جستجو در تک بوک با گوگل!

بازدید
در این مقاله میخواهم برایتان در مورد اصلیترین دلیل عملگرا نبودن، در رسیدن به اهداف و برنامهریزیهایی که در زندگی انجام میدهیم توضیح دهم. تنبلی، رخوت و سستی عناصری هستند که مسبب این بی انگیزگی در انجام امور زندگیمان میشوند. اگر شما هدف مشخصی در زندگی و دلایل کافی برای علاقه به آن هدف و همچنین برنامه ریزی متناسبی نیز برای دستیابی به آن دارید، ولی در عین حال، عملگرایی شما به حد مطلوبی نمیباشد تا منجر به شروع حرکت و یا تداوم فعالیتتان باشد، دلیل آن؛ تنها حس تنبلی است، و نه چیز دیگری.
تنبلی از کجا منشأ میگیرد و ودلایل آن چیست؟
سستی، خمودگی، رخوت، تنبلی، کسالت، بیحوصلهگی؛ همگی واژگانی هستند که در ذهن یک معنا را تداعی میکنند. انسان اصولاً موجودی راحت طلب است به این معنی که دوست دارد با کمترین فعالیت بیشترین نتایج و منافع شامل حالش شود. اکثر قریب به اتفاق ما آدمها دوست داریم همه چیز به آسانی و سهولت برایمان رقم بخورد و البته تنبلی از همین حس راحت طلبی ایجاد میشود. اینکه در زندگی راحت باشیم و با رفاه کامل و در آرامش، بدون دغدغه به تفریح و شادی و علایقان بپردازیم، بسیار خوب است. ولی راحت طلبی یعنی بدون زحمت، موفقیت کسب کنیم. در حالی که تا به حال در تاریخ نداشتهایم کسی را که بدون تلاش به موفقیت دست یافته باشد. پس اصلیترین عامل تنبلی ترس از تلاش و فرار از زحمت است. باید قبول کنیم موفقیتهای مداوم و بزرگ آینده را قربانی لذتهای کوچک لحظهای نکنیم. تا اینجا عامل عملگرا نبودن، تنبلی است. چیزی که باعث میشود بسیاری از اوقاتمان به بطلان و بیهدفی سپری شود. خیلی ساده تنبلی! همین!
افکار غلطی که باعث تنبلی میشوند و راهکارها:
۱- امید به روبهراه شدن اوضاع با گذشت زمان به طور خودبخود!! (میگوئیم انشاءا… به زودی اوضاع درست میشه. خدا بزرگه. حکمت این بوده. ما که نمیتونیم جلوی بازی روزگار رو بگیریم، دیگه قسمت ما هم اینه) همیشه یک امید غیر واقعی و نه از سر ایمان، به چیزهایی بیرون از وجود خودمان داریم و برای جلوگیری از عذاب وجدان در برابر این تنبلیها و به عبارتی تبرعه و توجیه خودمان از این جملات استفاده میکنیم.
۲- توقع و انتظار نابجا از دیگران و بهانههای بیخود: (امروز هوا بده، نمیشه شروع کرد. این هم شد دانشگاه؟! این هم شد کار؟! چرا یه سرمایه نباید داشته باشم؟! عباس آقا به پسرش سرمایه داده، من چی دارم؟!!) از این مثالها خیلی زیاده. به هر حال این افکار جز راهی برای سرباز زدن از مسئولیت و تغییر چهره تنبلی، مشخصاً چیز دیگری نیستند و با این نوع بینش هیچگاه موفقیت و رشدی حاصل نمیشود. بیایید مسئولیت همه چیز را در زندگی به عهده بگیریم و از بیرون توقع نابجا نداشته باشیم و شرایط دیگران با خود مقایسه نکنیم.
۳- مظلوم انگاری جذابتر از موفقیت: متأسفانه برخی افراد علاقه دارند مظلوم نمایی کنند تا از جلب نظر و ترحم دیگران منفعت ببرند. اینگونه افراد شخصیتی ناقص و ضعیف دارند و هیچگاه تلاشی برای تغییر خود نمیکنند. اینها افرادی آویزان و مظلوم نما هستند که دوست دارند همیشه بر خلاف تواناییهایشان، مسئولیت آنها بر عهده دیگری باشد و از حس ترحم دیگران برای اهداف خود سوءاستفاده میکنند. افرادی که اتکاء به نفس ندارند و با این روش خو گرفتهاند. به این افراد توصیه میکنیم که در بینش و ساختار تفکر و شخصیتشان تجدید نظر کنند و منزلت انسانی خود را حفظ نمایند.
۴- اطرافیان و دوستان تنبل: معاشرت با دوستان و آشنایان و نوع شخصیت آنها در شکلگیری زندگیمان و همچنین میزان فعالیت و تلاش برای رسیدن به اهدافمان از موارد بسیار بسیار مهم است. سعی کنید با افراد موفق و ساعی در ارتباط باشید و از نحوه زندگی آنها الگو برداری کنید. هر چه با افراد موفقتر، شادابتر و تلاشگری ارتباط بگیرید و دوستی کنید، سبک زندگی و نگاه شما به جهان پیرامون مشابه آنها خواهد شد و متأثر از آنها خواهید بود. و البته این مسئله در خصوص رابطه با افراد تنبل و سست عنصر مستثنی نیست، پس؛ از دوستی و ارتباط با افراد تنبل و تشکیل مجموعهای از آدمهایی که دست روی دست میگذارند تا عمر بدون نیل به اهدافشان بگذرد نه تنها سودی ندارد بلکه سرعت بطلان شما را چندین برابر میکند. مراقب دوستیها و روابطمان باشیم. که داشتن یک دوست خوب خیلی بهتر از هزار دوست الاّف است!!
