جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
دانلود کتاب صوتی چهار اثر
کتاب صوتی «چهار اثر از فلورانس اسکاول شین» یکی از تاثیرگذارترین کتابهای دنیا میباشد که توسط نویسندهی آمریکایی، خانم فلورانس اسکاول شین در سال ۱۹۸۹ به رشته تحریر درآمد. این کتاب در سرتاسر دنیا طرفداران بیشماری دارد و راهنمای کاملی برای یادگیری نحوهی تبدیل شکست به پیروزی، عدم رفاه به کامیابی، ترس به ایمان و عصبانیت به عشق است.
این کتاب مجموعهای کامل شامل چهار اثر از یکی از محبوبترین نویسندگان اثربخش در دنیاست. شما در این کتاب به قدرت کلمات پی میبرید و نحوه استفاده از قانون جاذبه را میآموزید. فلورانس اسکاول شین در این کتاب به شما نشان میدهد که چگونه هزاران مشکل را حل کرده است و شما میتوانید به راحتی با هماهنگ کردن افکار و کلمات خود با خیر مطلق (که به صورت الهی درون شما قرار دارد) هرچیزی را که میخواهید، ایجاد کنید.
در این بخش نویسنده شما را با اصل مهمی آشنا میکند؛ «زندگی پیکار نیست، بلکه یک بازی است». او همواره یادآور میشود که بدون آگاهی از معنویت نمیتوان در این بازی برنده شد و به پیروزی رسید و برای پیروزی در بازی زندگی باید نیروی خیال را آموزش دهیم، چرا که آدمی هرچه را در خیال خود تصویر کند، دیر با زود در زندگیاش نمایان میشود.
فلورانس ذهن را دارای سه بخش میداند: نیمه هشیار، هشیار و هشیاری برتر.
هر آنچه آدمی عمیقا احساس و یا به روشنی مجسم کند، بر ذهن «نیمههشیار» اثر میگذارد و مو به مو در صحنهی زندگی ظاهر میشود.
ذهن «هشیار» ذهن بشری است و زندگی را همانگونه که به نظر میرسد، میبیند. مرگ، بلا، بیماری، فقر و تنگنا را مشاهده میکند و بر ذهن نیمههشیار اثر میگذارد.
و «هشیاری برتر» یعنی آن ذهن الهی که درون هر انسان است و قلمرو آرمانهای عالی و عرصهی طرح الهی است.
فلورانس در این بخش بر تاثیر کلام تاکید دارد و آن را همواره راهگشای امور انسانی میداند؛ آدمی میتواند با کلام خود، وضعیتی ناخوشایند را از میان بردارد. یعنی به جای اندوه، شادمانی و به جای بیماری، تندرستی و به جای تنگدستی، فراوانی بنشاند. او معتقد است واژهها بر ذهن نیمههشیار انسانها اثر میگذارند و به طور آشکار در زندگی شخصی پدیدار میشوند. این بخش مملو از «عبارات کلیدی» است که در مهمترین امور میتواند به شما کمک کند.
فلورانس اسکاول شین میگوید: «برای هر انسان توفیقی در نظر گرفته شده است و معمولا حالتی خوشایند یا یک لبخند، درِ مخفی توفیق را میگشاید. انسانها میپندارند که این توفیق در پس در یا دیواری پنهان شده است، در حالی که موفقیت راز نیست، نظام است.»
«پیروزی» و «توفیق» دو کلمهی اعجابانگیزند. آنگاه که دریابیم واژهها و اندیشهها گونهای رادیواکتیویته هستند، آن کلماتی را که میخواهیم تبلور یابند و به عینیت درآیند، در کمال دقت برمیگزینیم. فلورانس به طور شفاف اذعان دارد که زندکی یک جدول کلمات متقاطع است که واژهی درست، پاسخ مورد نیاز را در اختیارتان قرار میدهد. بسیاری از مردم به هنگام گفتوگو، کلماتی مخرب را ادا میکنند که بعدها همان کلام بر آنها حکم خواهد کرد. باید توجه داشت که کلام انسان بیثمر بازنخواهد گشت، بنابراین کلام خود را عوض کنید تا جهانتان دگرگون شود!
دانلود کتاب گویا شمع ۳٫۹۱/۵ (۷۸٫۱۸%) ۱۱ امتیازs دربارهی نویسنده : ↵راث میبل آرتور هاگینز در سال ۱۹۰۵ در اسکاتلند به دنیا آمد. او معلم بود و برای کودکان، بهویژه دخترهای نوجوان، مینوشت. عاشق نوشتن داستانهای پرهیجان بود؛ داستانهایی با حالوهوای گوتیک و وحشت، […]
دانلود کتاب گویا دختر غازچران ۳٫۷۴/۵ (۷۴٫۷۴%) ۱۹ امتیازs افسانهی «دختر غازچران، سر چاه»، نوشتهی «یاکوب لودویگ کارل گریم» و «ویلهلم کارل گریم» معروف به «برادران گریم» است. این داستان را «هرمز ریاحی»، «نسرین طباطبائی» و «بهزاد برکت» ترجمه کردهاند و انتشارات «فکر روز» […]
دانلود کتاب گویا کتاب بازها ۳٫۹۳/۵ (۷۸٫۶۷%) ۱۵ امتیازs دربارهی کتاب: رمان کتاب بازها، اولین بار در سال ۲۰۱۵ منتشر شد. این کتاب پر رمز و راز از زمان انتشار خود تا به امروز نوجوانان زیادی را به خود جلب کرده و جوایز و […]
دانلود کتاب گویا جاسوس خانگی ۴٫۸۹/۵ (۹۷٫۷۸%) ۱۸ امتیازs داستان دربارهی زنی است که باید بین منافع ملی و خانوادهاش یکی را انتخاب کند. این نمایش رادیویی، اقتباسی است از رمان «باید بدانم»، نوشتهی «کارن کلیولند».
دانلود کتاب گویا من کامل نیستم ولی خوشبختم ۳٫۴۵/۵ (۶۹٫۰۹%) ۱۱ امتیازs «من کامل نیستم ولی خوشبختم»، به قلم نویسندگان «آلیس دی مار» و «آلیس لش کلی» و ترجمهی فاطمه سادات موسوی، کتابی درزمینهی روانشناسی عمومی است که به ما کمک میکند تا خود […]
دانلود کتاب گویا یونی قرسیتی ۴٫۲۶/۵ (۸۵٫۲۶%) ۱۹ امتیازs رمان کوتاه «یونی قرسیتی» دربرگیرندهی داستانهای پیوستهای است که ردی از خود در حافظهی دانشگاه به جای گذاشته اند؛ داستان هایی که نویسندهی کتاب در مدت بیست سال حضور خود در دانشگاه _ در کسوت […]
به نکات زیر توجه کنید