جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
• الف- search engine یا موتور جستجوگر
در این نوع از موتورهای جستجوگر کار جمع آوری اطلاعات بر عهده اسپایدها است. درحالت کلی زمانی که صحبت از موتور جستجو میشود مقصود این نوع آن است.
پایگاه داده این نوع از موتورهای جستجوگر بزرگتر از سایر انواع است و اطلاعاتی را که آنها ارایه میدهند معمولا به روزتر میباشد. عملیات به روز رسانی و گسترش پایگاه داده موتور جستجوگر از یک هفت تا چند ماه به طول میانجامد.
اسپایدرها, هیچ گاه از کار نمیایستند و به طور مداوم به جمع آوری اطلاعات مشغول هستند. ممکن است اطلاعات جمع آوری شده توسط اسپایدرها از صفحات جدیدی باشد و یا اطلاعات به روز شده از صفحاتی باشد که قبلا هم به آنها مراجعه کرده اند.
وقتی که صحبت از تکنیک های بهینه سازی رتبه سایت های میشود در واقع تکنیک هایی مطرح اند که برای کار با این نوع از موتورهای جستجوگر موثرند. بعضی از این موتورهای جستجوگر عبارتند از:
google , MSN, Altavista, Northemlight, wisenut, teoma,…
• ب- Directory یا فهرست
دایرکتوری ها اطلاعات را در گروه های مختلف دسته بندی میکنند. تفاوت اصلی دایرکتوری با یک موتور جستجوگر در این است که دایرکتوری اسپایدر ندارد.
دارندگان سایت ها به دایرکتوری مراجعه میکنند, گروه مناسب برای سایت خود را در آن بر میگزینند و سایت خود را به آن گروه معرفی میکنند.
پس از آنکه اطلاعات سایت ها به گروه های مختلف ارسال شد ویراستاران دایرکتوری آن اطلاعات را بررسی میکنند. در صورتی که گروه درخواست شده با زمینه فعالیت سایتمعرفی شده یکی باشد و همچنین سایر قوانین دایرکتوری نیز رعایت شده باشد سایت معرفی شده را در گروه یاد شده میپذیرند و در غیر اینصورت از قبول آن امتناع میکنند. در صورتی که کاربران استفاده درستی از گروه های دایر کتوری بنمایند میتوانند اطلاعات مفیدی را به کمک آنها کسب کنند.
دایرکتوری از وجود یک سایت مطلع نمیگردد مگر زمانی که آن سایت به دایرکتوری معرفی شود تا در یکی از گروه های آن قرار گیرد.
یکی از ایراداتی که دایرکتوری ها وارد میشود این است که سایت های مرده زیادی در خود دارند. به عبارت دیگر یا سایت بعد از آنکه به آن معرفی شده است دیگر به فعالیت خود ادامه نداده است اما با این حال هنوز هم دایرکتوری آنرا به عنوان یک سایت فعال به کاربران معرفی میکند.
البته دایرکتوری های حرفه ای با استخدام ویراستاران زیادی تلاش بسیاری برای رفع این نقص مینمایند.امکان دارد دایرکتوری ها برای بررسی این مورد از اسپایدارها هم کمک بگیرند. در این مورد خاص کار اسپایدار این است که بررسی کند که آیا سایت هایی که قبلا در گروه های قرار گرفته اند هنوز هم فعال میباشند.
قرار گرفتن در پایگاه داده دایرکتوری های عمده نقش مهمیدر کسب رتبه های بالا در موتورهای جستجوگر دارد. دایرکتوری های عمده عبارتند از yahoo, looksmart, dmoz
• ج- Meta search engine یا ابر جستجوگر
ابرجستجوگر از نتایج سایر موتورهای جستجوگر استفاده میکند. کار آن بدین صورت است که سوالات کاربران را هم زمان به موتورهای جستجوگر مختلفی ارسال ونتایج جستجوی آنها را بررسی میکند و در نهایت رتبه های بالای آنها را به عنوان نتایج جستجوی خود نشان میدهد. این نوع موتور جستجوگر اسپایدار ندارد.
مهم ترین آنها عبارتند از:
meta crawler, dogoile, IXQuick, mamma
• د- pay per click gearch engine یا موتورهای جستجوگر رتبه به ازای پول
کار آنها بسیار شبیه یک مزایده است:
با توجه به واژه کلیدی انتخابی برای بالاترین رتبه باید قیمت نسبت به سایر متقاضیان پرداخت شود.
در واقع نحوه ارائه نتایج جستجو در ppc به این ترتیب است که اگر سایتی خواهان بالاترین رتبه در نتایج جستجوی آن میباشد, باید بالاترین رقم به ازای هر کلیک را نسبت به تمام رقبا بپردازد.
