جستجو در تک بوک با گوگل!

تابعيت پايگاه تك بوك از قوانين جمهوري اسلامي ايران

کدام مرورگر مناسب کدام موبایل است ؟

143

بازدید

کدام مرورگر مناسب کدام موبایل است ؟

کدام مرورگر مناسب کدام موبایل است ؟

کدام مرورگر مناسب کدام موبایل است ؟

شاید از آن دسته افرادی هستید که همیشه در گوشی موبایل خود از یک مرورگر استفاده می‌کنید، شاید هم مرتبا مرورگرتان را تغییر می‌دهید. همان‌طور که برای کامپیوترهای خانگی انواع و اقسام مرورگر وجود دارد، این تنوع در گوشی‌ها هم مشاهده می‌شود و هرکدام از این مرورگرها معایب و مزایای خودشان را دارند.اگر می‌خواهید بهترین مرورگر را با توجه به نیازهای خود پیدا کنید، ادامه‌ی این مطلب را بخوانید.

گوگل کروم (اندروید، iOS)

مرورگر کروم، انتخاب پیش‌فرض بسیاری از کاربران است. یکی از دلایل چنین محبوبیتی این است که کاربران نسخه‌ی موبایل این مرورگر، می‌توانند به اطلاعات گسترده‌ای از نسخه‌ی دسکتاپ کروم مانند تاریخچه‌ی وب‌گردی، «بوک‌مارک‌ها» (bookmarks)، اطلاعات حساب‌های کاربری و دیگر موارد دسترسی داشته باشند. نسخه‌ی موبایل این مرورگر مانند نسخه‌ی دسکتاپ آن سریع و روان است و همچنین قابلیت‌های جانبی جالبی هم در آن وجود دارد. ازجمله‌ی این قابلیت‌های جانبی می‌توان به امکان جستجو از طریق صدا اشاره کرد.

مرورگر کروم مشخصه‌های جذاب زیادی دارد که امکان جستجو با یک‌بار لمس، صرفه‌جویی در مصرف داده و امکان دانلود سایت با فشردن یک دکمه، فقط برخی از این مشخصه‌ها به شمار می‌رود. در نسخه‌ی موبایل کروم هم مانند نسخه‌ی دسکتاپ آن، امکان ترجمه‌ی سایت وجود دارد که در صورت تمایل، سایت‌های خارجی به زبان موردنظر شما ترجمه می‌شوند.

البته این نکته را باید ذکر کنیم که در طی بررسی‌های مختلف، کروم عنوان سریع‌ترین مرورگر گوشی را دریافت نکرده و ازلحاظ ویژگی‌ها هم در رتبه‌ی نخست قرار نمی‌گیرد

کدام مرورگر مناسب کدام موبایل است ؟
اپل سافاری (iOS)

سافاری مرورگر پیش‌فرض سیستم‌عامل iOS است. اپل هم مرتبا ویژگی‌های جدیدی را در این مرورگر تعبیه می‌کند. مثلا از ویژگی‌های نسخه‌ی جدید آن می‌توان به امکان بلاک کردن هوشمند تبلیغات و پیوستگی بیشتر با سیری اشاره کرد. همانند کروم، اگر از نسخه‌ی دسکتاپ سافاری استفاده کنید می‌توانید اطلاعات مختلفی را بین نسخه‌ی موبایل و دسکتاپ آن سینک کنید.

در سافاری به لطف آی‌کلاود، حتی امکان سینک تب‌های بازشده در بین دسکتاپ و گوشی هم فراهم است. با توجه به این ویژگی‌ها و البته پیوستگی زیاد آن با iOS، چندان عجیب نیست که کاربران پروپاقرص اپل از استفاده از این مرورگر دست نمی‌کشند. البته سافاری ازلحاظ ظاهری و رابط کاربری چندان جذاب نیست، اما درهرحال ازلحاظ ویژگی‌های جذاب دستش پر است و حداقل مانند گوگل فعالیت‌های کاربران را زیر نظر نمی‌گیرد.

در آزمایش‌های صورت گرفته، سافاری نتایج خوبی را کسب کرده و نباید قابلیت‌های جذابی مانند حالت مطالعه‌ی این مرورگر را از قلم انداخت.

