جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
سخن مولف :
شما در حال خواندن کتاب «پنجره اوّل» هستید و حتماً دوست دارید بدانید هدف من در کتاب هایی که با نام «پنجره» منتشر می کنم، چیست. وقتی جوان بودم، دوست داشتم با اندیشه هایی آشنا بشوم که مرا به سوی معنویّت سوق دهد. اکنون چهل سال دارم و تجربه ها کسب کرده ام. من خلاصه آنچه را که سال ها در کتاب های مختلف خواندم در این کتب به رشته تحریر درآورده ام.
بازدید
در دنباله آیه ۱۷ از سوره هود که سخن از قرآن و رسالت پیامبر صلى الله علیه و آله و سلّم به میان آمده آورده، آیات مورد بحث سرنوشت منکران، و نشانهها، و پایان و عاقبت کارشان را تشریح میکند خاسران و زیانکاران را معرفی مینماید.
وَ مَنْ أَظلَمُ مِمَّنِ افْترَى عَلى اللَّهِ کذِباً أُولَئک یُعْرَضونَ عَلى رَبِّهِمْ وَ یَقُولُ الاَشهَادُ هَؤُلاءِ الَّذِینَ کَذَبُوا عَلى رَبِّهِمْ أَلا لَعْنَهُ اللَّهِ عَلى الظالِمِینَ * چه کسى ستمکارتر است از آنها که بر خدا افترا میبندند، آنان (روز رستاخیز) بر پروردگارشان عرضه میشوند و شاهدان (پیامبران و فرشتگان) میگویند اینان همانها هستند که به پروردگار دروغ بستند. لعنت خدا بر ظالمان باد!
بازدید
خلود و دائمی بودن آتش و دوزخ برای اهل آن از بحثهای مهم و پیچیده ای است که همه اهل دیانت به خصوص مسلمانان را همواره به خود مشغول داشته است . از متکلم ، فیلسوف ، عارف و مفسر و فقیه گرفته تا مردم عادی کوچه و بازار ، تمامی این پرسش را برای همیشه از نهاد و درون علمی و عادی خود دارند که آیا در واقع خداوند مهربان ، بندگان گناهکار را برای همیشه درآتش آخرت می سوزاند و آیا برای ابد ، تا خدا خدایی می کند ، بدون مدت و زمان و بی آنکه رنگ و بوی حد و مقداری یافت شود ، آنان را به آتش می سوزاند یا چنین نیست و تنها برای مدت زمانی ، حال کوتاه باشد یا طولانی ، گناه کاران را تادیب و تنبیه می نماید و سپس آنان را از عذاب می رهاند و راحتی آنان را فراهم میسازد . کتاب خلود دوزخ و آتش و عذاب جاوید به این سووالات پاسخ می دهد . نویسنده محترم این کتاب حضرت آیت الله العظمی محمد رضا نکونام استفاده از این کتاب را با ذکر منبع بلا مانع اعلام کرده اند . این کتاب را پیشکش عزیزان و علاقمندان میکنیم.
بازدید
بازدید
مرگ در زندگی انسان گذرگاهی است که او را از جهان دگرگونیها و ناپایداریها به جهان پایدار و جاویدان آخرت انتقال میدهد.
با مرگ، دنیایی نو فراروی انسان قرار گرفته، که در آن حقایق و ارزشهای راستین آشکار میشوند. با این همه ترس از مرگ دامنگیر بسیاری از انسانها میباشد. دلایل این ترس را میتوان ناشی از عشق به زندگی، ترس از چگونگی مرگ و رویدادهای پس از آن، سختی جاندادن و نگرانی از اعمال دانست.
از دیدگاه مکتب علوی، کسانی که از شکوه جهان آخرت آگاهند، نهتنها از مرگ نمیهراسند، بلکه به آن میاندیشند و بیصبرانه انتظارش را میکشند. این شوق، محبت دنیا را در دل انسان کاهش داده و سبب میشود که او بر نیکوکاری خویش بیافزاید.
البته منظور از مرگاندیشی، هرگز به معنای ترک دنیا نیست، بلکه هدف از آن تنظیم زندگی دنیوی بر اساس تأمین سعادت اخروی است؛ یعنی انسان در کنار برخورداری از نعمتهای دنیایی، به حیات معنوی نیز بیاندیشد و برای آن توشه بر دارد.
این کتاب که از مجموعه “ از چشمانداز امام علی (ع) ” میباشد، ضمن بررسی مفهوم مرگ، شوق مرگ و رابطه مرگاندیشی و عشق به زندگی را از دیدگاه امام علی (ع) بیان میکند.