جستجو در تک بوک با گوگل!

تابعيت پايگاه تك بوك از قوانين جمهوري اسلامي ايران

تمریناتی برای مبارزه با کمرویی

2,638

بازدید

تمریناتی برای مبارزه با کمرویی ۳٫۹۲/۵ (۷۸٫۳۳%) ۱۲ امتیازs
  پاهای تان شروع می کند به لرزیدن، رنگ تان می پرد و قلب تان تالاپ تالاپ می کند! نه جانم این زمانی نیست که شما رفته اید خواستگاری! بلکه زمانی است که روی تان نمی شود در جمعی حاضر شوید یا در میان گروهی حرف بزنید. ترس از ملاقات و دیدن آدم های مختلف باعث می شود که دور خیلی از مهمانی ها، برنامه ها و جمع ها را خط بکشید و بی خیال همه آن ها شوید. اگر شما هم از دردی به نام کمرویی رنج می برید و احساس می کنید این ترس و واهمه شما را از خواسته ها و آرزوهای تان دور کرده است بهتر است از همین حالا به فکر راهی برای مبارزه با آن باشید. گفته باشیم اگر دیر شود نصف زندگی تان را از دست داده اید!

 

 

● دردسرهای یک بدون رو!

 

کارشناسان می گویند اگر شما از ملاقات و دیدار مردم واهمه دارید و از این اتفاق احساس ناراحتی می کنید و نمی توانید به راحتی با اطرافیان تان تعامل داشته باشید در واقع دچار حالتی به نام کم رویی هستید. کم رویی حالتی است که بیش تر آدم ها، آن را در موقعیت های مختلف زندگی شان تجربه کرده اند اما فقط آن هایی دچار مشکل می شوند که در همه موقیعت های زندگی از حضور دیگران احساس ناراحتی می کنند. آدم های کم رو با دیدن چند تا آدم، دچار تپش قلب، عرق کردن، سرخ شدن و حتی گاهی دچار ناراحتی معده می شوند.

 

علاوه بر این علایم جسمی که دامن آن ها را می گیرد افراد کم رو از نظر برخوردهای اجتماعی هم ضعیف عمل می کنند یعنی یا از آدم های دیگر فرار می کنند و سعی می کنند در موقعیت های اجتماعی قرار نگیرند یا آن قدر بد برخورد می کنند که دیگران حس خوبی نسبت به آن ها پیدا نمی کنند. کم روها دایم در حال تحقیر کردن خودشان هستند و فکر و احساس شان درگیر این است که خودشان را کوچک کنند یا دایم نگران این هستند که دیگران در مورد آن ها چه فکری می کنند.

 

مثلا در یک جمع، هی به این فکر می کنند که الان همه در مورد من منفی فکر می کنند و می گویند من یا زشتم، یا قیافه خوبی ندارم، یا لباسم مناسب نیست و… یا هی خودشان با خودشان فکر می کنند که چه آدم به درد نخوری هستند، مزخرف اند و هزار و یک ایراد دارند. آدم های کم رو به خودشان ظلم می کنند چون در خیلی از موارد نمی توانند حق خود را بگیرند یا از خواسته های خود دفاع کنند آن ها به خاطر کمرویی مجبورند از خیلی از علایق خود بگذرند و خیلی از حقوق مسلم خود را زیر پا بگذارند و همه این ها باعث می شود که دایم توی زندگی احساس شکست کنند و خودشان را به دست خودشان بدبخت کنند.

 

● تمریناتی برای مبارزه با کمرویی

تا کمرو نباشید این احساس حقارت، خجالت، ترس و بدبختی را درک نمی کنید. اگر شما هم از خودتان خسته شده اید و دوست دارید این بازی کمرویی را تمامش کنید بهترین روش تمرین کردن است این تمرینات می تواند فکری، رفتاری، گفتاری یا حتی جسمی باشد:

 

 

این که دایم خودتان را سرزنش کنید یا با خودتان فکر کنید آدم مهمی نیستید و به درد نمی خورید، ضعیف هستید و در حضور دیگران حرف به درد بخوری ندارید یا بلد نیستید با دیگران ارتباط برقرار کنید باعث می شود تصور منفی و بدی از خود داشته باشید و با این افکار و احساسات اعتماد به نفس خود را پایین بیاورید.

 

پس در اولین تمرینات بهتر است در مورد خود درست فکر کنید و جملات مثبت و منطقی را با خود تکرار کنید. مثلا با خودتان بگویید شما آدم توانمندی هستید و در کنار ضعف ها، توانایی هایی هم دارید. شخصیت محترمی دارید و می توانید با دیگران به خوبی ارتباط بگیرید. حرف های تان ارزش شنیدن دارد و مثل بقیه آدم ها به راحتی می توانید در جمع اظهار نظر کنید.

 

نوع نگاه و فکر شما به روابط تان هم مهم است مثلا شما اگر فکر کنید روابط شما همیشه ناموفق به همراه دلهره است در ارتباط با آدم ها دقیقا همین جوری رفتار خواهید کرد اما اگر نسبت به روابط خود خوشبین باشید وضع فرق خواهد کرد.