به عنوان مثال اگر سایتی مکان اول را برای عبارت persian carpet به قیمت ۲۸ ریال از سوی سایت خریدار رتبه به موتور جستجوگر باید پرداخته شود. اگر هزار نفر این کار را انجام دهند آنگاه ۱۰۰۰*۲۸ ریال باید پرداخته شود.
البته اینگونه نیست که اینگونه از موتورهای جستجوگر فقط سایتهایی را نمایش دهند که با آنها قرارداد تجاری دارند. بلکه ابتدا تمام سایتهایی را که با آنها قرار داد تجاری دارند نمایش میدهد و سپس سایتهای دیگری را برای تکمیل کردن نتایج جستجوی خود به سایتهای یاد شده میافزایند.
• روش ارایه نتایج در یک موتور جستجوگر رتبه بازای پول
سایتهای رده ۱۱۰ و ۱۱۱ برای عبارت free stuff هزینه میپردازند که بالاتر از سایت رده ۱۱۲ استاده اند. به عبارتهای sponsored listing و additional listing توجه کنید. فکرش را بکنید که ۱۱۱ سایت حاضر به پرداخت پول برای این عبارت بوده اند در حالیکه همه آنها میدانسته اند در چه رتبه ای نشان داده خواهند شد. اگر فرض کنید که سایت رده ۱۱۱ برای هر کلیک تنها یک سنت بپردازد و اختلاف هر رتبه با رتبه های دیگر تنها یک سنت باشد آنگاه سایت رتبه اول حاضر به پرداخت ۱۱۱ سنت برای هر کلیک برده است. سایتهایی را مشاهده کرده ام که حاضر به پرداخت ۱۴ دلار به ازاری هر کلیک نیز بوده اند.
این رقابت شدید در این نوع از موتورهای جستجوگر میتواند ناشی از بازده بسیار بالای این نوع موتورهای جستجوگر و همینطور اطمینان دارندگان سایتها از فروش خود باشد. البته میتوانید سایتهایی را که ناشیانه حاضر به پرداخت رقم بالایی شده اند را هم به دلایل بالا بیافزایید.
• فواید آنها
– دارنده سایت تنها زمانی پول میپدازند که واقعا بیننده ای به سایت او بیاید.
– سایت تقریبا در عرض چند ساعت و یا حداکثر یک هفته در نتایج جستجو قرار میگیرد و دیگر نیازی به چندین ماه ماندن نیست تا در نتایج جستجوی سایر موتورهای جستجوگر قرار گیرد که آن هم معلوم نیست در چه رتبه ای قرار خواهد گرفت.
– سایتی اگر بالاترین رتبه را میخواهد, کافی است که بالاترین قیمت را بپردازد ودیگر نیازی به کاربرد تکنیکی های رایج برای کسب رتبه های بالا نیست.
– یک سایت با استفاده از سیستم این موتورهای جستجوگر در نتایج جستجو شرکای تجاری آنها هم قرار میگیرد.
• ه- Specialty search engine یا موتورهای جستجوگر خاص.
این نوع از موتورهای جستجوگر بر موضوعی خاص تمرکز دارند و تنها سایت های مرتبط با آن موضوع را در پایگاه داده خود قرار میدهند. به عنوان مثال یکی از آنها ممکن است تنها سایت های ایرانی را بپذیرد و موضوع فعالیتش سایت های ایرانی باشد.
این موتورهای جستجوگر معمولا اطلاعات تخصصی تری را ارائه میدهند زیرا معمولا توسط افرادتخصص در آن زمینه اداره میشوند. موتورهای جستجوگر منطقه ای و موضوعی نیز به این دسته تعلق دارند. در این مورد میتوان به مواردی نظیر chemical search, industry search اشاره کرد.
وقتی جستجویی در یک موتور جستجوگر انجام ونتایج جستجو را ارایه میشود کاربران در واقع نتیجه کار بخش های متفاوت آن موتور جستجو گر را میبینند. موتور جستجوگر قبلا پایگاه داده اش database را آماده کرده است و این گونه نیست که در همان لحظه جستجو تمام وب را بگردد. بسیاری از خود میپرسند که چگونه امکان دارد گوگل Google در کمتر از یک ثانیه تمام سایتهای وب را بگردد و میلیون ها صفحه را در نتایج جستجوی خود ارایه کند؟
نه گوگل و نه هیچ موتور جستجوگر دیگری توانایی انجام این کار ندارند. همه آنها در زمان پاسخ گویی به کاربران تنها در پایگاه داده ای که در اختیار دارند به جستجو میپردازند و نه در وب! موتور جستجوگر به کمک بخش هایمتفاوتی خود اطلاعات مورد نیاز را قبلا جمع آوری تجزیه وتحلیل میکند و آنرا در پایگاه داده اش ذخیره مینماید.
