جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
بهترین روشهای آموزشی جهان در سال ۲۰۱۷/
بهترین روشهای آموزشی جهان در سال ۲۰۱۷
به اشتراک گذاشتن روشهای نوآورانه جهت ارتقای آموزش دانشجویان، دانشآموزان و مدیریت مراکز علمی و مدارس میتواند سیستم آموزشی کشور ما را به موقعیت بهتری سوق دهد. قطعا اساتید و مدرسان بسیاری هستند که در کنار شیوههای تدریس سنتی، شیوههای تدریس مدرن را انتخاب کردهاند. در این مقاله قرار است روشهای نوینی از آموزش را برای شما اساتید و مربیان عزیز معرفی نماییم. با ما همراه باشید!
در این بخش دورنمایی از چهار روش آموزشی جدید را معرفی میکنیم که به شدت در دانشگاهها و مدارس کشورهای پیشرفته مورد توجه قرار میگیرد و تاثیرات مثبتی بر یادگیری دانشجویان دارند.
یادگیری انفرادی از لحاظ نظری پیچیدگی زیادی ندارد، ایدهی اصلی این است که دانش آموز متوسطی که مدرسان تمامی محتوای درسی و تکالیف را برای او تبیین میکنند واقعا وجود خارجی ندارد.
هر دانش آموز جایی نزدیک متوسط است. برخی از دانشآموزان نیز با این سطح متوسط فاصله زیادی دارند و مجبورند که به نوعی در کلاس تباه شوند.
یادگیری انفرادی شیوهای است که در آن معلمان به دنبال ایجاد چالش درسی بر اساس نیازهای هر دانش آموز هستند.
در هر حال، یادگیری انفردی یک چالش ارزشمند است. شبکههایی همانند مدارس سیلیکونی، موفقیت زیادی را در یادگیری انفرادی تجربه کردهاند.
یادگیری مبتنی بر پروژه نیز از روشهای مدرن آموزش محسوب میشود. در این روش فرض بر این است که دانشجویان به مسئولیتهای واقعی همراه با یادگیری دست یابند.
بر اساس تغییرات مدام دنیای صنعت، مشخص شده است که آموزش و یادگیری به طور کلی باید نگرشی متفاوت از روشهای سنتی داشته باشد.
دانشجویان و دانشآموزان امروزی با آیندهای به سرعت در حال تغییر مواجه هستند که نیازمند مهارتهای انسانی منحصر به فرد، سازگارپذیری و توانایی برای مدیریت پروژه و افراد میباشد.
معلمان نقش منحصر به فردی را در PBL ایفا میکنند، به نحوی که آنها به جای آن که صرفا مدرس باشند به رهبر تبدیل میشوند و به دانش آموزان خود کمک میکنند تا پروژههای چالش برانگیز خود را به پیش ببرند.
اگر این روش را به صورت ساده بیان کنیم، شامل موارد زیر خواهد بود:
برای این منظور مربیان و اساتید باید پیشرفت گروههای مختلف را کنترل کنند. گاهی لازم است منابع و مراجع درست را در اختیار دانشجویان قرار دهند.
شاید ارزشیابی تکوینی، سادهترین روشی باشد که معلمان و اساتید میتوانند در آموزش خود از آن استفاده کنند. ارزشیابی تکوینی اساساً با روش سنتی ارزیابی کلی تفاوت دارد.
در این روش لازم نیست که با یک امتحان پایانترم تمام ارزیابیها صورت پذیرد. بلکه میتوان با برگزاری ۳ یا ۴ آزمون میاندورهای به این نتیجهگیری رسید.
ارزشیابی تکوینی میتواند در مقایسه با ارزشیابی کلی، استرس به مراتب کمتری در دانشجویان و حتی در مربیان ایجاد کند که خود بخش بسیار مهمی از یادگیری است.
