جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
بخش های یک دامنه اینترنتی
دامنه اینترنتی که از دید کاربری با نام دامنه , دامین یا دومین (Domain) هم شناخته شده و در لغت به معنای حوزه و قلمرو به کار می رود , هر دامنه از چند بخش تشکیل می شود که با یک نشانه نقطه (Dot) از هم جدا می شوند.
بخش اول ماهیت آدرس عموما www و بخش دوم نام دامنه (Domain Name) و بخش سوم آن پسوند موضوعی دامنه سطح بالا (TLD:Top Level Domain) است که می تواند یک دامنه سطح بالای عمومی (gTLD:generic Top Level Domain) باشد یا یک دامنه سطح بالای کد کشور (ccTLD:country code Top Level Domain) باشد یا ترکیبی از یک دامنه سطح بالای عمومی و یک دامنه سطح بالای کد کشور.
نام دامنه همان نام وب سایت است (مانند google) و دامنه سطح بالا بیانگر نوع فعالیت یا موقعیت فعالیت آن وب سایت (مانند Com) , دامنه باید یکتا باشد , یعنی فقط یک وب سایت با هر دامنه قابل دسترسی باشد.
متولی صدور مجوز برای ثبت دامنه ها در اینترنت شرکت آیکان (ICANN:Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) است.
ثبت هر دامنه باید بوسیله کارگزارانی صورت گیرد که از شرکت آیکان مجوز اخذ کرده اند , به این کارگزاران اصطلاحا ثبت کننده (Registrar) گفته می شود.
معمولا هر کشور یا (در بعضی موارد خاص) منطقه جغرافیایی میتواند اجازه استفاده از دامنه سطح بالایی اختصاصی را برای خود دریافت نماید که به وسیله آن ملیت آدرس های اینترنتی تحت آن دامنه سطح بالا شناخته می شود.
انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال_ چگونه فریب نخوریم ؟ ۱٫۵۰/۵ (۳۰٫۰۰%) ۲ امتیازs روند رشد بلاک چین و فضای ارزهای دیجیتال بسیار جذاب است. نوآوریهای فنی و الگوهای جدید معاملاتی بهسرعت در حال پیشرفت و تکامل هستند و همچنان جمعیت کثیری را به […]
احتمالا این روزها درباره ارزهای دیجیتال مخصوصا بیتکوین از گوشهوکنار در اخبار رادیو و تلویزیون یا شبکههای اجتماعی چیزهایی شنیدهاید.
۱۰ مکانی که توسط گوگل مپ سانسور شده ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز اکثر مناطق به علت مسائل امنیتی-سیاسی به صورت سانسور شده در نقشه های گوگل دیده می شوند و به همه این ها باید یک مورد بزرگ یعنی کشور کره شمالی را افزود […]
Twitch برنامه ایست که در آن بازی های ویدیویی دست به دست هم می دهند و با داشتن میلیون ها بیننده و بازی کننده راهی برای تعامل و به اشتراک گذاری محتوای خلاقانه با دیگران ارائه می دهند.
همهی دیسکهای سخت موجود برای پارتیشن بندی از ساختار قالببندی دادهای MBR (مخفف Master Boot Record) یا GPT (مخفف GUID Partition Table) استفاده میکنند.
در این مطلب به معرفی ۵ ترفند کاربردی و مفید در مرورگر گوگل کروم در سیستمعامل اندروید خواهیم پرداخت. با بهرهگیری از این ترفندها میتوانید توانایی کار خود با این اپ را افزایش دهید.
به نکات زیر توجه کنید