جستجو در تک بوک با گوگل!

تابعيت پايگاه تك بوك از قوانين جمهوري اسلامي ايران

راهنمای جامع آزمون IELTS

226

بازدید

راهنمای جامع آزمون IELTS 1.50/5 (30.00%) 2 امتیازs
راهنمای جامع آزمون IELTS

راهنمای جامع آزمون IELTS

سالانه میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا متقاضی تحصیل در اروپا و آمریکا هستند و ازینرو آزمون آیلتس یکی از مواردی است که باید آن را با نمره‌ی خوبی از سر بگذرانند. آیلتس از پر تقاضا ترین آزمون‌های بین المللی است که البته در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد. ما در این مطلب می‌خواهیم به این آزمون بپردازیم و مراحل آن را شرح دهیم.

این آزمون سنجش مهارت بین المللی برای افراد غیر بومی، به نام سیستم آزمون زبان انگلیسی بین المللی (IELTS)، بصورت همگانی توسط کنسولگری بریتانیا، IDP، و موسسه زبان انگلیسی کمبریج طراحی و اداره می‌شود. این آزمون در سال ۱۹۸۹ پایه ریزی شد و در موسسات آکادمیک بسیاری از کشورها از جمله بریتانیا، ایالات متحده، استرالیا و کانادا پذیرفته می‌شود.

آیلتس معروفترین آزمون زبان انگلیسی برای مهاجران و آنهایی است که قصد ادامه تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان را دارند. بیشتر از ۱۰۰۰ مرکز آزمون در بیش از ۱۴۰ کشور در سرتاسر دنیا وجود دارد، و حدودا ۲٫۵ میلیون نفر هر ساله این آزمون را انجام می‌دهند. در کشورهایی چون استرالیا و نیوزلند، حتی برای مهاجرت نیز شما نیازمند انجام این آزمون هستید.

به آزمون دهندگان نمراتی مابین ۱ (ناکارامد) و ۹ (پیشرفته) داده می‌شود و سطح مورد نظر توسط مقامات مهاجرتی یا موسسات مشخصی تعیین می‌شود. مهارت‌هایی که شامل آزمون می‌شوند مهارت‌های نوشتن، خواندن، صحبت کردن و گوش دادن است. نتایج آزمون برای یک بازه‌ی دو ساله اعتبار دارد.

در سال ۲۰۱۵ میلادی بیش از ۲.۷ میلیون نفر در سراسر جهان در آزمون آیلتس شرکت کردند و سالانه ده ها هزار ایرانی برای حضور در دانشگاه های خارج از کشور یا به قصد مهاجرت، در آن حاضر می شوند. در این گفتار تلاش شده تا با مثال های عینی، ۴ مهارت آزمون معرفی شده و مخاطبان با نگاه و رویکرد سازمان برگزار کننده آزمون، درباره ساختار و مفاهیم آن به زبان انگلیسی آشنا شوند.

همان طور که می دانید، یکی از متداول ترین و پر مخاطب ترین آزمون های بین المللی که برای ورود به دانشگاه های مختلف دنیا از اعتبار خاصی برخوردار است، آزمون آیلتس است. آزمون آیلتس در بیش از ۱۰۰۰ شهر دنیا و در ۱۴۲ کشور برگزار می شود که ایران نیز، یکی از آنهاست. آیلتس و مدرک آن، تقریبا شرط لازم برای ورود به دانشگاه های انگلیسی زبان در سراسر جهان به شمار می رود اما شرط کافی نیست. در واقع شما با داشتن مدرک آیلتس حتی با نمره ۷ از ۹ نیز نمی توانید ۱۰۰ درصد اطمینان داشته باشید که در رشته و دانشگاه مورد نظر پذیرفته خواهید شد.

آیلتس، واژه ای بسیاری آشنا حتی برای کسانی است که خیلی با مقوله تحصیل در خارج و زبان انگلیسی در ارتباط نیستند،‌ اما سر هر کوچه و برزنی در سراسر کشور، آگهی های بزرگ و کوچکی را درباره کلاس های آموزش آیلتس مشاهده می کنند. کلاس هایی که تلاش می کنند تا متقاضیان تحصیل در انسوی آب ها را با یکی از برجسته ترین مدارک بین المللی زبان انگلیسی آشنا کند.