کدام مرورگر مناسب کدام موبایل است ؟
موزیلا فایرفاکس (اندروید، iOS)

روزگاری فایرفاکس به‌عنوان جایگزین اینترنت اکسپلورر محسوب می‌شد و بعدها به‌عنوان جایگزین گوگل کروم شناخته شد. اگر از نسخه‌ی دسکتاپ آن استفاده می‌کنید، منطقی است که از نسخه‌ی موبایل آن هم بهره ببرید، زیرا می‌توان اطلاعات مختلفی را بین این دو نسخه سینک کرد. تب‌ها در فایرفاکس ظاهر بهتری نسبت به کروم دارند و حرکت بین آن‌ها راحت‌تر است. همچنین در این مرورگر به‌راحتی می‌توان موتور جستجوی پیش‌فرض را تغییر داد. علاوه بر این، در نسخه‌ی موبایل فایرفاکس افزونه‌های متنوعی وجود دارد که برای اهداف مختلف می‌توانید از آن‌ها بهره ببرید.

فایرفاکس رابط کاربری جذابی دارد و تا حد زیادی می‌توان آن را شخصی‌سازی کرد. پشتیبانی از افزونه‌های گسترده هم دلیل دیگری است که فایرفاکس را به کروم یا سافاری ترجیح دهید. ازلحاظ سرعت هم فایرفاکس در iOS موفق شده نتایج خوبی را به دست آورد اما در اندروید چندان قوی ظاهر نشده؛ هرچند بهتر است خودتان با آن کار کنید و شخصا برای استفاده از آن تصمیم بگیرید.

کدام مرورگر مناسب کدام موبایل است ؟

اُپرا (اندروید) و اُپرا مینی (اندروید، iOS)

اُپرا مرورگر نوآور و البته مظلومی است که برای انواع و اقسام پلتفرم‌ها مانند اندروید، iOS، ویندوز و macOS ارائه شده است. البته برای نسخه‌ی موبایل آن، تمرکز توسعه‌دهندگان اُپرا عمدتا معطوف به اندروید است و در iOS فقط از نسخه‌ی کم‌حجم آن به نام «اُپرا مینی» می‌شود استفاده کرد. وب‌گردی و جستجو در اپلیکیشن اصلی اُپرا در اندروید خیلی راحت و روان است و مانند دیگر مرورگرها، سینک کردن اطلاعات آن در پلتفرم‌های مختلف به‌راحتی انجام می‌شود.

اپلیکیشن اصلی اُپرا قابلیت صرفه‌جویی در مصرف داده را ارائه می‌دهد که با استفاده از آن، حجم کمتری از داده‌های کاربر مصرف می‌شود. اُپرا مینی موجود در اندروید و iOS هم کم‌حجم و سریع است و هم قابلیت صرفه‌جویی مصرف داده در آن تعبیه‌شده. ازلحاظ سرعت کلی هم نمی‌توان به‌طور قطع در مورد آن نظر داد؛ زیرا در برخی از بررسی‌ها، اُپرا در اندروید موفق شده مکان اول را کسب کند ولی در بعضی دیگر از بررسی‌های مربوط به iOS، در پایین جدول قرار گرفته است.

کدام مرورگر مناسب کدام موبایل است ؟
مایکروسافت اج (اندروید، iOS)

مایکروسافت «اج» (Edge) از تازه‌نفس‌ترین مرورگرهای گوشی‌های هوشمند است که به‌تازگی به‌صورت آزمایشی برای اندروید و iOS عرضه‌شده. باوجود این‌که این مرورگر هنوز به‌صورت رسمی ارائه نشده، اما نسخه‌ی iOS این مرورگر در آزمایش‌های مختلف موفق شده که رتبه‌ی خوبی را کسب کند. البته اگر اهل استفاده از کروم و فایرفاکس در دسکتاپ و گوشی خود هستید، احتمالا چند میلی‌ثانیه سرعت بیشتر باعث نمی‌شود که به استفاده از اج روی بیاورید.

