جستجو در تک بوک با گوگل!

تابعيت پايگاه تك بوك از قوانين جمهوري اسلامي ايران

نبایدهای مایکروویو

84

بازدید

نبایدهای مایکروویو ۲٫۰۰/۵ (۴۰٫۰۰%) ۱ امتیاز
نبایدهای مایکروویو

نبایدهای مایکروویو

این مواد غذایی و اجسام را هرگز در مایکرویو نگذارید

گذاشتن مواد غذایی و ظروف اشتباهی در مایکرویو می‌تواند شما را بیمار کند یا در معرض مواد شیمیایی مضری قرار دهد یا حتی آتش سوزی به پا کند!

نکات زیر را بخوانید تا بدانید چه اشتباهاتی را درمورد مایکرویو نباید مرتکب شوید.

شیر دوشیده شده‌ی مادر

مایکرویو کردن شیر منجمد شده‌ی مادر نه تنها به طور یکنواخت آن را گرم نمی کند بلکه قسمت هایی از آن ممکن است خیلی داغ شود و کودک را اذیت کند.

تحقیقات نشان داده این شیوه گرم کردن شیر مادر، برخی از پروتئین های تقویت کننده ی سیستم ایمنی موجود در شیر مادر (آنتی بادی) را تخریب می کند. بطری حاوی شیر مادر را در ظرف آب گرم قرار دهید تا کم کم دمای آن ملایم شود.

ظروف پلاستیکی

می دانید که نباید ظروف پلاستیکی را حرارت بدهید اما باز هم این کار را می کنید! خیلی از ظروف پلاستیکی حاوی مواد شیمیایی استروژن مانندی هستند که بیسفنول A (BPA) معروف ترین آنهاست و ممکن است با گرم شدن پلاستیک به درون غذا نشت کند.

۹۵ درصد از ۴۵۰ نوع محصول پلاستیکی موجود (مانند شیشه شیر بچه، زیپ کیپ و ظروف دردار پلاستیکی) که مورد آزمایش قرار گرفتند، بعد از مایکرویو شدن، شسته شدن در ماشین ظرفشویی و یا خیساندن در آب، مواد شیمیایی آزاد کردند که عملکردی مانند استروژن داشتند.

حتی محصولاتی که برچسب «بدون BPA» خورده بودند نیز مواد شیمیایی استروژن مانند آزاد کرده بودند. بهتر است غذای خود را در ظروف پلاستیکی گرم نکنید.

ظروف یکبار مصرف

ظروف استایروفوم یا یکبار مصرف به عنوان نوعی پلاستیک می توانند هنگام گرم شدن، مواد شیمیایی مضری وارد غذا کنند.

ظروف چینی طرحدار یا دسته فلزی دار

ظروف چینی فانتزی طرحدار زیبایی دارید که نقش و نگارهای آن دلتان را می برد؟ بسیار خب آنها را در مایکرویو نگذارید.

ممکن است این نقش و نگارها با وجود اینکه ریز و اندک هستند از موادی باشند که در مایکرویو واکنش نشان دهند.

اگر زیاد از مایکرویو استفاده می کنید بهتر است فقط از ظروف شیشه ای مخصوص مایکرویو استفاده کنید که رنگی یکدست داشته باشند و طرح یا فلز نداشته باشند.

ماگ های مسافرتی

ماگ های استنلس استیل به این دلیل که گرما را داخل خود حفظ می کنند می توانند به مایکرویو آسیب بزنند. اگر ماگ تان پلاستیکی است، ته آن را چک کنید تا ببینید برای استفاده در مایکرویو مناسب ذکر شده است یا نه.

مایکرویو خالی را روشن نکنید

اگر غذا یا مایعی داخل مایکرویو نباشد که امواج را جذب کند، مگنترون (لامپ مگنترون قطعه اصلی دستگاه مایکرویو است که امواج را تولید می کند)، خودش امواج را جذب خواهد کرد که می تواند به مایکرویوتان آسیب بزند و حتی آتش به پا کند. پس مراقب باشید که دکمه‌ی استارت آن را در وقتی که خالی است نزنید.