آموزش سازنده به طور دقیق با آموزش STEM مرتبط است. این نوع آموزش از رویکردهای آموزش مبتنی بر پروژه و تکیه بر مهارتهای یادگیری و مشارکتی استفاده میکند.
در آموزش سازنده، دانشجویان در محیطهای واقعیتر کاری مرتبط با رشته تحصیلی خود گرد میآیند و به گروههای سازنده تقسیم میشوند.
دانشجویان با حضور در این فضاها روی نمونهسازی و بازپرداخت نمونهها و اشیاء موجود و ایجاد اختراعات و نوآوریهای جدید کار میکنند.
آموزش سازنده نه تنها برای دانشجویان جذاب است بلکه برای اساتید نیز روح بخش خواهد بود. بسیاری از معلمان متوجه میشوند که واقعا از ترکیب زمان “ساختن” با برنامههای هفتگی خود لذت میبرند و گزینههای منحصر به فرد نامحدودی برای اجرای آموزش سازنده در حوزههای مختلف وجود دارد.
آنها از فضای کلاسی که تمام هفته را در آنجا میگذرانند خارج میشوند و در محیطهای جذابی گرد هم جمع میشوند که فکر کردن به آن هم نشاط بخش است.
صدها روش موثر و جدید آموزشی در دنیا وجود دارد که معلمان میتوانند برای کلاسهای درس خود به کار ببرند. این روشها در بسیاری از مراکز علمی بزرگ دنیا پیادهسازی شدهاند و نتایج منحصربهفردی را به همراه داشته.
اگر شما نیز میخواهید مسیر شیوههای آموزشی نوآورانه را شروع کنید، با اشتیاق علاقه داریم که در کنار شما باشیم و به آموزش ایران عزیز روحی دوباره بخشیم.
منبع : رکیتا
راهنمای جامع آزمون IELTS 1.50/5 (30.00%) 2 امتیازs سالانه میلیونها نفر در سراسر دنیا متقاضی تحصیل در اروپا و آمریکا هستند و ازینرو آزمون آیلتس یکی از مواردی است که باید آن را با نمرهی خوبی از سر بگذرانند.
۳۰ پیشنهاد برای افزایش راندمان کلاس ۳٫۰۰/۵ (۶۰٫۰۰%) ۱ امتیاز هر معلمی با بالا رفتن تجربه اش پی خواهد برد که باید به برخی کارهای ضروری در کلاس درس توجه نماید ، بعضی اعمال را نباید انجام دهد، و خود را در کلاس برای […]
راه حل های آموزشی برای دانش آموزان دیرآموز ۱٫۰۰/۵ (۲۰٫۰۰%) ۲ امتیازs راه حل های آموزشی برای دانش آموزان دیرآموز/ تفاوت های فردی دانشآموزان که حاکی از وجود تفاوت در توانایی های آنان است از مهم ترین اصول و مواردی است که همیشه باید […]
رابطه مهارت ها و آینده تحصیلی/ مهارت هایی که آینده تحصیلی را شکل می دهند؟ بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، کودکان چنانچه بخواهند در نیروی کار آینده جایی داشته باشند، باید مهارت های عاطفی و اجتماعی را یاد بگیرند.
چگونه یادگیری را آسان کنیم ؟ ۲٫۰۰/۵ (۴۰٫۰۰%) ۱ امتیاز همهی ما زمانهایی را در زندگی خود به یاد داریم که رابطهی خوبی با معلم یا مربی خود داشتیم و همین باعث میشد مهارتهای جدید را به راحتی یاد بگیریم و از تجریهی یادگیری […]
برنامه ریزی برای کنکور، مثل همه فرآیندهای تحصیلی نیازمند یک نگاه دقیق است اما نکته مهم این است که قبل از اینکه ما برنامه ای دقیق برای مطالعه داشته باشیم، نیازمند این هستیم که شرایطی برایمان آماده شود؛ یعنی شما زمانی می توانید یک […]
به نکات زیر توجه کنید