کدام یک بهترین است؟

انتخاب بهترین مرورگر کار غیرممکنی است؛ زیرا اگر کاربری به‌طور گسترده از اکوسیستم اپل استفاده کند، به‌احتمال‌زیاد مرورگر سافاری را انتخاب می‌کند و اگر هم وقت زیادی را صرف اکوسیستم گوگل کرده باشد، مرورگر مورد نظرش احتمالا کروم خواهد بود. این را باید در نظر گرفت که اپلیکیشن‌های معروفی مانند توییتر، فیسبوک و تلگرام، مرورگر مختص به خودشان را دارند و در سیستم‌عاملی مانند iOS استفاده از مرورگر پیش‌فرض یعنی سافاری راحت‌تر است؛ به‌خاطر تمام این مسائل، معمولا دلایل قانع‌کننده‌ی زیادی برای تعویض مرورگر وجود ندارد.

کاربرانی هم که به استفاده از مرورگرهای فایرفاکس و اُپرا عادت کرده‌اند، فارغ از خوب یا بد بودن مرورگر، معمولا به استفاده از مرورگر دیگری روی نمی‌آورند. نسخه‌ی موبایل مایکروسافت اج هم که تازه‌نفس است ولی باوجود کاربران زیاد ویندوز، پتانسیل خوبی برای رشد دارد. درنهایت باید گفت که هرچند هرکدام از این مرورگرها نقاط قوت و ضعف خودشان را دارند، اما معمولا تفاوت کیفیت‌های آن‌ها آن‌قدر بارز نیست که موجب تشویق کاربر برای استفاده از مرورگر جدیدی شود.
بیتوته

دانلود کتاب






مطالب مشابه با این مطلب

    انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال_ چگونه فریب نخوریم ؟

    انواع کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال_ چگونه فریب نخوریم ؟ ۱٫۵۰/۵ (۳۰٫۰۰%) ۲ امتیازs روند رشد بلاک چین و فضای ارزهای دیجیتال بسیار جذاب است. نوآوری‌های فنی و الگوهای جدید معاملاتی به‌سرعت در حال پیشرفت و تکامل هستند و همچنان جمعیت کثیری را به […]

    آشنایی با مهم ترین اصطلاحات ارز دیجیتال

    احتمالا این روزها درباره ارزهای دیجیتال مخصوصا بیت‌کوین از گوشه‌وکنار در اخبار رادیو و تلویزیون یا شبکه‌های اجتماعی چیزهایی شنیده‌اید.

    ۱۰ مکانی که توسط گوگل مپ سانسور شده

    ۱۰ مکانی که توسط گوگل مپ سانسور شده ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز اکثر مناطق به علت مسائل امنیتی-سیاسی به صورت سانسور شده در نقشه های گوگل دیده می شوند و به همه این ها باید یک مورد بزرگ یعنی کشور کره شمالی را افزود […]

    توییچ (Twitch) چیست؟

    Twitch برنامه ایست که در آن بازی های ویدیویی دست به دست هم می دهند و با داشتن میلیون ها بیننده و بازی کننده راهی برای تعامل و به اشتراک گذاری محتوای خلاقانه با دیگران ارائه می دهند.

    آموزش پارتیشن بندی در ویندوز ۱۰ و تبدیل GPT و MBR به یکدیگر

    همه‌ی دیسک‌های سخت موجود برای پارتیشن بندی از ساختار قالب‌بندی داده‌ای MBR (مخفف Master Boot Record) یا GPT (مخفف GUID Partition Table) استفاده می‌کنند.

    ۵ ترفند مفید در مرورگر گوگل کروم در اندروید

    در این مطلب به معرفی ۵ ترفند کاربردی و مفید در مرورگر گوگل کروم در سیستم‌عامل اندروید خواهیم پرداخت. با بهره‌گیری از این ترفندها می‌توانید توانایی کار خود با این اپ را افزایش دهید.




هو الکاتب


پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.
در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.
كتابخانه رايگان تك كتاب
دانلود كتاب هنر نيست ، خواندن كتاب هنر است.


تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.


فید نقشه سایت


دانلود کتاب , دانلود کتاب اندروید , کتاب , pdf , دانلود , کتاب آموزش , دانلود رایگان کتاب

تمامی حقوق برای سایت تک بوک محفوظ میباشد

logo-samandehi