۵- ترس و عدم جسارت و اعتماد به نفس: از عوامل دیگر تنبلی به شمار میآیند. وقتی از مسئلهای ترس داشته باشید، خودبخود برای انجام آن تنبلی میکنید. هرگز از چیزی نهراسید. نهایت اتفاق ناگوار در یک هدف شکست است که اصلاً مسئله غیر طبیعی نیست. کسی که از شکست میترسد هرگز حرکت نمیکند. جسارت داشته باشید و خود را آماده موفقیت بدانید ودر عین حال آگاه باشید امکان شکست در هر کاری وجود دارد. شکستهای بزرگ عامل موفقیتهای بزرگ میشوند. وقتی جسارت کنید و بدون ترس جلو بروید خودتان متوجه میشوید که خلاقیت و نبوغ، اندک زمانی بعد هویدا میشود و به کمک میشتابند و این هدیهی ویژه شجاعت است.
۶- کم تحرکی: ارتباط ملموس و البته بینظیری بین افکار ما و حالات و رفتارهای فیزیکی بدنمان وجود دارد. که در مباجث زبان بدن به طور مفصل به آن میپردازیم. به همین شکل، فرد تنبل که احساس رخوت میکند، فردی کم تحرک با شانههای افتاده و بدنی سست و نا متناسب است. این حالت همانند فیزیک افراد افسرده است. بیرمق، شل و وارفته! هنگامی هم که حرف میزنند انرژی منفی به بیرون پرتاب میکنند و همگان متوجه این شرایط هستند. ورزش و تحرک فیزیکی و جنب و جوش، خودبخود ذهن و فکر چنین افرادی را تغییر میدهد و بعد از مدتی کوتاه به دلیل تأثیر عمیقی که جسم و ذهن از هم میگیرند و رابطهی دوطرفهای که با هم دارند؛ ذهن، گفتار و زبان بدن، به طور ناخودآگاه به سوی مثبت تغییر میکند. (بر همین اصل کلاسهای خنده درمانی نتایج بسیار مطلوبی بر روی افراد افسرده داشته است). ورزشهای هوازی از قبیل شنا، دویدن، دوچرخه سواری بسیار مفید هستند. هنگام ورزش سلولهای آمیگدال مغز فعالتر میشوند لذا فرد از افسردگی و تنبلی بیرون میآید.
۷- تغذیه نامناسب: رژیمهای غذایی پرچرب و غنی از کربوهیدراتها دلیل دیگری برای سنگینی فرد در طول روز و تنبلی او میباشد. حتماً از رژیم غذایی مناسب استفاده کنید و به صورت دورهای تحت نظر پزشک، آزمایشات لازم برای کنترل فاکتورهای مختلف خون و بدن را مورد ارزیابی قرار دهید، چرا که برخی بیماریها و کمبود مواد ضروری در بدن مستقیماً باعث القای تنبلی و افسردگی هستند. پس همیشه مراقب سلامتیتان باشید.
۸- از تغییر عادت نهراسید: انسان موجودی است که به شرایط فعلیاش شدیداً عادت میکند و وابسته میشود و فکر میکند اگر تغییری ایجاد شود مشکلات مختلفی حادث میشود و بقای او به خطر میافتد. این باور غلط مسبب بسیاری از عمل نکردنها و ادامه دادن به وضعیت فعلی است. میگویند عطایش را به لقایش بخشیدیم! نخواستیم!
عزم و اراده میخواهد. باید محکم و قوی پای همه چیز ایستاد و تنبلی و ترس را کنار گذاشت. باید از کارهای بزرگ شروع کرد. کارهای مهم را فدای لذتهای کوچک لحظهای و کوتاه مدت نکنید. به فکر کارهای بزرگ و بلند مدت باشید.
منبع : زبان بدن
♣ هنگام سکسکه تا جایی که میتوانید نفس خود را حبس کنید و بعد به آرامی تنفس کنید . ♣ اگر در جاده به دنبال ناهار یا شام هستید ، از جایی که کامیون ها نگه داشته اند غذا بخورید .
زدن دکمه خاموش کردن آلارم ساعت بیش از یک بار: یک بار به راحتی میتواند به پنج بار تبدیل شود و همچنین به مغز میآموزد که بیداری را به تعویق بیاندازد. بیرون آمدن از رختخواب در اولین روز از هفته یا بعد تعطیلات ممکن […]
معرفی شاخه های علوم غریبه ۳٫۳۳/۵ (۶۶٫۶۷%) ۳ امتیازs شاخه های مختلف علوم غریبه شامل کیمیا , لیمیا , سیمیا , هیمیا , ریمیا است. علوم غریبه از جمله علومی است که بسیاری از افراد به آن علاقه دارند.
از کودکی به ما گفتهاند که کتاب خواندن کار ارزشمندی است و برای ما مفید است. زمانی که سن کمی داشتیم متوجه اهمیت کتاب خواندن نمیشدیم و این کار را چندان جدی نمیگرفتیم اما اکنون با پیشرفت تکنولوژی و افزایش ارتباط با افراد تاثیرات […]
با فراگیر شدن سیستم های الکترونیکی در دنیا اغلب کشورهای سامانه ویزای الکترونیکی برای اتباع خارجی را راه اندازی کرده اند.
ویتامین U از ترکیبات مفید موجود در برخی خوراکی ها از جمله سبزیجات چلپیایی است که بر خلاف نام آن نوعی ویتامین محسوب نمی شود . از جمله فواید احتمالی آن می توان به درمان زخم معده، سلامت ریه، کبد و کلیه، کاهش کلسترول […]
به نکات زیر توجه کنید