جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
دانلود کتاب صوتی انسان موجودی یک روزه
کتاب صوتی«انسان موجودی یکروزه و قصههای دیگری از رواندرمانی» اثری پرمغز از روانپزشک و رواندرمان بزرگ «اروین یالوم» است. او این کتاب را در سن هشتادوچهار سالگی نوشت و در آن دو چالش اصلی هستی را از نگاه مراجعانش و تا حدودی خودش توضیح داد؛ دستوپنجه نرم کردن با چگونه پرمعنا زیستن و چگونه با انتهای اجتنابناپذیر هستی کنار آمدن.
مترجم این کتاب نازی اکبری نیز از درمانگران مقیم انگلستان است که با انتقال صحیح نوشتار نویسنده و شرح مفاهیم تخصصی روانشناسی، از این مجموعه منبعی بینظیر برای درمانگران ساخته است.
تمرکز این کتاب نیز مانند کتاب «جلاد عشق» بر روایت یالوم از مراجعانش است که به شکل رمانی هستیگرایانه نگاشته شده است. این مجموعه میتواند منبع معتبری برای درمانگران در حال تعلیم، و رمانی گیرا و آموزنده برای عموم باشد. عنوان این کتاب از کتاب «تاملات مارکوس آورلیوس» فیلسوف رواقی و امپراطور روم، برگرفته شده است. وی حاصل تاملات خود دربارهی امور بنیادین حیات آدمی را در آن کتاب به رشتهی تحریر کشیده است.
اروین یالون با مهارت شگفتانگیزی میتواند قصههای درمانجویان خود را به زبانی ساده و شیرین بیان کند و در عین حال روند درمان را صادقانه و شفاف در اختیار خواننده قرار دهد که این خود همانند کتابی علمی- آموزشی برای درمانگران جوان سودمند است.
کتاب پیش رو، شامل ده داستان از افرادی است که از ناخوشیها رنج میبرند.
مرد جوانی که با فعالیت جنسی سعی در دفع وحشت از مرگ دارد، مردی کهنسالی که در کشمکش با محدودیتهای پیری به چابکی جوانی و افق نامحدود آن چنگ میزند، فردی که در آستانهی مرگ به جستجوی معنا میگردد، پرستاری که به دیگران خدمت میکند اما در تیمارداری خود درمانده است، زندگی شخصی که در اشتیاق یافتن گذشتهای بهتر است و کسی که برای جبران جای خالی خودِ گمشدهاش در تقلای برافراشتن پرچم حضورش در ذهن رواندرمانگر خود است.
درمانجویان مذکور در این داستانها با اضطراب مرگ، از دست دادن عزیزان و سرانجام از دست دادن خود، چگونه پرمعنا زیستن، کنار آمدن با پیری و تقلیل امکانات، انتخاب و انزوایی بنیادی دستوپنجه نرم میکنند. این کتاب متذکر میشود که برای یاری رساندن، درمانگران به حساسیتی عمیق به موضوعات وجودی نیاز دارند و باید به قاعدهای دست یابند تا بیانگر موانع و انجام دادن بایدهایی متفاوت با قاعده ارائه شده به وسیلهی متخصصان بالینی با دیگر گرایشها باشد.
یالوم در این اثر سعی دارد به خوانندگان بیاموزد که حتی در مقابله با وحشت از مرگ نیز میتوان با ایجاد رابطهای یاریدهنده به افراد کمک کرد تا دنیای درونی خود را از اغتشاش، ابهام، درد و رنج رهایی بخشید. او اذعان دارد که: «انسانها از رابطه به وجود میآیند، در رابطه رشد میکنند، در رابطه آسیب میبینند و در رابطه ترمیم میشوند.»
«انسان موجودی یکروزه و قصههای دیگری از رواندرمانی» شامل ۱۰ داستان کوتاه از تجربههای یالوم است که هدف آن نشان دادن تاثیر تمرکز و بازده مفید این رویکرد است. این کتاب ذهن شما را متوجه «پیوند و رابطه» یالوم به عنوان رواندرمان با مراجعانش خواهد کرد.
کتاب صوتی انسان موجودی یکروزه و قصههای دیگری از رواندرمانی به زبانی طنزآلود، بیتکلف و اغلب تکاندهنده و به طور صادقانه از سختیها و مبارزهی انسانها برای «بودن» حکایت میکند.