آیلتس چیست؟

در واقع آزمون آیلتس که مخفف International English Language Testing System‌ است،‌ سالانه صدها هزار نفر در سراسر جهان را به سمت خود جذب می کند تا در آزمون های آیلتس در IELTES CENTERS در سراسر جهان شرکت کرده و سطح دانش زبان انگلیسی عمومی خود را بر اساس معیارهای این آزمون، ارزیابی کنند.

تقریبا اکثر قریب به اتفاق دانشگاه های دنیا، مدرک این آزمون را برای سطح سواد انگلیسی (English language proficiency) داوطلب بر اساس نیازمندی های پذیرش (admission’s requirements) قبول می کنند، مگر این که شرایط دیگری تعیین شده باشد .

آیلتس با آن که آزمونی اروپایی به شمار می رود و مرکز آن در کشور انگلیس قرار دارد، اما دانشگاه های آمریکا که تافل برای ان ها متداول است، مدرک این آزمون را از داوطلبان می پذیرند.

آزمون آیلتس در ۲ بخش برگزار می شود، آیلتس جنرال که برای متقاضیان غیر دانشجویی کاربرد دارد و آزمون آکادمیک که مختص کسانی است که قصد تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دارند.

مهارت های آزمون IELTS

آیلتس هم چون (TOEFL (Test of English as Foreign Language آزمونی است که مهارت های ۴ گانه در زبان انگلیسی داوطلب را مورد بررسی قرار می دهد. این ۴ مهارت عبارتند از:

مهارت writing :‌ دانش داوطلب در نوشتن متون تحلیلی عمومی و هم چنین تحلیل نمودار ارزشیابی می شود. در مهارت نوشتاری، داوطلب ۲ وظیفه (task)‌ دارد. یکی تسک ۱ است که باید بر اساس نمودارهایی که ارائه می شود، تحلیل خود را درباره موضوع مورد نظر در چند پاراگراف ارائه کند.
در تسک ۲، یک موضوع به شما داده می شود تا درباره ان، ظرف ۴۰ دقیقه بنویسید. مجموع کلمات این بخش نباید از ۲۵۰ کلمه بیش تر باشد. معمولا نگارش حرفه ای این بخش از ۵ پاگراف تشکیل می شود. پارگراف اول مربوط به تحلیل کلی شما درباره موضوع است.

پاراگراف انتهایی، مربوط به جمع بندی شما نسبت به پارگراف های دوم، سوم و چهارم که Blueprints نامیده می شود، خواهد بود. در پارگراف های دوم تا چهارم، شما نظر تحلیلی خود را با ارائه مستندات و دلایلی ارائه می کنید. توجه کنید که این دلایل الزاما نباید دقیق و علمی باشد. در این تسک، توانایی شما را در develop‌ کردن موضوع، نگارش صحیح با گرامر کم غلط مورد سنجش قرار می دهند.

در نمونه موضوعی که در تسک ۲ ارائه شده است، از داوطلب خواسته شده درباره موضوع زیر بحث کند:

بعضی افراد اعتقاد دارند که کار کردن، می بایستی اولویت اول افراد در زندگی باشد، در حالی که دیگر معتقدند که اولویت نخست زندگی هر فرد باید زندگی با خانواده باشد و کار اولویت بعدی خواهد بود.

درباره فواید هر دو دیدگاه در نوشته خود بحث کنید و نظر خود را ارائه نمایید.

مهارت speaking: دانش داوطلب در صحبت کردن عمومی و موضوعی با مصاحبه کننده در عرضه ۱۱ تا ۱۴ دقیقه بررسی و ارزشیابی می شود. از نظر برخی ها، یکی از سخت ترین بخش های آزمون است. چرا که شما می بایست با یک مصاحبه کننده در موضوعات مختلف صحبت کنید و نظرات خود را نیز از جنبه های مختلفی ساپورت و develop‌کنید. در این بخش نیز همانند بخش نوشتاری، اهمیتی ندارد که شما منطقی و عقلایی صحبت کنید. مهم آن است که بتوانید درست و دقیق و بدون اشکالات گرامری حرف بزنید و از جنبه های مختلف به یک موضوع نگاه کرده و نظر خود را بیان کنید. مثلا از شما سوال می شود که چه غذایی دوست دارید . بهترین جایی که دیدید کجا بوده است یا دوست داریددر آینده در چه کسب و کاری فعال شوید. تمام صحبت هایی که در ۳ بخش زیر ارائه می کنید، ضبط می شود تا توسط ۲ ممتحن، بررسی و نمره دهی شود.
در بخش اول از شما خواسته می شود که به پرسش های عمومی درباره خود و خانواده پاسخ دهید. این قسمت ۴ تا ۵ دقیقه به طول می انجامد و پاسخ به برخی از پرسش ها در حد یک کلمه یا یک جمله خواهد بود.

