جستجو در تک بوک با گوگل!

تابعيت پايگاه تك بوك از قوانين جمهوري اسلامي ايران

تسبیح ، غرق شدن در آسمان فاطمی

667

بازدید

تسبیح ، غرق شدن در آسمان فاطمی ۲٫۱۴/۵ (۴۲٫۸۶%) ۷ امتیازs
بسم الله الرحمن الرحیم
انا اعطیناک الکوثر۱
تا کنون از معانی کوثر معنای خیر و معنای کثیر مطرح شد و به بحث مشکاتیت خانم وخلقت آسمانها و زمین و نورانیت آنها به نام زهره زهرا و بحث ماء پرداختیم و گفتیم کوثراطلاق به سرچشمه ماء می شود که این مطالب بسیار مقدماتی است.
در بیان معنای کثیر به آیه مبارکه: یا اَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اذْکُرُوا اللَّهَ ذِکْراً کَثیراً ، وَ سَبِّحُوهُ بُکْرَهً وَ اَصیلاً ۲ پرداختیم و گفتیم سَبِّحُوه‏ , یعنی تسبیح فاطمه ۳ و یک اشاره آن تسبیحات خانم حضرت صدیقه است که روح و اصل و بطن آن به معنای غرق شدن است , وَ السَّابِحاتِ سَبْحاً

ولایت ، ماء معین
پیرامون معنای ماء به آیه مبارکه: قُلْ اَ رَاَیْتُمْ إِنْ اَصْبَحَ ماوُکُمْ غَوْراً فَمَنْ یَاْتیکُمْ بِماءٍ مَعین‏ 5
اشاره شد و بیان شد که معنای ماء معین ، مقام ولایت است۶ . بنابراین هر جا در قرآن ماء دیدیم منظور ولایت واهل بیت است که هم ماء ملح اجاج داریم و هم ماء عذب فرات که عذب فرات محبت است وملح اجاج برایت است , چرا که هو الذی خلق الظلمات و النور

اهل بیت ، ارکان خلقت
قبل از اینکه هیچ مخلوقی در زمین باشد و خلقی صورت بگیرد اهل بیت بوده اند خَلَقَنَا اللَّهُ نَحْنُ حَیْثُ لَا سَمَاءَ مَبْنِیَّهَ وَ لَا اَرْضَ مَدْحِیَّهَ وَ لَا عَرْشَ وَ لَا جَنَّهَ وَ لَا نَارَ کُنَّا نُسَبِّحُهُ حِینَ لَا تَسْبِیحَ وَ نُقَدِّسُهُ حِینَ لَا تَقْدِیس‏ و هر خلقی که تصور شود از اهل بیت است؛ نه فقط مخلوق زمینی بلکه عرش و کرسی، لوح و قلم , همه و همه مخلوق اند و نه مخلوق بلکه اینها همه صُنع هستند زیرا خود پیامبر فرمودند : فَلَمَّا اَرَادَ اللَّهُ بَدْءَ الصَّنْعَه عرش و کرسی و همه چیز پس از اهل بیت خلق شد.
وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّماواتِ وَ الْاَرْض‏ , عرش محیط است بر کرسی و کرسی آسمانهای هفتگانه و زمینهای هفتگانه است و عرش محیط است بر این کرسی و خود عرش از نور محمد خلق شده است و فاطمه اُم اَبیها است .

اساس و ریشه « ماء »
ماء از دو قسمت تشکیل شده است , میم و الف «ما» و همزه « ء »،
میم و الف آن می شود« اُم » و همزه هم بطنش ۱۱۰می شود ، یعنی همزه روحش علی است. ها + میم + زا + ها = ۶+ ۹۰+ ۸ +۶ = ۱۱۰
ماء , میم و الف اولش اشاره به حضرت صدیقه دارد که اُم خلقت است و همزه آن اشاره به ولایت دارد که در ماء، اُم بر همزه مقدم است و اشاره به کوثریت ماء دارد و همزه هم در ماء، همان ماء ولایت است که از آسمان جاری است.
وَ اللَّهُ اَنْزَلَ مِنَ السَّماءِ ماءً فَاَحْیا بِهِ الْاَرْضَ بَعْدَ مَوْتِها ۸ , ماء ولایت قلوب مرده را زنده می کند و ولایت از همزه آخر ماء ناشی شده است .

