جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
بارندگی و رطوبت شهرستان بهشهر
به طور کلی میزان بارندگی سالیانه در جلگه میان ۱۶۰۰ الی ۹۰۰ میلی متر است که در نواحی کوهستان تا ۱۲۰۰ میلی متر در سال افزایش می یابد. به طور کلی میزان بارندگی و رطوبت استان از غرب به شرق کاهش می یابد.
در سال ۱۳۶۶ متوسط رطوبت نسبی در شهرستان بهشهر ۵/۷۸% بوده است.
تبخیر:
در شهرستان بهشهر به علت شرایط اقلیمی خاص بی شک میزان تبخیر خیلی کمتر از میزان رطوبت حاصله می باشد. به طوری که میان ماه های سال با ۴۲/۶ میلی متر بیشترین و بهمن ماه با ۵/۰ میلی متر کمترین میزان را داشته است.
یخبندان:
مـتوسط روزهای یخـبندان بهـشهر حـدود ۱۳ روز مـی باشد که عمدتاً در دی و بهمن ماه اتفاق می افتد.
باد:
از مهمترین عوامل مؤثر در وزش بادهای منطقه ای می توان به نفوذ توده های هوای گرم و سرد همچنین وجود دریا و خشکی در کنار یکدیگر اشاره کرد. با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان بهشهر علت وزش بادهای عمده منطقه را می توان این گونه تقسیم بندی کرد:
وارش وا: بیشتر اوقات از غرب و بعضی اوقات از طرف شمال غربی شروع به وزیدن نموده و بلافاصله بارندگی آغاز می شود این باد اغلب اوقات وجود دارد.
د ماوندی وا: این باد از طرف جنوب غربی وزیده و بیشتر توأم با باران کوهستانی می باشد.
اوزروا: جهت وزش این باد از طرف جنوب شرقی بوده و بلافاصله ابرهای منطقه پراکنده شده و هوا صاف می شود.
کیل وا: این باد از طرف دریا وزیده و مانند اوزرا هوا را صاف می کند.
چرخی وا: این باد معمولاً گرم بوده و در شب از جنوب یا جنوب غربی و در روز از سمت شمال می وزد.
وزش باد خصوصاً در نوار ساحلی شهرستان بهشهر شدیدتر و اصولاً در ماه های تابستان و در جهت غرب- شرق می وزد اما بادهایی که از طرف شمال می وزد ملایم بوده و وزشهای بادهای غربی در سال نسبتاً ثابت است.
خاک و انواع آن:
انواع خاک شهرستان بهشهر به شرح زیر تقسیم می شود:
الف)خاک هایی که روی کوهپایه قرار دارد و دزها قرار دارد و پوشیده از جنگل می باشد. جنس این خاک ها رس سنگین و سبک و بریک قرمز آجری می باشد.
ب) خاک های قهوه ای
ج) خاک های رسوبی جوان
د) خاک های قهوه ای جنگلی دگرگون
هـ) خاک های مرطوب
و) خاک های شور و مرطوب
ز) شن های ساحلی و شن های روان
فرسایش خاک در منطقه بهشهر
فرسایش خاک منطقه را می توان در دو قسمت عمده مشاهده کرد:
الف) زمین هایی که در معرض تخریب شدید قرار دارند. این زمین ها شامل دامنه ها و قسمت های مرتفع شهرستان می شود که در این مناطق به علت قطع بی رویه درختان هم اکنون به صورت اراضی قابل کشاورزی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
ب) اراضی کم شیب دشت ساحلی، در این مناطق روند فرسایش خاک محدودتر می باشد اما آنچه در تخریب خاک این مناطق تأثیر می گذارند عمدتاً شوری یا قلیایی شدن، ماندابی شدن، تخریب ساختمان خاک می باشد.
آموزشی 1- کلاسهای عمومی
2- آزمایشگاه ها
اداری 1- اتاق مدیر
2- اتاق امور دفتری
3- اتاق دبیران
تقسیم بندی فضا فرهنگی 1- سالن اجتماعات
2- کتابخانه
خدماتی 1- سرویس های بهداشتی
2- آبدارخانه
تفریحی 1- فضای سبز
نقد پلان
زمینی که ما داریم به سماحت ۱۴۸۰ متر می باشد و اندازه بنا ۱۱۰۵ متر می باشد که زیربنای کلاس ها ۳۰۰ متر در غالب ۱۰ کلاس می باشد که هر کلاس ۳۰ متر مربع می باشد. و دارای دو آزمایشگاه به متراژ ۱۰۰ متر مربع می باشد و دو کارگاه نقشه کشی به مساحت ۷۰ متر مربع می باشد.
