جستجو در تک بوک با گوگل!

تابعيت پايگاه تك بوك از قوانين جمهوري اسلامي ايران

۲۰ نکته برای بهره وری بیشتر از سرویس پست الکترونیک – قسمت دوم

253

بازدید

پست الکترونیک متداول ترین روش برای برقراری ارتباط در دنیای دیجیتال می باشد. شرکت های عظیمی مانند گوگل، ماکروسافت و یاهو برای رقابت با یکدیگر سرویس های جانبی دیگری ارائه می کنند که باعث افزایش کارایی پست الکترونیک می شود. یادگیری این روش ها و متد های جدید، در هرچه حرفه ای تر شدن کاربران نقش مهمی دارد. این نوشته در ادامه مقاله “۲۰ نکته برای بهره وری بیشتر از سرویس پست الکترونیک” می باشد که در ادامه به معرفی ده نکته دیگر در این زمینه می پردازیم.

۱۱- ایمیل های غیر ضروری را حذف کنید

    ایمیل های غیر ضروری موجب شلوغی بیش از اندازه جعبه دریافت می شوند. توصیه می کنیم که در ابتدا ایمیل های غیر ضروری را با نگاهی مختصر به عنوان و نام فرستنده، حدف کنید. در مرحله بعد با بررسی بهتر و بیشتر، ایمیل هایی را که ضرورتی برای ماندن در جعبه ایمیل ندارند را پاک کنید و از آرشیو نمودن این پست های بی مورد خودداری نمایید.

۱۲- از ایمیل های مرتبط به هم آرشیو تهیه کنید

    اگر می دانید از یک فرستده (یک دوست یک سایت یا …) به طور مداوم یا مرتبط، ایمیل هایی دریافت می کنید، بهتر است که در محیط ایمیل خود، یک پوشه جدید ایجاد و این ایمیل ها را به آن پوشه منتقل کنید. به طور مثال پوشه ای با نام Fun ایجاد و تمام ایمیل های در این مورد را به آن منتقل می کنیم. با این کار هم آرشیو های منظمی داریم و هم Inbox شلوغی نخواهیم داشت.

۱۳- ابتدا ایمیل های مهم

    اگر شما شخصی هستید که ایمیل های مهمی دریافت می کنید و باید همیشه به آنها با دقت پاسخ دهید، هنگام بازکردن Inbox، ابتدا به مهمترین ها پاسخ دهید. در غیر این صورت به احتمال زیاد پس از صرف زمانی برای خواندن دیگر ایمیل ها، بازده کمتری دارید و ممکن است با دقت کامل به ایمیل های مهم پاسخ ندهید.

۱۴- ایمیل ها را مختصرتر بنویسید

    مختصر نوشتن در حالی که اصل مطلب به خواننده رسانده شود یک هنر است که فقط با تمرین بدست می آید. قبل از هربار فرستادن ایمیل به مقصد مورد نظر، یکبار آن را بخوانید و تا جایی که ممکن است کلمات و جمله های اضافی را حدف نمایید و یا مختصر تر بنویسید (مگر اینکه مجبور باشید). زیرا مطمئن باشید که خواننده، ایمیل های زیادی برای خواندن دارد و اگر نوشته مختصر نباشد، ایشان وقت کافی برای خواندن صرف نمی کند.

۱۵- عنوان را با دقت زیاد انتخاب کنید

    مهمترین بخش هر پست الکترونیکی، عنوان آن است که خواننده را با نگاه اول جذب می کند. زمان کافی برای انتخاب عنوان خود صرف کنید و از کلمات بی ربط به هیچ عنوان استفاده نکنید. همچنین به یاد داشته باشید که عنوان باید مختصر باشد.

    

۱۶-  نحوه جست و جو در پست هایتان را بیاموزید

    شاید نیاز باشد که در بین پست های دریافتی خود، مطلبی را جست و جو کنید. پس بهتر است نحوه جست و جو در بین پست ها را بیاموزید تا سریعتر یه نتیجه برسید. در اینجا است که باز گوگل قدرت نمایی می کند و با جست و جوی قدرتمند خود در بین Lable ها و پست ها، بهترین نتیجه را در Gmail نشان می دهد. برای آشنایی با نحوه جست و جو در Gmail به این مقاله مراجعه کنید.

