جستجو در تک بوک با گوگل!

تابعيت پايگاه تك بوك از قوانين جمهوري اسلامي ايران

نقاط کانونی در دکوراسیون داخلی چیست؟

775

بازدید

نقاط کانونی در دکوراسیون داخلی چیست؟ ۱٫۰۰/۵ (۲۰٫۰۰%) ۱ امتیاز
نقاط کانونی در دکوراسیون داخلی چیست؟

نقاط کانونی در دکوراسیون داخلی چیست؟

 

با ورود به دکوراسیون هر فضایی ابتدا قسمتی توجه شما را جلب می کند این قسمت می تواند شومینه باشد و یا کتابخانه، یا ممکن است مجسمه ای با ظاهری متفاوت باشد اما اگر در فضایی قرار گرفتید که چیزی توجه شما را جلب نکرد در این صورت اتاق یا به طور کامل فاقد نقطه کانونی مناسب می باشد و یا از عناصر مناسبی برای این ناحیه استفاده نشده است.

درتعریف نقطه کانونی در یک اتاق می توان گفت اساسا نقطه کانونی نقطه مرکز توجه در یک اتاق می باشد دقیقا قسمتی که دکور را تحت تاثیر قرار داده و همچنین می تواند خلق و خویی خاص و تاثیر احساسی متفاوتی در فضا ایجاد کند.

به عنوان مثال، قرار دادن یک نقاشی پرتره درخشان روی دیوار که یک صحنه معروف از گذشته تاریخی را نشان می دهد می تواند هویت متفاوتی را در یک اتاق تعریف کند.

برخلاف تصور، نقطه کانونی یک اتاق حتما نباید المانی بزرگ و قابل توجه باشد در واقع Focal Points کیفیت بصری المان هاست که این عناصر ممکن است ارزان قیمت اما دارای ارزش بصری بالایی باشند.

نقطه کانونی یکی از اساسی ترین عناصر طراحی داخلی است. این نقطه اولین مکان چشم انداز بینندگان در بدو ورود به هر مکان است و تاثیر زیای در ذهن مخاطبین ایجاد می کند پس مطمئن شوید نقطه کانونی درستی را برای خانه انتخاب کرده اید برای این مورد با ما همراه باشید….

برای شروع بهترین ویژگی فضا را برجسته کنید!

در حالت ایده آل، اتاق های خانه شما یک نقطه کانونی داخلی دارند. در این صورت، اولین کار که باید انجام دهید این است که طراحی خود را به گونه ای انجام دهید که این ویژگی موجود را برجسته کند. این نیز باعث می شود که تصمیم گیری در مورد چیدمان اتاق را بسیار آسان تر نماید.

برخی از رایج ترین نقاط کانونی عبارتند از:

۱-نمایش چشم اندازها از طریق پنجره

انتخابی آسان و قدرتمند به عنوان نقطه کانونی است زیرا زیبایی بصری دیدن منظره و چشم انداز از مواردی است که توجه را به خوبی جلب می کند و با تنوع بصری حاصل از تغییر فصل ها و ساعات مختلف شبانه روز ایده منحصر به فرد و مطلوبی به شمار می آید.

نقاط کانونی در دکوراسیون داخلی چیست؟

نقاط کانونی در دکوراسیون داخلی چیست؟

۲-شومینه

به خصوص هنگامی که روشن است و نشیمن خوبی در دکوراسیون ایجاد کرده است و یا با اکسسوری های هنری جسورانه تزئین شده باشد نقظه کانونی بسیار خوبی است.

۳-قفسه بندی های داخلی و کتابخانه ها

نیز می تواند به عنوان Focal Points استفاده شود.

۴-سقف های کاذب

در دکوراسیون نیز با طراحی مناسب و یا نورپردازی می تواند المانی جسورانه به عنوان نقاط کانونی محسوب شود.

۵-یک دیوار

لهستانی و یا دارای پترن ها و متریال هایی با ویژگی های متفاوت می تواند دیوار را به نقطه کانونی منزل تبدیل کنید.

۶-آثار هنری یا آینه ها

می توانند یک اتاق را به زیبایی تحت تاثیر قرار دهند برای اینکار اطمینان حاصل کنید که قطعه ای که انتخاب می کنید، به اندازه کافی بزرگ و قابل توجه هست و در صورت قرار گرفتن روی دیوار در تراز چشم قرارمی گیرد.

