جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
زبان بدن و بیماری ها/
آگاهی از زبان بدن همواره برای اطلاع از سلامت بسیار ضروری است. هنگامی که شما بتوانید تشخیص دهید یک کبودی، کهیر، برآمدگی و … به چه علت می تواند باشد به شما در تشخیص زودهنگام برخی بیماری های خطرناک کمک می کند. در این مطلب شما را با علایم جسمی که نشان دهنده بیماری هستند آشنا می کنیم.
یک بد رنگی کهیر مانند که آکانتوز نیگریکانس نام دارد تقریبا شبیه کثیفی به نظر میرسد اما وقتی لمسش میکنید نرم است. این پدیده معمولا پشت گردن یا در زیر بغل دیده میشود و اغلب علامتی از دیابت یا مقاومت به انسولین است. بیمار به پزشک مراجعه میکند و از این شاکی است که این کهیر برطرف نمیشود. پزشک آزمایش خون تجویز میکند تا سطح قند خون را چک کند.
این عارضه میتواند علامتی از سندرم تخمدان پلی کیستیک باشد. معمولا چند عدد مو بیشتر دیده نمیشود اما تیره و زبرند، مانند ریش مردانه. عدم تعادل هورمونی میتواند بر پریودتان هم اثر بگذارد و در نتیجه باروریتان را هم تحت تاثیر قرار دهد. پزشکتان با بررسی سابقهی پزشکی و علائمی که دارید میتواند شما را راهنمایی کند.
این بیماری خونریزی زیر ملتحمه نام دارد و انجمن قلب آمریکا میگوید معمولا افردی که فشار خون بالا یا دیابت دارد این علامت را نیز دارند. هر چند این بیماریها موجب لکههای خون در چشم نمیشوند اما این دو به هم مرتبطند که دلیل دیگری است برای اینکه هر دو سال یکبار به چشم پزشک مراجعه کنید.
یادتان نمیآید انگشتتان را به جایی زده باشید. ممکن است تورم انگشت بزرگ پایتان از علائم اولیهی نقرس باشد که نه تنها دردناک است بلکه میتواند نشان از مستعد بودن شما برای بیماری مزمنی چون فشار خون بالا و بیماری کلیوی باشد.
گاهی بیمار به پزشک مراجعه میکند و میگوید: دوست دارم تمام روز یخ بخورم! این علامت کم خونی است. شما باید آزمایش خون بدهید و پزشکتان بررسی کند علت کم خونیتان چیست؛ خونریزی داخلی دارید یا فقط مشکل از تغذیهتان است.
اگر این اتفاق چیزی است که تازگی افتاده و عکسهای مربوط به سال گذشتهتان چشمهایتان را نرمال نشان میدهد، بیرون زدگی چشمهایتان میتواند علامت پرکاری تیروئید باشد. همچنین ممکن است علائم دیگری چون کاهش وزن یا حساس شدن هم داشته باشید.
آزمایش تیروئید مشکل را شناسایی خواهد کرد. ید درمانی میتواند پرکاری تیروئید را درمان کند و پزشک ممکن است داروهایی نیز برایتان تجویز کند. گاهی اوقات مشکلات تیروئیدی خود به خود برطرف میشوند.
اگر از این متعجبید که چرا شلوار جینتان برایتان بلندتر شده ممکن است با یکی از علائم خاموش پوکی استخوان مواجه باشید. با ضعیف شدن استخوانها، مهرههای ستون فقرات شروع میکنند به فشرده شدن و قدتان شروع میکند به کوتاه شدن. به پزشک مراجعه کنید.
وقتی که ادرار میکنید باید شفاف و به رنگ لیمویی روشن باشد. اگر رنگ ادرارتان تیرهتر از زرد است ممکن است دهیدراته شده باشید. زمانی هم که ادرارتان خیلی شفاف و روشن است علامت زیاد هیدراته بودن است. اما اگر ادرارتان کدر یا خیلی تیره است ممکن است سنگ مثانه داشته باشید که دیوارهی مثانه را خراب میکند. باید به متخصص مجاری ادراری مراجعه کنید تا معاینات لازم را انجام دهد و علت را پیدا کند.
این حالت میتواند علامتی از آرتریت روماتوئید باشد؛ بیماری که بیشتر زنان را مبتلا میکند و اغلب در میان افراد ۲۰ تا ۴۰ سال دیده میشود. احساس خستگی (با درد یا بدون درد) نیز علامت دیگری از این بیماری است. احساس سفتی و خمش ناپذیری که بیشتر از ۴ هفته طول بکشد یعنی حتما باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.
بدون تردید مدفوع بسیار تیره، هشدار دهنده است اما چند احتمال وجود دارد: یکی اینکه پپتو بیسمول مصرف میکنید که میتواند مدفوع را سیاه کند. دوم اینکه رنگ سیاه مدفوع میتواند علامت خون در گوارش باشد که در این مورد ممکن است پزشک مشکلات جدیتری چون زخم معده یا سرطان روده بزرگ را بررسی کند.
مدفوع سبز حتما شما را متعجب میکند. این رنگ مدفوع معمولا نوعی عفونت را نشان میدهد مانند ژیاردیا یا سالمونلا. برای بررسی دقیق باید به پزشک مراجعه کنید.