    

۱۷- همیشه تمام محتوای نامه را بفرستید

    حتما می دانید که هنگام پاسخ (Reply) به یک نامه، نوشته قبلی هم ارسال می شود تا خواننده در صورت فراموش، به یاد بیاورد. شما هم هیچ گاه آن ها را پاک نکنید و اگر به صورت مجزا قصد پاسخ دارید، مختصری از پست قبلی را برای شخص مورد نظر ارسال کنید و انتظار نداشته باشید که او ایمیل های قبلی را کامل به یاد داشته باشد.

۱۸- ایمبل های گروهی را از شخصی جدا کنید

    اگر در یک اداره کار می کنید حتما ایمیل های گروهی زیادی دریافت می کنید که اکثرا اهمیت زیادی ندارند. برای راحتی کار توصیه می کنیم که این دسته از پست ها را با ایمیل های انفرادی جدا کنید و در پوشه ای جداگانه قرار دهید. در Gmail این کار را با Lable ها می توانید انجام دهید.

۱۹- از یک امضای خوب استفاده کنید

    امضا نشانگر شخصیت شما است و امضای دیجیتال نماینده شما در دنیای دیجیتال است. با این کار به ایمیل های خود یک اعتبار ویژه ای می بخشید. به یاد داشته باشید که در امضای خود از اطلاعات مرتبط استفاده کنید و ازقرار دادن عکس خودداری نمایید.

    

۲۰- هر ایمیل را قبل از فرستادن دوباره مرور کنید

    با این کار هیچ وقت ضرر نمی کنید. نوشته را از نظر قواعد نگارشی، غلط املایی، اطلاعات نادرست یا ناکامل و … بررسی کنید. به یاد داشته باشید که با زدن دکمه ارسال راه برگشتی نیست و اگر از اول بخواهید نامه را ارسال کنید، فقط وقت خود را تلف کرده اید.

دانلود کتاب






مطالب مشابه با این مطلب

    انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال_ چگونه فریب نخوریم ؟

    انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال_ چگونه فریب نخوریم ؟ ۱٫۵۰/۵ (۳۰٫۰۰%) ۲ امتیازs روند رشد بلاک چین و فضای ارزهای دیجیتال بسیار جذاب است. نوآوری‌های فنی و الگوهای جدید معاملاتی به‌سرعت در حال پیشرفت و تکامل هستند و همچنان جمعیت کثیری را به […]

    آشنایی با مهم ترین اصطلاحات ارز دیجیتال

    احتمالا این روزها درباره ارزهای دیجیتال مخصوصا بیت‌کوین از گوشه‌وکنار در اخبار رادیو و تلویزیون یا شبکه‌های اجتماعی چیزهایی شنیده‌اید.

    ۱۰ مکانی که توسط گوگل مپ سانسور شده

    ۱۰ مکانی که توسط گوگل مپ سانسور شده ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز اکثر مناطق به علت مسائل امنیتی-سیاسی به صورت سانسور شده در نقشه های گوگل دیده می شوند و به همه این ها باید یک مورد بزرگ یعنی کشور کره شمالی را افزود […]

    توییچ (Twitch) چیست؟

    Twitch برنامه ایست که در آن بازی های ویدیویی دست به دست هم می دهند و با داشتن میلیون ها بیننده و بازی کننده راهی برای تعامل و به اشتراک گذاری محتوای خلاقانه با دیگران ارائه می دهند.

    آموزش پارتیشن بندی در ویندوز ۱۰ و تبدیل GPT و MBR به یکدیگر

    همه‌ی دیسک‌های سخت موجود برای پارتیشن بندی از ساختار قالب‌بندی داده‌ای MBR (مخفف Master Boot Record) یا GPT (مخفف GUID Partition Table) استفاده می‌کنند.

    ۵ ترفند مفید در مرورگر گوگل کروم در اندروید

    در این مطلب به معرفی ۵ ترفند کاربردی و مفید در مرورگر گوگل کروم در سیستم‌عامل اندروید خواهیم پرداخت. با بهره‌گیری از این ترفندها می‌توانید توانایی کار خود با این اپ را افزایش دهید.




هو الکاتب


پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.
در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.
كتابخانه رايگان تك كتاب
دانلود كتاب هنر نيست ، خواندن كتاب هنر است.


تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.


فید نقشه سایت


دانلود کتاب , دانلود کتاب اندروید , کتاب , pdf , دانلود , کتاب آموزش , دانلود رایگان کتاب

تمامی حقوق برای سایت تک بوک محفوظ میباشد

logo-samandehi