بخشهایمجزای یک موتور جستجوگر عبارتند از:
– spider عنکبوت
– crawler یا خزنده
– indexer یا بایگانی کننده
– database یا پایگاه داده
– Ranker یا سیستم رتبه بندی
• الف- spider عنکبوت
اسپایدار یا روبوت نرم افزاری است که کار جمع آوری اطلاعات مورد نیاز یک موتور جستجوگر را بر عهده دارد. اسپایدر به صفحات مختلف سر میزند, محتوای آنها را میخواند و اطلاعات مورد نیاز موتور جستجوگر را جمع آوری میکند و آنرا در اختیار سایر بخش های موتور جستجوگر قرار میدهد. کار یک اسپایدر بسیار شبیه کار کاربران وب است. همانطور که کاربران صفحات مختلف را بازدید میکنند اسپایدر هم این کار را انجام میدهد با این تفاوت که اسپایدر کدهای HTML صفحات را میبیند. اما کاربران نتیجه حاصل از کنار هم قرار گرفتن این کدها را.
• اما یک اسپایدر آنرا چگونه میبیند؟
برای این که شما هم بتوانید دنیای وب را از دیدگاه یک اسپایدر ببینید, کافی است که کدهای HTML صفحات رامشاهده کنید. در مرور گرهای نت اسکیپ برای مشاهده کدهای HTML باید مسیر زیر را دنبال کنید:
view> page source
• ب- Crawier ( خزنده)
کراولر, نرم افزاری است که به عنوان یک فرمانده برای اسپایدر عمل میکند. کراولر مشخص میکند که اسپایدر کدام صفحات را مورد بازدید قرار دهد. در واقع کراولر تصمیم میگیرد تکه کدام یک از لینک های صفحه ای که اسپایدر در حال حاضر در آن قرار دارد دبلا شود. مممکن است همه آنها را دنبال کند بعضی ها را دنبال کند و یا هیچ کدام را دنبال نکند. کراولر ممکن است قبلا توسط دارندگان موتورهای جستجوگر برنامه ریزی شده باشد که آدرس های خاصی را طبق برنامه در اختیار اسپایدر قرار دهد تا از آنها دیدن کند.
دنبال کردن لینک های یک صفحه به این بستگی دارد همچنین موتور جستجوگر چه حجمیاز اطلاعات یک سایت را میتواند در پایگاه داده اش ذخیره کند و همچنین ممکن است اجازه دسترسی به بعضی از صفحات به موتورهای جستجوگر داده نشده باشد. شما به عنوان دارنده سایت همان طور که دوست دارید موتورهای جستجوگر اطلاعات سایت شما را با خود ببرند میتوانید آنها را از بعضی از صفحات سایت تان دور کنید واجازه دسترسی به محتوای آن صفحات را به موتورهای جستجوگر ندهید.
تنظیم میزان دسترسی موتورهای جستجوگر به محتوای یک سایت توسط پروتکل robots انجام میشود. به عمل کراولر خزش crawling میگویند.
تممام اطلا عات جمع آوری شده توسط اسپایدر دراختیار ایندکسر قرار میگیرد. در این بخش اطلاعات ارسالی مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرند و به بخشهای متفاوتی تقسیم میشوند. تجزیه و تخلیل بدین معناست که مشخص میشود اطاعات ار کدام صفحه ارسال شده است. چه حجمیدارد,کلمات موجود در آن کدام است, کلمات چند بار تکرار شده, کلمات در کجای صفحه قرار دارند و …
در حقیقت ایندکسر صفحه را به پارامترهای آن خرد میکند و و تمام این پارامترها را به یک مقیاس عددی تبدیل میکند تا سیستم رتبه بندی بتواند پارامترهای صفخات مختلف را با هم مقایسه کند.
در زمان تجزیه و تحلیل اطلاعات, ایندکسر برای کاهش حجم داده ها از بعضی کلمات که بسیار رایج هستند صرف نظرمیکنند . کلماتی نظیر is, www, the, an, a از اینگونه کلمات هستند.
• د- DataBase (پایگاه داده )
تمام داده های تجزیه و تحلیل شده در اپندکسر، به پایگاه داده ارسال می گردد. در این بخشف داده ها گروه بندی، کد گذاری، و ذخیره می شود. همچنین داده ها قبل از آنکه ذخیره شوند، فشرده می شوند تاحجم کمی را اشغال کنند.
