جستجو در تک بوک با گوگل!

تابعيت پايگاه تك بوك از قوانين جمهوري اسلامي ايران

مراقب سرچ های گوگلی باشید

359

بازدید

سیستم‌های نقشه مبتنی بر مکان گوگل نیز به این شرکت امکان می‌دهد تا از طریق استفاده کاربر از تلفن‌های هوشمند و دیگر وسایل مجهز به جی. پی. اس، خبردار شود آنها در زمان واقعی، در چه نقطه‌ای به سر می‌برند.

مجموعه ۷جلدی «غرب از رؤیا تا واقعیت» را مرکز پژوهش های اسلامی صداوسیما با هدف بازخوانی رفتارهای رسانه ای غرب از زبان اندیشمندان غربی منتشر کرده است. در مقدمه ناشر برای این کتاب می خوانیم: «در این مجموعه، نخست به ناگفته‌هایی از اهداف گردانندگان رسانه‌های غرب برای پیشبرد سیاست‌های حاکم بر امریکا به ویژه در زمان اقدامات نظامی امریکا علیه کشورهای گوناگون پی خواهیم برد، آن‌گاه نقش رسانه‌های غرب و صاحبان اصلی آنها یعنی شرکت‌های بزرگ تجاری را در هدایت افکار عمومی در رویدادهای مهم سیاسی نظامی، بررسی خواهیم کرد.»

جلد نخست این مجموعه به موضوع «رسانه سلطه، سلطه رسانه (تبلیغات رسانه‌ها در خدمت سیاست امریکا)» اختصاص دارد و زیر نظر داوود رجبی‌نیا، با قیمت ۲هزار تومان تهیه و تدوین شده است.

«چه چیزی رسانه‌های غالب را به رسانه‌های غالب تبدیل کرده است؟، رقابت بر سر سلاح اطلاعات، چه آینده‌ای پیش روی ژورنالیسم است؟، راهبرد امریکایی: کنترل جهان از طریق کنترل اینترنت، چه کسانی شما را زیر نظر دارند؟، نقش‏آفرینی نظامی رسانه‏ها، تلویزیون جنگ؛ نوازش احساس بینندگان امریکایی، رسانه‏ها و مرگ حقیقت، چگونه جنگ می‏تواند یک سرگرمی خانوادگی باشد؟، تبلیغات؛ سرباز عملیات روانی امریکا، تبلیغات به شیوه هالیوود، بازیگران به جای خبرنگاران و…»از جمله عناوین سرفصل های مختلف این کتاب محسوب می شود.
بر اساس گزارش خبرانلاین ، در بخشی از فصل «راهبرد امریکایی: کنترل جهان از طریق کنترل اینترنت» می خوانیم: «در سال ۲۰۰۹، بر اساس ارزیابی امنیت شبکه که اوباما اعلام کرد، تهدید نسبت به اینترنت، به یکی از جدید‌ترین تهدیدهای اقتصادی و نظامی تبدیل شده بود که امریکا با آنها رویاروی بود. در نتیجه، اوباما دو تصمیم مهم گرفت: اولین تصمیم، کاهش تولید سلاح‌های متعارف از جمله جنگنده‌های اف ۲۲ بود، در حالی که تصمیم دوم، ایجاد فرماندهی‌های شبکه و افزایش قابل توجه سرمایه‌گذاری در زمینه سلاح‌های تهاجمی شبکه بود. تاکنون راهبرد امنیت شبکه دولت اوباما «بر حمله و ارزیابی همراه با بازدارندگی متمرکز بوده است».

در حال حاضر، پنج حوزه اصلی ساختار اینترنت در انحصار غول‌های فن‌آوری اطلاعاتی امریکا قرار دارد، از جمله: رایانه‌های دارای عملکرد عظیم، سیستم‌های عامل، فن‌آوری‌های پایگاه‌های اطلاعاتی، فن‌آوری‌های سوئیچ شبکه و کتاب‌خانه‌های حاوی منابع اطلاعات.

در سراسر جهان، حدود ۳/۹۲ درصد رایانه‌های شخصی و ۴/۸۰ درصد رایانه‌های عظیم از تراشه‌های اینتل استفاده می‌کنند، در حالی که ۸/۹۱ درصد رایانه‌های شخصی از سیستم‌های عامل مایکروسافت استفاده می‌کنند و ۹۸ درصد فن‌آوری‌های سرور مرکزی، در دست‌ «آی بی‌ام» و «هولت ـ پکارد» قرار دارد. ۷/۸۹ درصد از نرم‌افزارهای پایگاه اطلاعاتی در کنترل «اوراکل» و «مایکروسافت» و ۵/۹۳ درصد از فن‌آوری سوئیچ شبکه در انحصار شرکت‌های امریکایی قرار دارد.

ایالات متحده بعد از کنترل زیرساخت‌ها، سخت‌افزارها و سیستم‌های نرم‌افزاری اینترنت، در حال روی آوردن به محتوای اینترنت است. [برای نمونه،] در می سال ۲۰۰۹، مایکروسافت در وب سایت خود اعلام کرد که این شرکت در راستای اجرای قانونی در این باره و هماهنگی با مقررات وضع شده در این حوزه، سرویس «ویندوز لایو مسنجر» را برای کشورهای کوبا، سوریه، ایران، سودان و کره شمالی مسدود خواهد کرد. همچنین «گوگل»، شرکتی که مالک بزرگ‌ترین منابع اطلاعاتی اینترنتی است، در ژانویه ۲۰۱۰، اعلام کرد که به منظور ایجاد یک محیط اینترنتی بازتر، باید از بازار چین خارج شود.

