصلا چنین نیست.اگر به دنبال رمز موفقیتشان هستی این کتاب گویا به تو کمک خواهد کرد.”چطور با هر جور آدمی ارتباط برقرار کنیم” نوشته ی لیل لوندز، ۹۲ ترفند ساده رو را به تو معرفی میکند تا با استفاده از آن بتوانی هم در زندگی ،هم کار و هم در عشق یک گفتگو کننده ی برتر شوی و به خواسته هایت برسی.
بازدید
بازدید
بازدید
اهمیت ارتباطات
جریان اطلاعات در سازمانهای امروزی باید از هر زمان دیگر شتابنده تر باشد . یک فرد فقط از طریق ارتباط می تواند با دیگری تماس حاصل کرده ضمن برآورد نیازهایش به کارها صورت عمل بدهد . بهمین ترتیب در یک سازمان افراد به وسیله ارتباط بر قرار گرفتن قادرند . بین فعالیت ها هماهنگی بوجود آورده و به نتیجه مطلوب برسند . ارتباطات همچنین در سازمان یکی از عناصر کلیدی موفقیت مدیران است ، چرا که اطلاعات بعنوان یک داده مهم در سیستم سازمانی و در سایه ارتباطات موثر وارد سازمان می شود و همین که به سازمان راه یافت باز نیازمند یک سیستم ارتباطی کارآمد است تا مورد پردازش قرار گرفته و بسان خون در رگهای سازمان جریان یابد. برای کارآمد بودن ، یک مدیر به اطلاعاتی نیاز دارد که به او امکان انجام دادن وظایف و کوشش های مدیریت را بدهد .
به دو دلیل ارتباطات برای مدیران حائز اهمیت می باشد : اولا ً ارتباطات فرایندی است که مدیران با استفاده از آن وظایف برنامه ریزی ، سازماندهی ، رهبری ، هماهنگی و کنترل را به انجام می رسانند . ثانیا ً : ارتباطات فعالیتی است که مدیران قسمت اعظم وقت خود را به آن اختصاص می دهند ، زیرا فرایند ارتباطات به مدیران این امکان را می دهد تا مسئولیت های خود را ایفا کنند ( حقیقی ۱۳۸۰ ) .
استونر و ونکل ۲ در کتاب مدیریـت از قول «پیتـر دراکر» 3 نقل قـول می کنند که مدیر افراد را اداره نمی کند بلکه آنها را برمی انگیزد، راهنمایی می کند و برای دست یافتن به هدفها سازمان می دهد. کارآمدی مدیر بستگی به توانایی او در برقراری ارتباطات با کارکنان دارد. چنانکه این نقش را به نحو مطلوب ایفا کند. تأخیر در کار از میان می رود، سوء تفاهم، ابهامات و تعارضات به حداقل تقلیل می یابند و هماهنگی و زمینه های کنترل فراهم می شود (چندن ۴، ۱۹۸۷).
اهمیت ارتباطات در سازمان ها تا بدان حد است که فقدان یا ابهام در آن را یک عامل اصلی از منابع اصلی بروز تعارضات در سازمان دانسته اند . جلوگیری از دخالت ذهنیت ها در ارتباطات سازمانی ، واضح سازی منظورها ، انعطاف پذیری در پذیرش نظرات دیگران ، استفاده از حرکات و اشارات مناسب برای انتقال پیام ، شناسایی عوامل فیزیکی و روانی محل ارتباط از جمله عواملی هستند که می توانند تعارض ناشی از ارتباطات مبهم را به حداقل برسانند .
فرایند ارتباطات:
فرایند ارتباطات را می توان به طور ساده در الگویی که شامل سه جزء اصلی ارتباط یعنی فرستنده پیام، پیام و گیرنده پیام است، نشان داد.
شکل ۵ الگوی ساده فرایند ارتباطات
(ایران نژاد پاریزی و ساسان گهر، ۱۳۷۵)
مدل مزبور سه عنصر اساسی دارد و اگر یکی از عناصر حذف شود، ارتباطات برقرار نمی شود. فی المثل چنانچه پیام ارسال شود، اماتوسط شخصی دیگر شنیده یا دریافت نشود، ارتباطات صورت نگرفته است (ایران نژاد پاریزی و ساسان گهر، ۱۳۷۵)
این مدل پیچـیدگی ارتباطـات را نشـان نمی دهد. شـکل ۶ مدل پیـچیده تر ارتباطـات را نـشان می دهد که هر یک از عناصر آن ذیلاً مورد بحث قرار می گیرد.
شکل۶ الگوی پیچیده فرایند ارتباطات (مورهد و گریفین، ۱۳۷۹٫ ترجمه الوانی و معمارزاده)
منبع ۱ : فرد، گروه یا سازمانی است که خواهان برقراری ارتباط با طرف دیگر است. منبع مسئولیت تهیه پیام، به رمز درآوردن آن و انتخاب وسیله مناسب برای ارسال آن را به عهده دارد.