• و-Ranker (سیستم رتبه بندی)
بعد از آنکه تمام مراحل قبل انجام شد، موتور جستجو گر آماده پاسخ گویی به سوالات کاربران است. کاربران چند کلمه را در جعبه جستجوی (Search Box) آن وارد می کنند و سپس با فشردن Enter منتظر پاسخ می مانند. در این مرحله، سیستم رتبه بندی وارد عمل می شود و ابتدا تمام صفحات موجود در پایگاه داده، که به موضوع جستجو شده، مرتبط هستند را مشخص می کند. سپس آنها را به ترتیب از بیشترین ارتباط تا کمترین ارتباط مرتب می کند و در نتایج جستجو کاربر ارایه می کند. حتی اگر موتور جستجو گر بهترین و کاملترین پایگاه داده را داشته باشد اما نتواند پاسخ های مرتبطی را ارایه کند، یک موتور جستجو گر ضعیف خواهد بود.
سیستم رتبه بندی قلب تپنده یک موتور جستجو گر است و تفاوت اصلی موتورهای جستجو گر در این بخش قرار دارد سیستم رتبه بندی برای پاسخ گویی به سوالات کاربران، پارامترهای بسیاری را در نظر می گیرد تا بتواند بهترین پاسخها را در اختیار آنها قرار دارد. حرفه ای های دنیای SEO (Search Engine Optimization به طور خلاصه از آن Algo (الگوریتم) یاد می کنند. الگوریتم، مجموعه ای از دستور العمل ها است که موتور جستجو گر با اعمال آنها بر پارامترهای صفحات موجود در پایگاه داده اش، تصمیم می گیرد که صفحات مرتبط را چگونه در نتایج جستجو، مرتب کند در حال حاضر قدرتمندترین سیستم رتبه بندی را گوگل در اخیتار دارد. البته می توان با ادغام کردن وظیفه های اسپایدر با کراولر وهمچنین ایندکسر با پایگاه داده، موتور جستجو گر را شامل سه بخش زیر دانست که این گونه تقسیم بندی هم درست می باشد.
• کواولر
• بایگانی
• سیستم رتبه بندی
تذکر- برای سهولت در بیان مطالب بعدی هر گاه صحبت از بایگانی کردن (شدن) به میان می آید، مقصود این است که صفحه تجزیه و تحلیل و به پایگاه داده موتور جستجوگر وارد می شود. برای آنکه تصور درستی از نحو کار یک موتور جستجو گر داشته باشید مثال غیر متعارف زیر را باهم بررسی می کنیم.
یک شکارچی تصمیم به شکار می گیرد:
کار کراوالر:
او قصد دارد برای شکار به منطقه حفاظت شده ابیورد، در شهرستان درگز (شمال خراسان ) برود.
پروتکل robts:
ابتدا تمام محدودیت های موجود برای شکار در این منقه را بررسی می کند.
آیا در این منطقه می توان به شکار پرداخت؟
کدام حیوانات را می توان شکار کرد؟
حداکثر تعداد شکار چی میزانی است؟ و …
فرض می کنیم او مجوز شکار یک اوریال (نوعی آهو) را دریافت می کند.
کارایندکسر
شکار را تکه تکه کرده گوشت، استخوان، دل و قلوه، کله پاچه و … آنرا بسته بندی می کند و بخش های زاید شکار را دور می اندازد.
کار پایگاه داده
بسته های حاصل را درون فریزر قرار داده ذخیره می کند.
کار سیستم رتبه بندی
مهمانان سرغ او می آیند وهمسر او بسته به ذائقه مهمانان برای آنها غذا طبخ می کند. ممکن است عده ای کله پاچه، عده ای آبگوشت، عده ای جگر و … دوست داشته باشند. پخت غذا طبق سلیقه مهمانان کار سختی است ممکن است همه آنها آبگوشت بخواهند اما آنها مسلما با مزه ترین آبگوشت را می خواهند!
آیا هنوز هم ابهامی درباره نحوه کار موتوزهای جستجو گر دارید؟
پس از این مقدمه دو موتور جستجو بسیار مهم و پر کاربرد یعنی Yahoo , Google می پردازیم و به اجمال نظری به هر یک از خصوصیات آنها می افکنیم.
گوگل Google
درباره ی کوگل
ماموریت گوگل ارائه بهترین جستجو در اینترنت به وسیله دسترس و مورد استفاده قرار دادن عموم اطلاعات جهان است گوگل، ایجاد کننده بزرگترین ماشین جستجوی جهان، سریعترین و آسانترین راه پیداکردن اطلاعات روی اینترنت را ارائه می کند. با دستیابی به بیش از ۱٫۳ میلیارد صفحه گوگل نتایج رادر ظرف کمتر از یک دو مادر برد ثانیه به کاربران در سراسر جهان ارائه می کند. اکنون، گوگل روزانه به بیش از ۱۰۰ میلیون تقاضای جستجو پاسخ می دهد.