آب خالی

وقتی آب خالی را در یک لیوان یا ظرف شیشه ای یا سرامیک در مایکرویو گرم می کنید، حباب آب تشکیل نخواهد شد؛ حباب آب معمولا به خنک شدن آن کمک می کند.

بنابراین آب بیش از حد گرم شده و وقتی ظرف محتوی آن را حرکت می دهید، گرمای حبس شده در آن ناگهان رها شده و ممکن است شما را بسوزاند. بهتر است آب را برای مدت خیلی کوتاهی گرم کنید.

حواستان به برچسب «مناسب مایکرویو» باشد

تنها چیزی که برچسب «مناسب مایکرویو» به شما می گوید این است که می توانید آن را در مایکرویو بگذارید بدون اینکه به خود ظرف یا مایکرویو آسیبی برسد. تولید کننده های این ظروف، موظف نیستند که آنها را از جهت امنیت بعد از گرم شدن تست کنند

بنابراین صرفا اعتماد به برچسب «قابل استفاده در مایکرویو» کار درستی نیست و ممکن است خود را بسوزانید. پس اگر از جنس آن مطمئن نیستید گول برچسب آن را نخورید.

منبع : برترین ها

دانلود کتاب






مطالب مشابه با این مطلب

    نکاتی ساده که خیلی ها نمی دانند

    ♣ هنگام سکسکه تا جایی که میتوانید نفس خود را حبس کنید و بعد به آرامی تنفس کنید . ♣ اگر در جاده به دنبال ناهار یا شام هستید ، از جایی که کامیون ها نگه داشته اند غذا بخورید .

    این ۹ کار را اول صبح انجام ندهید

    زدن دکمه خاموش کردن آلارم ساعت بیش از یک بار: یک بار به راحتی می‌تواند به پنج بار تبدیل شود و همچنین به مغز می‌آموزد که بیداری را به تعویق بی‌اندازد. بیرون آمدن از رختخواب در اولین روز از هفته یا بعد تعطیلات ممکن […]

    معرفی شاخه های علوم غریبه

    معرفی شاخه های علوم غریبه ۳٫۷۵/۵ (۷۵٫۰۰%) ۴ امتیازs شاخه های مختلف علوم غریبه شامل کیمیا , لیمیا , سیمیا , هیمیا , ریمیا است. علوم غریبه از جمله علومی است که بسیاری از افراد به آن علاقه دارند.

    ۹ واقعیت درمورد افراد مطالعه گر

    از کودکی به ما گفته‌اند که کتاب خواندن کار ارزشمندی است و برای ما مفید است. زمانی که سن کمی داشتیم متوجه اهمیت کتاب خواندن نمی‌شدیم و این کار را چندان جدی نمی‌گرفتیم اما اکنون با پیشرفت تکنولوژی و افزایش ارتباط با افراد تاثیرات […]

    همه چیز درباره ویزای الکترونیکی

    با فراگیر شدن سیستم های الکترونیکی در دنیا اغلب کشورهای سامانه ویزای الکترونیکی برای اتباع خارجی را راه اندازی کرده اند.

    ویتامین U

    ویتامین U از ترکیبات مفید موجود در برخی خوراکی ها از جمله سبزیجات چلپیایی است که بر خلاف نام آن نوعی ویتامین محسوب نمی شود . از جمله فواید احتمالی آن می توان به درمان زخم معده، سلامت ریه، کبد و کلیه، کاهش کلسترول […]




هو الکاتب


پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.
در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.
كتابخانه رايگان تك كتاب
دانلود كتاب هنر نيست ، خواندن كتاب هنر است.


تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.


فید نقشه سایت


دانلود کتاب , دانلود کتاب اندروید , کتاب , pdf , دانلود , کتاب آموزش , دانلود رایگان کتاب

تمامی حقوق برای سایت تک بوک محفوظ میباشد

logo-samandehi