جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
همه چیز درباره ویروس کرونای جدید _ کوئید ۱۹
همه چیز درباره ویروس کرونای جدید _ کوئید ۱۹
سریعالانتقال بودن ویروس جدید کرونا و مؤلفههای ناشناختهی گونهی COVID-19 باعث شده سؤالهای زیادی برای همه مطرح شود که شاید خیلی از آنها هنوز بیجواب باشند.
افرادی که دچار مشکلات تنفسی هستند، مانند انسداد مزمن ریوی و آسم، هم از جهت ابتلا به عفونت و هم از جهت ریسک نجات، وضعیت نگرانکنندهتری دارند.
ما میدانیم که COVID-19 و سایر عفونتهای مزمن تنفسی میتوانند خطرناک باشند،
به سختی میتوانیم عدد و درصدی برای این ریسک در نظر بگیریم؛ اما آنهایی که بیشتر تحت تأثیر بیماری خود هستند، بیشتر مستعد تنگی نفس شدید و التهاب در داخل و اطراف ریهها و عفونتهای کُشندهاند.
بیمارانی که دچار عوارض مزمن ریوی مانند آسم و بیماری مزمن انسدادی ریه هستند میتوانند گاهی دچار حالتی شوند که به آن اختلال مخاط اپیتلیال یا آسیب سد سلولی محافظ ریهها میگویند.
این اختلال یا آسیب سبب میشود ویروسها و بیماری راحتتر بتوانند به سایر قسمتهای بدن حمله کرده و فرد را بیشتر در معرض عفونت قرار دهند.
ظاهراً COVID-19 سریعتر از سارس در سال ۲۰۰۳ در حال انتشار است و علائمی که نشان از توقف این شیوع بدهد بسیار اندکاند؛
بزرگترین کاری که هر کسی میتواند بکند، رعایت اقدامات پیشگیرانه به عنوان اولین خط دفاعی است. این اقدامات میتواند شامل دور ماندن از افراد بیمار یا مشکوک، استفاده از ماسک و دستکش در محیطهای درمانی مانند کلینیکها و بیمارستانها و ادامهی مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک برای کنترل عارضهی تنفسی برای بهینه کردن سلامت ریههایشان باشد.
خطر انتقال هر ویروسی زمانی در بیشترین حد خود است که با افراد بیمار در تماس باشید، زیرا ویروس از طریق ترشحات تنفسی بهواسطهی عطسه و سرفه یا آبریزش بینی به راحتی از فرد بیمار به فردی دیگر منتقل میشود.
کسانی که اخیراً سفر نکردهاند و در نواحی پُرخطر نیستند، احتمال اینکه دچار این ویروس جدید شده باشند بسیار کم است.
اما افرادی که سفری داشتهاند و علائمی از خود بروز میدهند باید سریعتر به پزشک مراجعه کنند یا اقدامات لازم برایشان انجام شود.
تشخیص بین ویروسهای تنفسی تنها بر اساس علائم، کار دشواری است، زیرا خیلی از این ویروسها علائم مشابهی دارند.
به همین دلیل تأکید داریم که در مورد هرگونه علامتی که دارید اما ممکن است پزشکتان نبیند، توضیح دهید و او را در جریان سفر اخیرتان، چیزهایی که خوردهاید یا کسی که اخیراً با او ملاقات داشتهاید قرار دهید.
همه چیز درباره ویروس کرونای جدید _ کوئید ۱۹
منبع : تبیان
چه کنیم تا قند خون نگیریم ؟ ۲٫۰۰/۵ (۴۰٫۰۰%) ۱ امتیاز ۱. شکر و کربوهیدراتهای تصفیه شده را از رژیم غذایی خود حذف کنید: خوردن غذاهایی که شکر و کربوهیدراتهای تصفیه شده دارند، میتوانند ریسک و خطر ابتلا به دیابت را بیشتر کنند. بدن […]
برای نخستین بار کلیه یک خوک به انسان پیوند زده شد، آن هم بدون رخ دادن واکنش حاد رد پیوند از سوی سیستم ایمنی بدن بیمار.
طراحی سایت پزشکی حرفه ای: امروزه با پیشرفت اینترنت و دسترسی بسیاری از افراد به آن بسیاری از خرید ها و دریافت خدمات از طریق اینترنت انجام می شود.سایت هایی وجود دارند که هر یک در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند برخی از […]
اگر غلظت خون دارید بخوانید ۳٫۰۰/۵ (۶۰٫۰۰%) ۱ امتیاز درمان قطعی و سریع غلظت خون با چند راهکار ساده را در این مطلب بخوانید. غلظت خون یعنی چه؟
آیا واکسن کرونا عوارض دارد ؟ در حالی که خبرها از واکسن کرونا روز به روز بیشتر می شود و امیدها افزایش می یابد این پرسش مطرح است که چنین واکسنی چه عوارضی دارد؟
عنوان مقاله: تفاوتهای اصلی میان روشهای هایفو و آر اف فناوریهای جدید، روشهای کم تهاجمی را برای مبارزه با علائم پیری به ارمغان آورده است. اما موثرترین روشی که باید انتخاب کنید چیست؟ با افزایش سن، پوست ما خاصیت ارتجاعی […]
به نکات زیر توجه کنید