جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
مشکلات آموزشى دانش آموزان/
دانشآموزان بنا بر ضرورت نیازهاى درونى و فطرى خویش بدنبال کسب دانش و آگاهى هستند، بنابراین بصورت طبیعى به تحصیل علاقهمندند.
اغلب دانشآموزان در حال تحصیل در مدارس، از بهرهى هوشى لازم براى انجام تحصیل در مقطع مربوط به خود برخوردارند و به گفتهى بنیامین بلوم اغلب دانشآموزان قادر به کسب اهداف آموزشى هستند و تنها زمان یادگیرى براى آنها متفاوت است.
هرگونه مشکل جسمى فرد ممکن است به تأثیر منفى در روند یادگیرى او منجر شود. اساساً مشکلات جسمى را مىتوان به دو دسته تقسیم کرد. دستهى اول، مشکلاتى است که بدلیل حالت فیزیکى جسم، فرد را در یادگیرى دچار مشکل مىکند.
به عنوان مثال دانشآموزى که چشمش بخوبى تابلو را تشخیص نمىدهد یا دانشآموزى که گوشش بخوبى مطالب را نمىشنود و یا یادگیرندهاى که بخاطر ضعف جسمى قادر نیست مدت کلاس را با آرامش بگذراند، چنین افرادى حتى با بهرهى هوشى کافى در یادگیرى و کسب مهارتها قادر نیستند از استعداد واقعى خود بهره بگیرند.
دستهى دومِ مشکلات جسمی، حالت روانى و عاطفى ایجاد کرده و مانع ابراز وجود شخصیت یادگیرنده مىشوند. به همین دلیل او قادر نیست از استعداد واقعى خود بهره برده، آن را آشکار سازد.
براى پیشگیرى از بروز چنین شرایطی، لزوم توجه به بهداشت جسمى و روانى دانشآموزان بسیار اساسى است.
بعضى از دانشآموزان دچار مشکل عاطفى هستند. دانشآموزى که نتواند به تناسب سن خود رفتار موردانتظار جامعه ( رفتار عادی) را از خود ظاهر سازد، مثلاً در مقابل تذکرات عادى معلم یا والدین به گریه بیفتند یا در رویارویى با حوادث عادى دچار اضطراب و نگرانى بیش از حد شود، در مقابل شوخىهاى دوستانهى همکلاسىها دچار خشم شدید و نگرانى گردد و خلاصه رفتارى انجام دهد که با رفتارهاى عادى مغایرت داشته باشد، ممکن است دچار مشکل عاطفى بوده، این امر بر روند آموزشى او تأثیر منفى بگذارد.
علت تأثیر منفى چنین روحیهی، عدم سازگارى دانشآموز با محیط کلاس، جامعه و هم کلاسىهاست. چنین فردى هم از طریق همکلاسىها منزوى مىشود و هم بدلیل تلقى ناخوشایند از هرگونه رفتار معلم و والدین، مستمراً دچار بحران روحى است و بنابراین از محیطى که در آن اینگونه بحرانها برایش ایجاد مىشود، بیزار و فرارى مىگردد.
والدین گرامى باید بدانند که ممکن است علت بیزارى از درس یا مدرسه و یا عدم انجام تکالیف نوعى عدم علاقهمندى به معلم باشد. عدم علاقهمندى به معلم داراى دلائلى است. از جمله:
مشکلات خانوادگی، طیف وسیعى از مسائل را از اختلاف بین پدر و مادر گرفته تا برخوردهاى غیرمعقول همچون خشونت بیش از حد، عطوفت زیاد، روابط اعضاى خانواده با هم، موقعیت دانشآموزان در بین اعضاى خانواده، مشکلات رفتارى والدین و بسیارى از مسائل دیگر را شامل مىگردد.
باید میزان توقع مربیان و والدین از دانشآموزان معلوم باشد. اگر پدر و مادر و معلم از میزان استعداد و توان یادگیرنده اطلاع درستى نداشته باشند و او با حداکثر تلاش و براساس استعداد خود قادر نباشد از حمایت و تشویق والدین و مربیان خود بهره گیرد و برعکس از اینکه نتوانسته است به شرایط مورد دلخواه آنان نائل آید، دستخوش بىعلاقگی، بىتفاوتی، افت آموزشى و حتى بیزارى فرزندانمان خواهد بود.
زیرا آنها مىبینند که بهرغم تلاش و کوشش و برخوردارى از بهرهى هوشى و استعداد لازم، مورد انتقاد و بىمهرى والدین و یا حتى مربى قرار مىگیرند.
افت تحصیلى نوعى کاهش عملکرد تحصیلى و درسى دانشآموزان از سطحى رضایتبخش به سطحى نامطلوب محسوب مىشود.
بهترین شاخص براى تعیین افت تحصیلى دانشآموزان مقایسه و سنجش سطح عملکرد تحصیلى آنان با میزان توان و استعداد بالقوهى آنان است.
آفتابیر
راهنمای جامع آزمون IELTS 1.50/5 (30.00%) 2 امتیازs سالانه میلیونها نفر در سراسر دنیا متقاضی تحصیل در اروپا و آمریکا هستند و ازینرو آزمون آیلتس یکی از مواردی است که باید آن را با نمرهی خوبی از سر بگذرانند.
۳۰ پیشنهاد برای افزایش راندمان کلاس ۳٫۰۰/۵ (۶۰٫۰۰%) ۱ امتیاز هر معلمی با بالا رفتن تجربه اش پی خواهد برد که باید به برخی کارهای ضروری در کلاس درس توجه نماید ، بعضی اعمال را نباید انجام دهد، و خود را در کلاس برای […]
راه حل های آموزشی برای دانش آموزان دیرآموز ۱٫۰۰/۵ (۲۰٫۰۰%) ۲ امتیازs راه حل های آموزشی برای دانش آموزان دیرآموز/ تفاوت های فردی دانشآموزان که حاکی از وجود تفاوت در توانایی های آنان است از مهم ترین اصول و مواردی است که همیشه باید […]
رابطه مهارت ها و آینده تحصیلی/ مهارت هایی که آینده تحصیلی را شکل می دهند؟ بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، کودکان چنانچه بخواهند در نیروی کار آینده جایی داشته باشند، باید مهارت های عاطفی و اجتماعی را یاد بگیرند.
بهترین روشهای آموزشی جهان در سال ۲۰۱۷ ۴٫۶۷/۵ (۹۳٫۳۳%) ۳ امتیازs بهترین روشهای آموزشی جهان در سال ۲۰۱۷/ به اشتراک گذاشتن روشهای نوآورانه جهت ارتقای آموزش دانشجویان، دانشآموزان و مدیریت مراکز علمی و مدارس میتواند سیستم آموزشی کشور ما را به موقعیت بهتری سوق […]
چگونه یادگیری را آسان کنیم ؟ ۲٫۰۰/۵ (۴۰٫۰۰%) ۱ امتیاز همهی ما زمانهایی را در زندگی خود به یاد داریم که رابطهی خوبی با معلم یا مربی خود داشتیم و همین باعث میشد مهارتهای جدید را به راحتی یاد بگیریم و از تجریهی یادگیری […]
به نکات زیر توجه کنید