جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
درد کمر و فیزیوتراپی
یک راه برای جلوگیری از multifidi و transversus abdominus باسن انجام یک سری تمرینات فیزیوتراپی است. که برای تقویت عضلات پایین کمر و سلامت ستون فقرات طراحی شده اند. این تمرینات فیزیوتراپی می توانند شامل رنجی از تمرینات ثابت نگهداشتن پشت تا افزایش قدرت عضله و چندین تکنیک گسترده باشد.
بعلاوه ، یک فیزیوتراپیست ممکن است روشهای همانند گرمادرمانی، اولتراسونیک ، ماساژ و تحرک را توصیه کرده و آموزشهایی راجع به وضع و مکانیک بدن بدهد تا مانع از بروز مجدد کمردرد شود.
برخی از این روشها در ادامه توضیح داده خواهد شد. همچنین شما برخی نکات عملی خودتوانی را که بوسیله متخصصان ارائه شده را دریافت میکنید که به شما در پرهیز از کمردرد یا جلوگیری از ایجاد شرایطی که باعث بدتر شدن آن میگردد کمک می کند.
با اینحال قبل از آنکه وارد این بحث شویم که چگونه دردکمر از طریق فیزیوتراپی درمان می شود ، در ابتدا این نکته دارای اهمیت است که علل کمردرد را بشناسیم.
درد پایین کمر:
در واقع انواع مختلفی برای درد کمر وجود دارد ، ولی متداولترین آن درد پایین کمر است. شما ممکن است بپرسید چرا؟ دلیل آن ساده است: شما بیشتر وزن بدن خود را روی قسمت پایین کمر خود حمل میکنید. بنابراین ، احتمال زیادی وجود دارد که یک شخص با درد در این نقطه مواجه شود.
هیچ دلیل مشخصی برای درد در ناحیه پایین کمر وجود ندارد. برخی اوقات ، شرایط بوجود آورنده درد آنقدر پیچیده می شود که مشکل است به یک مورد خاص از آن اشاره کرد.
با این وجود فیزیوتراپها و سایر متخصصان پرستاری مشاهده کرده اند که درد در ناحیه پایین کمر اغلب ناشی از ضعف عضلات و رباطهای پشت به ناشی از یکی از فعالیتهای زیر است:
•وضعیت نامناسب
•بلند کردن بار سنگین
•حرکت ناگهانی و ناشیانه
•گرفتگی عضله
•استرس
ممکن است ما تمامی فعالتهای فوق را داشته باشیم. ممکن است در حال حاضر با هیچگونه دردی مواجه نباشیم ولی این احتمال وجود دارد که در نتیجه افزایش این فعالیتها و با افزایش سن و گرفتگی عضلات کمر ، به احتمال زیاد دچار کمردرد شویم.
علاوه بر این فعالیتهای مشترک ،درد کمر همچنین ممکن است به علت شرایط زیر نیز ایجاد گردد:
•دیسک فتق شده(زمانی که مواد دیسک روی یک عصب فشار وارد می کند)
•سیاتیک(زمانی که دیسک فتق کرده روی عصب سیاتیک فشار وارد کند. این وضعیت باعث درد تند و کشنده در رانها و پشت پا می شود.)
•تنگ شدن ستون فقرات(زمانی که فضای اطراف طناب نخاعی و ریشه های عصب باریک می شود. این حالت بعلت ورم مفاصل و رشد بیش از حد استخوان ایجاد میشود، درد بعلت فشار به عصب در منطقه تنگ شده ایجاد می گردد).
•Spondylosis (نوعی ورم مفاصل که به علت تغییرات پوسیدگی بر روی ستون فقرات اثر می گذارد).
•Spondylolisthesis (زمانی که یک مهره در ستون فقرات بر روی مهره دیگر به جلو حرکت میکند).
چه کنیم تا قند خون نگیریم ؟ ۲٫۰۰/۵ (۴۰٫۰۰%) ۱ امتیاز ۱. شکر و کربوهیدراتهای تصفیه شده را از رژیم غذایی خود حذف کنید: خوردن غذاهایی که شکر و کربوهیدراتهای تصفیه شده دارند، میتوانند ریسک و خطر ابتلا به دیابت را بیشتر کنند. بدن […]
برای نخستین بار کلیه یک خوک به انسان پیوند زده شد، آن هم بدون رخ دادن واکنش حاد رد پیوند از سوی سیستم ایمنی بدن بیمار.
طراحی سایت پزشکی حرفه ای: امروزه با پیشرفت اینترنت و دسترسی بسیاری از افراد به آن بسیاری از خرید ها و دریافت خدمات از طریق اینترنت انجام می شود.سایت هایی وجود دارند که هر یک در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند برخی از […]
اگر غلظت خون دارید بخوانید ۳٫۰۰/۵ (۶۰٫۰۰%) ۱ امتیاز درمان قطعی و سریع غلظت خون با چند راهکار ساده را در این مطلب بخوانید. غلظت خون یعنی چه؟
آیا واکسن کرونا عوارض دارد ؟ در حالی که خبرها از واکسن کرونا روز به روز بیشتر می شود و امیدها افزایش می یابد این پرسش مطرح است که چنین واکسنی چه عوارضی دارد؟
تفاوتهای اصلی میان روشهای هایفو و آر اف ۱٫۰۰/۵ (۲۰٫۰۰%) ۱ امتیاز عنوان مقاله: تفاوتهای اصلی میان روشهای هایفو و آر اف فناوریهای جدید، روشهای کم تهاجمی را برای مبارزه با علائم پیری به ارمغان آورده است. اما موثرترین روشی […]
به نکات زیر توجه کنید