در بخش دوم به شما کارتی داده می شود که موضوعی روی آن نوشته شده است و شما ۲ دقیقه وقت دارید که درباره آن موضوع فکر کنید و ظرف ۵ دقیقه درباره ان صحبت کنید.

در بخش سوم، درباره موضوعی که در part2 مطرح شده بود، از شما سوالاتی پرسیده می شود که می بایست ظرف ۴ تا ۵ دقیقه به آن پاسخ دهید. تفاوت بخش دوم با سوم این است که در بخش دوم،‌تنها شما هستید که صحبت می کنید و مصاحبه کننده، وارد بحث به شما نمی شود.

مهارت listening:

دانش داوطلب در گوش کردن به نوار پخش شده و پاسخ به پرسش های متنوع در آزمون، مورد سنجش قرار می گیرد. این بخش شامل ۴ بخش است که ظرف ۳۰ دقیقه در آزمون مطرح می شودو ساختار به صورت زیر دارد. مثلا در بخش اول، یک گفت و گوی دونفره را می شنویم که در موضوعات رومزه صورت می گیرد و شما باید به جای خالی ها پاسخ دهید. در بخش دوم، مونولوگی را می شنویم که در موضوعات روزمره است و شما باید بر اساس پرسش هایی که مطرح می شود و آن چه که گوش می کنید، پاسخ درست را انتخاب کنید. در بخش سوم، گفت و گویی بین ۴ نفر صورت می گیرد که تقریبا پیچیده است و دقت زیادی دارد. قسمت چهارم، یک سخنرانی دانشگاهی در زمینه های مختلف است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بخش شنیداری، به این بخش مراجعه کنید.

مهارت Reading :

که توانایی درک مطلب داوطلب را در برخورد با متون عمومی در زمینه های مختلف، مورد ارزشیابی قرار می دهد. این بخش شامل ۴۰ پرسش است که ظرف ۶۰ دقیقه باید به آن پاسخ دهید. پرسش های مختلفی با ساختار گوناگون در زمینه های متتنوع علمی و عمومی مطرح می شود. بخش ریدینگ، مقوله ای است که توان علمی دانشجویان را در کار با متون علمی و توانایی آن ها در درک مطلب در مدت کوتاه نشان می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این بخش به این نشانی مراجعه کنید.
همه این ۴ مهارت هم چون ۴ مهارت در آزمون تافل، نیازمند به دایره واژه گان خوب، سطح سوادانگلیسی و گرامری مطلوب و هم چنین توان درک مطلب بالا و قابلیت انتقال در بازه زمانی آزمون دارد. مهارت، همان طور که از نامش پیداست، مقوله ای است که برای کسب آن‌، باید تلاش کرد.

نوشتن ۱ صفحه نامه رسمی به زبان فارسی حتی برای افرادی که مدرک کارشناسی ارشد در رشته های مختلف علمی دارند نیز کار آسانی نیست و نیازمند تمرین و ممارست است. حال اگر قرار باشد به زبان انگلیسی این نامه نوشته شود و برای آن تنها ۳۰ دقیقه فرصت داشته باشید، کمی کار سخت می شود.

برای افزایش مهارت جهت شرکت در آزمون آیلتس، باید وقت گذاشت و متون مختلف در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، علوم پزشکی، فنی و مهندسی و اقتصاد و جامعه شناسی و امثالهم را مطالعه کرد. برای هر ۴ مهارت باید به طور ویژه و زیر نظر کارشناسان آموزش زبان انگلیسی کار کرد تا نمره مطلوبی در این آزمون بین المللی کسب نمود.

نمره دهی در آزمون آیلتس

نمره آیلتس در هر مهارت بین ۰ تا ۹ است. کسانی که سطح زبان خیلی پایینی دارند،‌ معمولا نمره ۴ می گیرند. اما برای نمره ۵ تا ۶، چند ماه مطالعه کفایت می کند. اما برای گرفتن نمره ۶ تا ۶.۵، باید زیاد کار کرد و این موضوع برای نمرات بالای ۶.۵ به حداقل ۹ ماه کار برای کسانی که سطح زبان معمولی دارند، نیاز دارد.

