جستجو در تک بوک با گوگل!

تابعيت پايگاه تك بوك از قوانين جمهوري اسلامي ايران

از کجا بفهمیم چه کسی از وای‌فای ما استفاده می‌کند؟

220

بازدید

 وای‌فای/

از کجا بفهمیم چه کسی از وای‌فای ما استفاده می‌کند؟

برخی از روترها وایفای «باز» یا ناامن دارند که باعث می شود هر کسی بتواند به آنها متصل شده و از اینترنتشان بدون وارد کردن پسورد استفاده نماید.

امروزه در بیشتر محیط‌های کاری و خانگی، مردم از اینتنت بی‌سیسم به شکل وای‌فای(WiFi) استفاده می‌کنند، و البته ممکن است این نگرانی را داشته باشند که دیگران به این شبکه آنها دسترسی داشته و از آن سوءاستفاده نمایند.

در این مقاله و با روشی که در اینجا ذکر شده، می‌توانید با تغییر گذرواژه وای‌فای تان مانع از دسترسی دیگران در آینده به آن شوید.

وای‌فای امن و ناامن

بیشتر روترهای وای فای به طور پیشفرض در وضعیت امن قرار گرفته‌اند، به همین خاطر وقتی به هر لیستی از هات‌اسپات‌های وایفای مجاور نگاهی بیاندازید یک علامت قفل در کنار همه شان خواهید دید.
با این وجود، برخی از روترها وایفای «باز» یا ناامن دارند که باعث می شود هر کسی بتواند به آنها متصل شده و از اینترنتشان بدون پسورد استفاده نماید.
ولی از کجا می توانیم بفهمیم که چه کسی به وایفایمان متصل است؟

از صفحه ادمین روترتان استفاده کنید

بهترین (ولی نه آسان‌ترین) راه، لاگین در روتر و استفاده از رابط آن برای بررسی این است که چه دستگاه‌هایی در حال حاضر به آن متصل شده اند.
می توانید این کار را از طریق گوشیتان انجام دید، ولی بهتر است از یک PC یا تبلت که صفحه بزرگتری دارد استفاده کنید زیرا بیشتر روترها برای استفاده با گوشی بهینه سازی نشده اند.

لاگین و اتصال به روتر

در نوار آدرس مرورگر وب خود، نشانی ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱ را تایپ نموده و کلید Enter را بزنید.
گفتنی است که بیشتر روترها با این آی‌پی کار می کنند، ولی برخی نیز از آدرس دیگری استفاده می کنند که البته این آدرس قاعدتا بر روی برچسبی روی روتر چاپ شده و یا در داخل راهنمای روترتان ذکر شده است.

با وجود تفاوت در روترها، همه آنها قاعدتا گزینه ای برای دیدن همه دستگاههای متصل شده دارند.
بدیهیست که شما به آنهایی که از طریق وایفای متصل شده‌اند علاقه مند هستید، به همین خاطر آن گزینه را انتخاب نموده یا تلاش کنید که آن لیست را برای نشان دادن فقط دستگاه‌هایی که به صورت بی‌سیم متصل می شوند فیلتر کنید.

به عنوان مثال، در BT Smart Hub شما می توانید روی My Devices در صفحه اصلی(۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۲۵۴) و سپس بر روی اتصال های وایرلس کلیک کنید.

وقتی این لیست را دیدید، احتمالا سه جور اطلاعات را برای هر دستگاه خواهید یافت:

– IP آدرس (مثلا ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱۷)
– MAC آدرس (مثلا EF-34-4D-9A-FE-36)
– نام هایی که برای شما آشنا و مورد تاییدتان هستند(مثلا Arthurs-iPhone)

توجه داشته باشید که برخی از روترها لیستی از همه اتصال هایی که در گذشته برقرار شده اند را نشان می دهند، نه فقط اتصال های اخیر. این بدان معناست که اگر لیست گوشیهای افراد دیگری را هم دیدید که در حال حاضر در حال اتصال به روتر شما نیستند جای نگرانی نیست.
آنچه در واقع به انجام آن نیاز دارید لحاظ نمودن همه دستگاه های وایفای این لیست است، که برخی از آنها ممکن است نام های آشنا برای شما نباشند.