 

به رفتارهایی که در هنگام ملاقات با افراد دیگر دارید توجه کنید. مثلا به نوع حرف زدن، نگاه کردن و حتی گوش دادن خود توجه کنید، بعد سعی کنید آن ها را تغییر دهید. اگر بتوانید ارتباطات اجتماعی خودتان را کنترل کنید یعنی موقع حضور در جمع، نترسید و حرف تان را بزنید و به این توجه نکنید که حرف تان ممکن است خیلی بد یا خیلی ضایع باشد به راحتی می توانید بر کمرویی غلبه کنید.

 

بهتر است وقتی در جمع حضور پیدا می کنید به جای این که منتظر دیگران باشید خودتان شروع کننده صحبت باشید. وقتی همه در مورد موضوعی نظر می دهند شما هم نظر واقعی خودتان را بدون موضع گیری و تهدیدآمیز بودن بیان کنید. رفتارتان را دوستانه کنید به دیگران لبخند بزنید و با آن ها با مهربانی رفتار کنید همین همدلی و محبت خودش حس شما از حضور در جمع را بهتر می کند.

 

میزان ریسک پذیری خود را در مورد نظر دادن بالا ببرید چون ممکن است نظر شما مورد توجه قرار نگیرد یا حتی با آن مخالفت شود بنابراین تحمل خود را بالا ببرید و بدانید این اتفاق برای همه پیش می آید. انتظار نداشته باشید همیشه حرف های شما مورد استقبال واقع شود انتظارات واقع بینانه داشته باشید و تمایل خود را برای صحبت کردن به دیگران نشان دهید.

 

 

دست و پای تان می لرزد، سرخ می شوید، صدای تان تغییر می کند و حتی گاهی تیک عصبی پیدا می کنید! بهترین روش این است که خود را آرام کنید. برای آرامیدگی به جسم خود توجه کنید، آرام نفس بکشید و به ضربان قلب تان توجه کنید و تحریک های بدنی خود را کنترل کنید. مثلا اگر دست خود را به هم می مالید یا پای تان را تکان می دهید جلوی این حرکات را بگیرید. وقتی احساس کردید دارید دچار اضطراب و ترس می شوید نفس عمیق بکشید و با خود بگویید که باید این علایم را دور کنید و بعد با آن ها مقابله کنید.

 

اگر مشکل شما این است که نمی توانید با دیگران به خوبی صحبت کنید باید حتما روی صحبت کردن تان تمرین داشته باشید برای این کار می توانید از چند روش استفاده کنید در روش اول یک هم صحبت خیالی برای خود در نظر بگیرید و در مورد یک موضوع شروع کنید به صحبت کردن می توانید بروید رو به روی آیینه و تمرین کنید.

 

در روش بعدی می توانید از تلفن استفاده کنید مثلا زنگ بزنید به ۱۱۸ و شماره بگیرید به کتابخانه ها زنگ بزنید و کتاب هایی را پیگیری کنید در برنامه ها و مسابقات تلفنی شرکت کنید و… سومین روش سلام کردن است! یعنی سعی کنید اول شما سلام کنید. در دانشگاه، محل کار، مغازه، فروشگاه ها یا حتی در تاکسی شما ابتدا سلام کنید.

 

سلام کردن اولین کلام برای ارتباط است بعد حال و احوالپرسی در جمع های آشنا را فراموش نکنید بپرسید حال شان چه طور است؟ چه کار می کنند و… و عکس العمل شان را ببینید. روش بعدی تعارف کردن است مثلا موقع ورود به آسانسور یا توی صف نانوایی یا توی اتوبوس سر نشستن بر صندلی می توانید تعارف کنید و با دیگران صحبت کنید. تعریف کردن از نوع پوشش، نوع آرایش، نوع فکر یا وسایل دیگر آن هم روش بعدی برای تمرین صحبت کردن با آدم هاست.

 

در ششمین روش به دنبال موضوعات عمومی باشید مثل آب و هوا یا اتفاقات جاری در جامعه و آن را بهانه ای برای صحبت با افراد جامعه کنید در آخرین روش باید به خودتان زحمت دهید و آگاهی ها و اطلاعات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و در مورد مردم و جهان را بیش تر کنید تا حرفی برای گفتن داشته باشید و بتوانید اظهار نظر درستی بکنید. بسیاری از آدم های کمرو چون اطلاعات خوبی در مورد اطراف خود ندارند، می ترسند صحبت کنند. شما می توانید با بالا بردن اطلاعات خود و حتی پرسیدن نظر و عقیده دیگران در مورد یک اتفاق یا موضوع، اطلاعات خودتان را با دیگران رد و بدل کنید.



نويسنده / مترجم : -
زبان کتاب : -
حجم کتاب : -
نوع فايل : -
تعداد صفحه : -

 ادامه مطلب + دانلود...



هو الکاتب


پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.
در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.
كتابخانه رايگان تك كتاب
دانلود كتاب هنر نيست ، خواندن كتاب هنر است.


تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.


فید نقشه سایت


دانلود کتاب , دانلود کتاب اندروید , کتاب , pdf , دانلود , کتاب آموزش , دانلود رایگان کتاب

تمامی حقوق برای سایت تک بوک محفوظ میباشد

logo-samandehi