ظهور ماء در عرش وآسمانهای هفتگانه
در تفسیر کوثر بیان کردیم که آمده است : الْکَوْثَرُ نَهَرٌ فِی الْجَنَّه
بهشت فوق عرش است که فوق عرش مرتبه بسیار بالایی است ؛ چون همه آسمانها و عرش را در بر می گیرد. پس سرچشمه ماء ولایت در فوق عرش است و ماء معین ولایت از چشمه کوثر فاطمی همیشه جاری است و لحظه به لحظه در حال جوشیدن است که اول به عرش می ریزد و بعد به آسمانهای هفتگانه می رود و بعد به زمین می رسد و در هر آسمانی ماء ولایت تفاوت می کند , چطور بفهمیم ماء در آسمان ها چگونه است؟ مَثَل آن روی کره زمین آمده است.
همانگونه که در کره زمین دریا ، دریاچه ، چاه ، قنات ، چشمه و … وجود دارد؛ درآسمانها هم به این مراتب است . آب دریا هم دو نوع است یک آب شور و دریای نمک و یک آب شیرین .

سحاب ، حامل ماء معین
وقتی شمس به آب می تابد آب بخار می شود و ابر شکل می گیرد , فَتَرَی الْوَدْقَ یَخْرُجُ مِنْ خِلالِهِ ۱۰ که ودق به معنای ابر آمده است که ابجد آن ۱۱۰ می شود ، ۶+ ۴+ ۱۰۰ = ۱۱۰
و سحاب هم به معنای ابر است که ارواح مومنین به سحاب تشبیه شده اند , ابتدا مومنین زمین لم یزرع هستند و بعد به واسطه ابری که ماء درآن نهفته است، آب از آسمان جاری می شود و رعد و برق باعث بارش آن می شود.

رعد و برق ، زمینه ساز نزول باران
اگر رعد و برق نباشد ابر بارش نمی کند , وَ یُسَبِّحُ الرَّعْدُ بِحَمْدِه‏ 11
برق، اشاره خانم فاطمه به قلوب شیعیان هنگام مصیبت حسین است و رعد آن، ضجه های حسینی و فاطمی است که شیعیان هنگام مصیبت می زنند و آنگاه باران جاری می شود یعنی آنجا محل ریزش باران ولایت است و ولایت فقط در عشق فاطمه و حسین بارش دارد.

آسمان ، مظهر رحمت
اللَّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الْاَرْضَ وَ اَنْزَلَ مِنَ السَّماءِ ماءً فَاَخْرَجَ بِهِ مِنَ الثَّمَراتِ رِزْقاً لَکُم‏ 12
در روایات داریم «سماء» وجود مقدس پیامبر اکرم است که تا آسمان نباشد نه ابری ونه خورشیدی و نه بارانی معنا پیدا نمی کند و همه اینها ِ فِی سَمَاءِ الْعَظَمَهِ الْمُحَمَّدِیَّه (در آسمان محمدی)۱۳ معنا می یابد .
ماء ولایت ، رزقی که از آسمان می بارد.
وَ اَنْزَلَ مِنَ السَّماءِ ماءً فَاَخْرَجَ بِهِ مِنَ الثَّمَراتِ رِزْقاً لَکُم‏
ما رزقمان از ولایت جاری می شود ,غیر از ولایت رزقی وجود ندارد. یَاْکُلُونَ کَما تَاْکُلُ الْاَنْعام‏ ما یک رزق مادی داریم ویک رزق معنوی که رزق مادی همه معلوم و مقدر است و آن رزق مادی خودش دنبال ما می آید و احتیاجی نیست ما دنبال آن برویم .
حضرت مولا می فرمایند: من تعجب می کنم از مردمی که به دنبال رزقی که مقدر آنها است و خودش دنبالشان می آید می روند، اما دنبال رزقی که باید دنبالش باشند، نیستند .
و آن رزق معنوی همان ماء است که وَ اَنْزَلَ مِنَ السَّماءِ ماء که باید آن را طلب کنیم.