تغییر پسورد

اکنون با یک راهکار ساده،‌ یعنی با تغییر گذرواژه وایفایتان، می‌توانید مانع از دسترسی دیگران در آینده به آن شوید، و بدین ترتیب شبکه خود را امن سازید.

با استفاده از فیلترینگ مک آدرس مانع از استفاده افراد از وایفایتان شوید

یک MAC address یک نشانگر منحصر به فرد برای هر دستگاه وایفای(و همچنین دستگاه هایی که از شبکه سیمی استفاده می کنند) است.
عملا همه روترها برای شما امکان ایجاد یک «لیست سفید» از مک آدرس‌ها را فراهم می آورند، و در واقع تنها به کسانی که در این لیست هستند اجازه متصل شدن به روتر را می دهند.

یافتن یک مک آدرس ممکن است به روشهای مختلفی امکانپذیر شود: ممکن است روی برچسب دستگاه ذکر شده باشد، و یا ممکن است لازم شود منوهای تنظیمات را برای یافتن آن جستجو کنید.

اکنون با این راهکارها می‌توانید مطمئن شوید که وای‌فای شما امن شده و کسی نمی‌تواند بصورت ناشناس وارد آن گردد.
منبع : ایتنا

دانلود کتاب






مطالب مشابه با این مطلب

    انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال_ چگونه فریب نخوریم ؟

    انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال_ چگونه فریب نخوریم ؟ ۱٫۵۰/۵ (۳۰٫۰۰%) ۲ امتیازs روند رشد بلاک چین و فضای ارزهای دیجیتال بسیار جذاب است. نوآوری‌های فنی و الگوهای جدید معاملاتی به‌سرعت در حال پیشرفت و تکامل هستند و همچنان جمعیت کثیری را به […]

    آشنایی با مهم ترین اصطلاحات ارز دیجیتال

    احتمالا این روزها درباره ارزهای دیجیتال مخصوصا بیت‌کوین از گوشه‌وکنار در اخبار رادیو و تلویزیون یا شبکه‌های اجتماعی چیزهایی شنیده‌اید.

    ۱۰ مکانی که توسط گوگل مپ سانسور شده

    ۱۰ مکانی که توسط گوگل مپ سانسور شده ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز اکثر مناطق به علت مسائل امنیتی-سیاسی به صورت سانسور شده در نقشه های گوگل دیده می شوند و به همه این ها باید یک مورد بزرگ یعنی کشور کره شمالی را افزود […]

    توییچ (Twitch) چیست؟

    Twitch برنامه ایست که در آن بازی های ویدیویی دست به دست هم می دهند و با داشتن میلیون ها بیننده و بازی کننده راهی برای تعامل و به اشتراک گذاری محتوای خلاقانه با دیگران ارائه می دهند.

    آموزش پارتیشن بندی در ویندوز ۱۰ و تبدیل GPT و MBR به یکدیگر

    همه‌ی دیسک‌های سخت موجود برای پارتیشن بندی از ساختار قالب‌بندی داده‌ای MBR (مخفف Master Boot Record) یا GPT (مخفف GUID Partition Table) استفاده می‌کنند.

    ۵ ترفند مفید در مرورگر گوگل کروم در اندروید

    در این مطلب به معرفی ۵ ترفند کاربردی و مفید در مرورگر گوگل کروم در سیستم‌عامل اندروید خواهیم پرداخت. با بهره‌گیری از این ترفندها می‌توانید توانایی کار خود با این اپ را افزایش دهید.




هو الکاتب


پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.
در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.
كتابخانه رايگان تك كتاب
دانلود كتاب هنر نيست ، خواندن كتاب هنر است.


تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.


فید نقشه سایت


دانلود کتاب , دانلود کتاب اندروید , کتاب , pdf , دانلود , کتاب آموزش , دانلود رایگان کتاب

تمامی حقوق برای سایت تک بوک محفوظ میباشد

logo-samandehi