دو دانشجوی دکترای دانشگاه stanford، یعنی لری پیج و سر جی برین، گوگل را در سال ۱۹۹۸ تاسیس کردند این شرکت خصوصی در ماه جون ۱۹۹۹ / تیر ۱۳۷۹ رسما باسرمایه تاسیس ۲۵ ملیون دلار معرفی شد. این شرکت همراهانی را چون کلاینر پرکینز کاوفلید و سیکوال کپتال را پیدا کرد. گوگل سرویس و خدمات عمومی اصلی خود را در وب سایت خود در www. Google . com ارایه می دهد . این شرکت همچنین سرویس جستجوی پیشرفته را برای فراهم سازی اطلاعات محتوایی نیز ارائه می دهد.
درباره تکنولوژی گوگل
تکنولوژی متحول جستجوی گوگل و طراحی اینترفیس مطلوب برای کاربران، گوگل را به عنوان بخش از ماشینهای جستجوی نسل جدید تبدیل کرده است. فراتر از استفاده از تکنولوژی کلمات کلیدی، گوگل بر اساس تکنولوژی pageRank نیز پایه گذاری شده، که این تکنولوژی باعث می شود تا نتایج مهمتر در یک جستجو اولتر دیده شوند.
بیلیون شرایط محاسبه سنجش معقولی را برای اعتبار صفحات وبی که بر اساس معادله برابری ۵۰۰ میلین متغییر و بیش از ۲ بیلیون شرایط محاسبه شدند را ایفا می کند page pank از ساختار لینک عظیم وب به عنوان ابزار سازماندهی استفاده می کند. وجودا، گوگل تفسیر می کند یک لینک را از صفحه A تا صفحه B به عنوان یک vote توسط صفحهA برای صفحه B بوسیله این، گوگل تشخیص می دهد توسط vote که کدام صفحه مهمتر است همچنین گوگل این صفحات را تجزیه و تحلیل می کند.
مجتمع گوگل، روشهای جستجوی خود کار انسداد اینترفیس دستی است بر خلاف ماشینهای جستجوی دیگر، گوگل ساختار بندی شده تا نتایج جستجوی را به بهترین شکل برای تجازت ارایه دهد. یک جستجوی گوگل راهی است برای جستجوی وب سایتی با کیفیت مطلوب و بالا.
گروه مدیریت
دکتر اریک اشمیت، رییس کل و رییس هیئت مدیره
لری پیج، کمک موسس و رییس، محصولات
سر جی برین، کمک موس و رییس، تکنولوژی
وینی روسینگ، معاون رییس مهندسی
سیندی مک کفری، معاون رییس، ارتباطات
جوان بردی، معاون رییس، خدمات جستجو
تیم آرمسترونگف معاون رییس، فروش آگهی
اورس هولتزل، شخص گوگل
کریگ سیلوراشتاین، مدیر تکنولوژی
معنی گوگل
گوگل برگرفته شده از کلمه Google که به معنی یک عدد یک و صد صفر جلوی آن است که توسط میلتون سیروتا پسر خواهر ادوارد کاسنر ریاضیدان آمریکایی اختراع شده است. این مووضع که یک عدد یک و صد صفر جلوی آن در واقع نوعی شعار و در واقع مقصود موضوع است. بدین معنی که گوگل قصد دارد تا سرویس ها، اهداف و اطلاع رسانی و اطلاعات خود را تا آن مقدرا در وب در جهان گسترش دهد.
معرفی
گوگل در ترکیبی ازنرم افزارها و سخت افزارهای پیشرفته اجرا می شود. سرعتی که شما از آن استفاده می کنید بخشی از هزاران کامپیوتر های معمولی هستند که باهم شبکه شدند تا سرعت بالایی از سرویس جستجو را فراهم آورند.
قلب نرم افزار ما (page RenkTM) است، سیستمی برای رتبه بندی صفحات وب که توسط موسسان ما یعنی لری پیج و سری جی برین در دانشگاه Stanford ساخته شده است و همینطور که ما یک دو جین از مهندسین را هر روزه برای بهبود سازی این سیستم در اختیار داریم، این سیستم همچنان به ارایه سرویس خود ادامه می دهد.
Page Renkتوضیح داده شد
رتبه صفحه با استفاده از ساختار لینک معبر بر روی ۰خاصیت دموکراتیک منحصر به فرد تکیه می کند. در تمامیت، گوگل لینک ها را از صفحه الف تا ب را چک می کند. گوگل از آراهای مختلف دریافت شده برای این رتبه بندی استفاه می کند.