طلب آب از ساقی
هرگاه در عطش ماندیم و آبی جاری نشد ،باید دو رکعت نماز استسقاء بخوانیم و سر بر خاک بگذاریم تا آب و بارانهای ولایت بر ما جاری شود و این است گدایی و طلب باران . وقتی دلمان تشنه شد باید طلب آب کنیم که ساقی کوثربه ما آب بنوشاند، سقای کربلا به ما آب بچشاند .اینها از لطیفه های عشقی است.
از عین علی عیون ما بینا شد ,«عین» یعنی چشمه که در صورت همه انسانها دو عین است که همان چشمه ماء کوثر و ولایت است و اشک از همان حوض کوثر است که خارج می شود , و برای همین عباس فقط دو چشمش تیر خورده اشاره کند او فقط ساقی است .
برترین عمل در جهت طراوت بوستان وجود
فَاَحْیا بِهِ الْاَرْضَ بَعْدَ مَوْتِها , و بعد بر زمین لم یزرع آب باران جاری می شود و کم کم سبز می شود و انواع مختلف درختها در آن می روید و آنگاه وظیفه باغبان زمین دو کارکه گیاه سبز را در معرض نور خورشید قرار دهد که شمس عصمت ولایت وجود نازنین حضرت بقیه الله است و دوم اینکه گیاهان هرز را هرس کند که می شود تبری و تولی و باید حجب ظلمانی را کنار بزنیم تا مستقیم از شمس ولایت بهره مند شویم و تا وقتی علف های هرز را کنار نزنیم هیچ گاه زمین وجودمان با ماء ولایت شکوفا نمی شود و این معنای لعن است .

تیمم ، مقدمه رسیدن به ابوتراب
درسوره مبارکه نساء می خوانیم : فَلَمْ تَجِدُوا ماءً فَتَیَمَّمُوا صَعیداً طَیِّبا ۱۴
اگر آب نیافتید ، پس با خاک پاک تیمم کنید.
یعنی اگر آب نیافتیم باید آنقدر خودمان را و دست و صورتمان را که محل دعا و ریختن آب وضو است به خاک بمالیم تا به ابو تراب برسیم و این یکی از معانی تیمم است.
آب ، مایه حیات
درسوره مبارکه نور آمده است : وَ اللَّهُ خَلَقَ کُلَّ دَابَّهٍ مِنْ ماءٍ فَمِنْهُمْ مَنْ یَمْشی‏ عَلی‏ بَطْنِهِ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَمْشی‏ عَلی‏ رِجْلَیْنِ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَمْشی‏ عَلی‏ اَرْبَعٍ یَخْلُقُ اللَّهُ ما یَشاء ۱۵
همه جنبندگان از آب خلق شدند , پس محل جنبیدن ماء است , در کنار آیه وَ جَعَلْنا مِنَ الْماءِ کُلَّ شَیْ‏ءٍ حَی‏ 16 این طور معنا می شود که آب مایه حیات است و ریشه همه حیات مادی و معنوی آب است
در حیات مادی می بینیم اگرآب به جایی نرسد ، نبات، طیر، وحوش، انسان، همه و همه می میرند
اینها همه مثال است. انسانها هم در حیات معنوی این گونه اند ؛ عده ای طیر، نبات، حیوان، و عده ای هم وحوشند. عده ای هم به مقام والای انسانیت می رسند. روز قیامت که همه مسخ می شوند هر کسی به صورتی وارد می شود
افرادی به صورت خنزیر، میمون، و حیوانات چهارپا محشور می شوند؛ عده ای هم هستند که محکم و استوار، قدم بر صحرای محشر می گذارند ، اَ فَمَنْ یَمْشی‏ مُکِبًّا عَلی‏ وَجْهِهِ اَهْدی‏ اَمَّنْ یَمْشی‏ سَوِیًّا عَلی‏ صِراطٍ مُسْتَقیم‏ 17 این به میزان بهره مندی از ماء ولایت است. ماء ولایت روح ما را سیراب می کن .

