بازدید
همراه با رشد جمعیت و نوآوریهای جدید در عرصه علم و صنعت نیاز به تبلیغات روز به روز افزایش یافته است و با وجود ظهور تکنولوژی و نرم افزار های جدید گرافیکی قابلیتهای متعددی در این زمینه به وجود آمده است.
امروزه طراحان گرافیک با استفاده از نرم افزارهای گرافیکی آثار خود را از طراحی تا چاپ به نتیجه مطلوب می رساند.
در این تحقیق طرا حان گرافیک می توانند با نرم افزارها و ویژگی آنها آشنا شوند و قبل از یادگیری کامل یک نرم افزار با ویژگی کلی و نمای اصلی این نرم افزار ها آشنا شوند و با درک ضرورت یادگیری به سراغ آن بروند.
بطور کلی نرم افزارهای گرافیکی از دو خصوصیت برداری و پیکسلی پیروی می کنند و شرکتهای سازنده این نرم افزارها در پی رقابت با یکدیگر نرم افزارهایی با هر دو خصوصیت را به وجود آورده اند که طراحان باید با ویژگی هر یک از اینها آشنا شوند.
مقدمه:
در عصر حاضر از انواع نرم افزارها برای کارهای روزمره استفاده می شود. که قسمتی از این نرم افزارها در اختیار طراحان گرافیک قرار گرفته است.
در این تحقیق سعی شده که طراحان گرافیک آشنایی مختصری در مورد این نرم افزارها و خصوصیات و کاربرد آنها بدست آورد. چه بسا طراحان گرافیک بسیاری هستند که تجربه لازم را در مورد استفاده از این نرم افزارها ندارند، این مسئله باعث می شود که ایده های بسیار خلاقانه آنها که بر روی مانیتور کامپیوتر زیبایی فراوانی دارد به هنگام استفاده و چاپ جلوه واقعی خود را نداشته باشد.
این تحقیق برای کمک به طراحان گرافیک و همه کسانی است که می خواهند در رشته کاری خود حضور مثبت یابند و کاری نفیس به جا گذارند.
زمانی همه طراحی ها با دست انجام می شد و چون روش ماشینی برای تکثیر وجود نداشت ناچار به طراحی مجدد از آنها بودند. اما اکنون کامپیوترها و نرم افزار های مربوط به آنها چنان تنوعی یافتند که کمتر شیئی را می توان یافت که انتقال نقش و تصویر روی آن وجود نداشته باشد. طراحی که از قابلیت و استفاده از نرم افزارها آگاهی نداشته باشد نمی تواند کار مورد قبولی را ارائه دهد بنابراین معقول تر و صحیح تر آن است که قبل از شروع به طراحی با این نرم افزارها آشنا شویم.
کامپیوتر به عنوان یک ابزار ساده در کار طراحی باعث شده که بسیاری از طراحان غیر آشنا مغلوب رنگها و ابزاررهای موجود در آن نرم افزارها بشوند.
در این تحقیق شما می توانید با نرم افزارهای طراحی آشنایی پیدا کرده و نقاط ضعف آنها را بشناسید و تفاوت نرم افزارهای بیت مپ و برداری را شناخته و هر کدام را در جای خود استفاده کنید.
رسیدن به درک درست از نرم افزارها هدف من است اما می دانم همچون بسیاری از حرکتهای نو این تحقیق بدون ایراد نخواهد بود با وجود این امیدوارم مفید واقع شود.
بیان موضوع:
نرم افزارهای گرافیکی آن دسته از نرم افزارهایی هستند که از قابلیت طراحی برخوردارند. این طراحی می تواند شامل طرحهای سه بعدی و دو بعدی باشد که در این تحقیق به استفاده از نرم افزارهای طراحی دو بعدی اشاره شده است.