مثلا داوطلبی که نمره ۴ از ۹ بگیرد، فردی است که سواد انگلیسی ابتدایی دارد. نمره ۵ مربوط به داوطلبانی است که سطح سواد کمی بهتر از داوطلبان با سطح زبانی ابتدایی دارند اما هم چنان از نظر زبانی از حد متوسط نیز پایین تر هستند. نمره ۶ مربوط به کسانی است که سطح سواد انگلیسی خوبی دارند اما هم چنان عدم دقت و اشکالات گرامری در نوشتار و گفتار آن ها به وفور یافت می شود. سطح ۷ تا ۹ برای افرادی است که از سطح دانش انگلیسی خیلی خوبی برخوردار هستند. این رنج برای گرفتن پذیرش دکترا با بورس، توصیه می شود.

در آزمون آیلتس، میانگین ۴ مهارت به عنوان overall band score در نظر گرفته می شود و اگر شما به عنوان مثال در۲ مهارت نمره ۷ و در ۲ مهارت دیگر نمره ۶ کسب کنید، نمره میانگین شما ۶.۵ خواهد بود.

این نمره برای پذیرش در اکثر دانشگاه های دنیا در سطح ارشد و دکترا کفایت می کند. به شرط این که شما در آزمون آیلتس آکادمیک شرکت کرده باشید.

به نظر می رسد، هر ساله قبولی در این آزمون کمی سخت می شود و این هم به واسطه خیل عظیمی از متقاضیانی است که به واسطه مهاجرت و تحصیل و کار در خارج از کشور،‌ علاقمند شرکت در این آزمون بین المللی معتبر هستند. از طرفی، این آزمون هر ساله با درصدی افزایش قیمت روبروست و اکنون که شرکت در این آزمون حدود ۷۵۰ هزار تومان هزینه روی دست متقاضیانش می گذارد، در سال های قبل رقم کم تری دریافت می شد و قطعا برای سال های آینده،‌ پرداخت بیش از ۱ میلیون تومان پول نا قابل تنها برای شرکت در آزمون آیلتس،‌ دور از انتظار نیست.

در ایران، آمارهای رسمی درباره متقاضیان تحصیل در خارج از کشور در دسترس نیست. اما می توان از تعداد شرکت کنندگانی که هر ماه در مراکز رسمی برگزاری آزمون آیلتس در مراکز استان ها شرکت می کنند، متوجه شد که چه تعداد دختر و پسر ایرانی، در این آزمون بین المللی شرکت می کنند. حضور ده ها هزار نفری ایرانیان در آزمون های سالانه آیلتس در کشورمان، نشان دهنده علاقه ما ایرانی به آیلتس و اشتیاق برخی از جوانان به تحصیل در خارج از کشور است.

چرا آیلتس مهم است؟

این که چرا باید آیلتس گرفت، روشن است. متقاضیان تحصیل در خارج از کشور و هم چنین افرادی که خواهان مهاجرت هستند، یکی از راه های نشان دادن سطح آمادگی زبان انگلیسی آن ها،‌ اخذ مذرک آیلتس است. وقتی شما این مدرک را داشته باشید، می توان فهمید که سطح عمومی زبان شما بر روی ۴ مهارت اشاره شده قبل، چه گونه است.

چون هر مهارت دارای یک محدوده band score‌ است و نمره نهایی بر اساس overall تعیین می شود که میانگین هر ۴ مهارت می باشد. اگر شما برای یک از موارد فوق نیاز به اخذ مدرک زبان بین المللی داشتید، آیلتس یکی از پیشنهادات ممکن است. البته باید توجه داشت که مدارک آیلتس بر خلاف تافل که ۵ ساله اعتبار دارد،‌ تنها ۲۴ ماه اعتبار دارد.

پس اگر خواهان اپلای برای دانشگاه های خاصی هستید و قصد دارید ظرف چند ماه پس از اخذ مدرک آیلتس، در دانشگاه های مختلف apply‌ کنید، اخذ آیلتس را در محدوده زمانی قرار بدهید که وقت شما از دست نرود و مدرک expire (منقضی) ‌نشود. برای آگاهی از آزمون به سایت ielts.org مشاهده کنید. در این سایت، ‌اطلاعات کامل درباره آزمون و مراکز امتحانی و منابع رایگان قابل دانلود در دسترس خواهد بود. البته تفاوت های ساختار و مفهومی بین آیلتس و تافل سبب می شود که برخی به تافل بیشتر علاقمند شده مخصوصا به خاطر ساختار اینترنتی آن.

