جستجو در تک بوک با گوگل!

تابعيت پايگاه تك بوك از قوانين جمهوري اسلامي ايران

۸ توصیه برای رهایی از دست مزاحمان اینترنتی

207

بازدید

اگر فقط برای چند دقیقه در شبکه‌های اجتماعی بچرخید، متوجه می‌شوید پر از آدم‌های بامزه و بی‌مزه است. برخی آدم‌ها واقعا جز مزاحمت کار دیگری بلد نیستند، اما بعضی دیگر می‌توانند بهترین دوستان شما شوند. در اینجا هشت ترفند آموزش می‌دهیم تا در برخورد با مزاحمان و آنها که روی اعصاب هستند به کار ببرید.

 

۱ـ نظرات درست را از نادرست تشخیص دهید
خرید آنلاین عالی است. راحت، بدون این‌که در این ترافیک و شلوغی بیرون بروید می‌توانید به وسیله کامپیوتر و اینترنت براحتی و بدون دردسر خرید کنید، بویژه اگر حال خواندن نظرات در مورد هر محصول را داشته باشید. البته برخی سازندگان با گذاشتن نظرات درباره محصول خود، برای خوب نشان دادن آن، شما را به اشتباه می‌اندازند. خب چطور باید تشخیص دهید نظرات در مورد یک محصول واقعی است یا نه؟

 

زیاد سخت نیست، فقط باید کمی در اینترنت گشت بزنید تا بفهمید اصغرآقا همیشه دارد از یک نام تجاری خاص حمایت می‌کند. شک نکنید این اصغرآقا آخر هر ماه از آن شرکت حقوق می‌گیرد. خیلی ساده نظرات او را برای همیشه فراموش کنید. در ضمن آدم‌های صادق معمولا با نام و مشخصات کامل نظرات خود را ابراز می‌کنند. آنها که فقط نکات منفی یا فقط نکات مثبت را هم می‌گویند، زیاد جدی نگیرید.

 

۲ـ به متقلبان در بازی‌های آنلاین شلیک کنید
اگر تا به حال آنلاین بازی کرده باشید، دیده‌اید برخی بازیکنان برای پیروزی حاضرند هر کاری بکنند. بهترین کاری که می‌توانید بکنید این است که گزارششان را به مدیران سرور منتخب خود بدهید. هرچند می‌توانید مطمئن شوید بازی کردن شما در سرور منتخبتان دارای مقیاس‌های ضد تقلب است یا نه. البته به خاطر داشته باشید قبل از این‌که به مردم تهمت بزنید، مطمئن شوید خودتان جر نزده باشید!

 

۳ـ مراقب فریب‌ها باشید
مزاحمان آنلاین همیشه با روش‌های جدیدی سعی می‌کنند شما را فریب دهند. هیچ‌گاه پسوردتان را جایی ننویسید، هیچ‌گاه چیزی را از ایمیلی که ناخواسته بهتان رسیده نخرید و نیز هیچ‌گاه روی لینک‌هایی از بانک یا موسسه مالی خود کلیک نکنید. هر چیزی را که خواستید خودتان روی نوار آدرس تایپ کنید.

 

اگر چیزی را از سایت‌های خرید و فروش اینترنتی مثل تخفیفان یا دیجی کالا می‌خرید یا خودتان روی سایت‌های آگهی کالایی می‌فروشید، مراقب افرادی که پیشنهاد معامله مستقیم خارج از حلقه وب‌سایت را می‌دهند، باشید. فریب چند تومان گران فروختن یا ارزان خریدن جنس نباشید. به وقتی فکر کنید که کل حساب بانکیتان را خالی کرده‌اند.

 

۴ـ ایمیل‌های فورواردی آزاردهنده را فیلتر کنید
برخی ایمیل‌های اسپم شاید اسپم واقعی نباشند، اما بعضی نزدیکان و دوستان شما آنقدر ایمیل جورواجور می‌فرستند که این ایمیل‌ها دست‌کمی از اسپم ندارد. اگر از دریافت جوک‌ها، بیهوده‌گویی‌های سیاسی یا عکس حیواناتی که عمه و خاله‌تان برایتان می‌فرستند، خسته شده‌اید، باید قبل از هر اقدام خصمانه‌ای از آنها بخواهید این ایمیل‌ها را برایتان فوروارد نکنند و توضیح دهید چرا، اما اگر حرفتان را گوش نکردند یا اصلا روی‌تان نشد بگویید، یک راه حل ساده و موثر وجود دارد.

 

خودتان یک سیستم فیلترینگ دستی بسازید و به سرویس‌دهنده ایمیلتان بگویید هر نامه الکترونیکی حاوی کلمات بخصوص را برای شما نفرستند. سرویس جیمیل آخر این کار است. اگر مشکلی داشتید می‌دانید ما همیشه در کلیک آماده پاسخگویی هستیم.

 

۵ـ پخش بدافزار را متوقف کنید
کاربران فنی شاید در اجتناب از بدافزار بلد باشند چه کنند (روی لینک‌های مشکوک دوستانتان کلیک نکنید. نرم‌افزار ضدویروس خوبی اجرا کنید). متاسفانه دوستان کمتر فنی‌تان تشخیص نمی‌دهند چه وقت بدافزاری را پخش یا چه وقت آن را متوقف می‌کنند. می‌توانید با آموزش دوستان کمتر فنی‌تان از پخش بدافزار جلوگیری کنید. به آنها کمک کنید کامپیوترشان را تمیز کنند و از فرصت‌ استفاده کنید و به آنها یاد دهید بهترین راه برای اجتناب از بدافزار چیست. همیشه به یاد داشته باشید تنها کسی نیستید که ایمیل‌های مشکوک دریافت می‌کنید.

