جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
برای شروع باید شما را با چند اصطلاح مهم آشنا کنم:
۱-Bounce rate:
محاسبه این که چه تعداد از کاربران بیش از یک صفحه را مشاهده کردهاند و چه تعدادی از آنها پس از وارد شدن به صفحه فرود همان صفحه را بدون رفتن به صفحه دیگری ترک کردهاند. اگر وب سایتی نرخ خروج از سایت بالائی داشته باشد. به این معنی است که سایت نتوانسته کاربر را جذب کند. البته دلایل دیگری نیز دارد یکی از مهمترین دلایل زیاد بودن این نرخ، هدفمند نبودن ترافیک سایت است. ممکن است از منبعی کاربران را دریافت کنید که به خدمات شما علاقه ای ندارند بنابراین به سرعت سایت شما را ترک خواهند کرد. البته ممکن است سایت وبلاگ و یا تک صفحه ای باشد. در این صورت بالا بودن این نرخ مشکل جدی نیست.
۲-Time on Site
اگر کاربران زمان بیشتری را در سایت شما سپری کنند علاقه خود را به خدمات و محصولات شما نشان دادهاند. در صورتی که نرخ خروج از سایت بالا باشد ولی کاربران زمان زیادی را در سایت صرف کنند مشکلی نیست. آموزشهای بعدی در مورد استاندارد های زمان حضور کاربران در سایت صحبت میکنم. و با فرمولی که ارائه میکنم میتوانید متوجه شوید که آیا زمان حضور کاربر در سایت شما خوب است یا بد!
۳-Visit
تعداد کاربرانی که به صورت یکتا در یک بازه زمانی مشخص شده به سایت شما آمدهاند. توسط این پارامتر میتوانیم متوجه شویم چند کاربر وارد سایت ما شدهاند. و چند درصد از آنان سایت را ترک کرده و چند درصد از سایت شما خرید کرده و یا عضو لیست شما شده است.
۴-Page view
این بخش به شما نشان میدهد که در بازه زمانی مشخص چند بار صفحات سایت شما مشاهده شده است. با این پارامتر به راحتی میتوانیم نصبت بازدید به نمایش صفحات توسط کاربران را به صورت میانگین بدست آوریم.
۵-New Visits
توسط این بخش میتوانیم متوجه شویم که در بازه زمانی انتخاب شده چند درصد مراجعه کنندگان به وب سایت اولین باری است که وارد سایت میشوند. توسط این پارامتر میتوانیم محاسبه کنیم که چه منابع ترافیکی کاربران جدید را به سایت ما هدایت میکنند.
۶-Return visitor
توسط این بخش میتوانیم ببینیم که در بازه زمانی مشخص شده چه تعداد از بازدید کنندگان سایت مجدد به سایت بازگشتهاند. با این پارامتر میتوانیم وفاداری کاربران به سایت را محاسبه کنیم. اگر نرخ این بخش زیاد باشد حتماً رشد بازدیدکنندگان وب سایت صعودی است.
۷-Goal Conversion rate
توسط این پارامتر میتوانیم بدست آوریم که چه تعداد چند درصد بازدید کنندگان از سایت خرید کردهاند و یا عضو سایت و یا لیستی شدهاند. همچنین میتوانیم زمان حضور در سایت و میزان مشاهده بیش از حد تعیین شده را به عنوان هدف محاسبه کنیم. در آموزشهای بعد بیشتر در مورد این پارامتر صحبت میکنم.
توسط آماری که این پارامتر های توسط گوگل آنالیز در اختیار ما قرار میگیرد به آسانی میتوانیم به نواقص سایت پی ببریم. بحث تحلیل سایت بسیار گسترده است و این آموزش مقدماتی تحلیل سایت بود.
احتمالا این روزها درباره ارزهای دیجیتال مخصوصا بیتکوین از گوشهوکنار در اخبار رادیو و تلویزیون یا شبکههای اجتماعی چیزهایی شنیدهاید.
۱۰ مکانی که توسط گوگل مپ سانسور شده ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز اکثر مناطق به علت مسائل امنیتی-سیاسی به صورت سانسور شده در نقشه های گوگل دیده می شوند و به همه این ها باید یک مورد بزرگ یعنی کشور کره شمالی را افزود […]
Twitch برنامه ایست که در آن بازی های ویدیویی دست به دست هم می دهند و با داشتن میلیون ها بیننده و بازی کننده راهی برای تعامل و به اشتراک گذاری محتوای خلاقانه با دیگران ارائه می دهند.
همهی دیسکهای سخت موجود برای پارتیشن بندی از ساختار قالببندی دادهای MBR (مخفف Master Boot Record) یا GPT (مخفف GUID Partition Table) استفاده میکنند.
در این مطلب به معرفی ۵ ترفند کاربردی و مفید در مرورگر گوگل کروم در سیستمعامل اندروید خواهیم پرداخت. با بهرهگیری از این ترفندها میتوانید توانایی کار خود با این اپ را افزایش دهید.
درباره تلویزیون های اینترنتی ایران چه میدانید؟ تلویزیون اینترنتی در ایران علاوه بر اینکه قابلیت استفاده از فناوری برای راحتی کاربران را دارد و همه مزایایی را که IPTV ها در خارج از کشور دارا هستند، یکی ویژگی مهم دیگر هم دارد که در […]
به نکات زیر توجه کنید