جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
ارتباط با خانواده همسر آری یا خیر ؟
ارتباط با خانواده همسر آری یا خیر ؟
ازدواج کردن شروع یک ارتباط است. خانواده همسر شما، بخش بسیار مهمی از زندگی او هستند که باید به آنها احترام بگذارید . همان طور که توقع دارید همسرتان به خانواده شما و وابستگیتان به آنها ارزش قائل شود. اما در عین اینکه ملزم به ارتباط با خانواده همسرتان هستید، لازم است تا حد و حدودی را نیز رعایت کنید.
چرا که اگر این رابطه حدود و مرز مشخصی نداشته باشد ممکن است منجر به دلخوری و دخالت آنها در زندگی شما ویا اختلاف در روابط زناشویی شما بشود. در ادامه مقاله به بررسی حدود رابطه با خانواده همسر میپردازیم.
ازدواج دو نفر یعنی پیوند بین دو خانواده که در اکثر مواقع این دو خانواده با هم تفاوتهایی دارند. عدم مدیریت این تفاوتها باعث بروز مشکلاتی بین زوجین میشود.
دو مشکل زیر به شما میگویند که چرا باید نسبت به رابطه خود با خوانواده همسر حد و مرز قائل شوید:
طبیعی است که خانواده هریک از زوجین متفاوت از خانواده دیگری باشد و در بعضی مواقع زن و شوهر انتقادهایی از خانواده یکدیگر بکنند.
هر فرد نمایندهی خانواده خودش است و زمانی که از خانوادهاش انتقاد بشنود آرزده میشود و آن را توهینی به خود میپندارد. برای جلوگیری از این مورد لازم است تا حدود رابطه با خانواده همسرتان را مشخص کنید.
هر خانوادهای برای خود قوانین و چهارچوب مشخصی دارد که اعضا متناسب با آن رفتار میکنند. این تفاوتهای خانوادگی ممکن است در رابطه زوجین ایجاد مشکل نکند؛
چرا که زن و شوهر قوانین خاص خود را در زندگی مشترک وضع میکنند. اما زمانی که حد و حدودی برای رابطه با خانواده همسر وجود نداشتهباشد و دخالت صورت بگیرد، چهارچوبها و قوانین بهم میریزند و مشکلات زیادی در زندگی زوجین بروز پیدا میکند. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله دعوای بین زوجین مراجعه کنید.
برای این که بتوانید تفاوتهای ذکر شده را کنترل کنید باید حد و حدودی برای روابط خود مشخص کنید. راههای ایجاد مرز با خانواده همسر به شرح زیر می باشد:
اگر شرایط مهیا است بهترین کار این است که زندگی مستقلی داشته باشید. اگر با خانواده همسرتان زندگی کنید مسلم است که راه برای ارتباط بیشتر باز میشود و احتمال این که مشکلاتی به وجود بیاید بالا میرود.
در این شرایط ممکن است زندگی برای شما بسیار سخت باشد و آمادگی لازم برای نقل مکان را هم نداشتهباشید. در این زمینه تنها استفاده از مشاوره خانواده میتواند راهگشای شما باشد.
بهتر است اجازه دهید همسرتان با خانواده خود بیش تر در ارتباط باشد. البته نه به این معنی که مثل زمان مجردی تمام وقت خود را با خانوادهاش بگذراند ولی اجازه دهید زمانهایی را به تنهایی با خانوادهاش بگذراند
چرا که به هر حال وابستگی هر فرد به خانوادهاش امری انکار ناپذیر است و محدود کردن بیش ازحد مشکلات جدی به وجود میآورد.
برای مثال میتوانید توافق کنید که شوهرتان بعضی شبها بعد از کار به تنهایی به ملاقات خانوادهاش برود یا اجازه دهید خانمتان بعضی روزها که شما در خانه نیستید برای ساعت مشخصی به ملاقات خانوادهاش برود.
در ابتدای زندگی این مسئله را با همسر خود مشخص کنید که چه وقتهایی با هم به ملاقات خانوادهتان بروید.
در این برنامه ریزی به رعایت انصاف توجه داشتهباشید و برنامهای بریزید که در هفته، روز مشخصی برای ملاقات با خانواده هر یک اختصاص یابد. مطالعه مقاله رابطه با خانواده همسر میتواند در این زمینه بسیار کمک کننده باشد.
اگر با خانواده همسر خود مشکل دارید، بهتر است زمانهای محدود و مشخصی داشته باشید که به همراه همسرتان به ملاقات خانوادهاش بروید.
بهترین زمان هفتهای یک بار یا دو هفتهای یک بار است که این زمان نیز بهتر است خیلی طولانی نشود. وقتی که زمانهای دیدار زیاد باشد حرفهای خاصی برای صحبت وجود ندارد و توجه به تفاوتها و ایراد گیری و دخالت بیشتر میشود.
پس بهتر است زمان محدود باشد تا فرصتی برای بحثهایی که منجر به دلخوری می شوند، نباشد.
لازم نیست که حتما خانواده همسر خود را دوست داشته باشید و یا با آنها بسیار صمیمی شوید ولی باید به آنها احترام بگذارید.
احترام گذاشتن به این معنی نیست که فردی منفعل باشید و هرچه به شما گفتند انجام دهید اما به صحبتهایشان گوش دهید و آنها را درک کنید.
میتوانید به خانواده همسر خود به عنوان خانواده خود نگاه کنید و همان طور که به آنها احترام بگذارید به خانواده همسر تان نیز احترام بگذارید.
منبع : هنر زندگی
ازدواج هایی که عاقبت خوشی ندارند ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز بسیاری از رابطهها و ازدواج های امروزی به علت برخی ویژگیهای اخلاقی طرفین و نداشتن شناخت کافی نمیتواند موفقیت آمیز باشد.
بیشتر با وجدان هستید یا روشن فکر؟ ۲٫۶۷/۵ (۵۳٫۳۳%) ۳ امتیازs شخصیت شما بر هر چیزی، از دوستانتان گرفته تا کاندیدی که به او رای میدهید تاثیرگذار است؛ اما با این حال خیلی از افراد وقت زیادی را صرف فکر کردن به ویژگیهای شخصیتیشان […]
شیوه های پاداش به کودکان ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز قبل از هر چیز باید تعریفی صحیح از پاداش داشته باشیم . قانون اثر در روانشناسی بیان می کند که وقتی به دنبال یک رفتار اتفاق خوشایندی روی می دھد احتمال تکرار شدن آن رفتار […]
در مورد عشق از یکدیگر سوال نمی کنند میدانید که طرفتان را دوست دارید و او هم دوستتان دارد و هیچ شکی درمورد هیچکدام از اینها در ذهنتان نیست. کاملاً احساس امنیت میکنید و از رابطهتان خوشحالید. و حتی اگر ذاتاً آدم نگرانی باشید، […]
نکته هایی برای خواندن صورت اطرافیانتان ۳٫۳۶/۵ (۶۷٫۲۷%) ۱۱ امتیازs نکته هایی برای خواندن صورت اطرافیانتان/ جهانی بودن حالات صورت و رواج آن در بین انسانهای سراسر جهان نشان می دهند که این حالات در بیولوژی ذاتی ما انسانها ریشه دارند و حاصل میلیونها […]
اختلال سلوک در کودکان ۴٫۰۰/۵ (۸۰٫۰۰%) ۵ امتیازs اختلال سلوک چیست؟ این اختلال وضعیتی است که کودکان و نوجوانان دچار آن میشوند. کودکان درگیر این اختلال از آزاررساندن به مردم و انجامدادن کارهای ناشایست لذت میبرند.
به نکات زیر توجه کنید