نکاتی در آمادگی برای شرکت در آزمون آیلتس

همه متقاضیان شرکت در آزمون آیلتس این پرسش را مطرح می کنند که برای شرکت در آزمون و امادگی مربوطه، چند ماه زمان نیاز است و چگونه باید برنامه ریزی کرد. در پاسخ باید گفت که پاسخ به این پرسش برای هر فرد، متفاوت است و بستگی به دانش زبانی و هدف فرد از شرکت در آزمون آیلتس دارد.

فردی که همراه یک متقاضی مهاجرت است،‌ قطعا نمره آیلتس کم تری نسبت به فردی که متقاضی تحصیل با بورس در مقطع دکترا در فلان دانشگاه دنیاست، نیاز دارد. هم چنین، نمره مورد نیاز آیلتس برای متقاضیان کارشناسی یا دکترا، مشابه نیست. از طرفی، بعضی افراد سطح زبان انگلیسی عمومی قوی دارند و تنها آشنایی با مهارت های آزمون ظرف ۲ ماه برای گرفتن نمره خوب کفایت می کند.

اما هستند افرادی که هنوز گرامر انگلیسی را خوب نمی دانند و دامنه لغات مطلوبی برای نوشتن یک نامه ساده یا حرف زدن درباره یک موضوع معمولی در اختیار ندارند. بالطبع، این افراد نیاز دارند تا ابتدا سطح زبان انگلیسی عمومی خود را به سطح قابل قبولی رسانده و سپس در کلاس های آمادگی آزمون آیلتس شرکت کنند.

برگزاری آزمون های تعیین سطح توسط آموزشگاه ها و حتی سنترهای برگزاری آزمون رسمی آیلتس در مراکز استان ها کشور، به افرادی که می خواهند سطح زبان خود را بسنجند،‌توصیه می شود. شرکت در آزمون های IELTS MOCK فرصتی برای ارزشیابی سطح دانش زبان انگلیسی افراد، پیش از شرکت در آزمون نهایی است.

به این نکته توجه کنید که اگر سطح زبان انگلیسی شما در سطح دیپلم دبیرستان است و قصد داشته باشید که مدرک آیلتس اکادمیک ۶.۵ بگیرید، باید حداقل ۶ تا ۹ ماه به طور فشرده کار کنید و روی مهارت های ۴ گانه زیر نظر اساتید فن، آموزش های مربوطه را کسب کنید. اما اگر بخواهید نمره ۶.۵ را به ۷ برسانید، شاید حداقل ۳ ماه کار بیشتری مورد نیاز باشد.

توجه داشته باشید که آمادگی در آزمون آیلتس جنرال با آکادمیک به دلیل نوع پرسش ها و انتظارات از داوطلب، متفاوت است.

نمره‌ی قابل قبول آیلتس برای پذیرش در دانشگاههای خارجی چقدر است؟

هر دانشگاهی در سراسر دنیا، نمره خاصی را به داوطلبان توصیه می کند تا به همراه مدارک تحصیلی جهت بررسی پذیرش آن ها ارسال کنند. کارنامه شما می بایست مستقیما از سوی بریتیش کنسول به دانشگاه ارسال شود و شما حق ندارید این کارنامه را به همراه مدارک تحصیلی ارسال کنید.

رنج نمره ای که دانشگاه ها برای پذیرفتن کارنامه آیلتس به عنوان سندی دال بر توانایی داوطلب در زبان انگلیسی مد نظر قرار می دهد، تفاوت می کند. مثلا دانشگاه های اروپا برای پذیرش در مقطع کارشناسی، نمره ۶ آکادمیک را مطرح می کنند در حالی که دانشگاه های امریکای شمالی برای مقطع ارشد و دکترا، نمره ۶.۵ تا ۷ را ملاک قرار می دهند. اما برای پذیرش در مقطع کارشناسی، نمره ای بین ۵.۵ تا ۶ هم کفایت می کند.

کشورهای اسکاندیناوی، برای متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی، رنج ۵.۵، کارشناسی ارشد ۶ و دکترا بین ۶ تا ۶.۵ را مطرح می کنند. در حالی که برای تحصیل در دانشگاه های آمریکای شمالی یا اقیانوسیه، نمره ای بین ۶.۵ تا ۷ معمولا نیاز است.

