جستجو در تک بوک با گوگل!

تابعيت پايگاه تك بوك از قوانين جمهوري اسلامي ايران

سه مرورگر حافظ حریم شخصی

508

بازدید

 


سه مرورگر حافظ حریم شخصی

 

کارشناسان می گویند مرورگرهایی مانند «IE» به طور کامل امن نیستند اما مرورگرهایی هستند که در حفاظت از حریم شخصی افراد عملکرد بهتری دارند.

در اسناد فاش شده ویکی لیکس، سازمان امنیت آمریکا (NSA) مرورگر Tor را با عنوان «سلطان امنیت بالا، پوشیدگی و ناشناسی در اینترنت» خطاب کرده است.

این مروگر در حقیقت یکی از پروژه های آزمایشگاه تحقیقات نیروی دریایی آمریکا بود که به خوبی دلیل بنای مستحکم و دژ مانند آن را توجیه می کند.

 

پروژه «Onion Routing» که بعدها به Tor منتهی شد در سال ۱۹۹۸ توسط نیروی دریایی ایالات متحده «پتنت» شده بود و امروزه این پروژه توسط یک سازمان آموزشی تحقیقاتی و غیرانتفاعی اداره می شود.

این مرورگر ضمن محافظت از حریم شخصی، امکان برقرار ساختن ارتباطات محرمانه و مطمئن را نیز فراهم می کند. جاوا اسکریپت و کوکی ها در مرورگر و پروژه Tor به صورت پیش فرض غیرفعال هستند.

مرورگر Tor، ترافیک اینترنت را از شبکه ای آزاد که توسط کاربران داوطلب در سراسر جهان تشکیل شده عبور داده که از حدود پنج هزار مشارکت کننده تشکیل شده است.

هر تبادل پیغامی در چندین لایه رمزنگاری شده پیچیده می شود و هر یک از این لایه ها همچون لایه های پیاز در جریان حرکت خود باز (رمزگشایی) می شود.

هر یک از گیرندگان تنها قادر هستند آخرین گره سطح میانی را مشاهده کرده و در نهایت این دریافت کننده خواهد بود که لایه ها را به صورت کامل دریافت و رمزگشایی خواهد کرد.

گره پایانی، لایه های درونی را رمزگشایی کرده و پیغام را به مقصد نهایی آن ارسال می کند.

این مرورگر قابلیت اجرا از روی حافظه های جانبی نظیر فلش را داشته و برای سیستم عامل های Mac OS X ،Windows و Linux در دسترس است.

مرورگر Epic

مرورگر Epic با رابط کاربری و طراحی مشابه با کروم ارائه شده که بسیاری از کاربران به آن وابسته هستند.

در صفحه دانلود این مرورگر، ۱۱ مورد نشتی مربوط به حریم شخصی که این مرورگر آن ها را پوشش خواهد داد معرفی شده است.

این مرورگر در حالت پیش فرض دسترسی وب سایت هایی که شما را رهگیری می کنند و بنگاه های تبلیغاتی را قطع خواهد کرد.

اپیک همچنین یک حالت مرور امن جامع نیز در اختیارتان قرار می دهد که در آن از ذخیره کوکی ها، کش، تاریخچه و فرم های پر شده یا هر نوع داده شخصی که سایر مرورگرها به ذخیره آن ها می پردازند خودداری می شود.

اپیک همچنین به محض بسته شدن کلیه داده های مربوط به آن نشست را حذف می کند. جستجوهای اینترنتی با این مرورگر از مسیر یک پروکسی عبور داده خواهند شد تا از ذخیره شدن رکوردهای مربوط به آدرس IP شما جلوگیری شود.

مزیت دیگری که می توان برای اپیک متصور بود، قابلیت فعال سازی ساده مسیر پروکسی از طریق کلیک بر روی آیکن پریز موجود در نوار آدرس است.

این قابلیت IP شما را تغییر خواهد داد و با استفاده از آن می توانید هویت خود را به شکل بهتری مخفی نمایید.

علاوه بر این شما قادر خواهید بود با استفاده از این مرورگر، هنگامی که از شبکه وای فای استفاده می کنید به راه اندازی یک اتصال رمزنگاری شده نیز بپردازید.