مهم، صفحات با کیفیت بالا Page Rank بالاتری دریافت می کنند که Google بعد از هر جستجو به خاطر می سپارد مسلما، صفحات مهم در صورتی که با موضوع جستجوی شما هماهنگی نداشته باشند برای شما بی اهمیت خواهند بود. Google از ترکیب Pag Rank و رورشهای پیشرفته جور کردن متن برای یافتن صفحات با اهمیت و در عین حال مربوط به اینکه این صفحه با کلمات مورد جستجو هماهنگی دارد، تمام وجوه محتوای صفحه (و صفحات متصل شده به آن ) را بررسی می کند.
بی عیبی
مجموع روشهای خود کار گوگل انسان را از مشکلات جستجو رها می سازد با وجود اینکه ما تبلیغاتی را در بالای صفحات نتایج مربوطه ارایه می دهیم، ولی گوگل نتایج را به صورت تبلغیات به خود آنها نمی فروشد. یک جستجو در گوگل راه راحت، امین و معقوز برای جستجو در سایت هایبا کیفیت بالا است.
دلایل استفاده از گوگل
به دلیل اینه گوگل مناسبترین نتایج جستجو را سریع و مقدم تحویل می دهد، پوشش دهی اطلاعات در وب خواستار یک جستجو گر ممتاز برای اطلاعات قابل دسترسی است. بدون یک ابزار جستجوی قدرتمند، پیدا کردن یک وب سایت خاص اگر غیر ممکن نباشد خلی سخت است.
گوگل نظم را به وب می آورد.
گوگل طراحی شده است تا ترتیب را در هرجو مرج اطلاعات به وجود آورد. این چیزی است که یک سرویس جستجو باید ارایه کند.
گوگل کاربران را قادر می سازد تا بیش از ۱ بیلیون URL را جستجو کنند
فهرست گوگل، که شامل بیش از ۱ بیلون URL است، دو نوع خود اولین است و مجموعه ای از جامعترین صفحات وب را در اینترنت ارایه می کند.
• گوگل فقط صفحاتی را که محتوی موضوع شما هستند را بر می گرداند.
نامتشابه با ماشینهای جستجوی دیگر، گوگل نتایجی را تولید می کند که در خور با موضوع جستجوی شما باشد.
• گوگل مکان موضوعات جستجوی شما را در صفحه برجسته می کند.
گوگل فقط محتوی نتایج موضوعات جستجوی شما نیست، بلکه گوگل آن نتایجی را در صفحه خود تجزیه و تحلیل نیز می کند بر خلاف بسیاری از سایتهای جستجوگر، گوگل برای نتایج جستجوهای خود الویت قایل می شود. ما به نتایج جستجوی شما توجه می کنیم و سعی داریم تا جهت صرف وقت کنیم، نزدیکترین نتیجه را برای شما فراهم سازیم.
• گوگل یک پیش نگری مناسب را ارایه می دهد.
بجای خلاصه از صفحه وب که تغییر نمی کند، گوگل منتهایی که با موضوع جستجوی شما مطابق بوده را برای شما جدا می کند. این خصوصیات باعث می شود تا وقت شما هدر نشود و شما صفحات وبی که با موضوع شما در خور نبوده را بیهوده باز نکنید.
• گوگل می تواند کاری کند که شما احساس خوشبختی کنید!
گوگل برای جستجوی موضوعات متعارف و عمومی مانند نام شرکتها برتری دارد. با بسیار مطمئن هستیم که کلید Im (Feeling Lucky) را به خوبی نصب کردیم و این کلید شما را به اولین موضوع پیدا شده می برد. این کلید طراحی شده است تا انجام کار شما را به اطمینان و سرعت انجام دهد.
• گوگل صفحات وب را cache می کند (در مکان مخفی سرور خود نگه می دارد)
گوگل در cache خود بسیاری از صفحات وب را ذخیره می کند تا آنها را به صورت پشتیبان در اختیار داشته باشد و در مواقع اظطراری آنها را بازیافت کند را ؟ روی این cache به کرار سریعتر از بررسی لینک مربوطه می باشد.
• Toolbar گوگل
Toolbar گوگل (علامت ثبت شده) قابلیتهای شما را برای پیدا کردن اطلاعات مورد نظر در هر نقطه از وب افزایش می دهد، نصب Toolbar گوگل فقط چند ثانیه به طول می انجامد. Toolbar گوگل بدون هیچ هزینه ای امکاناتی را مانند جستجو به وسیله گوگل، جستجو، سایت، جستجو کلمات و درجه بندی صفحات (Page Rank) را فراهم می آورد شما همچنین می توانید طریقه نمایش خروجی نتایج جستجو های خود را انتخاب کنید که این انتخاب در سرویسهایی چون یا بخت و یا اقبال (Im Feeling Lucky) دایر کتوری وب گوگل، و کلیدی که شما را مستقیم به گوگل می برد را فراهم می آورد.