اگر نتوانید نمره مورد نظر را کسب کنید، احتمال دارد به پذیرش مشروط به شما داده شود که conditional admission‌ نامیده می شود. وقتی پذیرش مشروط گرفتید، احتمال صدور ویزای دانشجویی برای شما کاهش پیدا می کند. اما اگر ویزا صادر شد، پس از ورود به دانشگاه، باید در کلاس های زبان انگلسی و هم چنین آزمون تعیین سطح نهایی شرکت کنید تا اجازه ورود به مقطع تحصیلی را پیدا کنید.

مهارت خواندن (Reading) در آیلتس

مهارت خواندن در آیلتس، یک شبه یا یک هفته ای یا یک ماهه بدست نمی اید. چرا که شما نمی دانید متنی که به شما در روز آزمون داده می شود، مربوط به کدام موضوع علمی است و قطعا، لغاتی خواهد بود که نمی دانید. مهارت خواندن در آیلتس به شما می آموزد که مهارت های خواندن اصولی متون علمی و نحوه ارزشیابی متن و درک مطلب چگونه خواهد بود و چگونه پرسش ها با پاراگراف ها sync شود. این مهارت، با اموزش و زیاد خواندن به دست می اید. هر اندازه زیاد بخوانید، قطعا دامنه لغات شما وسیع تر می شود. دامنه لغات وسیع تر، درک مطلب بهتری به شما می دهد و فرصت خوبی برای پاسخ دقیق تر به سوالات در روز آزمون.

مهارت نوشتن (Writing) در آیلتس

مهارت نوشتن در آیلتس مقوله ای است که با نوشتن زیاد حاصل میشود. هر اندازه بنویسید و ایرادات شما مشخص شود، قابلیت نوشتن شما افزایش خواهد یافت و می توانید به نمره بالاتری فکر کنید. در نوشتن، دایره لغات به اندازه گرامر و توانایی پرداخت به مطلب و توسعه ان در چند پاراگراف اهمیت دارد.

تنها گرامر عالی، تضمین کننده موفقیت نیست. باید در این مهارت، به خوبی کار کنید و همواره متن های خود را به اطلاع خبرگان آیلتس و حتی افراد native قرار دهید تا تصحیح کنند. این تصحیح کردن،‌ برگ برنده و امتیاز رقابتی شما برای روز آزمون خواهد بود. معمولا افرادی که نمره بالا در این مهارت می گیرند، خیلی متن های مختلف می خوانند و زیاد می نویسند و توانایی خوبی در پرداختن به موضوعات با ایده های خلاقانه دارند.

البته بخش اول آزمون که بررسی نمودار و چارت است نیز با مطالعه زیاد، شما را زبده می کند ولی بخش دوم که نمره بیش تری دارد، نیازمند توانایی نوشتن ۵ پاراگراف خوب منسجم و روا در موضوع درخواست شده ظرف نیم ساعت است.

مهارت شنیداری (Listening) در آیلتس

گوش کردن به presstv، شبکه های خبری بین المللی، فایل های ویدویی در اینترنت در زمینه های مختلف می تواند مهارت شنیداری شما را تقویت کند. برای تقویت مهارت listening خود، چاره ای جز زیاد گوش کردن به فیلم و سریال و اخبار انگلیسی زبان ندارید. این مهارت فقط با گوش کردن و درست گوش کردن و تمرین زیاد حاصل می شود و راه حل دیگری ندارد.

مهارت گفتاری (Speaking) در آیلتس

در مهارت گفتاری، باید زیادحرف بزنید. پیدا کردن پارتنر که در سایت های نیازمندی فارسی مانند دیوار خیلی مد شده، می تواند راهکار خوبی باشد. به شرط این که پارتنر شما سطح زبانی بالاتر از شما داشته باشد و گفتار شما را از جنبه های مختلف اصلاح نماید.