اروین دیوید یالوم، رواپزشک اگزیستانسیلیت و نویسندهی آمریکایی در سیزدهم ژوئن سال ۱۹۳۱ در واشنگتن دی سی به دنیا آمد. پدر و مادر یهودی او چندی پس از جنگ جهانی اول و سالها پیش از تولد او از روسیه به آمریکا مهاجرت کرده بودند و از طریق خواربارفروشی کوچک خود امرار معاش میکردند. او در سال ۱۹۵۶ در بوستون آمریکا در رشتهی پزشکی و در سال ۱۹۶۰ در نیویورک در رشته روانپزشکی فارغالتحصیل شد و از سال ۱۹۶۳ تا به امروز استاد دانشگاه استنفورد کالیفرنیاست. او الگوی روانشناسی «هستیگرا» یا «اگزیستانسیال» را پایهگذاری کرد و همواره تاکید میکند مشکلات روحی و روانی را غالبا مبارزات و تلاشهای نشئتگرفته از وجود شخص ایجاد میکنند.
کتاب «تئوری و عمل گروهدرمانی» او که در سال ۱۹۷۰ به چاپ رسید، امروزه همچنان یک منبع درسی معتبر است که به طور گسترده در سراسر جهان به آن استناد میشود. وی در مقام نویسندهای قادر چنان جذاب مینویسد که فراموش میشود این نوشتهها چکیدهی هفتهها، ماهها و شاید سالها جلسات رواندرمانی است. از اروین یالوم آثار علمی- دانشگاهی متعددی منتشر شده است، اما شهرت او بیشتر به دلیل تواناییاش در تلفیق روانشناسی و ادبیات است که از نویسندهی برجستهی رمانهای روانشناختی با اعتباری جهانی ساخته است.
ویژگی آثار یالوم منحصربهفرد بودن آنهاست. بدین معنا که با نگاهی کاملا تخصصی با ظرافت و زیبایی، روانشناسی و ادبیات را به هم پیوند میدهد. یالوم را میتوان جزو افرادی دانست که در امتداد سنت روانشناسی انسانگرا همواره برای عبور از عرصهی آسیبشناختی «روانکاوی» با نگاهی فلسفی، دریافتی متفاوت از «انسان» و نیازهای روحی و روانی او ارائه میدهد. او برای درمان بیماران از مرز آسیبشناسی بیولوژیکی عبور میکند و بر نگرانیها و مشکلات ریشهدار برخاسته از موقعیت «وجودی» آنها تاکید میکند.
دانلود کتاب صوتی بسیار دور ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز این کتابِ گویا، دربردارندهی سه داستان کوتاه از «ملکهی سرزمین داستانهای کوتاه ادبیات جهان» (آلیس مونرو) است.
دانلود کتاب صوتی سه سال از زندگی من ۳٫۵۰/۵ (۷۰٫۰۰%) ۲ امتیازs «رمان سه سال از زندگی من» اثر آنتون پاولوویچ چخوف، در اوج توانایی و خلاقیت چخوف نوشته شدهاست. در این کتاب که از طولانیترین رمانهای کوتاه چخوف است، به عمیقترین شکل ممکن […]
دانلود کتاب صوتی مقدس و نامقدس ۴٫۵۰/۵ (۹۰٫۰۰%) ۲ امتیازs کتاب مقدس و نامقدس، اثر «اسماعیل شفیعی سروستانی»، از کتابهایی است که دربارهی مهمترین نقاط مغفولمانده در حوزهی نظری و عملی انسانها سخن میگوید.
دانلود کتاب صوتی اعطماد ۳٫۳۳/۵ (۶۶٫۶۷%) ۹ امتیازs اگر بخواهیم کتاب را در یک جمله معرفی کنیم، باید بگوییم: «اعطماد، قصهی بیاعتمادی است.» اثری پرتعلیق و پر فرازونشیب که وقتی به پایان میرسد، مخاطب نمیداند کدامیک از قصههایی که نویسنده در داستان بههم بافته، […]
دانلود کتاب صوتی تا وقتی هستی ۲٫۸۳/۵ (۵۶٫۶۷%) ۶ امتیازs «تا وقتی هستی» رمان بسیار زیبای «مارک لوی» تاکنون به بیش از ۳۰ زبان ترجمه شده و در سال ۲۰۰۰ میلادی به مقام پرفروشترین رمان جهان دست یافته و تنها در آلمان بیش از […]
دانلود کتاب صوتی خسی در میقات ۴٫۰۰/۵ (۸۰٫۰۰%) ۲ امتیازs دربارهی کتاب : «خسی در میقات» یکی از معروفترین سفرنامههای معاصر حج است که جلال آلاحمد در سال ۱۳۴۳ و در ۴۱ سالگی، درطول سفر حج، نوشتهاست.
به نکات زیر توجه کنید