 

۶ـ سر و کار داشتن با خوره‌های فیسبوک و توییتر
چه بهترین دوستان شما باشند چه مشترکانی مزاحم، بعضی اوقات بحث‌هایی که در فیسبوک یا توییتر اتفاق می‌افتند خارج از کنترل می‌شود. اگر یکی از دوستان شما واقعا دارد با کامنت‌ها و پست‌هایش برایتان مزاحمت درست می‌کند می‌توانید روی پست‌های خودتان فیلتر بگذارید تا کامنت‌هایی را که حاوی کلمات بخصوصی است اصلا نشان ندهد. مثلا خیلی با حال بود یا این جمله کلیشه‌ای ببین من دارم می‌رم سفر. چیزی خواستی اس بده! پست مزاحم یا مراحم چه فرقی دارد؟ خب، یک بحث هوشمندانه راجع به موضوع بخصوصی خوب است اما این‌که من دارم می‌رم سفر برای بقیه جذابیتی
ندارد که! دارد؟

 

۷ـ کلاس بدنسازی برای پسوردهای شما
پسوردهای ضعیف همیشه در معرض هک شدن هستند، فقط داشتن یک پسورد قوی و خاص راه‌حل نیست. روش‌های زیادی مثل انتخاب سوالات سخت برای ریکاوری پسورد یا بک‌آپ گرفتن از داده خود و… هستند تا بتوانید از پسورد خود محافظت کنید. یادتان باشد تاریخ تولد یا اسم مامان و بابا یا برادر و خواهر کوچک‌تر برای انتخاب پسورد دیگر خیلی خز شده است. برای تولید پسوردهای قوی تلاش کنید ترکیبی از حروف، اعداد و علامت‌هایی مثل $ و ^ و & یا @ به کار ببرید. در ضمن پسوردی هم اختراع نکنید که بعدا خودتان هم یادتان نیاید چه بوده است.

 

۸ ـ نادیده انگاشتن مزاحمان
بهترین راه برای خلاصی از دست آدم‌های مزاحم بخصوص از نوع گیر سه پیچشان، این است که به کل نادیده‌شان بگیرید. آنها خسته‌تان می‌کنند و انرژیتان را می‌گیرند. پس بسادگی فقط نادیده‌شان بگیرید. در بیشتر سرویس‌های اینترنتی راه‌حل ساده‌ای به نام Ignore وجود دارد. یک کلیک ساده، شما را برای عمری راحت خواهد کرد.

دانلود کتاب






مطالب مشابه با این مطلب

    انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال_ چگونه فریب نخوریم ؟

    انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال_ چگونه فریب نخوریم ؟ ۱٫۵۰/۵ (۳۰٫۰۰%) ۲ امتیازs روند رشد بلاک چین و فضای ارزهای دیجیتال بسیار جذاب است. نوآوری‌های فنی و الگوهای جدید معاملاتی به‌سرعت در حال پیشرفت و تکامل هستند و همچنان جمعیت کثیری را به […]

    آشنایی با مهم ترین اصطلاحات ارز دیجیتال

    احتمالا این روزها درباره ارزهای دیجیتال مخصوصا بیت‌کوین از گوشه‌وکنار در اخبار رادیو و تلویزیون یا شبکه‌های اجتماعی چیزهایی شنیده‌اید.

    ۱۰ مکانی که توسط گوگل مپ سانسور شده

    ۱۰ مکانی که توسط گوگل مپ سانسور شده ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز اکثر مناطق به علت مسائل امنیتی-سیاسی به صورت سانسور شده در نقشه های گوگل دیده می شوند و به همه این ها باید یک مورد بزرگ یعنی کشور کره شمالی را افزود […]

    توییچ (Twitch) چیست؟

    Twitch برنامه ایست که در آن بازی های ویدیویی دست به دست هم می دهند و با داشتن میلیون ها بیننده و بازی کننده راهی برای تعامل و به اشتراک گذاری محتوای خلاقانه با دیگران ارائه می دهند.

    آموزش پارتیشن بندی در ویندوز ۱۰ و تبدیل GPT و MBR به یکدیگر

    همه‌ی دیسک‌های سخت موجود برای پارتیشن بندی از ساختار قالب‌بندی داده‌ای MBR (مخفف Master Boot Record) یا GPT (مخفف GUID Partition Table) استفاده می‌کنند.

    ۵ ترفند مفید در مرورگر گوگل کروم در اندروید

    در این مطلب به معرفی ۵ ترفند کاربردی و مفید در مرورگر گوگل کروم در سیستم‌عامل اندروید خواهیم پرداخت. با بهره‌گیری از این ترفندها می‌توانید توانایی کار خود با این اپ را افزایش دهید.




هو الکاتب


پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.
در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.
كتابخانه رايگان تك كتاب
دانلود كتاب هنر نيست ، خواندن كتاب هنر است.


تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.


فید نقشه سایت


دانلود کتاب , دانلود کتاب اندروید , کتاب , pdf , دانلود , کتاب آموزش , دانلود رایگان کتاب

تمامی حقوق برای سایت تک بوک محفوظ میباشد

logo-samandehi