تابش شمس ولایت بر مومنین
چشمه کوثر از فوق عرش جاری است و وقتی مومنین با هم باشند و جمع باشند می شوند دریا و اگر در گوشه گوشه باشند رودند و هیچ تاثیری نمی گذارند و فقط فضای اطرافشان را اندکی سبز می کنند. درست است که همهٍ یُسْقی‏ بِماءٍ واحِد هستند اما مومن تا رود است تاثیری ندارد. اما وقتی رودها همه یک رودخانه شوند و بعد دریاچه شوند به اقیانوس می ریزند و اثر اقیانوس این است که وقتی شمس ولایت به اقیانوس بتابد ابر ایجاد می کند و این ابرها ارواح مومنین هستند , و این ارواح می آیند و در زمین های لم یزرع ماء ولایت جاری می کنند و زمینها را سبز می کنند و این معنای ظهور حضرت است که همه عالم سر سبز می شود و این است که می گویند وَ یُظْهِرُ اللَّهُ لَهُ کُنُوزَ الْاَرْضِ وَ مَعَادِنَهَا ۱۸ زمین همه کنوز خود را بیرون می ریزد .یعنی ولایت به همه جا می رسد.
حبه ، ودیعه ای در قلوب مومنین
مَثَلُ الَّذینَ یُنْفِقُونَ اَمْوالَهُمْ فی‏ سَبیلِ اللَّهِ کَمَثَلِ حَبَّهٍ اَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنابِلَ فی‏ کُلِّ سُنْبُلَهٍ مِایَهُ حَبَّهٍ ۱۹
در تفاسیر فرموده اند قال الحبه فاطمه ۲۰‏، «حبه» حضرت صدیقه است و این حبه در قلوب همه شیعیان به ودیعه گذاشته شده است و این حبه هفت خوشه می شود , که ۷ « زای» زهرا است و ۷۰ «عین» علی است که همه آنها فاطمه است , حبه در دل ما است و در عالم الست
وقتی بلی گفتیم حبه را در دلهایمان گذاشتند . ما فقط باید به آن آب دهیم و آن را در معرض نور خورشید قرار دهیم .
آنگاه آن حبه رشد می کند و میوه می دهد و سبز می شود و برای همین است که می گویند سادات رنگشان سبز است و اگر کسی ماء ولایت در وجودش ریخته شده باشد , سید می شود
سید به جسمانیت هم هست؛ اما روح محیط است بر جسم و اگر جسمی سید باشد اما روح آن سبز نباشد آن فرد سید نمی باشد و اما اگر کسی روحش سبز باشد اما جسمش سید نباشد او سید است؛ مانند علامه امینی , قاضی نور الله شوشتری , ملا علی آقای دربندی , شیخ جعفر مجتهدی , شیخ محمود کربلایی ، شیخ جعفر شوشتری … اینها همه سیدند و از کوثر فاطمه اند و نباید در عالم جسمانیات دنبال کوثر فاطمه بگردیم .این معنای کوثر جسمانی است. کوثر روحانی چطور؟

هر که بر حسین خون جگر است
به یقین علی بهر او پدر است
بدست مرتضی علی آب و گلم سرشته شد
بدست زهرا مادرم ، عشق حسین نوشته شد

شمیم یاس از گلستان وجود
اگر روحمان سبز شد گل می دهد و به یقین بوی خوشش به مشام همه می رسد . لازم به گفتن نیست و آنگاه از گلستان وجودمان بوی یاس به مشام همه می رسد و بستگی دارد به اینکه ما چه باغبانی بوده ایم , آیا خوب آبیاری کرده ایم و علف ها را هرس کرده ایم و در معرض خورشید قرار داده ایم یا خیر؟!
به افرادی مانند صوفیه که می گویند محمد رحمه للعالمین است و همه خوبند و اسلام دین محبت است و نباید کسی را لعن کرد , باید گفت پس چرا حشرات موذی را می کشید و علف های هرز را هرس می کنید و چرا باغبان آفت زدایی و سم زدایی می کند؟ ما باغ وجودمان را باید آبیاری کنیم و کسانی که این حرفها را می زنند در وهمشان گم شده اند . کسی که گدایی در میخانه را کنار می گذارد و از برایت دشمنان فاطمه فاصله می گیرد در سراب است , ذلِکَ بِاَنَّ اللَّهَ مَوْلَی الَّذینَ آمَنُوا وَ اَنَّ الْکافِرینَ لا مَوْلی‏ لَهُم۲۱

سراب ، سیراب نمی کند
وَ الَّذینَ کَفَرُوا اَعْمالُهُمْ کَسَرابٍ بِقیعَهٍ یَحْسَبُهُ الظَّمْآنُ ماءً ۲۲
مولای کافران سراب است و آدم تشنه گمان می کند سراب، آب است ولی زمانی که جلو می رود چیزی نمی یابد . کسی که دم از علی می زند اما ولایت را نفهمیده است در سراب است و گمان می کند به آب رسیده است و سیراب نمی شود زیرا به کوثر فاطمی وصل نمی باشد. محبت بدون بغض و برائت هیچ ارزشی ندارد , مانند صوفیه که به هیچ برائتی قایل نیستند .