اتاق مدیر و دفتردار به مساحت ۵۰ مترمبع و اتاق دبیران به متراژ ۳۵ متر مربع می باشد. یک آبـدارخانه به مسـاحت ۶ متر مربع و سـرویس های بهداشتی به متراژ ۶۰ متر مربع در غالب ۱۸ چشمه می باشد. کتابخانه آن ۳۰ مترمربع و سالن اجتماعات آن ۱۵۰ متر مربع می باشد و مساحت راهروهای پایین ۱۸۸ متر و بالا ۱۱۶ متر می باشد که جمعاً ۱۱۰۵ متر می باشد.
در این بنا در طبقه اول ۸ کلاس و در طبقه دوم دو کلاس می باشد که در هر کلاس ۱۷ دانش آموز میباشد که سهم هر دانش آموز ۷۶/۱ سانتیمتر می باشد و سرویسهای بهداشتی آن که ۶۰ متر مربع می باشد به دو سرویس ۳۰ متری که یکی در طبقه اول و یکی هم در طبقه دوم طراحی شده است و آزمایشگاههای ان در طبقه اول می باشد و سالن اجتماعات آن به متراژ ۱۵۰ متر مربع در طبقه اول می باشد و اتاق دبیران هم در طبقه اول طراحی شده است . آبدارخانه این مرکز آموزشی به مساحت ۶ متر مربع هم در طبقه اول طراحی شده است . اما در طبقه دوم اتاق مدیر ، کتابخانه ، سرویس بهداشتی ، کارگاه نقشه کشی و دو کلاس می باشد .
دیاگرام طبقه دوم
طراحی ابعاد و اندازه های وسایل مدرسه
در طراحی ابعاد و اندازه های میز در ارتفاع میز ۷۸ سانتی متر ۷۸ سانتی متر باید باشد و عمق میز ۶۰ سانتی متر و ارتفاع صندلی ۴۸ سانتی متر و اندازه صندلی ۴۳ 40 می باشد و فاصله دو میز در مقطع دبیرستان ۶۰ سانتی متر می باشد.
پله ها
در صورتی که فضاها چند طبقه باشند حداکثر ۸ کلاس می تواند از یک راه پله استفاده کنند. راه پله هایی که جنب ورودی اصلی ساختمان انتخاب می شود معمولاً عریض تر است. حداقل عرض پله ۱/۳ می باشد و ارتفاع دست انداز در دبیرستان ۸۴ سانتی متر می باشد.
رنگ
رنگ به عنوان عنصر تفکیک ناپذیر معماری تأثیر فراوانی بر روحیه دانش آموزان دارد.
بهتر است برای رنگ کلاسها از رنگ مات استفاده شود و یا آبی کم رنگ، کرم، سبز خیلی کم رنگ و یا سفید انتخاب کرد و رنگ کفپوش را می توان از سفید و خاکستری و یا رنگ های چوب روشن انتخاب کرد
دانلود کتاب طاق ۳٫۳۳/۵ (۶۶٫۶۷%) ۶ امتیازs کتاب ” طاق روستایی در دامنکوه دامغان” در ۱۷۴ صفحه وزیری تهیه شده است که ۱۲ صفحه پایانی آن شامل تصاویری رنگی از روستا می باشد .
معرفی شهر تاریخی زرقان ۳٫۷۱/۵ (۷۴٫۲۹%) ۷ امتیازs معرفی شهر تاریخی زرقان/ معرفی شهر تاریخی زرقان/ معرفی اجمالی بخش زرقان: بخش زرقان یکی از بخشهای ۵ گانه شهرستان شیراز میباشد. مرکز آن شهر زرقان است که در ۲۵ کیلومتری شیراز واقع شده است (نزدیکترین […]
چشم اندازهای شگفت انگیز دنیا ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز چشم اندازهای شگفت انگیز دنیا دنیا پر از مکان ها و دیدنی های باورنکردنی ، اما واقعی است. این مکان ها آن قدر جالب و شگفت انگیز هستند که می توانند توجه هر […]
وقتی در اکثر نقاط کشور مردم از برف و سرما در مضیقه قرار می گیرند، بیشتر جزایر خلیج فارس دوره آب و هوای دلپذیرشان را سپری می کنند. گیاهان و گل های خاص آن دوره زیبایی و شکوفایی را تجربه می کنند […]
قله اورست با ارتفاع ۸۸۴۸ متر از سطح دریا ، بلندترین نقطه زمین محسوب میشود . این کوه که در جنوب قاره آسیا در بخش های مرزی نپال و چین بوده ، یکی از قله های رشته کوه هیمالیاست که به بام دنیا نیز […]
همه چیز در مورد کشور نروژ ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز همه چیز درباره مهاجرت به بهترین کشور دنیا ! نروژ کشوری در شمال اسکاندیناوی است که از سوی سازمان ملل، عنوان بهترین و بالاترین استانداردهای زندگی در دنیا را به خود اختصاص داده است.نروژ، […]
به نکات زیر توجه کنید