• نیازمندیهای سیستم
دراین لحظه، Toolbar گوگل فقط برای Internet Explorer موجود است. ما سعی می کنیم تا Toolbar گوگل را برای سیستمهای دیگر نیز سازگار کنیم.
سیستم عامل windows
۵٫۰ Internet Explorer به بالا
• دایر کتوری و بی گوگل
دایرکتوری وبی گوگل، سازماندهی می کند وب را به وسیله موضوع آن، پس شما می توانید دسته بندی را برای موضوعات جستجوی خود داشته باشید. یا مستقیما بر روی نام دسته بندی کلیک کرده و به مقصد برسید.
اگر شما چیزی را که دنبالش هستید به طور دقیق در دایر کتوری پیدا نمی کنید، شما می توانید جستجو در وب را انتخاب کنید.
• شرایط استفاده از میله ابزار گوگل
بخاطر استفاده از نرم افزار ابزار گوگل از شما تشکر می کنیم. در صورت استفاده از این برنامه و یا برنامه دیگری که در ارتباط با ابزار گوگل می باشد، و شما می بایست شرایط و مقررات موجود در گوگل را قبول و از آنها پیروی نمایند (قوانین و مقررات)
• استفاده فقط شخصی
میله ابزرا گوگل، صرفا برای استفاده شخصی و غیر تجاری می باشند. شما نباید از این سرویس برای فروش یا تولید مجدد آن استفاده کنید، یا از آن برای ایجاد ترافیک در سایتتان بهره برید. شما نباید نتایج جستجو را طوری تهیه کنید تا این نتایج تحت سایت شما باشد، شما اول باید از tool bar – feedback @ google . com اجازه لازم را دریافت کنید.اگر شما مایلید که از این سرویس جهت مصارف تجاری استفاده کنید، لازماست که قرار دادی را با گوگل عقد کنید، برای این کار لطفا با ما مکاتبه کنید. گوگل و یااشخاص سوم صاحب تمام حقوق مربوط به میله ابزار گوگل و نرم افزرا هر شخص سومی که دراشتراک با و یا توسط میله ابزار گوگل فراهم شده، می باشد و این بدون هیچ محدودیتی شامل همه (حقوق های مالکیت) می شود.
اگر انتقاد یا پیشنهادی درباره میله ابزار گوگل و یا ایده ای در رابطه با چگونگی پیشرفت دادن آن دارید لطفا به آدرس پست الکترونیکی toolbar- feedback @ googel. Com ارسال نمایید در ضمن توجه داشته باشید که با انجام این کار شما به گوگل واشخاص ثالث اجازه می دهید که از ایده یا نظر شما درمیله ابزار گوگل (یا هر نرم افزار دیگر) بدون آنکه به شما غرامت بدهند استفاده کنند.
جستجوی گوگل Press site : www مثال:
• یا شانس یا اقبال
دکمه Im feeling Lucky شما را مستقیما به اولین صفحه وبی که گوگل برای جستجوی شما برگردانده است می برد در این حالت شما نتایج دیگر حاصل آمده از جستجوی خود را دیگر نمی بینید این حالت معمولا در زمانی استفاده می شود که شما عجله داشته و فقط نتیجه به دست آمده برای شما مهم است.
برای مثال, برای جستجوی وب سایت دانشگاه stanfors, کلمه stanford را در فیلد جستجو وارد کرده و بر روی کمله Im feeling Lucky کلیک کنید. سپس گوگل شما را مستقیما به وب سایت رسمی این دانشگاه در آدرس www. Stan ford . edu می برد.
شانس یا اقبال Google مثال:
• جستجوی پیشرفته
شما را به صفحه ای که شما را به محدود کردن جستجو قادر می سازد لینک می کند.
• مشخصات و مزیتها (Preferences)
لینکها به صفحه ای که شما را قادر می سازد تا مشخصات و مزیتهای جستجو (Preferences) رامرتب کنید, شامل تعداد نمایش نتایج در هر صفحه, زان اینترفیس, و استفاده از فیلتر جستجو مطمئن است.
Language Tools
C. Tools for setting language preferences for pages to be searched , interface language and translation of results.
• راهنمائی های جستجو
شما را به اطلاعاتی که به شما کمک می کند تا جستجوی خود را موثر تر سازید لینک می کند. این مووضع به شما می گویید که گوگل جه تفاوتها و خصوصیاتی نسبت به ماشینهای جستجو گر دیگر دارد.
• زمینه جستجو
برای وارد کردن پرس و جویی در گوگل کافیست تا کلمات کلیدی تشریحی خود را تایپ کرده, سپس بر روی کلید جستجو کلید کرده یا کلید enter را بزنید.