ادرار صورتی یا قرمز علامت خون در ادرار است. بیشترین احتمالی که وجود دارد وجود عفونتی در مجاری ادراری یا عفونت کلیه است اما در مراحل پیشرفتهی سرطان مثانه، کلیه و یا پروستات نیز ممکن است این علامت دیده شود.
این عارضهای است که باید واقعا جدی بگیرید و هر چه زودتر به پزشک مراجعه کنید، مخصوصا بعد از تمرینات شدید یا مثلا دوی ماراتن. چون میتواند علامت رابدومیولیز یا واپاشی عضله باشد و زمانی روی میدهد که بافت عضله تخریب شده، وارد جریان خون شده و به کلیهها آسیب میزند. این بیماری خطرناک نیاز به اقدام فوری دارد.
به آن سندرم دهان سوزان میگویند که میتواند به دلیل آسیب به عصبهای درد و مزه به وجود بیاید. در این حالت متوجه یک سوزش درناک یا جزجز شدن در دهانتان میشوید که مکررا روی داده و چند ماه ادامه ادامه پیدا میکند. برای این مشکل هیچ تست تشخیصی وجود ندارد اما پزشک میتواند با بررسی و معاینه، سایر علتهای بالقوه را شناسایی کرده و برایتان دارو تجویز کند.
مطمئنا اولین چیزی که به ذهنتان میرسد این است که آیا به خودم آسیبی زدهام یا در دویدن زیاده روی کردهام؟ اما اگر پا دردتان ربطی به آسیب نداشته باشد احساس میکنید استخوانتان درد میکند که میتواند علامت سرطان استخوان باشد (حتی اگر درد ظاهر شود و ناپدید شود). در مورد نمونه برداری با پزشک مشورت کنید.
تکرر ادرار میتواند به دلیل عفونت مجاری ادراری باشد، هر چند عفونت مجاری ادراری معمولا با سوزش همراه است. اما اگر مدام ادرار میکنید و تشنگی مفرط دارید ممکن است مبتلا به دیابت شده باشید. اگر متوجه شدید بیشتر از قبل ادرار میکنید یا در طول شب چند بار برای ادرار کردن بیدار میشوید به پزشک مراجعه کنید.
کودک شیر نمیدهید؟ رابطهی جنسی ندارید؟ پس ترشح سینههایتان میتواند علامت گالاکتوره باشد. احتمال مشکل پنهانی مانند پرولاکتینوما نیز وجود دارد که یک تومور خوش خیم روی غدهی هیپوفیز است. این مشکل به خودی خود همیشه هم خطرناک نیست اما تومور میتواند منجر به بینظمی قاعدگی و اختلال در بارداری شود. آزمایش خون شما به پزشک کمک میکند علت را پیدا کند.
برنامهاش تکراری و خسته کننده است! اما شاید مشکل از جای دیگری باشد؟! آپنه خواب چیزی فراتر از خروپف مزاحم است و میتواند باعث شود در طول شب اکسیژن کافی دریافت نکنید. اگر خروپف میکنید، در طول روز احساس خستگی میکنید یا همسرتان میگوید که در طول شب وقتی که خواب هستید، چند دقیقهای نفس نمیکشید با پزشکتان درمیان بگذارید.
این علامت حالت میتواند علامت سندرم پای بیقرار باشد. شما خسته از خواب بیدار میشوید زیرا بدنتان در شب نمیتواند کاملا استراحت کند. همچنین ممکن است وقتی نشستهاید تمایل زیادی داشته باشید که پاهایتان را حرکت بدهید. بررسی پروندهی پزشکیتان میتواند به پزشک کمک کند تا مشکل را برطرف کند.
الو دکتر
چه کنیم تا قند خون نگیریم ؟ ۲٫۰۰/۵ (۴۰٫۰۰%) ۱ امتیاز ۱. شکر و کربوهیدراتهای تصفیه شده را از رژیم غذایی خود حذف کنید: خوردن غذاهایی که شکر و کربوهیدراتهای تصفیه شده دارند، میتوانند ریسک و خطر ابتلا به دیابت را بیشتر کنند. بدن […]
برای نخستین بار کلیه یک خوک به انسان پیوند زده شد، آن هم بدون رخ دادن واکنش حاد رد پیوند از سوی سیستم ایمنی بدن بیمار.
طراحی سایت پزشکی حرفه ای: امروزه با پیشرفت اینترنت و دسترسی بسیاری از افراد به آن بسیاری از خرید ها و دریافت خدمات از طریق اینترنت انجام می شود.سایت هایی وجود دارند که هر یک در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند برخی از […]
اگر غلظت خون دارید بخوانید ۳٫۰۰/۵ (۶۰٫۰۰%) ۱ امتیاز درمان قطعی و سریع غلظت خون با چند راهکار ساده را در این مطلب بخوانید. غلظت خون یعنی چه؟
آیا واکسن کرونا عوارض دارد ؟ در حالی که خبرها از واکسن کرونا روز به روز بیشتر می شود و امیدها افزایش می یابد این پرسش مطرح است که چنین واکسنی چه عوارضی دارد؟
عنوان مقاله: تفاوتهای اصلی میان روشهای هایفو و آر اف فناوریهای جدید، روشهای کم تهاجمی را برای مبارزه با علائم پیری به ارمغان آورده است. اما موثرترین روشی که باید انتخاب کنید چیست؟ با افزایش سن، پوست ما خاصیت ارتجاعی […]
به نکات زیر توجه کنید