این نرم افزارها به چند دسته تقسیم می شوند که هر یک از این دسته ها (گروه ها) از قابلیت ویژه ای برخوردار می باشند. از نرم افزارهایی که در زمینه گرافیک دو بعدی پیشرفت چشم گیری داشته است می توان از فری هند و فتوشاپ نام برد. که این دو نرم افزار هر کدام جزء گروهی از نرم افزارها محسوب می شوند. ما در این نرم افزارها با مدهای رنگی سروکار داریم که شناخت این حالت و مدها برای طراح گرافیک ضرروری است.
یک طراح باید نرم افزارهای گرافیکی را بشناسد و برای ذخیره سازی و فرمت آنها از پسوند درست استفاده کند.
اهداف تحقیق:
هدف از ارائه این تحقیق :
– آشنایی با نرم افزارهای گرافیکی و کاربرد آنها
– تقسیم بندی کلی نرم افزارها و جایگاه هر یک
از آنها در این تقسیمات
– انتخاب صحیح طراح از نرم افزار با در نظر گرفتن
جایگاه استفاده از آن
– آشنایی با نرم افزار فتوشاپ و فری هند و مختصری
در مورد ابزارها و منوی آنها
اهمیت و ضرورت موضوع تحقیق:
شناخت نرم افزارهای گرافیکی از اهمیت و ضرورت خاصی برخوردار است زیرا با شناخت هر یک از نرم افزارها و استفاده صحیح و به جا باعث می شود در ارزش و کیفیت کار ما اثر گذار باشد چه بسا این مسأله باعث می شود که ایده های بسیار خلاق که بر روی مانیتور جلوه فراوانی دارد به هنگام استفاده و چاپ از آب و رنگ بی افتد و جلوه خود را از دست بدهد.
۱- نرم افزار چیست؟
۲- نرم افزارهای گرافیکی به چند دسته تقسیم می شوند ؟
۳- مد رنگ و حالتها در نرم افزارها چگونه است؟
۴- فرمتهای عمومی این نرم افزارها چیست؟
۵- ویژگی نرم افزار فتوشاپ چیست و کاربرد آن در کجاست؟
۶- نرم افزار فری هند جزء کدام نرم افزارهاست؟
۷- نرم افزار فری هند در چه کارهایی کاربرد دارد؟
تعریف اصطلاحات و واژه ها:
Resolution : به تعداد نقاط جوهر و اینچ
تصویر Raster : همان تصاویر پیکسلی که بر اساس بیت مپ می باشد.
تصویر Vector : تصاویر برداری هستند و بر اساس ریاضی تعریف می شوند.
DPI : همان Resolution است (تعداد نقاط جوهر و اینچ).
Format : ذخیره سازی فایل با پسوند دلخواه.
پیشینه تحقیق:
به علت کمبود منابع و اطلاعات در مورد تاریخچه نرم افزارهای گرافیکی اطلاعاتی نداریم و تمام تحقیق انجام شده به زبان لاتین صورت گرفته است و به همین علت به بررسی نرم افزارهای گرافیکی در عصر حاضر می پردازیم و از تحقیقهای معاصر بهره می گیریم.
پاسخگویی به سئوالات تحقیق:
۱- در پاسخگویی به سئوالات تحقیق باید بگویم نرم افزار برنامه ای است برای کامپیوترها که در مقابل واژه سخت افزار می آید. نرم افزارها به دو دسته کلی تقسیم می شوند:
– نرم افزارهای سیستم عامل
– نرم افزارهای کاربردی
۲- نرم افزارهای گرافیکی به دو دسته پیکسلی و برداری تقسیم می شوند که هر یک از خصوصیت متفاوتی برخوردار است.
۳- رنگ ها و مد ها در نرم افزارهای گرافیکی به صورت CMYK، RGB، GRAYSCLE و غیره … هستند که هر کدام در جایگاهی مشخص به کار می رود.
۴- فرمتهای عمومی برای نرم افزارهای مختلف متفاوت است که فقط برخی از آنها مشترک هستند.