نکته نگران‌کننده‌تر این است که سناتور جوزف لیبرمن، رئیس کمیته امنیت داخلی امریکا اخیراً لایحه‌ای را به کنگره امریکا ارائه کرده است که «حفاظت از فضای سایبری به مثابه یک دارایی ملی» است. بر اساس این پیشنهاد، در صورت رخ دادن شرایط اضطراری در ایالات متحده، رئیس جمهوری می‌تواند دستور دهد شرکت‌های گوگل، یاهو و دیگر موتورهای جست‌وجو، خدمات اینترنتی خود را به حالت تعلیق درآورند. در صورت وقوع «شرایط اضطراری اینترنتی»، دیگر ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی مستقر در امریکا نیز می‌توانند در کنترل رئیس جمهوری قرار گیرند.»

همچنین در بخش «چه کسانی شما را زیر نظر دارند؟» با اشاره به چند گروه از سازمان‌هایی که به ترتیب، اطلاعات تعداد بیشتری از مردم را ردگیری می‌کنند، به بانک ها، بیمه های عمر، کازینوها، شرکت های تلفن همراه و…اشاره شده است. در بخشی از این فصل آمده است: «هر جست‌وجویی که شما در موتور جست‌وجوی «گوگل» انجام می‌دهید، به پایگاه اطلاعاتی این غول اینترنتی منتقل می‌شود و آنها از این اطلاعات برای ایجاد یک پرونده از عادت‌ها و علاقه‌مندی‌های شما استفاده می‌کنند. به علاوه، این موتور جست‌وجو به صورت مداوم، پیوندهایی را که در طول وبگردی‌هایتان روی آنها کلیک می‌کنید و آگهی‌هایی را که تماشا می‌کنید، ردگیری می‌کند. گوگل از این پرونده، علاقه‌مندی‌ها و تاریخچه جست‌وجوهای شما، برای هدف قرار دادن مرورگر شما با آگهی‌های هدف‌گیری شده استفاده می‌کند. شاید آزاردهنده‌ترین نکته این باشد که گوگل از سرویس جی‌میل خود نیز برای نظارت بر محتوای ایمیل‌های شما برای قرار دادن آگهی‌های هدف‌گیری شده در حساب ایمیل‌تان استفاده می‌کند.

گوگل همچنین سابقه‌ای از اطلاعات حساب‌ها و کارت‌های اعتباری هر شخصی را که از خدمات «چک اوت» آن استفاده می‌کند، نگه‌داری و ردگیری می‌کند که افراد چه ویدئوهایی را در یوتیوپ تماشا می‌کنند، قصد دارند از چه مکان‌هایی دیدار کنند و در آنجا چه کارهایی را انجام دهند. سیستم‌های نقشه مبتنی بر مکان گوگل نیز به این شرکت امکان می‌دهد تا از طریق استفاده کاربر از تلفن‌های هوشمند و دیگر وسایل مجهز به جی. پی. اس، خبردار شود آنها در زمان واقعی، در چه نقطه‌ای به سر می‌برند.»

دانلود کتاب






مطالب مشابه با این مطلب

    انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال_ چگونه فریب نخوریم ؟

    انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال_ چگونه فریب نخوریم ؟ ۱٫۵۰/۵ (۳۰٫۰۰%) ۲ امتیازs روند رشد بلاک چین و فضای ارزهای دیجیتال بسیار جذاب است. نوآوری‌های فنی و الگوهای جدید معاملاتی به‌سرعت در حال پیشرفت و تکامل هستند و همچنان جمعیت کثیری را به […]

    آشنایی با مهم ترین اصطلاحات ارز دیجیتال

    احتمالا این روزها درباره ارزهای دیجیتال مخصوصا بیت‌کوین از گوشه‌وکنار در اخبار رادیو و تلویزیون یا شبکه‌های اجتماعی چیزهایی شنیده‌اید.

    ۱۰ مکانی که توسط گوگل مپ سانسور شده

    ۱۰ مکانی که توسط گوگل مپ سانسور شده ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز اکثر مناطق به علت مسائل امنیتی-سیاسی به صورت سانسور شده در نقشه های گوگل دیده می شوند و به همه این ها باید یک مورد بزرگ یعنی کشور کره شمالی را افزود […]

    توییچ (Twitch) چیست؟

    Twitch برنامه ایست که در آن بازی های ویدیویی دست به دست هم می دهند و با داشتن میلیون ها بیننده و بازی کننده راهی برای تعامل و به اشتراک گذاری محتوای خلاقانه با دیگران ارائه می دهند.

    آموزش پارتیشن بندی در ویندوز ۱۰ و تبدیل GPT و MBR به یکدیگر

    همه‌ی دیسک‌های سخت موجود برای پارتیشن بندی از ساختار قالب‌بندی داده‌ای MBR (مخفف Master Boot Record) یا GPT (مخفف GUID Partition Table) استفاده می‌کنند.

    ۵ ترفند مفید در مرورگر گوگل کروم در اندروید

    در این مطلب به معرفی ۵ ترفند کاربردی و مفید در مرورگر گوگل کروم در سیستم‌عامل اندروید خواهیم پرداخت. با بهره‌گیری از این ترفندها می‌توانید توانایی کار خود با این اپ را افزایش دهید.




هو الکاتب


پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.
در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.
كتابخانه رايگان تك كتاب
دانلود كتاب هنر نيست ، خواندن كتاب هنر است.


تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.


فید نقشه سایت


دانلود کتاب , دانلود کتاب اندروید , کتاب , pdf , دانلود , کتاب آموزش , دانلود رایگان کتاب

تمامی حقوق برای سایت تک بوک محفوظ میباشد

logo-samandehi