چگونه نمره‌ی ۷ به بالا را در آیلتس به دست بیاوریم؟

برای کسب نمره ۷ در آزمون آیلتس،‌ باید حداقل در دو مهارت نمره ۷ به بالا داشته باشید. این کار ساده ای نیست و وقت و مهارت زیادی طلب می کند. کسانی که نمره ۷ به بالا کسب می کنند، معمولا خوب حرف می زنند و خوب می نویسند و زیاد گوش کردند و زیاد متن انگلیسی در زمینه های مختلف خوانده اند و دایره لغات خوبی دارند. البته نه از نظر ریشه شناسی که در GRE نیاز است. برای گرفتن نمره ۷، بهتر است با کسانی که نمره ۸ گرفته اند مشورت کنید. بهترین مشاور،‌ استادان و مدرسان عمومی زبان انگلیسی در عرصه آیلتس هستند که می توانند به شما، راهکارهای ارتقای مهارت های ۴ گانه از سطح عمومی به تخصصی (مانند استفاده از گرامرهای پیچیده تلفیقی) را آموزش دهند.

نمره مورد نیاز مهاجرت چقدر است؟

کانادا، نیوزلند، استرالیا یا دانمارک برای مهاجران، نمرات مختلفی را در آیلتس معرفی کرده اند که برای کسب اطلاعات دقیق می بایست به پرتال آن ها مراجعه کنید. اما شواهد نشان می دهد جهت مهاجرت به یکی از کشور های فوق الذکر، نمره ای بین ۵ تا ۶.۵ کفایت می کند.

برگرفته از : فرید لینگو

دانلود کتاب






مطالب مشابه با این مطلب

    ۳۰ پیشنهاد برای افزایش راندمان کلاس

    ۳۰ پیشنهاد برای افزایش راندمان کلاس ۳٫۰۰/۵ (۶۰٫۰۰%) ۱ امتیاز هر معلمی با بالا رفتن تجربه اش پی خواهد برد که باید به برخی کارهای ضروری در کلاس درس توجه نماید ، بعضی اعمال را نباید انجام دهد، و خود را در کلاس برای […]

    راه حل های آموزشی برای دانش آموزان دیرآموز

    راه حل های آموزشی برای دانش آموزان دیرآموز ۱٫۰۰/۵ (۲۰٫۰۰%) ۲ امتیازs راه حل های آموزشی برای دانش آموزان دیرآموز/ تفاوت های فردی دانش‌آموزان که حاکی از وجود تفاوت در توانایی های آنان است از مهم ترین اصول و مواردی است که همیشه باید […]

    رابطه مهارت ها و آینده تحصیلی

    رابطه مهارت ها و آینده تحصیلی/ مهارت هایی که آینده تحصیلی را شکل می دهند؟ بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، کودکان چنانچه بخواهند در نیروی کار آینده جایی داشته باشند، باید مهارت های عاطفی و اجتماعی را یاد بگیرند.

    بهترین روش‌های آموزشی جهان در سال ۲۰۱۷

    بهترین روش‌های آموزشی جهان در سال ۲۰۱۷ ۴٫۶۷/۵ (۹۳٫۳۳%) ۳ امتیازs بهترین روش‌های آموزشی جهان در سال ۲۰۱۷/ به اشتراک گذاشتن روش‌های نوآورانه جهت ارتقای آموزش دانشجویان، دانش‌آموزان و مدیریت مراکز علمی و مدارس می‌تواند سیستم آموزشی کشور ما را به موقعیت بهتری سوق […]

    چگونه یادگیری را آسان کنیم ؟

    چگونه یادگیری را آسان کنیم ؟ ۲٫۰۰/۵ (۴۰٫۰۰%) ۱ امتیاز همه‌ی ما زمان‌هایی را در زندگی خود به یاد داریم که رابطه‌ی خوبی با معلم یا مربی‌ خود داشتیم و همین باعث می‌شد مهارت‌های جدید را به‌ راحتی یاد‌ بگیریم و از تجریه‌ی یادگیری […]

    ۱۴ نکته ظریف در کنکور فوق لیسانس

    برنامه ریزی برای کنکور، مثل همه فرآیندهای تحصیلی نیازمند یک نگاه دقیق است اما نکته مهم این است که قبل از اینکه ما برنامه ای دقیق برای مطالعه داشته باشیم، نیازمند این هستیم که شرایطی برایمان آماده شود؛ یعنی شما زمانی می توانید یک […]




هو الکاتب


پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.
در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.
كتابخانه رايگان تك كتاب
دانلود كتاب هنر نيست ، خواندن كتاب هنر است.


تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.


فید نقشه سایت


دانلود کتاب , دانلود کتاب اندروید , کتاب , pdf , دانلود , کتاب آموزش , دانلود رایگان کتاب

تمامی حقوق برای سایت تک بوک محفوظ میباشد

logo-samandehi