لازمه حمل ولایت
بعضی ها هستند که علی و فاطمه را دوست دارند و بغض اعداء را هم دارند اما به محض اینکه علی را نقد می کنیم و علی را ولی می کنیم جا می زنند , پس علی که آنها قبول دارند بت است و همانگونه او را وصف می کنند که می خواهند و آن، علی وهم آنها است و البته آنهایی که علی و فاطمه را دوست دارند و بغض دشمنان آنها را دارند در جرگه محبین قرار دارند و به اندازه محبتشان به آنها نظر دارند , اما دایره ولایت بسیار مشکل است .
باید دست خیبر گشا داشته باشیم که چهل مرد جنگی نتواند آن را حرکت دهد اما با یک دست حیدری با یا علی گفتن آن را می کنیم . چهل مرد جنگی کسانی هستند که محبت دارند و اهل زهد و ریا هستند برای همین یک عاشق و مرد ولایی قوه و نیرویش برابر است با چهل مرد عابد و زاهد و محب.
برای همین می گویند یک نفر از اصحاب حضرت بقیه الله برابر است با ۴۰ مرد جنگی؛ زیرا آنها عشقی هستند ؛ تا عاشق نشویم یار مهدی نمی شویم و باید در عشق او حل شویم .
السَّلَامُ عَلَی الْاَرْوَاحِ الَّتِی حَلَّتْ بِفِنَائک

ریا ، آفت زهد
اعمال کافران سراب است و آنها گمان آب می کنند اما تشنه می مانند و هیچ نصیب آنها نمی شود . هیچ احتیاجی به ریا نیست , ریا در عالم زهد معنا دارد نه در عالم عشق , زیرا در عالم عشق وقتی گلستان وجود ما معطر شود احتیاجی به جار زدن نداریم و وقتی روح و باغ وجودمان معطر شود بوی عطرش به مشام همه می رسد و همه از گلستان و صفای باغ ما استفاده می کنند به شرطی که مشام آنها سالم باشد .
فاطمه ، بهشت مومنین
جَنَّاتٍ تَجْری مِنْ تَحْتِهَا الْاَنْهارُ خالِدینَ فیها رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَ رَضُوا عَنْه ‏ 23

بهشت می شود فاطمه ، که در آن خالدند و در رضایت الهی به سر می برند.
وَ جَعَلْنا فیها رَواسِیَ شامِخاتٍ وَ اَسْقَیْناکُمْ ماءً فُراتاً ۲۴ که این مربوط به بحث جبل است که در کوه چشمه ای بیرون می زند و آبشار بوجود می آید.

مفاخرت امیر عالم و بانوی عالم
خطبه ای است در عالم تک به نام خطبه مفاخره خانم حضرت صدیقه و امیرعالم که هیچ کس در عالم نمی تواند با علی مفاخره کند مگر خانم صدیقه کبری و خانم هم با کسی در عالم به جز علی مفاخره نمی کند و پیامبر اکرم هم قاضی هستند , که این خطبه در کتاب فضایل ابن شاذان آمده است که یکی از ثقات راویان اهل بیت است :
ان الإمام علی بن ابی طالب ع کان ذات یوم هو و زوجته فاطمه ع یاکلان تمرا فی الصحراء إذ تداعیا بینهما بالکلام
خانم حضرت صدیقه و امیر المومنین در صحرایی نشسته بودند و مشغول خوردن خرما بودند و با هم شروع به صحبت کردند .
فقال علی ع: یا فاطمه إن النبی ص یحبنی اکثر منک
امیر عالم به خانم فرمودند : یا فاطمه ! پیامبراکرم من را بیشتر از تو دوست دارد .
فقالت : وا عجبا منک یحبک اکثر منی و انا ثمره فواده و عضو من اعضایه و غصن من اغصانه و لیس له ولد غیری
خانم فرمودند : پدرم شما را بیشتر از من دوست دارد ؛ در حالیکه من میوه دل او و عضوی از اعضاء اویم و برای او فرزندی غیر از من نیست .

کشتی نجات
قال علی : انا کسفینه نوح من رکبها نجا ، من شبیه کشتی نوح هستم .هر که بر آن سوار شود ، نجات می یابد.
قالت فاطمه : و انا اشارکک فی الدعوی . من در ادعای تو شریک هستم.
قال علی: انا طوفانه من طوفان بر نوح بودم.
قالت فاطمه : انا سورته من شدت طوفان بودم.
قال علی : و انا النسیم المرسل لحفظه من نسیم حفظ آن بودم.

انهار کوثر
قالت فاطمه : و انا منی انهار الماء و اللبن و الخمر و العسل فی الجنان۲۵
حضرت خانم فرمودند :از من است انهار آب و شیر و عسل و خمر. ( ای کسانی که عشق و مستی را انکار می کنید ! خودتان رشد نمی کنید و وارد عالم عشق نمی شوید و همانجا می مانید و نمی توانید بفهمید وَ سَقاهُمْ رَبُّهُمْ شَراباً طَهُوراً ۲۶ یعنی چه ؟!)
خانم می فرمایند: من انهار خمر را جاری می کنم و عاشقان و مستان را سر مست عشق خودم می کنم و این همان شیر مادر است و کسی تا شیر مادر نخورد جان نمی گیرد .