به رمز درآوردن ۲: به رمز درآوردن فرایندی است که توسط آن پیام از شکل یک مفهوم و فکر تبدیل به علایم قابل ارسال می شود. علایم مورد استفاده ممکن است به صورت کلمات و اعداد، تصاویر، صدا و یا اشارات و حرکات بدنی باشند.
ارسال و انتقال ۳: ارسال فرآیـندی است که به وسـیله آن علایمی که عامل پیام می باشند برای گیرنده فرستاده می شود.
کشف کردن/از رمز خارج کردن ۴: کشف کردن فرایندی است که گیرنده پیام توسط آن معنی پیام را تفسیر می کند.
گیرنده /پاسخ دهنده ۵: گیرنده عبارت است از یک یا چند نفری که پیام را دریافت می کنند. تا مرحله کشف پیام، منبع پیام فعال و گیرنده پیام منفعل بوده است.
اکنون این گیرنده پیام است که تصمیم می گیرد پیام را کشف کند، آن را درک کند و به آن پاسخ دهد یا واکنش نشان دهد.
بازخورد ۶: پاسخ گیرنده پیام به منبع، حلقه فرایند ارتباطات را تشـکیل می دهد. بازخـورد پیام را ممیزی و تأیید می کند، به عبارت دیگر به منبع می گوید که پیام دریافت و فهمیده شد.
اختلالات/پارازیت ۷: پارازیت هرگونه اختلال در فرایند ارتباطات است که با ارتباطات تداخل پیدا می کند و یا باعث تحریف آن می شود. اختلالات در عمل می توانند در هر مقطعی از فرایند وجود داشته باشند (مورهد و گریفین، ۱۳۷۹).
انواع ارتباطات:
ارتباطات انواع مختلفی دارد که به این قرار است:
ارتباط یک جانبه، دو جانبه، مستقیم (بلاواسطه)، غیر مستقیم (با واسطه مانند نامه نگاری)، احساس برانگیز (ارتباطی که از طریق سخن با نهادهای گوناگون برقرار می گیرد، بدون این که معنای دقیق محتوا انتقال یافته باشد، مانند استفاده از موسیقی)، ارتباط معطوف به هدف (برقرار کننده ارتباط دارای هدف خاص از پیش تعیین شده و برخوردار از برنامه مدون است)، ارتباط بازتابی (ارتباطی که در آن افراد ناخودآگاه در جریان ارتباط قرار می گیرند)، ارتباط اجتماعی، فرا ارتباط (ارتباطی که چارچوب ارتباطات بعدی را روشن می کند)، ارتباط بین افراد (به سه شیوه، بین یک فرد با فرد دیگر، بین یک فرد با یک گروه، بین یک گروه با گروه دیگر)، ارتباطات رسمی سازمانی (شامل ارتباطات عمودی یا از بالا به پائین در سلسله مراتب سازمانی، ارتباطات عرضی (شامل ارتباط افقی، مانند ارتباط بین کارکنان در سطوح سازمانی، ارتباط مورب، مانند ارتباط بین کارکنان در سطوح مختلف سازمانی مانند ارتباط بین مدیر و یک کارمند جزء) و ارتباطات غیر رسمی (حقیقی و همکاران، ۱۳۸۰).
مهارت های ارتباطی مدیران ۱:
اثربخشی سازمانی به وجود مدیرانی (همانند سایر اعضای سازمان) وابسته است که قادر باشند به طور اثربخش پیام هایی را هم برای افراد در درون و هم بیرون از سازمان ارسال دارند.
موانع ارتباطی گوناگونی در سازمان وجود دارند. خاستگاه و سرچشمه برخی موانع ارسال کنندگان پیام هستند. زمانی که پیام های ارسالی، واضح و کامل نباشند و از لحاظ ادراک مشکل داشته باشند، زمانی که پیام ها نامناسب ارسال شوند و یا زمانی که هیچ شرط یا پیش بینی برای بازخورد وجود نداشته باشد، ارتباطات تضعیف می شود. خاستگاه برخی دیگر از مونع ارتباطی مربوط به دریافت کننده پیام می باشد. زمانی که دریافت کننده پیام به پیام توجه نمی کند یا گوش نمی دهد یا زمـانی که هـیچ تلاشـی برای درک معـنی پـیام از خـود بروز نمی دهد، به احتمال زیاد ارتباط بی تأثیر خواهد بود. با حذف این موانع و ارتباطات اثربخش با دیگران، مدیران همانند سایر اعضای سازمان باید مهارت های ارتباطی مشخصی را گذرانده و توسعه دهند. بعضی از این مهارت ها زمانی که مدیران ارسال کننده پیام هستند اهمیت ویژه ای دارند و بعضی دیگر زمانی که مدیران دریافت کننده پیام اند، اهمیت اساسی دارند.
تعاریف مهارتهای ارتباطی:
برای مهارت های ارتباطی تعاریف متعددی ارائه شده است. به اعتقاد هلریگل و اسلکم ۱ (۱۹۹۶) مهارت ارتباطی عبارت است از توانایی ارسال و دریافت اطلاعات، افکار، احساسات و نگرشها.
بازدید