مرورگر Pirate Browser

این وب سایت محبوب ترین مرجع تورنت محسوب شده و موسسان آن مدت هاست با اتهامات و محاکمه های قضایی روبرو هستند.

این مرورگر در وحله اول با هدف عبور از سد مسدود شدن وب سایت «The Pirate Bay» در برخی کشورها ساخته شد، اما این گزینه نیز دارای خصوصیاتی برای حفاظت از حریم شخصی کاربر است که در مرورگرهای معمولی چندان اثری از آن ها نیست.

آفتاب

دانلود کتاب






مطالب مشابه با این مطلب

    طراحی سایت پزشکی حرفه ای

    طراحی سایت پزشکی حرفه ای: امروزه با پیشرفت اینترنت و دسترسی بسیاری از افراد به آن بسیاری از خرید ها و دریافت خدمات از طریق اینترنت انجام می شود.سایت هایی وجود دارند که هر یک در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند برخی از […]

    روش های تبلیغات در اینستاگرام به شکل ماهرانه

    روش های تبلیغات در اینستاگرام به شکل ماهرانه/ هیچکس از تبلیغات در شبکه های مجازی خوشش نمی آید، پس پیامتان را بدون اظهار اینکه شما چیزی میفروشید فراهم کنید.اینستاگرام با داشتن ۷۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه و بیش از ۲۰۰میلیون کاربر فعال روزانه […]

    ترفندی در ویندوز ۱۰: فیلم گرفتن از محیط دسکتاپ

    ترفندی در ویندوز ۱۰: فیلم گرفتن از محیط دسکتاپ ۲٫۰۰/۵ (۴۰٫۰۰%) ۱ امتیاز اگر همایش معرفی ویندوز ۱۰ را دنبال کرده باشید حتما می دانید یکی از ویژگی های جدیدی که مایکروسافت برای کاربران این سیستم عامل و به خصوص دوست داران بازی ارائه […]

    چگونه در برابر سرقت وایرلس مقاومت کنیم ؟

    چگونه در برابر سرقت وایرلس مقاومت کنیم ؟ ۵٫۰۰/۵ (۱۰۰٫۰۰%) ۱ امتیاز یک WiFi بدون محافظت و در واقع Unsecure یک مهمانی عالی برای همه کسانی است که اتفاقاً به دنبال یک چنین موقعیت‌هایی می‌گردند. از همسایه شما گرفته تا یک هکر، می‌توانند ارتباط […]

    دانستنیهای کانال _ گروه و سوپر گروه در تلگرام

    دانستنیهای کانال _ گروه و سوپر گروه در تلگرام ۴٫۶۷/۵ (۹۳٫۳۳%) ۶ امتیازs تلگرام درست از زمانی که راه‌‌اندازی شده با بروزرسانی‌های متعدد، همه‌ی کاربران را هیجان‌زده کرده است. بد نیست به عنوان یک کاربر تلگرامی، بیشتر درباره‌ی این سرویس رایگان و امن بدانید. […]

    شرتکات های شگفت آور گوگل chrome

    میانبرها چندین نوع دارند و شرتکات های روی کیبورد شما نیز از این قضیه مستثنی نیستند! امروز برای شما یک پست جمع و جور راجع به میانبرهای کلیدی Chrome آماده کرده ایم که امیدواریم لذت ببرید. با ما همراه باشید.




هو الکاتب


پایگاه اینترنتی دانلود رايگان كتاب تك بوك در ستاد ساماندهي سايتهاي ايراني به ثبت رسيده است و  بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ ارگان یا سازمانی وابسته نیست و هر گونه فعالیت غیر اخلاقی و سیاسی در آن ممنوع میباشد.
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.
در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.
كتابخانه رايگان تك كتاب
دانلود كتاب هنر نيست ، خواندن كتاب هنر است.


تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.


فید نقشه سایت


دانلود کتاب , دانلود کتاب اندروید , کتاب , pdf , دانلود , کتاب آموزش , دانلود رایگان کتاب

تمامی حقوق برای سایت تک بوک محفوظ میباشد

logo-samandehi