نهرهای کوثر
ما اول باید بهشتی شویم و بعد آن انهار را برای ما جاری می کنند .چون در بهشت جاری می شود.
اول ماء ولایت جاری می شود و روحمان سبز می شود و سید می شویم و او اُم الساده و النُجَبا است و هر وقت سبز شویم پسر فاطمه می شویم و آن وقت سبزی روح ما بهشت ما
است . بهشت ما نقد است، بهشتی که با ماء ولایت سبز شده است .
اَصْلُها ثابِتٌ وَ فَرْعُها فِی السَّماءِ تُوْتی‏ اُکُلَها کُلَّ حینٍ بِإِذْنِ رَبِّها ۲۷
و آن روح ما است که اصلش در وجودمان است و فرع آن در آسمان است. در وجود همه مومنین شاخه ای از طوبای فاطمه می باشد که آن بهشت، مومن است که نقد است ؛ اگر روحمان را بهشت کردیم فاطمه، در آن نهر جاری می کند , نهر آب، نهر عسل و نهر شیر و خمر که ایام شهادت حسین خمر در آن جاری می شود که مست می شویم و ایام فاطمیه شیر در آن جاری می شود که استخوان و شاکله و عصاره انسان با شیر است و برای همین بچه ها برای مولا شیر می آوردند .
قال علی : و انا الطور
قالت فاطمه : و انا الکتاب المسطور
قال علی : و انا الرق المنشور
قالت فاطمه : و انا البیت المعمور
دو بحر نامتناهی
قال علی : و انا السقف المرفوع
قالت فاطمه : و انا البحر المسجور
قال علی : انا علمی من النبیین
قالت فاطمه : و انا ابنه سید المرسلین من الاولین و الآخرین
قال علی : انا البیر و القصر المشید
قالت فاطمه : انا منی شبر و شبیر
بحر هم علی است و هم فاطمه که محمد برزخ بین دو بحر است ، مَرَجَ الْبَحْرَیْنِ یَلْتَقِیانِ
«میم» محمد بحر علی و فاطمه را جدا کرد تا مخلوقات این دو را از هم تمیز دهند؛ یعنی در عالم مخلوقات به سبب میم محمدی علی و فاطمه از هم جدا می شوند به همین علت آن دو، دو بحرند که هیچ کدام بر دیگری دست درازی نمی کند و ظهور آن در خطبه مفاخره , انا های علی و فاطمه است که مقابل علی فقط فاطمه انا می گوید .
قال علی : انا الصحف
قالت فاطمه : و انا الشرف
همه شرافت عالم فاطمی بودن است و سیادت شرف است .
قال علی : و انا ولی زلفی
قالت فاطمه : و انا الخمصاء الحسناء
قال علی : و انا نور الوری من نور ماسوی الله هستم.
قالت فاطمه : و انا الزهراء
و بعضی ها در مشکات وجودشان نور زهرایی تابیده است و آنگاه « نور الوری » به آن می خورد و دوازده نور از آن ساطع می شود و او اُم الایمه است .
ملایک مبهوت مفاخره علی و زهرا
قال النبی ص لفاطمه یا فاطمه قومی و قبلی راس ابن عمک فهذا جبرییل و میکاییل و إسرافیل و عزراییل مع اربعه آلاف من الملایکه یحامون مع علی ع و هذا اخی راحیل و درداییل مع اربعه آلاف من الملایکه ینظرون باعینهم
پیامبر اکرم فرمودند : یا فاطمه! بلند شو و پیشانی پسر عمویت را ببوس که عوالم آسمانها به هم ریخته است .
قال فقامت فاطمه الزهراء فقبلت راس الإمام علی بن ابی طالب ع بین یدی النبی ص و قالت یا ابا الحسن بحق رسول الله ص معذره إلی الله عز و جل و إلیک و إلی ابن عمک
قال فوهبها الإمام ع و قبلت ید ابیها ع
بعد حضرت خانم پیشانی امیر المومنین و دست پیامبر اکرم را بوسیدند .
فاطمه کف علی
لَوْ لَا عَلِیٌّ لَمْ یَکُنْ لِفَاطِمَهَ کُفْوٌ ۲۸ , این حدیث بسیار زیبا و ظریف است زیرا نفرمود : لو لا فاطمه لم یکن لعلی کفوا اگر علی نبود ، کفوی برای زهرا نبود.
یعنی اصالت در این روایت برای فاطمه است , وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُواً اَحَد , تجلی آن در فاطمه است همه عالم به علی می نازند و علی هم به فاطمه می نازد و می گوید: یا فاطمه جان ! با شهادت تو جان من خارج شد.
نَفْسِی عَلَی زَفَرَاتِهَا مَحْبُوسَهٌ یَا لَیْتَهَا خَرَجَتْ مَعَ الزَّفَرَات‏ 29
هیچ شرفی در عالم بالاتر از همسر فاطمه بودن نیست برای همین خانم فرمودند : انا الشرف