۵- نرم افزار فتوشاپ جزء نرم افزارهای پیکسلی محسوب می شود و از خصوصیت bitmap پیروی می کنند. این نرم افزار برای طراحی جهت ویرایش تصاویر استفاده می شود. این نرم افزار قدرت فوق العاده ای برای اجرای طراحی دو بعدی مانند جلد کتاب، پوستر، طراحی آرم و غیره … برخوردار است.
۶- نرم افزار فری هند جزء نرم افزارهای برداری محسوب می شود.
۷- از این نرم افزار می توان در طراحی، ساخت انیمیشن، ایجاد فایلهای SWF برای کار با فلش، طراحی صفحات وب، و ایجاد فایل با پسوند PDF استفاده نمود.
خلاصه و نتیجه:
به طور خلاصه آنچه که یک طراح گرافیک در مورد نرم افزارهای گرافیک باید بداند در این تحقیق آورده شده است و شما با نرم افزار فتوشاپ و فری هند آشنا شدید و اطلاعات مختصری در مورد آنها به دست آوردید.
این ها همه باعث می شوند که شما این بار با اطلاعات بیشتری به سراغ نرم افزار دلخواهتان بروید و در نحوه بکارگیری و استفاده از آن اشتباه نکنید.
از این به بعد شما می توانید فایلهای خود را بدون دلهره و اضطراب با پسوند دلخواه ذخیره نمایید.
از آنجا که شرکتهای سازنده نرم افزارها در رقابت با یکدیگر هستند روز به روز نرم افزارهای جدید تر و امکانات بهتر به بازار عرضه می شود که ما باید اطلاعات درستی از این نرم افزارها داشته باشیم.
متأسفانه به این مسئله اهمیت داده نمی شود و کاربران و طراحان بدون شناخت از نرم افزارها به سراغ آنها می روند البته نباید نبود منابع و ازلاع رسانی ضعیف را نادیده گرفت.
اگر محققان ما اطلاعات خود را در اختیار سایت ها و نشریه های علمی قرار دهند امید می رود که نبودن منابع و اطلاعات برطرف گردد و طراحان شناخت درستی در مورد نرم افزارها به دست آورند.
-
۱۰ فیلم ممنوعه دنیا را بشناسید
اگر به فهرست فیلم های توقیف شده در جهان نگاه کنید، خواهید دید که اسامی فیلم های کارگردانان بزرگ تاریخ سینما مثل استنلی کوبریک و برناردو برتولوچی و سام ریمی در این میان وجود دارد.
کریستوفر نولان، کارگردان و نویسنده انگلیسی، با استفاده مکرر از روایتهای غیرخطی و اغلب ذهنی در فیلمهایش، شهرت و محبوبیت زیادی در میان منتقدان و مخاطبان سینما پیدا کرده است.
نحوه پخت کیک آناناس وارونه ۲٫۰۰/۵ (۴۰٫۰۰%) ۱ امتیاز اگر به دنبال یک کیک جدید برای دسر و یا عصرانه هستید، پیشنهاد ما به شما کیک آناناس وارونه است. در این مقاله شما را با دستور تهیه این کیک خوشمزه آشنا خواهیم کرد.
آموزش کاردستی کوسن فانتزی + ۱۰ ایده کوسن های زیبا ۳٫۰۰/۵ (۶۰٫۰۰%) ۲ امتیازs وجود کوسنها با طرح ها و رنگ های مختلف به دکوراسیون خانه عمق و روح تازه ای میبخشد. دوختن کوسن چندان سخت نیست و تنها به کمی خلاقیت نیاز دارد.
روبان دوزی خلاقانه ۴٫۰۰/۵ (۸۰٫۰۰%) ۳ امتیازs
۲۰ تا از متداول ترین خطاهای آشپزی ۳٫۰۰/۵ (۶۰٫۰۰%) ۱ امتیاز ۱. مزهدارکردن گوشت در ظرف فلزی؛ از اشتباهات آشپزی رایج. مزهدارکردن گوشت فقط این نیست که گوشت را داخل کاسهای قدیمی بگذاریم تا ۲۴ ساعت در مواد و سس باقی بماند.
به نکات زیر توجه کنید