• دکمه جستجوی گوگل
کلیک بر روی این کلید به این منظور است که جستجوی دیگری را انجام می دهید. همچنین شما می توانید تا پرس و جوی دیگری را بازدن کلید enter تایید کنید.
Tabs
Click the tab for the kind of search you want to conduct choose from a full web search , images only
Google Groups (Usenet discussion archive)or the Google Directory (the web organized in to browsable
• مانع آماری
این خط جستجوی شما را توصیف می کند و همچنین نتایج برگردانده را نشان می دهد.
• دسته بندیها
اگر اصطلاحات جستجوی شما همچنین در دایر کتوری وب به چشم می خورند’ این دسته بندیهای پیشنهاد شده ممکن است که به شما در پیدا کردن اطلاعات بیشتر در رابطه با پرس و جوی خود کمک کند. بر روی آنها کلیک کنید تا لیکنهای دیگری را پیدا کنید.
• عنوان صفحه
اولین خطی که به عنوان نتیجه نشان داده می شود, عنوان صفحه پیدا شده است. بعضی وقتها بجای عنوان, URL (آدرس نشان داده می شود, که این به معنی است که صفحه پیدا شده عنوانی ندارد, یا گوگل تمام محتویات صفحه را به طور کامل فهرست نکرده است.
• متن زیر عنوان
این متن منتخبی از صفحه نتیجه بر گردانده شده از موضوع پرس و جو شما است. این موضوعات برگزیده شده و انتخاب شده به شما این امکان را می دهد تا زمینه ای از موضوعات که در صفحه هستند قبل از اینکه بر روی آن کلیک کنید ببینید.
• توضیحات
اگر پرس و جوی جستجو شما در دایر کتوری وب فهرست شده بود توضیحات مولف نیز نشان داده می شود.
• دسته بندی
اگر سایتی توسط پر و جو جستجوی شما که در دایرکتوری وب فهرست شده بود پیدا شد, دسته بندی آن نیز در زیر آن مشخص می شود.
• URL نتیجه
این آدرس نتیجه یافته شده است.
• درباره اساس گوگل بدانید
• جستجوی اساسی
برای وارد کردن یک پرس و جو در گوگل, فقط کافیست تا کلمات تشریحی خود را ورودی گوگل وارد کرده و بعد کلید enter را بزنید. (بر روی دکمه serch جستجو کلیک کنید)
گوگل از پیچیده ترین تکنیکهای هماهنگی متون برای پیدا کردن صفحاتی که مربوط به جستجوی شما هستند استفاده می کند. برای نمونه, وقتی گوگل صفحه ای را تجزیه و تحلیل می کند, گوگل به صفحاتی که به آن صفحه نیز لینک هستند نگاه می کند تا ببیند که شاید آن صفحات هم در خور با جستجوی شما باشند. گوگل همچنین صفحاتی که را که موضوعی ارتباطی با موضوع جستجوی شما دارند را برای شما ترجیح می دهد.
احتمالا این روزها درباره ارزهای دیجیتال مخصوصا بیتکوین از گوشهوکنار در اخبار رادیو و تلویزیون یا شبکههای اجتماعی چیزهایی شنیدهاید.
۱۰ مکانی که توسط گوگل مپ سانسور شده ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز اکثر مناطق به علت مسائل امنیتی-سیاسی به صورت سانسور شده در نقشه های گوگل دیده می شوند و به همه این ها باید یک مورد بزرگ یعنی کشور کره شمالی را افزود […]
Twitch برنامه ایست که در آن بازی های ویدیویی دست به دست هم می دهند و با داشتن میلیون ها بیننده و بازی کننده راهی برای تعامل و به اشتراک گذاری محتوای خلاقانه با دیگران ارائه می دهند.
همهی دیسکهای سخت موجود برای پارتیشن بندی از ساختار قالببندی دادهای MBR (مخفف Master Boot Record) یا GPT (مخفف GUID Partition Table) استفاده میکنند.
در این مطلب به معرفی ۵ ترفند کاربردی و مفید در مرورگر گوگل کروم در سیستمعامل اندروید خواهیم پرداخت. با بهرهگیری از این ترفندها میتوانید توانایی کار خود با این اپ را افزایش دهید.
درباره تلویزیون های اینترنتی ایران چه میدانید؟ تلویزیون اینترنتی در ایران علاوه بر اینکه قابلیت استفاده از فناوری برای راحتی کاربران را دارد و همه مزایایی را که IPTV ها در خارج از کشور دارا هستند، یکی ویژگی مهم دیگر هم دارد که در […]
به نکات زیر توجه کنید