مشکات نور
ما در مباحثمان تولی و تبری با هم است ، تشیع بدون تبری چیزی ندارد , هو الذی خلق الظلمات و النور
ذات باریتعالی هم نور را خلق کرد و هم ظلمت را , نور مطلق علی است و ظلمت مطلق دومی ملعون است و اگر از برائت دست برداریم نور و ظلمت را با هم مخلوط کرده ایم و سرچشمه را آلوده کرده ایم و دیگر به حقیقت راهی نداریم و آن چیزی که نور و ظلمت را از هم جدا کرد مشکات بود که ظلمت پشت خانه و نور داخل خانه بود , پس ما اگر برایت را برداشتیم فاطمه را برداشتیم و اگر فاطمه را برداشتیم روح علی را برداشتیم و علی بدون روح معنا ندارد و علی وجودمان می میرد .

زینب ، آیینه تمام نمای زهرا
علی بعد از فاطمه مُرد تا اینکه زای زهرایی در زینب به ظهور رسید و علی در وجود زینب، فاطمه اش را دید .
زینب , جان چهار امام را نجات داده است اول جان امام سجاد را در دو جا یکی در شام در بارگاه یزید که ملعون قصد جان حضرت را کرده بود و یکی در کنار پیکر مبارک حضرت علی اکبر و حضرت قاسم که امام سجاد از اسب به زمین افتاد و جان داد و زینب بود که سر امام را به بالین گرفت
و به او جان دوباره داد و روح در او دمید , ما در عالم زینب شناس نیستیم . مهدی به عمه اش زینب می نازد.
و در جایی حسین کنار نعش علی اکبر جان داد و زینب بر سر بالین برادر آمد و او را زنده کرد .
و در کنار خانم حضرت صدیقه در کوچه بنی هاشم حضرت مجتبی جان داد و آنجا هم زینب امام حسن را زنده کرد .
و وقتی علی هم فاطمه را غسل داد و کفن و دفن خانم را انجام داد به خانه برگشت نگاه کرد، دید در سجاده فاطمه خانمی نشسته است و دستش را به دعا بلند کرده است , دید زینبش است که همه چهره فاطمی در او به ظهور رسیده است و علی را هم او زنده کرد .

لعن ، افضل اعمال پس از شهادت فاطمه
بعد از شهادت فاطمه ، هر شب علی، نیمه های شب در قنوت نماز شب خود دعای صنمی قریش ۳۰ را می خواند. یعنی بعد از شهادت فاطمه کار ما شیعیان باید لعن باشد.
بهترین محل و زمان عبادت ، نیمه های شب است که اوج عبودیت یکی در سجده است و دیگری در قنوت؛ که در قنوت علی دعای صنمی قریش را می خواند وآن دو بت قریش را لعن می کند.
اللَّهُمَّ الْعَنْ صَنَمَیْ قُرَیْش‏
اللَّهُمَّ الْعَنْ صَنَمَیْ قُرَیْشٍ وَ جِبْتَیْهَا وَ طَاغُوتَیْهَا وَ إِفْکَیْهَا وَ ابْنَتَیْهِمَا اللَّذَیْنِ خَالَفَا اَمْرَکَ وَ اَنْکَرَا وَحْیَکَ وَ جَحَدَا إِنْعَامَکَ وَ عَصَیَا رَسُولَکَ وَ قَلَّبَا دِینَک وَ حَرَّفَا کِتَابَکَ وَ عَطَّلَا اَحْکَامَکَ وَ اَبْطَلَا فَرَایِضَکَ وَ اَلْحَدَا فِی آیَاتِکَ وَ عَادَیَا اَوْلِیَاءَکَ وَ وَالَیَا اَعْدَاءَکَ وَ خَرَّبَا بِلَادَکَ وَ اَفْسَدَا عِبَادَکَ اللَّهُمَّ الْعَنْهُمَا وَ اَنْصَارَهُمَا فَقَدْ اَخْرَبَا بَیْتَ النُّبُوَّهِ وَ رَدَمَا بَابَه‏