۷-Backsplashes آشپزخانه و حمام

نیز با رنگ یا الگوی جسورانه می تواند ایده خوبی برای نقطه کانونی باشد.

نقاط کانونی در دکوراسیون داخلی چیست؟

نقاط کانونی در دکوراسیون داخلی چیست؟

۸-بعضی مبلمان ها

می تواند به عنوان یک نقطه کانونی خوب به کار رود برای این کار یک مبل مرکزی و یا بزرگتر که معمولا نقش موثرتری در دکوراسیون دارند و با ویژگی فضایی و یا ظاهری متفاوت را انتخاب کنید.

نقاط کانونی در دکوراسیون داخلی چیست؟

نقاط کانونی در دکوراسیون داخلی چیست؟

 

برای انتخاب نقطه کانونی از داشتن بیش از یک نقطه کانونی در منزل اجتناب کنید و به یاد داشته باشید هر نقطه کانونی باید منبع روشنایی خود را داشته باشد تا بتواند آن را برجسته کند.

برگرفته از : تحریریه معماری آرل

دانلود کتاب






مطالب مشابه با این مطلب

    حمام شیخ بهایی : شاهکار مهندسی و معماری جهان

    حمام شیخ بهایی : شاهکار مهندسی و معماری جهان ۳٫۰۰/۵ (۶۰٫۰۰%) ۲ امتیازs حمام شیخ بهایی یکی از شاهکارهای معماری و مهندسی جهان است. ایران زمین از داشتن چنین فرزندانی به خود می‌بالد. حمام شیخ بهایی مربوط به دوره صفویه است که با مهندسی […]

    مقاله تأثیر تنوع زیستی بر زندگی ما

    نسل ما وارث سنت نامبارکی ست زیرا اولین نسلی است که پا به دنیایی گذاشته است که ثروت طبیعی آن که در واقع همان "تنوع زیستی" گونه­های آن است به سرعت در حال کاهش است.قسمت عمده ای از تنوع زیستی تا به حال ناپدید […]

    تفاوتهای معماری گذشته و حال

    ۱-سازه: ساختمان های قدیمی: ساختمان های قدیمی دارای دیوارهای قطور بودند که وزن ساختمان را به زمین انتقال می دادند. این دیوار ها اغلب از جنس سنگ یا خشت خام با رو کشی از گل یا گاه گل بودند. دیوار این ساختمان ها در […]

    الهام و برداشت از مفاهیم بنیادی معماری ایران (ادامه)

    مجموعه بناهای شکل گرفته اطراف میدان مشق ، حاصل دیدگاه نخست است : ساختمان تلگرافخانه ، ۱۳۰۴ به دست الگال ، تقلید از نوکلاسی سیسم اروپا ؛ ساختمان دادگستری ، تقلیدی از معماری گذشته خود ؛ ساختمان بانک ملی به دست هنریش آلمانی ، […]

    الهام و برداشت از مفاهیم بنیادی معماری ایران

    الهام و برداشت از مفاهیم بنیادی معماری ایران ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز مقدمه ایران در مرز میانه گرایش های شدید مذهبی و باورهای تاریخی و فرهنگی و آیینی از یک سوء و مختصات نظم پذیری وبریدن از هستی شناسی به شیوه کهن و روی […]

    روش جدید مقاوم سازی ساختمانها

    جوان نخبه گلپایگانی موفق به ابداع روش جدید مقاوم سازی ساختمانها در برابر زلزله شد. مـعاون علمی پژوهشی دانشکده فنی مهندسی شهرستان گلپایگان گفت: سید حسن شریف زاده برای طراحی این روش در مدت سه سال ۲۰میلیون ریال هزینه کرده است. به گزارش بنا […]




هو الکاتب


پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.
در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.
كتابخانه رايگان تك كتاب
دانلود كتاب هنر نيست ، خواندن كتاب هنر است.


تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.


فید نقشه سایت


دانلود کتاب , دانلود کتاب اندروید , کتاب , pdf , دانلود , کتاب آموزش , دانلود رایگان کتاب

تمامی حقوق برای سایت تک بوک محفوظ میباشد

logo-samandehi