جرثومه های شرک و گناه
اینها زمزمه هایی است که زینب و حسین با آنها بیدار می شوند؛ چرا که وقتی تیر به قلب مبارک حسین اصابت کرد ؛تیر را از پشت در آورد و خون از مهجه مبارکش جاری بود، با خون محاسنش را خضاب کرد و فرمود : خدایا! تو شاهد باش که قاتل مادرم ، دومی ، مرا به این روز نشاند.
وَ اَشْرَکَا بِرَبِّهِمَا فَعَظِّمْ ذَنْبَهُمَا وَ خَلِّدْهُمَا فِی سَقَرَ وَ ما اَدْراکَ ما سَقَرُ لا تُبْقِی وَ لا تَذَر
اللَّهُمَّ الْعَنْهُمْ بِعَدَدِ کُلِّ مُنْکَرٍ اَتَوْه ‏… وَ بَاطِلٍ اَسَّسُوهُ وَ جَوْرٍ بَسَطُوهُ وَ ظُلْمٍ نَشَرُوهُ وَ وَعْدٍ اَخْلَفُوهُ وَ عَهْدٍ نَقَضُوهُ وَ حَلَالٍ حَرَّمُوهُ وَ حَرَامٍ حَلَّلُوهُ وَ نِفَاقٍ اَسَرُّوهُ وَ غَدَرٍ اَضْمَرُوهُ وَ بَطْنٍ فَتَقُوهُ وَ ضِلْعٍ کَسَرُوهُ ‏
خدایا ! آنان را به عدد هر زشتی که کرده اند ، … و هر حلالی که حرام کرده اند و حرامی که حلال کرده اند و پهلویی که شکستند ، لعنت بفرما.

دانلود کتاب






مطالب مشابه با این مطلب

    فضائل و خواص تلاوت سوره طه

    فضائل و خواص تلاوت سوره طه ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۲ امتیازs آثار و برکات خواندن سوره طه/ فضیلت و خواص آیات قدرتمند سوره طه : این سوره،اوّلین سوره ای است که ماجرای حضرت موسی علیه السلام را به تفصیل بیان نموده و حدود هشتاد آیه […]

    راه هایی برای کاهش فشار قبر

    راه هایی برای کاهش فشار قبر ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز راه هایی برای کاهش فشار قبر/ چطور فشار قبر کمتری داشته باشیم؟ منظور از مرگ تنها قرار دادن بدن در یک تکه زمین کنده شده نیست بلکه انتقال انسان به عالم برزخ است. اولین […]

    چگونگی خواندن نماز والدین

    خواندن نماز والدین یکی از حقوقیست که والدین چه در زمان حیات و چه پس از وفات شان بر گردن فرزندان خود دارند. این نماز را بخوانید تا هم والدینتان را شاد کنید و هم فرزندانتان بعدها برای خودتان بخوانند.

    چرا امام حسین جنگ را از تاسوعا به عاشورا انداخت ؟

    چرا امام حسین جنگ را از تاسوعا به عاشورا انداخت ؟ ۴٫۱۳/۵ (۸۲٫۵۰%) ۸ امتیازs چرا امام حسین جنگ را از تاسوعا به عاشورا انداخت ؟ در تاریخ آمده است که حضرت ابا عبدالله وقتی لشکر عمربن سعد در روز تاسوعا قصد شروع جنگ […]

    سریع الاجابه ترین دعاها

    سریع الاجابه ترین دعاها ۳٫۸۳/۵ (۷۶٫۶۷%) ۱۲ امتیازs استجابت دعا، مانند هر پدیده‌ی دیگری، قوانین ، آداب و شروطی دارد که با وجود آن آداب و شرایط است که دعا به اجابت می‌رسد .

    دعاهای مجرب برای رفع گرفتاری مختلف

    دعاهای مجرب برای رفع گرفتاری مختلف ۴٫۰۰/۵ (۸۰٫۰۰%) ۳ امتیازs عرفا و بزرگان دین دستورالعمل ها و اذکار مختلفی را پیرامون دعا برای رفع مشکلات و گرفتاری های دنیوی و سلوکی و نیز برآورده شدن حاجت بیان نموده اند که در ادامه بررسی می […]




هو الکاتب


پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.
در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.
كتابخانه رايگان تك كتاب
دانلود كتاب هنر نيست ، خواندن كتاب هنر است.


تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.


فید نقشه سایت


دانلود کتاب , دانلود کتاب اندروید , کتاب , pdf , دانلود , کتاب آموزش , دانلود رایگان کتاب

تمامی حقوق برای سایت تک بوک محفوظ میباشد

logo-samandehi